Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Emma123

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  77
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Emma123

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

229 profielweergaven
 1. Zijn er meer die tijdens ontwenning last van hun kaak hebben en achter de ogen heel raar?
 2. Goedemorgen! Al even niet meer op dit forum geweest, langere tijd even stabiel gebleven ivm de feestdagen. was vorige keer afgebouwd met 0.5 mg van de dagdosis van 1mg. Die was best pittig maar wel na 2/3 weken weer stabiel. Wil vandaag beginnen met de 0,5mg er ook af. Het rare is dat ik voor ik ├╝berhaupt begonnen ben al spanningsklachten heb in mn nek/kaak/hoofd. Gewoon door t idee denk ik. ben benieuwd zou blij zijn als ik overdag geheel nuchter ben en alleen de avonddosis nog maar hoef.
 3. Als dit van de lorazepam komt zou dit bij de bijsluiter moeten staan. Misschien bij zeer zelden, in dat geval is vaak het advies dat je even contact opneemt met je huisarts, misschien past een ander middel dan beter bij jou. Je hoeft namelijk geen vervelende ervaring te hebben tijdens gebruik van benzo @Benzoklaarmee
 4. Zou er over nadenken bedankt voor je reactie En je hebt gelijk waarom mezelf kwellen. Neem ook liever de tijd
 5. @Pluisje53 Ik doe ook maar van 1 tablet, wel de helft ervan gedaan best een grote stap denk ik. Maar voel me toch na 2 weken al stukje beter, ga wel Pas begin januari volgende stap zetten. Dan denk ik de andere helft er ook af van overdag. Dan heb k alleen nog de 1mg over van t slapen
 6. Goedemorgen allemaal. mijn nachten zijn gelukkig wat hersteld. Met wakker worden nig wel onrustig en veel piekeren maar heb t idee dat t beter gaat. hoe is het met jullie?
 7. Hoi! Ik ben nu anderhalve week verder na mn afbouwstap en ervaar sinds gister best wel wat angsten. Heb tot nu toe alleen maar lichamelijke klachten gehad dus schrik hiervan. Bang voor terugval, veel piekeren en spanning in mn lijf.
 8. Volgende stap word ook kleiner. Opzich gaat het verder wel okee. Tis niet leuk mja ben er liever snel vanaf als t zo kan. Vannacht weer goed kunnen slapen
 9. Goedemorgen allemaal. bijna een week verder met afbouwstap. Nachten zijn helemaal rot, slaap maar pasr uurtjes. Maar we zetten door. Ook mega gespannen spieren in nek en schouders en buik overstuur. Herkenning? Hoop dat slaap snel herpakt word. Dit is in ieder geval de laatste stap dit jaar.
 10. Ik volgde her advies van mijn psychiater. Neem ook wel lang de tijd om te stabiliseren. En aan de dosis voor t slapen verander ik nog even niks wil eerst graag overdag er van af. Opzich is het gister goed gegaan en ook een goede nacht gehad. Vannacht weer wat minder geslapen. Zou wel op en af gaan. Zolang t hendelbaar is blijf k doorgaan en anders ga ik het idd anders doen.
 11. Ohja en ik nam savonds 1mg en sochtens 1 mg en heb van de ochtend jalve mg afgehaald om de nachten goed te houden. Hoort slapeloosheid er dan alsnog wel bij?
 12. Goedemorgen allemaal! gister voor t eerst afgebouwd van 2mg naar 1,5 mg lorazepam. Gisteravond gelijk niet lekker en koppijn en nu alweer wakker (06:00) balen.. Ik dacht dat ontwenning altijd pas na paar dagen kwam of hoort dit er wel bij? Vind t zo spannend dat afbouwen. Slik wel pas benzo sinds augustus hoop dat dit scheelt.
 13. Ik heb begeleiding met het afbouwen van de lorazepam. Slik het nog niet zo heel lang, 3/4 maanden. Ga dit weekend voor t eerst 0,5 mg van de 2mg per dag afhalen en vind t erg eng
 14. Goedemorgen iedereen! ik heb eindelijk gord geslapen vannacht. was eergisteracond mn ad vergeten, hele nacht nachtmerries zweten, in paniek wakker pfff. Dacht echt dat ik een terugval had. Maar toen ik mn ad nam ging t paar uur later gelukkig beter. hoe is t met jullie. Ik wacht toch nog even met de afbouwstap want afgelopen week was nog erg onrustig in mn hoofd en lichaam.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...