Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sandro

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  895
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Over Sandro

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Sandro

  Wo 1 april 2020

  Jopie, toch even: waarom denk je dat wij blind zijn/blijven?
 2. Sandro

  Wo 1 april 2020

  Hallo mensen, het was me hier het dagje wel weer. Soms was ik vol geduld, soms werd het teveel en was het geduld op. Maar al bij al toch geen verkeerde dag. Ik kijk uit naar het weekend. Hier gaat zondag de bbq aan in de tuin.
 3. Los van wel of geen Corona, je hebt er niet minder last van en die thermometer liegt ook niet. Laat je niet gek maken. Beter worden, daar gaat het om.
 4. Weet niet hoe @Jopie het precies bedoelt. Maar het moge toch duidelijk zijn dat deze maatregelen nodig zijn. Wie twijfelt daaraan? We mogen nog blij zijn als ze niet strenger worden. En ja, dat is heel zwaar voor de kwetsbaarste (geesteszieke) mensen. Goed om dat te beseffen.
 5. Werken (althans een poging wagen), en ondertussen leraartje spelen. Het houdt me van de straat hoor.
 6. Klinkt interessant. Wat is er Grieks aan?
 7. Ja, interessant leesvoer. "Je kunt problemen in je leven niet oplossen met dezelfde soort gedachten als die waarmee je de problemen in het leven hebt geroepen“.
 8. O ja...goed dat je het zegt.
 9. Nog even hierop terugkomend. Paar weken terug waren er nog geen maatregelen, maar voelde je wel aankomen dat ze zouden gaan komen. Precies toen had ik ook bij het slikken lichte keelpijn. Was snel weer over. Mijn kinderen hadden vlak daarna een dag verhoging. Was dat Corona? Wie zal het zeggen.
 10. Niet altijd hoor. Mijn kinderen zijn overigens wel goede eters, maar ze eten niet alles wat wij eten. Het heeft ook wel wat om zelf even rustig te kunnen eten.
 11. Wit Rusland is natuurlijk helemaal van het padje af
 12. Nummer staat voor een maand, en dan steeds de eerste letter van die maand. Ik moet nog even kijken wat ik ga eten. Kinderen krijgen frietjes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...