Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sandro

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  856
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Over Sandro

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nou, ze moeten ook weleens sprinten om de zege. Maar je hebt wel gelijk dat een afstand van ca 3 km typisch een afstand is waarop je helemaal stuk gaat. Geen opbouw, alleen maar knallen. Zeker. Ik ben 6 kg afgevallen laatste 5 maanden, maar moeten eigenlijk nog 5 kg vanaf. Ben nu 90 a 91 kg bij een lengte van 1.93 m.
 2. Mijn ervaring is dat ik minder kapot ben als ik een goede conditie heb, ook al ga ik dan ook voluit in de eindsprint. Kenmerk van goede conditie is dat je snel herstelt. Kijk naar de top marathonlopers. Die lijken bijna nog fris als ze over de finish komen! Dat moet toch een mega goed gevoel geven, niet kapot te krijgen.
 3. Sandro

  Zaterdag 8-2-2020

  Mag jij denken, maar erg slim is het niet.
 4. Ja, dat was wel grappig; ik keek vlak na de start vanuit mijn ooghoeken naar rechts en zag iemand met een ballonnetje boven zijn hoofd hardlopen. Ik dacht wat is dat nou voor gekkigheid?? Toen keek ik nog een keer en zag ik dat er een snelheid op dat ballonnetje stond, en viel het kwartje. Heb er geen gebruik van gemaakt. Loop altijd mijn eigen tempo. Uren aan één stuk lopen zoals jij doet, vind ik ook knap. Na zo'n 1,5 uur vind ik het wel welletjes.
 5. Lief dat jullie aan me denken. En leuk dat dit topic actiever gebruikt wordt! Ja het is gelukt. De 10 Engelse mijlen in 11 km/h gemiddeld gelopen afgelopen zondag. Het was geen moment droog, maar koud was het niet.
 6. Ik train nu richting de midwintermarathon van begin februari. Nu vakantie (en in januari druk) dus de komende twee weken flink trainen. Zou mooi zijn als ik 25 km per week haal. Dat is wel het doel. Sinds begin september loop ik elke week hard. Dat is voor mijn doen al best een lange periode. Meestal val ik begin december weer helemaal terug nadat ik de zevenheuvelenloop heb gelopen, maar deze keer pak ik juist door.
 7. @Waldorff hoeveel km hardloop jij per week gemiddeld?
 8. Wil even laten weten dat ik er nog ben. Maar daar houd ik het bij. Succes iedereen.
 9. De nieuwe Dua Lipa is ook heel fijn trouwens.
 10. Rita Ora, guilty pleasure van mijn klant
 11. Sandro

  Zondag 3 november

  Goedemiddag. Zo, veel mensen goed bezig met hardlopen! Ook ik ga zo hardlopen. Het idee is om 10 km te trainen (gisteren 5 km gedaan). Over twee weken staat de Zevenheuvelenloop weer op het programma en ik heb nog wat kilometers nodig in de benen.
 12. Dagpact: Rapilos Bor Manou Spirit Meisjeamsterdam Cleo666 Sandro Ik moest namen uit verschillende posts pikken, als het goed is dan missen we nu niemand
 13. Wij ook met een ouderwets lijstje. Vriendin maakt het lijstje (met aandacht voor de aanbiedingen), ik haal de boodschappen en ruim koelkast en vriezer in. Koken doen we afwisselend. Ik vind koken wel leuk, maar heb er niet vaak tijd voor.
 14. Sandro

  Vrijdag 18 oktober

  Goedemiddag. Hoe gaat het hier? Laatste dag van de vakantie in Spanje. Ligt nu aan het zwembad. Volop zon en 28 graden. Heb toch zo'n beetje een "laatste vakantiedag blues". Nou ja, nog even genieten maar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...