Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Myle

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1749
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Alles door Myle geplaatst

 1. Myle

  GewoonDoen

  Wat een geweldig nummer. Raakt me heel diep. Ik luister al sinds mijn begin puberteit naar p!nk. Maar deze.. Wel, wow.
 2. Myle

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Ja! dat bedoelde ik
 3. "Dit lijkt me juist de eerste geweldige "fix"." Het is niet haalbaar voor ons. We moeten ons juist wapenen tegen die verslaving. of het nu drank, drugs of wat ook maar is.
 4. Myle

  Dinsdag 22 oktober 2019

  @Lonster haha wat een rotvent. Ik eet een enorme schnitzel met sperziebonen en rijst. Een beetje ketjap erover. @Lonster Je kan ook die courgette als een soort pizzabodum kunnen gebruiken. Met de paprika en vega kip erin. Even in de oven (misschien ook kaas als je dat hebt). Dat is heel lekker.
 5. Myle

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Hahaha Lonster. Ja. Lol. Ik heb alleen al genoeg aan mijn eigen troep. Maar heb dit mooi meegenomen. Klaar.
 6. Myle

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Ik ga even wat anders doen. ik wil niet drinken. En daarom moet ik even hier weg, al is het maar voor nu. Vind het lastig, terugvallen van anderen. Het raakt me erg. Ik ga de leenhond vragen en als die geen zin heeft of zijn baasje is niet thuis, dan wandel ik alleen wel een eind weg.
 7. Myle

  Jopie

 8. Myle

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Ha @Bor misschien wel even goed. Ik citeerde je trouwens niet maar dit is blijkbaar een overeenkomst van drankmisbruik. En, lekker hoor zuurkoolstamp. Mét spekjes tuurlijk. Weetje dat is veel lekkerder dan alles wat je kan vinden in het alcoholschap. Loop dat maar voorbij. Ik maak nu ook mijn avondmaal klaar.
 9. Het is de manier waarop Adrian het zegt. Waarom en waarop ik denk wtf. Neemt niet weg dat ik ook wel denk dat een goede vriend of partner goed kan zijn voor je herstel. Maar als dat wegvalt? Wat dan?
 10. Myle

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Ik kan zo verdrietig/ boos worden soms hier. Wat voor tegenslagen kunnen mensen meemaken? Ik prijs mezelf even gelukkig met poes op schoot die likjes geeft aan mijn arm. En ik bedenk hooguit of ik vanavond doperwtjes maak, of broccoli. Het leven is mooi, maar soms wel enorm zwaar om dat te zien. Ik zou willen drinken. Ik weet niet eens waarom. Niet omdat het leven mooi is. Maar misschien omdat ik het even niet zie. Crap.
 11. Myle

  Lotgevallen & strapatsen

  Is zo hoor @nancy. Ik vind het gewoon heel erg naar voor Knakker en zijn vrouw en kindjes. Ik zag hem op de meeting vorige maand en heb even alleen met hem gepraat. Dus dit gaat en raakt me nogal aan 't hart. Sorry.
 12. Myle

  Lotgevallen & strapatsen

  Doe maar niet @Bor. 't Is blijkbaar de hele harde werkelijkheid. Jij hebt geen schuld, ik ook niet. Maar het is toch wel gestoord dat het blijkbaar zo moet/is. Kan wel om me heen gaan slaan en schoppen wat ik wil. Het haalt niets uit. K* GGZ.
 13. @Adrian Wat? Ik vind je reactie nogal (erg) kort door de bocht. @Bas Sterkte vandaag. Je zo slecht voelen is waardeloos. Ik hoop dat je van vandaag iets moois kan maken.
 14. Myle

  Lotgevallen & strapatsen

  Ik hoop overigens niet dat dit stukje uit mijn (een) eerdere bericht je heeft doen besluiten dat je daar gehoor aan moest geven.
 15. Myle

  Lotgevallen & strapatsen

  Knakker, lieverd, kom maar hier zodra je eraan toe bent. Niet kop in het zand, niet schamen. Je bent gewoon net als de rest hier. Geen rem, als je eenmaal in die kapotte auto stapt en scheurt over de snelweg. Ik hoop je gauw weer te lezen hier als die montere ezel die je óók (en meestal/vooral) bent.
 16. Myle

  Hoi

  Bij het gebruik van naltrexon hoort psychotherapie en sociale begeleiding. Ook is het belangrijk dit middel consequent te blijven gebruiken. (gequote van een website) ------ Ik heb even gegoogled op Naltrexon. De bijwerkingen geven me vooral de creeps. Je moet alleen iets nietwaar? Ik weet niet wat de sinclair methode inhoudt. Maar een ongezond medicijn lijkt me niet de oplossing. Dromen over een zwembad lijkt me fijn. En die ommekeer, die kan je maken. Alsof het in de sterren lijkt te staan. (Sorry, zweverig, maar je kunt het)
 17. Myle

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Nadia. Hierbinnen zijn de ramenlappers inmiddels klaar. Ik vind het toch maar zo erg niks, onbekende mensen die in mijn eigen 'veilige ruimte' komen. Zo voelt het. Ze hebben trouwens wel een bende aan zeepsop op de grond laten liggen. Boeit hun wat. Dat mag ik dan wel zelf opdweilen.
 18. Myle

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Snap ik Nadia. Maar op een moment zal je niet verder kunnen drinken lijkt me. En dat bedoel ik eigenlijk met uitstellen.
 19. Myle

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Oh sorry. Ik ben nog niet helemaal wakker.
 20. Myle

  Even voorstellen Myle

  Ik weet het niet @Lonster. Echt niet. Beter zou het zijn als ik stop en gewoon de tel kwijtraak.
 21. Myle

  Dinsdag 22 oktober 2019

  @Nadia, is er iets wat je leuk vind om te doen? Waar je je volledig op kan storten? Alles is beter dan wachten tot je je (weer) goed genoeg voelt om naar die supermarkt te gaan. Ik begrijp dat je in een hele nare situatie zit. Maar alcohol zorgt ervoor dat je het niet echt meemaakt, maar enkel verdooft en misschien wel uitstelt om alles te bevatten. Toch op het dagpact misschien? Als het je enige houvast kan geven zou ik het doen. Sterkte.
 22. Het helpt om (ook en misschien vooral) als je geen zin of energie hebt toch dingen te ondernemen. Sporten, huishouden, hobby. Blijf uit je hoofd.
 23. Myle

  Even voorstellen

  Welkom hier.
 24. Myle

  Hoi

  Ja dagelijks was het. Maar de hoeveelheid maakt uiteindelijk niet uit. Jij hebt een probleem. Daar wil je vanaf. Heel goed dus dat je je hebt aangemeld. En wat ik doe bij de GGZ, ik zou haast willen zeggen -hier zo vlug als kan wegkomen-. Maar tot die tijd heb ik gesprekken bij een psycholoog en woon ik er begeleid (zelfstandig appartement met begeleiding). En vanuit hier ben ik bezig met fitness en vrijwilligerswerk. Succes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...