Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Louisa

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  403
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Louisa

Recente profielbezoeken

 1. Het is zeker koud. Net nu ik hoopte op zon met die griep brrrr
 2. Moggel. Ik open weer een hk. Gister behoorlijk ziek, maar was wel vrolijk. Nu weet waarom ik zo lamlendig en dodelijk moe voelde afgelopen dagen. Heel veel spierpijnen kreeg ik nu en neus verstopt. Echt ziek, want je spieren in je armen doen niet zomaar pijn. Elk spiertje doet pijn. Hoesten, eerst droge hoest, nu een vervelende kriebel. 37.7 lichte verhoging. Bleh had ik niet verwacht in de lente. En dat in mn pms. Of t corona is of niet, het is een griepje. Hopen dat t gauw voorbij gaat!!! Werd vroeg wakker maar dat maakt niet uit want het is een uur later;) Toedels
 3. Nou ik heb een snotterdje. Benauwd daardoor en moe en wat lamlendig. Maar Ik denk een gewoon verkoudheidje. Snotter de snotter. snotterdje, mooi woord.
 4. Lieve Yollie, je kunt het! Je bent van de shit af!!! Geef jezelf de ruimte! Ik ben stiekem wat jaloers op je. Ik moet nog door de afbouwhel. En lees nu steeds meer over enge symptomen en de onzekerheid van de rare wereld nu met dat virus maakt t niet makkelijker. Jij hebt het gedaan. Je bent vrij van troep! Je kunt het. Dikke knuffel!!
 5. 3 weken geleden de intake in Nijmegen. Maar heb pas sinds een paar dagen last. Wat wel zo is is dat ik op het balkon een sigaret met blote voeten op teenslippers en hempje heb gerookt. Terwijl ik dacht het is zonnig maar het was toch nog wel koud....
 6. Mooi cadeau @bolletje bolleke. Mijn orchidee heeft na anderhalf jaar knoppen gekregen. Anderhalf jaar deed t niets meer! Maar het was nog groen met stengels dus kon ik de plant niet wegdoen. Nu kwam er een maand geleden knoppen in!! Nu heb ik 9 prachtige paarse orchidee bloemen. Ik wilde het een symbool laten zijn voor mijn welbevinden, maar ze zijn al uit en ik voel me zo ellendig. Pms? Corona? Of gewoon griep? Benzos? Angst? Geen idee. Het begon met verstopte neus en rommel uit mn neus. Nu ook lamlendig, benauwder, moe en spierpijnen. Ik heb gegoogeld op corona maar geen spierpijn symptoom gezien. Met de pms erbij ben ik echt lamlendig. Heel down en depri. Gister dokter gebeld maar echt aan mijn dokter heb je niks. Zij hebben me ook aan de benzos geholpen in hoge dosis. Ze had me moeten waarschuwen ipv verhoging voorschrijven. Ik zie mezelf als risico geval en zou een test willen. Zij zien dat niet. Je hebt een psychische stoornis en bent lichamelijk sterk en gezond... geen test voor jou. Ja maar ik wil uitsluitsel ivm opname Radboud. En gewoon dat ik bang ben dat ik t heb en naar het ziekenhuis moet. Nope. Het zal wel geen corona zijn want ik leef in isolement. Zelfs mn moeder komt niet binnen. Alleen mn man. Maar die draagt sjaal en wast zn handen met zeep na bezoekje winkel en ook hij ziet niemand. Hij houdt ook echt afstand van iedereen. Werkt thuis. Heeft geen symptomen. Dus de kans op corona is klein. Het kan ook gewoon een gewoon virus zijn. Daarbij las ik dat je bij geen symptomen niet besmettelijk bent bij een betrouwbare site. Maar ik voel me lamlendig en had een test gewild. Gewoon uitsluiten. In mn dromen kan ik alles. Ik droomde vannacht dat ik wodka serveerde aan een groot kerstdiner. Ontelbare tafels en ik moest steeds harder lopen. Toen ik wakker werd was ik gewoon doodmoe. Toen de droom wegging viel dat doodmoeie gevoel weg. Echt heel vaag. Moe worden van je droom! Mn man zei kun je niet beter dromen dat je lekker slaapt en energie opdoet! Ik ben ook zo moe sinds de verstopte neus, doodmoe, nergens puf voor. Maar kan ook pms zijn of neurofatigue. Ik weet het niet meer wat wat veroorzaakt. Ik ben blij als de wereld weer normaal wordt. Mn moeder weer omhelzen. Een angst die wegvalt. Ja Bolleke je vroeg ernaar. Ik ben heel bang voor corona en gebracht gehad met dit gedoe. Wat een geklaag weer. Ben zo negatief in mn pms tijd. Bah en ik voel dat t hormonen zijn die prikkelen. Sorry. Fijn weekend allen.
