Spring naar bijdragen

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8.306
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  80

Alles door bumperjim geplaatst

 1. bumperjim

  Wo 30 nov 22

  Op het gevaar af dat het niemand wat aangaat: mooie recensie in NRC van Bones and all, kannibalenfilm in de US jaren 80. Tis natuurlijk lekker huiveren maar het is wèl mooi de oplossing voor allerlei problemen: ondervoeding, overbevolking, CO2 uitstoot van vleesproduktie, noem maar op. En als je dan toch vlees wilt eten is het wel zo netjes als je je beperkt tot je eigen soort. Als nu nog de wetgever een handje wil meehelpen dan heb ik al een paar dagmenu's in gedachten.
 2. Na gisteren voel ik toch een soort prestatiedrang om iets te schrijven dat werkelijk interessant is voor iedereen. Even goed nadenken .... .... ........... aaaahhgg lastig ........... ...... .. Goeiemorgen!!
 3. Max 20 uur per week mag met een studentenvisum Thanks for the heads up
 4. Ik kan me er niet druk over maken
 5. bumperjim

  Lotgevallen & strapatsen

  Je moet een goede motivatie hebben. In verwachting zijn werkt erg goed.
 6. Het interesseert me in het geheel niet dat mijn verhalen niet iedereen interesseren Ik heb niet als missie iedereen hier te amuseren. Ik zit hier voor mezelf. Als er ook maar 1 iemand het leuk vindt wat ik schrijf dan is het al mooi.
 7. Haha die was voorspelbaar Ik stel me jou altijd voor als: Hoewel jij Dyane rijdt en waarschijnlijk beter Nederlands praat dan hij
 8. oh daar is werk zat. In een bubble tea bar of in een winkel of weet ik waar. Dat mag ze mooi zelf uitzoeken. Groei maar op
 9. Oh twas een film dus haha ik ben echt niet bij de tjjd geloof ik
 10. Tina Turner? Die zal nou wel tegen de honderd aanzitten zo'n beetje? Top artieste.
 11. Grmbl Net hardgelopen Dat zou eigenlijk gisteravond, toen was het mooi droog maar toen had ik Vlinder aan de lijn. Vanochtend regende het, maar ja, geen keus. Als je eenmaal rent dan maakt het verder niks uit. Alleen uitkijken in de modder Besluit is nu dat Vlinder wel daar blijft en gaat werken en dan volgend jaar hier iets anders gaat studeren. Is veel beter zo dan direkt terugkomen bij papa en mama. Die studentenkamer zitten we sowieso voor een jaar aan vast.
 12. Zelf stoppen Sowieso moet je het zelf doen of je er 30000 euro voor betaalt of niet
 13. bumperjim

  Heintje Davids

  Welkom terug en sterkte!!
 14. Niet droog gebleven Had al een slecht humeur gister eind vd middag 0,75l fles bier opgedronken Toen werd het nog slechter Niet gezellig, niet ontspannend die alcohol. Grappig hoe al die "goede redenen" niet echt bestaan. Kan veel beter, bumperjim. Vandaag maar weer t goede doen dan.
 15. Of het is bijna weekend of net geweest Alle zgn "goede redenen" worden uiteindelijk samengevat in "het is een drug" en zo gauw je daar eerlijk over bent tegen jezelf dan ben je een hele stap verder.
 16. Begrip zoeken is goedkeuring zoeken. Krijg je t niet dan mag je weer drinken. Valkuil
 17. bumperjim

  De stem in je hoofd?!

  Ja, emoties, een nieuw ding en een hoop gedoe. Gewoon laten gebeuren. Heeft tijd nodig. Van de andere kant is het ook wel eens leuk om niet met een dronken kop helemaal door te slaan in kwaadheid, verdriet, (pseudo)verliefdheid en dat soort Oom Bier emoties.
 18. bumperjim

  Nieuw hier

  Welkom en sterkte ik weet even niks briljants toe te voegen
 19. Hoi Ik weet niks van hulpmiddelen maar mag ik vragen waarom je denkt (tenminste wat ik ervan begrijp) dat het niet gaat lukken in wat voor kliniek dan ook zonder baclofen?
 20. Soms klopt het helemaal. Genieten
 21. bumperjim

  Mariann

  Welkom! veel goeds is al gezegd. Niet in huis halen, dan hoef je t ook niet op te drinken
 22. Dank je, jij ook! En aan alle "laatkomers" hier
 23. Soms snap ik er ook niks van hoor, dan moet je dan ook direkt toegeven en dan geef je ze een lijstje van professionals in de omgeving. Lastige gevallen kunnen wij niet doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...