Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sandro

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1814
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  15

Over Sandro

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

2001 profielweergaven
 1. Sandro

  Dinsdag 01 december

  @Rosee hier ook iemand die zich zorgen maakt om zijn kind. Slecht van geslapen vannacht. Wat kunnen we doen? Toch maar weer met zo fris mogelijke moed aan de dag beginnen. Sterkte!
 2. Goedemorgen. Ben al een tijdje wakker hoor. Genoeg geslapen hebben is ook rekbaar. Wanneer heb je genoeg geslapen? Soms kan ik klokje rond slapen als ik toe geef aan de moeheid. Maar als ik er niet aan toegeef, kan ik ook prima functioneren.
 3. Sandro

  Donderdag 26-11

  Ik heb heel veel sporten gedaan. Tennis vond ik het leukst maar in zwemmen was ik het best. Werd gevraagd voor de regionale selectie. Heb daar ook even ingezeten. Maar in de weekenden om 7 uur 's ochtends het koude water in plonzen, vond ik als 12 jarige op een gegeven moment niet leuk meer. En mijn ouders zijn geen pushers (maar goed ook denk ik).
 4. Sandro

  Treffende uitspraken

  "We are not in love, so let's make it". Ik vond em wel creatief. Misschien alleen maar niet als openingszin gebruiken?
 5. Sandro

  On the way up

  Ja dat is de oplossing niet natuurlijk. Inderdaad, hard werken. Op momenten dat ik me realiseer dat ik het werk weer emotioneel te dichtbij heb getrokken, kan ik heel boos op de ander worden. "Wat een kl**zak dat hij me zo zakelijk behandelt, terwijl ik dacht dat we een goede band hadden!". In plaats van boos te worden, moet ik naar mezelf kijken.
 6. Sandro

  Ook ik moet echt gaan stoppen

  Ja. Met oplossing inderdaad tussen haakjes. Want het was (natuurlijk) niet zo dat ik dacht dat alcohol daadwerkelijk iets op ging lossen. Maar op een gegeven moment maakte dat ook niks meer uit. Wel of geen toekomst, het boeide me niet meer. Dat is wat verslaving met me deed. Welkkm trouwens, @Vis!
 7. Sandro

  On the way up

  Interessante vraag. Ik weet eigenlijk niet of ik relatief gelijkmatig ben qua stemming of juist niet. Lastig te vergelijken met andere mensen ,omdat je niet voelt wat zij voelen natuurlijk. Maar bijvoorbeeld gisteren was ik om 14 uur nog compleet down na een overleg. Een uurtje later weer vol energie na een ander overleg. Jantje lacht, jantje huilt. Dat gaat toch wat ver. Even wandelen ofzo werkt dan wel om alles even op een rijtje te zetten. @Lonster : ik zoek dingen juist teveel en snel bij mezelf en neem teveel verantwoordelijk als ik niet oplet. Ik moet mezelf er regelmatig aan herinneren dat ik echt niet alles zelf hoef te doen. Beetje meer "klagen" kan geen kwaad.
 8. Goedemorgen. Had gisteren weer een grappige thuiswerkervaring. Had een eerste afspraak met onze nieuwe accountant. Maar kwam precies rond het tijdstip dat het hier binnen erg druk is met de kinderen die thuis komen van school en meteen door moeten naar sport. Dus ik was snel naar boven gevlucht. In alle haast had ik er niet op gerekend dat ze met beeld erbij wilden bellen. Ik zet de camera in, is het bijna compleet donker. "Aangenaam kennis te maken. En jij werkt bij voorkeur in het pikkedonker?". Mooie binnenkomer
 9. Sandro

  On the way up

  Mijn humeur is momenteel erg afhankelijk van hoe het op het werk gaat. Vandaag ook ups en downs. Dat wil ik eigenlijk niet. Wil stabieler zijn. Aan de andere kant is er momenteel ook weinig anders dan werk en gezin, dus misschien ook niet zo gek dat het zoveel invloed heeft op mijn welzijn. Jullie ervaringen?
 10. Kritiek @Roberto ? Wat zou daar dan niet goed aan zijn? Je houdt het in ieder geval bij jezelf, daar zit ook zeker een positieve kant aan.
 11. Ik houd best van een beetje zout, maar we krijgen echt veel te veel zout binnen als we niet opletten hoor. Hier zaten 2 bouillonblokjes bij en een zakje goulashkruiden op maar 1 liter water. Gaan er ook nog 500 gram soepballetjes bij waar het nodige zout inzit. Maar @Reacher compenseert het zoute weer met het zoete. Dan maakt het niet meer uit natuurlijk
 12. Wat eten we? Ik heb goulashsoep gemaakt van een verspakket . Vond em erg zout bij het volgen van de instructies. Kwalijke zaak vind ik dat, al dat zout. Extra water toegevoegd dus.
 13. Met een draad als dit kan ik helemaal niks. Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen. Veel succes vandaag.
 14. Heb er op de valreep nog over nagedacht. Denk dat het meer met 2 te maken heeft. Dus niet zozeer met stoppen met drinken. Dat is het eerlijke antwoord richting mezelf. Stoppen met drinken is niet de oplossing voor alles. Was het maar zo. Het besef dat dat niet zo is, en dat te omarmen, is een proces.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...