Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Louisa

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  144
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Louisa

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

269 profielweergaven
 1. Louisa

  Hoge dosis

  Had je klachten op de 8 mg? Zo ja wat?
 2. Ik heb de brief ontvangen. Ik ben alleen zo moe dat ik er zo tegenop zie. Zelfs een berichtje tikken kost me teveel moeite... Dat wordt nu binnenkort 1,5 uur rijden intake en weer 1.5 uur terug en dan de verandering van mn veilige huis en veilige routine naar een druk ziekenhuis. Pfff weet niet hoe en raak in de stress ervan maar zo doorgaan op een hoge dosis is ook niks... dat wordt mn dood.
 3. Zo'n velletje met kleine stickers en in allerlei kleuren en variaties.
 4. Hahaha is dat ook dotten. Nee dat is niet wat ik doe. Dit is kunst met verfstipjes. Ik doe het met stickertjes. Niet per se stippen.
 5. Nou toen wist ik niet dat er een vloeibare vorm was. Ik slikte het al 10 jaar 75 mg en deed er 12.5 mg in 1 x er van af en kreeg gelijk erge klachten. De dood van mijn schoonvader kwam er plots bij en ja dat moet je niet hebben als je afbouwt.
 6. Ik slik het nog. Afbouwen lukte me niet... kwam daarom aan de pammen te zitten kreeg zulke chemische angsten in de nacht. At niet meer sliep niet meer... dus ben niet verder gegaan maar weer omhoog... Ik zal dus altijd moe blijven.
 7. Hm sinds de Zoloft ben ik altijd moe geweest. Nooit meer normale energie gehad. Slik t vanaf 2003. Afbouwen vaak geprobeerd maar steeds niet gelukt.
 8. Louisa

  24-01-2020

  Ik hoop het @ELL
 9. Louisa

  24-01-2020

  Ik werd wakker met keihoge angst. Ik heb vaker spanning maar nu zo erg dat ik misselijk werd en niet goed... en dat brein is vreselijk... een nachtmerrie die niet stopt... ik wil niet weten hoe het afbouwen gaat worden
 10. Het wordt steeds erger en de angst mede. Ik slaap niet meer door dat hoofd. Krijg ruis en oorsuizen of pieptoon en ben zo verrot moe elke dag. Dat hoofd is niet goed en de angst stijgt daardoor. Gister op de bank kon ik gewoon niet meer in mijn hoofd. Had een uur heftige breinpijn gehad. Doodeng. Kon niks meer. Probeerde een ommetje maar dat hoofd kon niet coördineren met bewegen. Heel eng. En dan moet ik nog gaan afbouwen en lees ik jullie verhalen dat het niet beter wordt. Ik kan niet meer in dat hoofd.
 11. Wat doe jij als afleiding? Ik kan ook geen tv kijken of lezen... zo moe in het Brein en ja dan duren de dagen lang. Ik huil veel, maar dat kost energie. Ben benieuwd wat jij doet?
 12. Stickertje voor stickertje plakken... allemaal kleine stickers... en dat wordt een kunstwerkje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...