Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bumperjim

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  4936
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  52

Alles door bumperjim geplaatst

 1. bumperjim

  Zondag 5 juli

  Yep zo was het idd
 2. bumperjim

  Zondag 5 juli

  400m D+ betekent in het trail running frans 400m klimmen. Weet niet hoe je dat in het NL afkort Hier was het strakblauw en 25 graden en gelukkig een beetje wind. Ik heb de hond het grootste deel vd tijd los gelaten, ik liep met een paar hond-lozen, dan is het wel zo eerlijk... Op een gegeven moment had ik wel de hond aangelijnd en stak er een haas het pad over 100 m verderop. Toen liepen we ff 100 m lang 23 km/h volgens de Garmin achteraf. Als je er niet op verdacht ben kan je je waanzinnig blesseren met zo'n actie (voor de duidelijkheid de hond loopt dan in een canicross harnas dat gemaakt is om te trekken)
 3. Ik heb ook een suikerverslaving. Het is geen groot probleem hoor, maar ik merk dat als er chocola oid in huis is (lekkere pure van Lindt met vijgen of frambozen of dat soort zaken) dan heb ik tegenwoordig de neiging om dat als after-toetje te eten. Ook als ik thuiswerk neem ik zoetigheid mee om 's ochtends bij de thee te eten. Meestal is t binnen 10 minuten al weg. Het is gewoon schrok-werk, ik kan net zo goed goedkope rommel kopen, ik proef het toch niet. (Klinkt bekend hè...) In de tussentijd zou ik graag nog wat gewicht kwijtraken voor bij t hardlopen. Een kilo of 5 minstens, maar ik stagneer op de 80 al heeeel lang. Ik word er links en rechts uitgelopen door 30'ers van 65 kilo. Nu kan ik mn leeftijd niet terugdraaien, maar wel mn gewicht. Nu nog echt doen. Niet in huis halen is geen optie (jongste dochter is er ook dol op en die heeft haar metabolisme mee: zo slank als een asperge), dan maar dapper de eerste niet nemen. Oh ja ook zoiets, als we 's avonds extra laat eten en ik intussen honger heb, ga ik soms aan de Celebrations mix. Noten/zuidvruchten mix, ook niet echt weight watchers spul, de calorieen spatten eraf. Wat op zich niet erg is maar ik vreet zo'n (wat is het, 300-500 gram?) zakje zo leeg. Suiker is misschien wel de meest verbreide verslaving van de westerse wereld. Zeg ik zomaar zonder enig bewijs. Maar als je alle kinderen meetelt (die nog niet roken of aan de alcohol zijn) zou t zomaar kunnen.
 4. bumperjim

  Zondag 5 juli

  Tis minder suf dan je bezuipen en je bent er minder tijd mee kwijt. Vanochtend 11 km en 400 meter D+ gelopen
 5. bumperjim

  Harald

  Succes @harald !!
 6. bumperjim

  Zondag 5 juli

  Yep maar dan kan je dus naar bed, thuis.
 7. Myep maar je kan gewoon heel bot weigeren hoor, als je op knappen staat van het zwanger zijn wordt alles je vergeven
 8. Ja zwangere vrouwen zijn vaker de klos. Ik weet nog wel toen ik met mn vrouw in het ziekenhuis was. "Hier zijn een paar stagiairs die ook graag even een toucher willen doen". Nou dat was ff niet het moment, sorry.
 9. Haha ik weet nog goed, ik had ook eens een ontsteking daar waar je t niet wilt hebben. Ik had toen nog een charmante lady dokter van 30 of zo. Die deed manhaftig de handschoenen aan en vertrok verder geen spier. Ik dacht, als jij zo professioneel bent dan zal ik er ook maar een professioneel gezicht bij zetten. En dan is t gebeurd voor je t weet hè. Niet te veel bij nadenken.
 10. bumperjim

