Spring naar bijdragen

Sandro

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    2.038
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    16

Alles door Sandro geplaatst

  1. Hallo allemaal, ik heb regelmatig dromen over het verleden. Dan herleef ik bijvoorbeeld het leven met mijn ex van 20 jaar geleden. Intens ook altijd, zodra ik wakker ben moet ik echt even bijkomen. En irritant, want het kost me mijn nachtrust en ik voel me zelfs schuldig dat dit mijn brein kennelijk nog bezig houdt.
  2. Mijn zoontje van 9 had net een mooie uitspraak: "jij bent het niet die iets bedacht heeft, dat was je brein". Dit zou zomaar in één van de vele boeken over verslavingen kunnen hebben gestaan die ik gelezen heb
  3. Sandro

    De weg naar Orval

    Dit is zo herkenbaar voor mij, en is zo verneukeratief. Je weet het allemaal best, maar er zijn dus momenten dat dat allemaal niets uitmaakt. Het feit dat ik weet dat die momenten er zijn, helpen me wel. Ik word er nu niet meer zo door verrast en ben daardoor beter in staat om eerst alternatieven te bedenken om met dat gevoel om te gaan. Sterkte in ieder geval @Oskar!
  4. Ha @Francoise dat is een tijd geleden, dat we beiden nog eens actief op het forum waren. Wist ook niet van je burn-out. Sterkte!
  5. Kijk, op dit forum leer je nog eens wat (nu je het zegt, wist ik het. Maar achteraf is makkelijk praten en telt niet). Ik duik mijn bed maar weer in. Echt, waarom ben ik nooit doordeweeks ziek. Kost me mijn weekend zo Nu genoeg gezeurd
  6. Hallo, ben vannacht ziek geworden. Denk griep, heb een behoorlijk hoge koorts in ieder geval. Dagje op de bank en op bed liggen
  7. Sterkte @ikkanhet Heel heftig.
  8. En dat bedoel ik dan niet op een verstandelijk niveau. Want uiteraard snap ik dat alcohol vergif is en zeker iemand als ik er niet mee om kan gaan. Maar het pantser is nog niet zo dik dat er nooit een scheurtje zal ontstaan na honderden keren aangevallen te zijn door slechte gedachtes. Afijn....hoop maar dat zbb zich een beetje sterk kan houden.
  9. Dank jullie. Het gaat om die échte rotsvaste overtuiging dat drank je niets brengt. Ik begin daar wel te komen, maar ben er kennelijk toch nog niet helemaal.
  10. Hallo mensen, ik kom ook weer eens een keertje buurten. Ik ben nu 7 weken op de goede weg. Dacht de demonen overwonnen te hebben, maar ben geschrokken door wat er eergisteren ineens door mijn hoofd spookte. Had mezelf toch weer overtuigd dat het wel kon. Door een toevalligheid is het toch nog goed gekomen, maar voor hetzelfde geld was het mis gegaan. Altijd scherp blijven....
  11. Hallo, tijd niet gepost. Gaat tegenwoordig goed met de alcohol en ben verder ook fit en gezond. Merk wel dat ik het lastig vind om gelukkig te zijn. Niet drinken neemt het stress gevoel weg, maar nu voel ik me leeg en gevoelloos.
  12. Misschien wel m'n favoriete nummer ooit.
  13. Van toepassing op iedereen hier. De sound doet me denken aan Doe Maar.
  14. Sandro

    Vrijdag 2 juni 2023

    Uurtje op bed gelegen. Vraag me af of ik echt geslapen heb, maar voel me wel wat beter in ieder geval. Zonnetje is ook langzaam weer wat gaan schijnen.
  15. Sandro

    Vrijdag 2 juni 2023

    Hallo allemaal. Heb tot nu toe een zeer lastige dag. Voel me erg onrustig en moe. Heftige triggers dus, maar niet aan toe gegeven. Ga nu even proberen wat slaap te pakken.
  16. Sandro

    Zondag 28 mei 2023

    Jawel hoor. Jij ook fijne Pinksteren en goed om te horen dat je de moed erin houdt. Ik merk dat ik het in het voorjaar en de zomer veel makkelijker heb dan in de herfst en winter. Kan me ook voorstellen dat het voor sommigen juist andersom is, en de verleidingen juist meer op de loer liggen nu met het mooie weer ook. Maar ik heb dat juist niet. De herfst en winter maakt me triest, en 's avonds is er weinig te doen behalve binnen zitten. Ik grijp dan veel eenvoudiger naar de fles.
  17. Dit zijn iets te zware onderwerpen voor een late dertiger Maar uiteraard een goede middag allemaal! Tijdje niet geweest hier, ging niet goed met me. Maar inmiddels heb ik de knop qua alcohol toch om weten te zetten een aantal weken geleden en is de waas uit mijn hoofd. Maar wat blijkt het leven met al die drank dan weer een tol geëist te hebben op mijn lichaam. Ben moe, als ik me eraan overgeef kan ik zo een hele middag in bed liggen...
  18. Sandro

    Woorddomino III

    Kent men nog enig moreel besef, vraag ik me af. Er is oorlog en onze natuur blijft kapot gemaakt worden. Wanneer komt hier eindelijk eens ECHT verandering in. Sta op mensen, voordat het te laat is.
  19. Zo'n uitspraak vereist op zijn minst een beetje toelichting van wat je bedoelt.
  20. Exact, story of my life
  21. De wet van de remmende voorsprong, die ken ik wel. Lijkt haaks te staan op die fantastische cycle van jullie....
  22. Voordat mensen elkaar in de haren vliegen, bedankt voor de reacties Ik steek er veel van op.
  23. Sandro

    Woorddomino III

    De bierconsumptie is omgekeerd evenredig met het gevoel van zelfvertrouwen, waardoor drinken zichzelf in stand houdt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...