Spring naar bijdragen

Sandro

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2.039
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  16

Recente profielbezoeken

3.350 profielweergaven

Sandro's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Ik kom weer even binnen vallen na een lange radiostilte. Hoop dat alles goed gaat met jullie. Waar ik veel last van heb momenteel is dat ik mezelf zo ongelooflijk in de weg zit. Ik maak me zorgen om van alles en achteraf realiseer ik me dan weer dat dat nergens voor nodig was.
 2. Hallo allemaal, ik heb regelmatig dromen over het verleden. Dan herleef ik bijvoorbeeld het leven met mijn ex van 20 jaar geleden. Intens ook altijd, zodra ik wakker ben moet ik echt even bijkomen. En irritant, want het kost me mijn nachtrust en ik voel me zelfs schuldig dat dit mijn brein kennelijk nog bezig houdt.
 3. Sandro

  De weg naar Orval

  Dit is zo herkenbaar voor mij, en is zo verneukeratief. Je weet het allemaal best, maar er zijn dus momenten dat dat allemaal niets uitmaakt. Het feit dat ik weet dat die momenten er zijn, helpen me wel. Ik word er nu niet meer zo door verrast en ben daardoor beter in staat om eerst alternatieven te bedenken om met dat gevoel om te gaan. Sterkte in ieder geval @Oskar!
 4. Ha @Francoise dat is een tijd geleden, dat we beiden nog eens actief op het forum waren. Wist ook niet van je burn-out. Sterkte!
 5. Kijk, op dit forum leer je nog eens wat (nu je het zegt, wist ik het. Maar achteraf is makkelijk praten en telt niet). Ik duik mijn bed maar weer in. Echt, waarom ben ik nooit doordeweeks ziek. Kost me mijn weekend zo Nu genoeg gezeurd
 6. Hallo, ben vannacht ziek geworden. Denk griep, heb een behoorlijk hoge koorts in ieder geval. Dagje op de bank en op bed liggen
 7. Sterkte @ikkanhet Heel heftig.
 8. En dat bedoel ik dan niet op een verstandelijk niveau. Want uiteraard snap ik dat alcohol vergif is en zeker iemand als ik er niet mee om kan gaan. Maar het pantser is nog niet zo dik dat er nooit een scheurtje zal ontstaan na honderden keren aangevallen te zijn door slechte gedachtes. Afijn....hoop maar dat zbb zich een beetje sterk kan houden.
 9. Dank jullie. Het gaat om die ├ęchte rotsvaste overtuiging dat drank je niets brengt. Ik begin daar wel te komen, maar ben er kennelijk toch nog niet helemaal.
 10. Hallo mensen, ik kom ook weer eens een keertje buurten. Ik ben nu 7 weken op de goede weg. Dacht de demonen overwonnen te hebben, maar ben geschrokken door wat er eergisteren ineens door mijn hoofd spookte. Had mezelf toch weer overtuigd dat het wel kon. Door een toevalligheid is het toch nog goed gekomen, maar voor hetzelfde geld was het mis gegaan. Altijd scherp blijven....
 11. Misschien wel m'n favoriete nummer ooit.
 12. Van toepassing op iedereen hier. De sound doet me denken aan Doe Maar.
 13. Sandro

  Vrijdag 2 juni 2023

  Uurtje op bed gelegen. Vraag me af of ik echt geslapen heb, maar voel me wel wat beter in ieder geval. Zonnetje is ook langzaam weer wat gaan schijnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...