  Zondag 5 juli

  PS wat ik tegenwoordig doe op zo'n k moment: ik ga gewoon naar bed. Dat is de nieuwe reflex geworden. Maakt niet uit hoe laat het is. Ik ga gewoon pitten als ik zielig ben. Of liggen iig. En een uur later is alles terug naar normaal. Als ik op mn werk zit dan niet natuurlijk, maar daar kan ik ook niet drinken
 11. bumperjim

  Zondag 5 juli

  Precies. Het zat er al aan te komen, er was alleen een aanleiding nodig, en als het eten verkeerd valt dan is dat idd een hele rare aanleiding maar wel een aanleiding. Iets van tegenslag of zo, iets wat lastig te verwerken is (letterlijk en figuurlijk) dat roept dus alcohol op. Ik kan me er wel iets bij voorstellen vanuit een vorig leven.
 12. Dat bevestigt maar weer dat de buitenwereld het niet snapt. Maar ze kunnen het eigenlijk ook niet snappen. Laat het maar zo. Veel respect voor je 2 jaar. Je bent hier een voorbeeld.
 13. Alles begint met je te realiseren op wat voor spoor je zit. Als je van jezelf merkt ik zit aan drank te denken, wat ga je dan doen. Als je blijft denken alles gaat prima dan laat je je door oom Bier overvallen.
 14. Toen ik deze eerste zin las had ik al zo'n vermoeden. Hier gebeurt het toch al of leg het nou aan mij? Alles wat hierna komt is goed nieuws schrijven tegen beter weten in.
 15. Was bij ons ook zo. Samenwonen/trouwen betekent alles delen. Niet alleen maar de spullen. De spullen zijn eigenlijk het minst belangrijk. Er is er altijd een die meer inbrengt dan de ander. Je hoeft in dit land gelukkig niet even rijk te zijn (of van dezelfde kaste of huidskleur) om samen te "mogen". Jij loopt 9 maanden met een kind te sjouwen, het kind delen jullie straks ook. Is ook niet "eerlijk". Niks is eerlijk. Zit er maar niet mee joh
 16. bumperjim

  Time out

  Een glas tonic had ook niks speciaals toegevoegd. Hoeft ook niet.
 17. Nou ik zie het al weer als er voor de lunch al 5 pagina's zijn dan zit de stemming er weer goed in. Misschien tot morgen.
 18. bumperjim

  GewoonDoen

  Waarom sta je telkens zo intens vroeg op GD? 5 uur
 19. bumperjim

  Donderdag 2 juli

  Maar wat doe je zolang niemand dat schenkt? Ongelukkig woord trouwens in deze context
 20. bumperjim

  Eindelijk op de goede weg

  Had je niet gewoon dorst?
 21. bumperjim

  Donderdag 2 juli

  Als je t persé ongelukkig wilt maken dan lukt t wel. Als je t gelukkig wilt maken dan niet persé. Oneerlijk eigenlijk als je erover nadenkt
 22. bumperjim

  Weer op scherp

  Pff balen als het allemaal zo tegenstrijdig is. Op zoek naar wat wil ik nou eigenlijk echt En dan doen wat je doet. Lukt mij ook vaak niet maar dat is wel de weg, denk ik.
 23. Oh er zijn een aantal landen zonder alcohol. Niet dat het daar gezellig is naar mijn bescheiden maatstaven maar depressief zijn ze meestal nou ook weer niet.
 24. bumperjim

  Donderdag 2 juli

  Het gaat toch de kant op die het op moet gaan, wat je er als ouder ook van zegt. Het enige dat je als ouder mag beslissen is: geef je ze een ongelukkige jeugd door ze te dwingen met poppen te spelen o.i.d. of laat je ze hun eigen geluk zoeken.
 25. bumperjim

  Donderdag 2 juli

  Gewoon niks opdringen en proberen te zien wat ze leuk vinden en ze vooral "their own person" laten zijn. Wij hebben er 1 die al 14 jaar paard rijdt, en 1 die elke 6 maanden weer een andere hobby heeft. Beetje vermoeiend maar dat moet ook kunnen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...