 7. Het is alleen heel erg vreemd als ik het heb. Ik heb met niemand contact. Ik ga naar buiten met doek voor mn gezicht en zonnebril en raak niks aan en mijd mensen als ik mn ommetje maak. Mn man doet ook een sjaal om asls hij naar de winkel gaat en wast zijn handen direct.... Dus de kans dat ik besmet ben is heel klein. Zelfs mn moeder komt niet binnen als ze iets komt brengen. Dus ik denk gewoon een verstopte neus. Omdat ik met het zonnige weer weinig aan had als ik een sigaret ging roken op het balkon.... Maar goed je twijfelt wel. Kun je het testen? Hoop dat t de verstopte neus gauw over is. Anders willen ze me niet bij Radboud.
 8. Wat een drukte. @bolletje mn man gaat dagelijks naar buiten, naar de winkel of apotheek. Dus ik ben wel bang dat hij t meebrengt. Nu neusverkouden. Verstopte neus en rommel uit mn neus. Daarbij droge hoest en benauwd. Ik heb nog geen koorts. Normaal denk ik niet zoveel erbij maar nu denk ik steeds zal toch niet t virus zijn. Maar Ik heb t al dagen en geen koorts. Dus dan zou dat toch nu wel moeten komen. Mn man heeft nergens last van. Kan ook komen dat ik redelijk koud gekleed naar buiten ging en t toch nog best koud was... Ik ga met sjaal voor mn neus naar buiten en zonnebril. Kan ook via je ogen. Dit deed ik al tegen gewone virussen en overprikkeling. Toen keken mensen me raar aan. Nu niet meer! Nu zie ik velen t doen! Wat is het klassement hier op het forum? En wat zijn de gewonnen dagen bij profielen? Ik snap het niet.
 9. Ik heb dat ook. Constant met iets moeten prutsen. Ik kan niet op de bank zitten en gewoon zitten. Ik moet iets doen hoe moe ook. Teveel spanning. Ik had t maanden geleden eindelijk bereikt met vermoeidheid in t lijf. Laat t maar zijn laat t maar komen. Was dan heel zwaar maar t lukte. Zonder iets te doen. Ik werd minder bang voor dat vermoeide gevoel. Nu is de moeheid in mn hersenen en dat is weer heel anders. Daar heb Ik nog niks op gevonden dan angst. Gister Zo moe in mn hoofd op de bank dat ik echt ging trillen bevel huilen en schreeuwde ik ga dood. Niet echt een rust in gevonden ik ben gewoon bang voor die enge breinsensaties. Ik krijg t nog niet voor elkaar t te accepteren. Ze zijn ook steeds anders en heftiger. Dus als ik t ene accepteer volgt er weer iets nieuws. Ik probeer te zitten met ogen dicht en niks te doen maar t lukt niet zo. Ik heb t gisteravond geprobeerd. Gewoon liggen en niets doen. Ik vind t zo moeilijk. Ik word er ongemakkelijk van. Je gaat van alles voelen.
 10. O ja wat zijn gewonnen dagen bij iemands profiel? Bolletje heeft er bijvoorbeeld 67? En wat is het klassement? Wat houdt dat in?
