Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Benzoklaarmee

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Benzoklaarmee's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Hallo, ik wil graag weten of de tinnitus milder wordt na afbouwen diazepam. Ook heb ik sinds een tijdje floaters in mijn ogen bij afbouw. Wie o wie weet of dit allemaal over gaat.
 2. Ik ben al een tijd bezig met afbouwen. Ik heb ook veel last van tinnitus. Wordt dit nog beter als ik een tijdje op 0 sta?
 3. Beste, Ik had al ruim 8 jaar tinnitus maar na het nemen van citalopram en lorazepam daarna diazepam kreeg ik luidere tinnitus. Zal dit weer zakken? Ik ben voorlopig nog aan het afbouwen.
 4. Ik had al tinnitus maar die vlekjes in mijn ogen heel af en toe en nu elke dag
 5. Beste, Ik ben diazepam aan het afbouwen en zit nog op 2mg vd 10mg. Ik heb veel last van tinnitus en eye floaters. Is dit bekend bij afbouwen?
 6. Beste, nu een kleine 3 weken gestopt met diazepam. Het lijkt net of ik nu een week pas de afkickverschijnselen krijg. Kan iemand mij dit vertellen? Slikte eerst 4x 0.5 mg lorazepam en daarna omgezet in diazepam 4x 2.5 mg volgens mij. Dit heb ik in 3.5 week afgebouwd. Ben echt mega nerveus en onrustig. Graag uw antwoord.
 7. Welke facebook pagina als ik vragen mag?
 8. Dank je, jij ook sterkte met afbouwen. Ik moest wel snel ivm de klachten die ik had ervan. Gr Benzo
 9. Dank je wel @Vechter, ik had dit echt nodig om re horen. Heb het gevoel dat ik gek wordt (ook van mezelf ) ik zit echt in een moeilijke periode nu. De pammetjes zijn ruim 2 weken weg en ik dacht dat dit nu het resultaat was. Ik werdt psychotisch van lorazepam, verder nooit last gehad van psychotische klachten en ben bijna 40.
 10. Ik heb binnen 4 weken 2mg lorazepam afgebouwd en 4.5 maand gebruikt.
 11. Hallo allemaal, Ik ben nu ruim 2 weken gestopt met diazepam en daarvoor lorazepam. Lorazepam 4.5 maand 4x 0.5 mg en diazepam ca 3.5 week om af te bouwen. Het afbouwen ging snel, ook omdat ik psychotische klachten had van de pammetjes. Nu ben ik benieuwd hoe lang de nasleur nog duurt van het stoppen. Ik heb meer last van mijn tinnitus en de floaters in mijn ogen zijn ook zeer aanwezig. Iemand een idee hoe lang dit blijft aanhouden? En of dit hier iets mee te maken kan hebben? Groetjes Benzo
×
×
 • Nieuwe aanmaken...