Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Sandro

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1238
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Alles door Sandro geplaatst

 1. Sandro

  Dinsdag 26 mei 2020

  Heftig hoor. Ik heb twee veel jongere kinderen, maar het is nu al worstelen. En ik zie nu de gevaren al. Maar je kunt er zo weinig mee. We zijn allemaal jong geweest en weten hoe dat gaat. Ik vind wel dat ik wel erg vrij werd opgevoed. Kon bijna alles maken en ermee weg komen. Daar ben ik als ouder wel strenger in. Maar of het helpt...we gaan het zien.
 2. Sandro

  Dinsdag 26 mei 2020

  Het gaat mij er met name om dat de rol van aerosolen wetenschappelijk niet bewezen is tot nu toe.
 3. Sandro

  Dinsdag 26 mei 2020

  Tja, dit verbaast natuurlijk niemand. Nertsen kunnen het virus ook op mensen overbrengen (en hebben dat ook gedaan), hoewel het RIVM een paar weken terug nog zo stellig in haar uitspraak was dat dit niet kan. https://www.nu.nl/coronavirus/6053848/minister-schouten-over-ruimen-nertsenbedrijven-sluit-niets-uit-geen-taboes.html En wat is dit nou? "Tot nu toe zijn er twee mensen besmet geraakt via een nertsenbedrijf. "Dat zijn er twee te veel, maar de kans dat het virus van mens op mens wordt overgebracht is groter", zei Schouten. Ja, de kans dat je overlijdt tijdens een ritje op de snelweg is ook groter dan de kans dat je overlijdt aan Corona. Moeten we daar ook maar niks aan doen dan? Ik vind de politiek zo kinderachtig vaak...
 4. Sandro

  Dinsdag 26 mei 2020

  https://www.nu.nl/coronavirus/6053708/rol-aerosolen-onbewezen-dit-weten-we-wel-over-verspreiding-coronavirus.html Hmm, wat weten "we" toch nog steeds weinig.
 5. Sandro

  Dinsdag 26 mei 2020

  Beetje hetzelfde als "het gevecht van kanker winnen". Dat vind ik altijd zo'n verschrikkelijke formulering. Alsof je ertegen kunt vechten en mensen die kanker niet hebben overleefd daar niet voor geknokt hebben. Bah.
 6. Sandro

  Dinsdag 26 mei 2020

  Op zijn tijd is dat best lekker en hoeft helemaal niet erg te zijn.
 7. Sandro

  Dinsdag 26 mei 2020

  De term fomo bestaat al heel lang, sinds de introductie van social media. Je ziet mensen allemaal leuke dingen doen, wat je het gevoel geeft dat jij dat ook moet. Bang dat je iets mist. Jomo is met de coronacrisis verzonnen. Ik kan me daar deels wel in vinden. Vind het heerlijk dat sommige dingen nu niet kunnen, ook al zit ik niet op social media. Van fomo nooit last gehad.
 8. Sandro

  Dinsdag 26 mei 2020

  Klopt. Best wel een kans namelijk dat je niet zo gelukkig bent als je had verwacht nadat je hebt bereikt waar je naar streefde.
 9. Sandro

  Maandag 25 mei

  Ik ben hier Rutte niet aan het verdedigen hoor. Maar ik vind het overlijden van zijn moeder wel een nieuwswaardig feit. Jij kennelijk niet.
 10. Sandro

  Maandag 25 mei

  Nou, precies. Dan valt de aandacht voor Rutte en zijn moeder nog mee. Al de aandacht die het koningshuis krijgt kan me gestolen worden.
 11. Sandro

  Maandag 25 mei

  Kapot ergeren? Nou nou...de man is keihard aan de slag in het algemeen belang van Nederland. Mag zijn situatie dan iets meer aandacht krijgen dan de gemiddelde Nederlander? Vraag me overigens af of hij zelf zit te wachten op de aandacht die dit overlijden krijgt in de media, maar als burger ben ik wel benieuwd hoe hij dit allemaal volhoudt en combineert met zijn privéleven. Het overlijden van zijn moeder maakt het er zeker niet makkelijker op. Doet hij erg knap allemaal, respect.
 12. Sandro

