Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Mientje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  151
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Mientje

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

696 profielweergaven
 1. @Bellie Half december 2019 was ik klaar. En ik slik nog Quetiapine en Tracydal.
 2. Mientje

  24 sept

  Ik heb ook niet goed geslapen en lig bijna de hele dag op de bank en voel mij ziek en moe en kan niets beginnen.. Ik heb op facebook (nieuw) gevraagd naar mijn rare verschijnselen en kreeg weer het antwoord, te snel afgebouwd van de oxazepam, mijn psychiater zegt dat dit niet kan, en omdat hij geen pammetjes meer wil geven, weet ik het ook niet meer, iemand een idee hoe ik verder moet?
 3. @doorbijter volgens de psychiater kunnen dit geen ontwenningsverschijnselen meer zijn. Het zijn volgens hem hyperventielatieaanvallen en volgens mijn begeleidster paniekaanvallen. Ik heb hun al gevraagd hoe ik dan aan paniekaanvallen kwam, ik voel geen paniek, maar ja dat weten zij natuurlijk ook niet, nu dan is het onbewuste spanning. Jij denkt wel dat het nog ontwenningsverschijnselen zijn? Mijn gekke aanvallen duren steeds langer en volgen elkaar ook steeds sneller op.
 4. @Wilhelmina Hoe gaat het nu met jou? Ik ben gisteren naar "Samen Zijn" geweest, Is anderhalf uur, koffie drinken en kletsen. Kapot terug, kon zo mijn bed weer in. S'middags een uurtje begeleiding gehad en aan dat gesprek had ik niets, dus ziek en weer het bed in, en nu als reactie de hele dag kapot en ziek. Raar hè? Van zo'n klein beetje spanning. Sterkte en Groetjes.
 5. @doorbijter Ik gebruikte heel veel en heel lang oxazepam. Bij mijn laatste opname slikte ik er nog maar 4 per dag. (= 4x 10 mg) De eerste dagen kreeg ik bij opname oxazepam en diazepam en daarna dus alleen diazepam. 6 weken opname en helemaal op nul. Wil je graag het preciese aantal diazepam per week weten, dan kan ik dat na kijken, want ik heb alle papieren bewaard.
 6. @Alina ja dat vroeg ik, nog steeds heb ik veel bijwerkingen van de Quetiapine. De psychiater heeft er vier per dag voor geschreven, ik probeer er zo weinig mogelijk in te nemen, ik neem ze wel elke avond om te kunnen slapen.
 7. @Wilhelmina. O Wilhelmina, deze gekke buien heb ik dus ook, ik kan dan niet meer lopen en alles bonkt in mijn hoofd. Ik zie dan ook heel wazig, word heel misselijk en zit dan ook soms zomaar naast mijzelf. De eerste aanval kreeg ik bij een bezoek aan de psychiater, hij zei meteen hyperventilatie, ik kon niet weer naar huis, ze hebben mijn broer gebeld om mij op te halen, maar nu het vaker gebeurd geven ze het op paniekaanvallen, ik vraag me af hoe ik aan paniekaanvallen kon maar dat weten hun ook niet, ik geloof er zelf dan ook niet in. Ik word er heel moe van en ben dan dagen op. Ik heb geen trillingen maar word juist heel erg stijf, ik kan mijn armen en handen dan bijna niet gebruiken. Ik krijg het als ik te druk ben. Maar maak je niet al te ongerust, op dat moment is het eng, maar het trekt heel langzaam ook weer weg en je houdt er gelukkig niets van over.
 8. Hallo Moedige. Ik had het idee dat ik heel goede begeleiding had van de psychiater van Dimence, en de begeleidster die bij mij aan huis kwam. Maar nu het langer gaat duren heb ik het idee dat zij het ook niet meer weten en het een beetje af laten weten. De psychiater reageerde niet meer op mijn mailtjes en de begeleidster komt nu i.p.v.elke week, één keer in de veertien dagen. Ik vind dit heel moeilijk, ik heb de begeleiding gewoon nodig. Ze zijn nu bezig om mij begeleiding te geven via de WMO, maar deze vrouw is zelf afgeknapt met een burn-out, dus moet ik nu maar even afwachten wat er gaat gebeuren. Ik raad je wel aan om begeleiding te zoeken, maar dan ga ik van mijzelf uit, ik kan niet zonder. Heel veel sterkte.
