Spring naar bijdragen

harald

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    71
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

harald's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. harald

    harald

    Dank je @Lika, jij ook.
  2. harald

    harald

    Het gaat @Lika. Om 9:15 naar mn behandelaar en daarna maar weer lopen. Bedankt voor het vragen.
  3. harald

    harald

    Goedemorgen @Lika
  4. harald

    harald

    Je hebt helemaal gelijk @Adri02. Buiten zijn, bewegen, sociale contacten. Dat is voor iedereen belangrijk, denk ik. Aan die 3 dingen doe ik m.i. al veel. Ik doe in ieder geval mn best.
  5. harald

    harald

    Hoi @Lonster, bedankt voor je berichtje. De ad werkt (nog) niet, althans, wel bijwerkingen. Suf, afwezig gevoel in mn hoofd. Voelt een beetje jammer. Gestopt met drinken, maar nog steeds niet helder in mn hoofd door de ad. Volgende week donderdag naar de psychiater en de nieuwe ad evalueren. Het abstinent zijn gaat wel goed. Morgen wordt dag 28.
  6. harald

    harald

    Nee @Lonster, ik kook al lang niet meer voor mezelf. Het zijn, als ik al eet, kant en klare maaltijden. Op het ogenblik interesseert eten me ook niet zo. Kan ook door de nieuwe ad komen.
  7. harald

    harald

    De tandartsen vielen wel mee @Lonster, alleen mag ik nu naar de kaakchirurg voor het volgende consult.
  8. harald

    harald

    Bleh, doorgestuurd door de tandarts. Ik heb last van een paar kiezen, maar de foto's laten niks zien. Mn tandarts denkt dat ze overbelast zijn door knarsen/klemmen. Maar voor nader onderzoek vrijdagochtend naar een gespecialiseerde tandarts. Die gaat kijken of er toch niet iets zit van een ontsteking.
  9. harald

    harald

    Uberhaupt eten vind ik al lastig de laatste dagen. Zo op pad naar mondhygienist en tandarts. Echt zin in, jottem.
  10. harald

    harald

    Mijn stimulans o.a. is dat ik wil afvallen. Niet nodig, maar het zit nu eenmaal in mn hoofd.
  11. harald

    harald

    Dank je wel @Yana, jij( iedereen) ook een hele goedemorgen(dag) Ik heb gisteren bijna 18 km gelopen @Lonster. Was wel heel prettig wandelweer. Ik merkte gisteren alleen wel dat ik weer obsessief word op het aantal kilometers dat ik loop. Als ik 10 km gelopen heb en ik ben bijna thuis, dan denk ik: 11 km kan ook. En dan van 11 naar 12 enz.
  12. harald

    harald

    Het gaat redelijk @Lonster. Abstinent zijn gaat goed. Ik heb wel wat trekmomenten, maar die zijn goed door te komen. Wat ik echt lastig vind is de steeds weer terugkerende sombere stemming. Gisteren wel begonnen met een nieuw ad, maar het is nog veels te vroeg om daar iets zinnigs over te zeggen. Nog weinig bijwerkingen, dus dat gaat vooralsnog goed. Ik ben weer veel aan het wandelen, maar echt genieten kan ik het niet noemen. Maar goed, ik ben buiten, maak kilometers.
  13. harald

    harald

    Nee, daar heb je wel een beetje gelijk in. Je moet soms wel het nodige bij mij eruit trekken. Het gesprek was wel ok. Ik ga nog 1x een ad-combinatie proberen. Ik heb wel gezegd dat dit de laatste ad is die ik probeer.
  14. harald

    harald

    Zo grappig vond ik niet hoor @lady jane deed best wel een beetje auw Het is inderdaad fijn dat ze aan huis komen. Normaal ga ik gewoon naar de poli, maar ik denk niet dat me dat nu goed zou lukken. De tijd van mooi weer spelen ligt al lang achter me hoor. Ik hou er niet van, schiet niks op en het kost een hoop energie.
  15. harald

    harald

    Ik was nog veel vroeger wakker, iets voor 4:30. Zal de ontwenning zijn en mijn kat besloot dat het leuk was om 1 van haar nagels in mn grote teen te planten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...