 11. Moggel. Zo ik open weer een huiskamer. Wordt standaard. Het is saaaaaai hier. Zo inactief. Alleen wat lezers. Ik voel me raar (mede pms). Wat bedoel je? Ja ik zeg t best vaak. Ik voel me raar, maar wat is raar precies. Wat voel je dan? Ik denk dat ik het zeg omdat ik het gevoel niet precies kan omschrijven. Het is niet fijn, maar ook niet vreselijk. Het zit er tussenin en is niet te omschrijven. Een soort vervreemding van mezelf en de wereld. Sinds de corona lijkt de wereld nep. Heel veel gaat aan me voorbij, omdat ik geïsoleerd leef, maar ik hoor t van mn man. Schermen bij de kassas. Winkelmandjes worden afgenomen. Niet meer dan zoveel in 1 winkel. Max. 2 medicatieproducten. Recessie. Landen in lock down. En zelf ga ik om als ik een man druk zie praten aan de telefoon. Zag de speeksel spetters vliegen. Hij stond precies in het poortje waar we doorheen gaan altijd tijdens de avondwandeling. Nu maar t poortje overgeslagen... Wat is raar? Nou ik sta op en krijg duizelingen. Mn hoofd voelt raar. Geen pijn beetje druk maar t is niet te omschrijven en ik weet nog niet wat ik ervan vind. Dan zeg ik maar raar. Fijne dag!
 12. Fijn dat t beter gaat!
 13. Avond slik ik AP
 14. Morgen. Fijn @bolletje dat alles goed is. Het corona gedoe komt ook mijn neus uit. Hoop dat alles snel weer normaal wordt! Ik ben nu neusverkouden, verstopte neus en normaal denk je niet zoveel erover en nu denk je t zal toch niet? Maar Ik heb geen koorts dus t zal wel niet. 90 procent heeft 40 graden koorts. Gister een bizar slechte dag. Begon bij wakker worden en waarom? Ik weet het niet? Had van 11 tot 7 geslapen maar ik was dodelijk vermoeid. Gek want de dagen daarvoor had ik dat niet zo... Ik ben gewoon om in bed te ontbijten en tot 10 u op mn telefoon te zitten, media kijken maar t ging gewoon niet. Ik had t zo zwaar..Alles flitste en danste voor mn ogen op t laatst. Ik stond kwart voor 10 op en dacht echt dood te gaan. Ik had t niet meer. Ergste ochtend ooit en ik snapte er niks van. De benzos maakten me wat rustiger maar ik was dood en doodmoe. Ik ga altijd om 13 u ontspannen en rusten. Nu met moeite tot ontspanning zo moe... Maar toch even in slaap gevallen! Daarna wakker met een vreselijk hoofd. Stond meteen op huilen. Dat werd om half 4 een fikse breinaanval. Maar het zwaarste werd t toen ik ging zitten. Zo moe! Ik kon niet meer. Doodeng om zo moe te zijn. Eten met moeite. Ik ging op het laatst schreeuwend janken naar mn man help me dan!!!!!! Iets wat duidelijk een pms reactie was. Daarna nog moeier. Heel de avond zuchtend op bed gelegen dodelijk moe, gevoel dood te gaan , duidelijk last van pms en 10 uur gaan slapen en nu is het beter dan gister? Ik kan er geen pijl op trekken. Ik had de avond ervoor een heel ontspannen avond en zo viel ik slaap en dan word je zo moe wakker met een hoofd dat alles teveel is en flitst. Nu moe gaan slapen en t voelt beter? Ik ben de draad kwijt. Sinds die intake is mn hoofd echt onvoorspelbaar en zit de angst hoog. Ik merk wel dat energie een rol speelt in mn welbevinden. Wie is of was ook zo uitgeput op de benzos? Of was moe in het hoofd? Dat denken pijn doet? Bij t Radboud zeiden ze dat t niet per se benzo gerelateerd is om zo uitgeput te zijn. Het kan mn ME zijn die meespeelt? Enfin, was t hier maar zo druk als op t alco forum. Ik ben de enige die elke dag haar verhaal doet. Maar sinds t virus is t bizar rustig. Hoop met afbouwen dat er wat meer mensen zijn voor support. Fijne dag gewenst! @Lynn86 ben je nog aan het afbouwen? @Kabouter0Wesley hoe gaat t met jouw ademhaling?
 15. Dankje @doorbijter hoop t ook. Het is ook mijn vervelendste klacht. De enge breinsensaties ook. En Zo moe hoofd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...