  Maandag 25 mei

  Ik dronk (durf het voorzichtig al een beetje in de verleden tijd te schrijven) vaak uit verveling ook. Als ik daar dan mee stopte dan krijg ik zeeën vol tijd, waarvan ik niet wist wat ermee te doen. En dan ga je nadenken, en zelden op een positieve manier wat de zucht ook weer aanwakkert. Ik houd me maar vast aan het feit dat bijna iedereen meerdere stoppogingen nodig heeft om voorgoed te stoppen. Elke keer leer je weer (een klein beetje) totdat het uiteindelijk klaar is.
 13. Sandro

  Maandag 25 mei

  Wat een mooie, constructieve dagdraad tot nu toe! Hier heb ik zeker wat aan ook, dank jullie.
 14. Sandro

  Maandag 25 mei

  Anders ik wel. Nu weer gewoon klusjes te doen (werk) waar ik wél goed in ben. Gebroken wc deksels moeten we niet elke dag hebben.
 15. Sandro

  Zondag 24 mei

  Haha, ik was de voegen tussen de tegels aan het schoonmaken, Penny. Juist bovenin worden die het smerigst (zeker als je er jaren niets aan doet )
 16. Sandro

  Zondag 24 mei

  Ik weeg wel iets meer kilootjes Bor Je zou kunnen denken: als je erop kunt zitten dan moet je er toch ook op kunnen staan? Die "logica" gaat niet helemaal op. Ons plafond is op 2,70 m hoogte trouwens. Zelfs ik kom dan niet tot het bovenste tegeltje zonder ergens op te gaan staan.
 17. Sandro

  Zondag 24 mei

  Kleine correctie, ik ging op het gesloten wc deksel staan ipv de wc bril. Niet dat het wat uit maakt overigens. Net zo stom. Beter gewoon een ladder pakken (die ik even later immers toch al nodig had voor de rest van de badkamer). Maar goed, nieuwe wc bril alweer gemonteerd en de badkamertegels en voegen staan te shinen!
 18. Sandro

  KiloKiller

  Ik heb er hier eentje in de categorie 'kilogillers' hoor Ik dacht dat het wel handig was om op de wc deksel te gaan staan om de tegels boven het toilet schoon te maken. Dat ging goed, totdat ik naar de zijkant overhelde. Krak, zei de deksel van de wc. Tja, ik mag dan 12 kilo kwijt zijn sinds september, maar als je 1.95 m groot bent moet je bepaalde dingen maar gewoon niet doen Straks maar even langs de Praxis...
 19. Sandro

  Zondag 24 mei

  Goedemorgen. Nog heel even wat zon meegepakt vanmorgen toen het nog kon. Nu bezig met het volgende klusje: de voegen tussen de tegels in de badkamer reinigen. Echt zo'n klusje dat hier jarenlang is blijven liggen. Nou ja, des te beter het resultaat zichtbaar is straks Vanmiddag weer een rondje hardlopen. Het begint een dagelijks iets te worden.
 20. Sandro

  Zaterdag 23 mei

  Ik heb het nog niet gedaan he Ben helemaal geen fietser, maar een hardloper. Zie het wel als een leuke uitdaging tzt.
 21. Sandro

  Zaterdag 23 mei

  O ja, om nog even op de gehaktballen terug te komen: je kunt ze natuurlijk ook te groot willen maken @Fruitvlieg2019Als je ze wat kleiner maakt , is het wrs wat makkelijker. Zul je niet zo snel hebben dat ze zwart van buiten en rauw van binnen zijn. Van al dat schrijven over eten heb ik trek gekregen, ik kan wel een paard op!
 22. Sandro

  Zaterdag 23 mei

  Precies. Lastig/onmogelijk om ze heel te houden zonder op zijn minst ei. Dat bederft de smaak ook niet. Beschuit misschien wel, dat heb ik dan weer nog nooit gebruikt. Klinkt ook zo onnatuurlijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...