Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

billy1981

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  113
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over billy1981

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

702 profielweergaven
 1. Morning morning! Fijne frisse rustige droge dag iedereen! Dagpact: Billy
 2. Morning all! Dagpact: Waldorff Billy
 3. Laten we afspreken dat we dat juist wél doen!
 4. billy1981

  Als een os...

  Het is triest dat het zover heeft moeten komen, maar wat is het juist enorm mooi dat je de stap tot stoppen hebt genomen. Wat betreft fysieke ongemakken: ik lees hier vaker dat mensen teleurgesteld zijn als ze na het stoppen allerlei klachten ontdekken. Waarschijnlijk waren die klachten er tijdens het drinken al, maar werden ze overschreeuwd door het alcoholgordijn. Gewoon volhouden met gezond leven, op de lange termijn zal je er altijd op vooruit gaan. En blijf hier schrijven :-)
 5. Helaas, dat is te brutaal. Volgens ons officiële beleid mag dat pas op dag 58 na registratie. Dagpact: Waldorff Billy
 6. billy1981

  Even voorstellen Myle

  Telefoon lekker wegleggen Slaap lekker en nuchter!
 7. billy1981

  Even voorstellen Myle

  Ik denk dat voor 95% van de mensen hier geldt dat als ze het eerste glas nemen, dat ze die eerste fles ook binnen een uurtje kunnen afvinken helaas.
 8. billy1981

  Even voorstellen Myle

  Ik zou zelfs zeggen de eerste slok.....
 9. billy1981

  Even voorstellen Myle

  Cravings zijn waardeloos en kunnen je gek maken inderdaad. Het enige positieve eraan vind ik dat je zeker weet dat ze vanzelf weggaan..... Wat ik tegenwoordig doe als ik motivatie nodig heb, is podcasts luisteren. Daar kan ik dan helemaal in opgaan en dan dwalen m'n gedachten minder af. Dat fenomeen zit enorm in de lift en het worden er steeds meer, waardoor je je eindeloos kan laten inspireren door ervaringen en tips van 'lotgenoten'. Mijn favoriet is momenteel 'Recovery Elevator'.
 10. billy1981

  Ben ik weer...

  Proberen wat te slapen, of even een wandelingetje maken in de frisse buitenlucht?
 11. billy1981

  Marco

  Stapje bij stapje!
 12. billy1981

  Ben ik weer...

  Schaamte naar ons toe? Iedereen heeft hier al meerdere malen hetzelfde ervaren als wat jij nu weer meemaakt, dus dat lijkt me nergens voor nodig. Ik denk dat het in dit soort situaties belangrijk is dat je lief voor jezelf bent.... Heb je een beetje een plan voor jezelf wat betreft hoe je het nu aan gaat pakken? Dat je hier weer bent is in ieder geval een goede stap!
 13. billy1981

  Marco

  Tot die tijd ben ik het wel even, wow 25 dagen!!
 14. billy1981

  Snap mezelf niet

  Klopt Myle! Nou Anna, bedoelde misschien wat te snelle conclusie van Adrian op basis van leeftijd Maar het kan inderdaad erg helpen om met iemand te praten natuurlijk.
 15. billy1981

  Snap mezelf niet

  Dat gaat snel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...