Spring naar bijdragen

bumperjim

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9.035
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    90

Alles door bumperjim geplaatst

  1. bumperjim

    alcohol misbruik

    Welkom! Ik begrijp dat je er nu wilt zijn voor je zoon maar de alcohol is een probleem geworden. Hoeveel drink je dan?
  2. bumperjim

    Stoppen met alcohol

    Welkom! Er is maar 1 datum om te stoppen en dat is vandaag Als je ervan overtuigd bent dan is het zinloos door te drinken tot een latere datum.
  3. Maanpis ken ik wel. Dat maak ik meerdere keren per volle maan. Ook daarbij vinden sommigen het fijn om de handen in de lucht te houden, maar ik maak liever verbinding anders krijg ik gelazer met de Stier.
  4. bumperjim

    Treffende uitspraken

    Als je kijkt wat er bij de ander mist en wat er bij jezelf is begrijp ik?
  5. De aantrekkingskracht vd maan hangt toch niet af van welke kant hij beschenen wordt? Of denkt er iemand echt dat een halve maan slechts de helft is van de volle maan?
  6. Aanmatigend! Ook een mooie NRC term.
  7. De opmerking ging dan ook idd helemaal nergens over
  8. Is het niet jiddisch? Ik vind het wel een mooi woord. Nou hoor ik natuurlijk ook bij het ons kent ons
  9. LeuK! Dat zal ik straks even bekijken. Ze ligt nu nog in bed.
  10. Hij had (minstens) 11 kinderen maar dat hoeft voor de man niet heel veel werk te zijn Waarschijnlijk als je t hem achteraf had gevraagd zou hij gezegd hebben: had ik maar niet steeds aan de wiet gezeten dan had ik voor 20 kunnen leven
  11. Je kan een blaastest doen in je microfoontje. Met een iphone 16.
  12. Het is eigenlijk de energie van de zon want die beschijnt de maan. De maan zelf is gewoon een knikker van steen.
  13. Hoe vroeger je naar bed gaat, hoe vroeger je ook weer wakker wordt. Je kan beter een normaal ritme handhaven en geen middagslaap doen, anders slaap je ook daardoor 's nachts weer minder.
  14. Als je je gordijnen open laat idd
  15. OK zeg 10 keer het woord akkefietje en kijk of je nog steeds zo opgefokt bent of dat het eigenlijk wel meevalt
  16. Maar dr zijn ook genoeg goeie hoor. Alleen zijn die vaak behoorlijk volgeboekt
  17. In Frankrijk is het illegaal om bv "vegetarische steak" te verkopen. De producent moet zeggen wat het echt is. Anders heb je geen flauw idee wat je eet.
  18. bumperjim

    Ik ben Cortex

    Welkom! En als je door te stoppen eventueel met hulp diezelfde schaamte zou kunnen vervangen door trots? Gebruik de schaamte als extra motivator. Je kan ervan af raken.
  19. Gewoon een stuk rundvlees gevroten met vegetarische asperges. De koe was al dood, daar viel niks meer aan te redden.
  20. Wow hee! Wel af en toe kijken waar je loopt
  21. De Stier (mijn vrouw) drinkt nooit alcohol en amuseert zich gewoon op feestjes. Die gaat ook niet zeggen ik ga na een uurtje weer weg. Volgens mij is die feestjes-allergie een ex-alcoholistending
  22. Oh heerlijk! Ja dat kan hier ook wel maar dan kom ik niet op mn werk terecht maar dan ga ik nog liever op de mountainbike de natuur in, geen asfalt
  23. Yo! Fiets besteld om mee naar het werk te fietsen (5 km). Ik had natuurlijk wel een fiets maar dat was een verbouwde mountainbike van 20 jaar oud zonder spatborden en verlichting en vreselijk oncomfortabel. Gebruikte ik dus ook zelden. De nieuwe is gewoon een benenfiets zonder electriciteit. Lekker dopamine maken daarmee. Je kan hier in Frankrijk nauwelijks fatsoenlijk veilig fietsen maar het geval wil dat er vrijwel vanaf mijn voordeur tot aan het kantoor een prachtig fietspad ligt, ze worden wel aangelegd stukje bij beetje heel langzaam. Eigenlijk een grof schandaal om het niet te gebruiken.
  24. bumperjim

    Sobriety for Life - Dagboek

    Ik moet zeggen, de zware alcoholisten die ik ken en gekend heb in mn leven, waren stuk voor stuk erg leuke onderhoudende mensen. Wat het 1 met het ander te maken heeft is me nog niet duidelijk. Alcohol is absoluut niet onmisbaar om aardig en onderhoudend te zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...