Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

billy1981

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  77
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over billy1981

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

548 profielweergaven
 1. billy1981

  tegen de 40, ben het zat...

  Geen gekke dingen doen, Anopje. Wat precies gevolg is en wat oorzaak, dat is (in mijn geval in ieder geval) vaak lastig te achterhalen. Ik vermoed wel dat je angstigheid snel minder wordt als je de komende dag en dagen volhoudt niet te drinken. Hoe onoverzichtelijk en eng alles ook lijkt, de kans is groot dat je steeds meer het overzicht in je issues krijgt naarmate je helderder wordt. Hou vol en het wordt beter!
 2. billy1981

  tegen de 40, ben het zat...

  Succes! (Van een mede-tegen-de-veertigerd die er klaar mee is)
 3. Morning! Dagpact: Billy
 4. billy1981

  Films

  Rocketman!
 5. Goedemorgen allen! Dagpact: Billy
 6. We lopen nog steeds synchroon Pippin, hier ook dag 16! We gaan dit volhouden.
 7. Stift Jack in the box! Dagpact Moosje Billy
 8. billy1981

  Te ver gegaan

  Gezellig hier. Extranaut, ik wens je veel wijsheid toe! ik vraag me echter af of alcohol het grootste probleem is. Ik hoop dat je er langzaam maar zeker bovenop komt. Met of zonder geel hesje.
 9. billy1981

  Weer terug

  Dat is inderdaad mijn geboortejaar :-) Fijne droge dag 8 gewenst!
 10. billy1981

  Even voorstellen

  Goed dat je je verhaal doet Hansworst! Blijf hier vooral terugkomen, dat houdt je scherp. Ik hoop dat naarmate je langer volhoudt en je omgeving ziet hoe serieus het is, dat het begrip vanuit hun kant langzaam zal komen.....
 11. billy1981

  Weer terug

  Zo'n feest is best wel een beproeving na 1 week. Misschien van te voren even bedenken wat je gaat doen/zeggen als je een drankje aangeboden krijgt? Een leugentje kan in dit stadium geen kwaad vind ik en ietsje eerder dan gebruikelijk naar huis ook niet. Voor nu moet jouw nuchterheid op nummer 1 staan. P.S. we lopen gelijk, hier ook dag 7. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik elke dag besluit niet te drinken, zullen we dat samen afspreken?
 12. billy1981

  Gesprekspartner

  Hoi allemaal Ik ben Billy en ik ben weer eens aan een stoppoging bezig. Deze poging (bijna twee weken) voelt op de één of andere manier bewuster dan vorige pogingen. Wat ik graag zou willen is iemand om mee van gedachten te kunnen wisselen op momenten dat het lastiger wordt. Dit hoeven geen ontmoetingen of lange belsessies te zijn, maar wellicht van berichtjes over en weer waarbij ik misschien ook de ander tot hulp kan zijn. Ik merk dat het lezen op dit forum mij niet per se helpt. Ik heb ook twee keer een live-meeting bijgewoond en dat was ook niet echt 'mijn ding'.... Denk je dat we wellicht iets aan elkaar kunnen hebben, dan kan je me een berichtje sturen. Ik ben trouwens een man van 37 en woonachtig in Amstelveen.
 13. Morning! Dagpact: jowan Billy
×
×
 • Nieuwe aanmaken...