 9. @M . Ja Moedig. Ik dus! Komen de klachten wel van de oxazepam? Of van de spanning die in je zit? Of van allebei? Heel veel sterkte, ik herken heel goed jouw lichamelijke en psychische klachten. Heel veel moed en sterkte. .
 10. @moedig Dit herken ik, nemen en weer stoppen. Ik mis ze nu ook zo erg en voel mij zo ziek dat ik ze weer aangevraagd heb, maar de psychiater geeft ze niet. Blijft bij zijn nee. En de apotheker en huisarts weten hier van en geven ook geen pammetjes.
 11. @Alina Ja ik snap dat iedereen heel verschillend reageert op de medicatie. Mijn spieren waren al mijn zwakke plek en door de Quetiapine heb ik soms zulke stijve spieren dat ik bijna niet meer kan lopen, hele stijve vingers, maar ook moe en misselijk. Ik slik ze dan ook zo weinig mogelijk. Maar als ik ze helemaal niet slik lukt het ook niet, dan is het meer geestelijk en word ik ook erg negatief en depressief, ja wat is dan verstandig. Ik ben nu ook weer dagen ziek geweest en heb bijna hele dagen op bed gelegen, en ook daar word je natuurlijk depressief van.
 12. @Alina. Ik zie dat jij ook Quetiapine slikt. Ik heb hier heel nare bijverschijnselen bij, heb jij dat ook?
 13. Ik zie nu pas dat ik @Frank86 en Frankk door elkaar haal, sorry @Frank86 voor jou dus nog veel sterkte en hopen dat wij ook gauw nieuwe kleren kunnen kopen. Ik snapte er ook al niets meer van, maar was nog niet zo ver dat ik doorhad dat we een Frank en een Frankk hadden. Sorry, Sorry.
 14. @Milli. Ik ben ook afgekickt van de oxazepam, ik ben afgekickt via een opname, de laatste 40mg via diazepam in zes weken, maar volgens mij is dat achteraf veel te snel gegaan, dus doe heel rustig aan, het is niet alleen van de oxazepam waar je van moet afkicken maar ook van alle spanning die in je lijf zit en ook daar kun je heel vervelende en nare klachten van hebben. @Frank 86. Wat keigoed van jou, een tas vol nieuwe kleding, ik ben zelfs vanuit hier nog trots op jou, ik heb dit en vorig seizoen nog helemaal niets gekocht, geen energie, ik bewonder je hoor, kei en keigoed, nu niet te snel / hard willen lopen hoor, wel rustig aan blijven doen. Ik mis @Louisa en @Wanhopige al een poosje, ik vind dat niet zo prettig, het geeft mij een naar gevoel, ze hadden het allebei o zo zwaar en zo moeilijk.
 15. @Frank86 Schrik niet, ik heb het al met al wel zo'n 40 tot 50 jaar gebruikt, als het niet langer is, wel met tussenpozen van nul. Mijn huisarts schreef het heel gemakkelijk voor en zei dat ik het nodig had, op mijn 15e ben ik er al mee begonnen. Oxazepam. Van 2x 10 tot 10x 10 toe, bij tien liep ik al bij een psychiater en toen moest ik ook meteen opgenomen worden. De 1e opnamevan de zes opname's. Door de oxazepam heb ik altijd wel mijn werk kunnen blijven doen, wel met ziekteperiodes natuurlijk, maar de huisarts zei al met het ouder worden zal het bij jou erger worden. En dat klopt dus, ik denk dat je dan ook niet meer goed tegen de oxazepam kunt, ondanks nul en een psychiater die het absoluut niet weer wil geven, merk ik wel dat het heel veel spanning en minderwaardigheidsgevoelens zijn. Sorry dat ik dacht dat jij ook al op nul stond, dan heb ik het weer eens door elkaar gehaald. Ik herken veel in deze verhalen en heb er gelukkig ook wat aan. Misschien weet je nog dat toen ik pas mee deed, ik jou al eens melde dat ik veel aan jou verhalen en ervaringen had, jij kon het toen al zo duidelijk omschrijven, en nog steeds herken ik heel veel van de verhalen die door iedereen hier worden beschreven. Het is natuurlijk voor iedereen vervelend, maar ik voel me dan niet zo alleen staan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...