Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Mientje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  159
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Mientje

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

824 profielweergaven
 1. Rixie. Ik ben vanaf december al van de oxazepam af via opname, ik ben nog steeds erg ziek, spanning bewust en onbewust volgens de psychiater, ik wil ook graag weer beginnen met de oxazepam maar mijn psychiater wil dit absoluut niet. Ik slik, nu Quetiapine en Tracydal. Ik heb mijn auto ook verkocht omdat ik van de psychiater niet meer mocht rijden. Geniet van je autootje en erg bedankt voor je toevoegen.
 2. Wilhelmina. Ik denk dat het de afbouw maar ook vooral de spanning is die in je woont. Ik ben gisteren ook zomaar weer eens zonder reden op de straat gevallen. Dat is mij dus al vaker gebeurt, ik heb hierbij zelfs al een keer een heup gebroken. Soms is het duizeligheid en soms zijn het zulke stijve spieren dat ik gewoon niets meer kan. De psychiater denkt dat het onbewuste spanning is en ik geloof daar wel in, als ik maar iets teveel heb gedaan gaat het alweer mis. Welke medicijnen ik ook gebruik, vaak zie ik het niet meer zitten maar gelukkig na weer een gesprek komt er ook weer een sprankje h
 3. Mientje

  26 september 2020

  Nee hoor, nog geen antwoord gehad van Herman. Ik heb hem ook nog geen pb gestuurd. Wat lief van jou. Bedankt.
 4. Mientje

  26 september 2020

  @Doorgaan. Ik vind dit zo juist wel fijn, want als ik niks doe heb ik ook niet zoveel nodig, maar ga ik uit of ben ik actief dan heb ik wel meer nodig, anders krijg ik heel rare bijwerkingen, aanvallen tot loopproblemen toe, ik word dan stijf en kan helemaal niets meer.
 5. Mientje

  26 september 2020

  @Deligaf1 Bedankt, ik vind het fijn dit te horen, ik wist dit niet en dacht dat ik er niet tegen kon.
 6. Mientje

  26 september 2020

  Omdat ik ze zo ongeregeld slik heb ik de snelwerkende. Die anderen kunnen alleen als je regel hebt bij het innemen, vaste tijden dus. Zo heb ik het tenminste begrepen van de psychiater.
 7. Mientje

  26 september 2020

  @Deligaf1 Heb jij ook last van bijwerkingen van de Quetiapine? Ik heb veel bijwerkingen, vooral stijve spieren en sufheid, maar de psychiater zegt dat dat normaal is en dat ik dat maar moet accepteren.
 8. Mientje

  26 september 2020

  @Alina ik slik ook Quetiapine, ik slik de normale, en ik slik ze naar behoefte. Dus b.v. de ene dag twee en de andere dag vijf. Bij het naar bed gaan slik ik er altijd één omdat ik anders niet kan slapen en net als jij de gekste verschijnselen heb. Mijn psychiater vindt dat ongeregelde juist verstandig. Hoe minder hoe beter, maar heb ik ze nodig dan nemen. Dus maak je maar niet ongerust over die ene nacht vergeten en dan niet kunnen slapen en raar zijn. Het afbouwen van de Quetiapine schijnt makkelijker te zijn dan het afbouwen van pammetjes. Heel veel sterkte.
 9. @Bellie Half december 2019 was ik klaar. En ik slik nog Quetiapine en Tracydal.
 10. Mientje

  24 sept

  Ik heb ook niet goed geslapen en lig bijna de hele dag op de bank en voel mij ziek en moe en kan niets beginnen.. Ik heb op facebook (nieuw) gevraagd naar mijn rare verschijnselen en kreeg weer het antwoord, te snel afgebouwd van de oxazepam, mijn psychiater zegt dat dit niet kan, en omdat hij geen pammetjes meer wil geven, weet ik het ook niet meer, iemand een idee hoe ik verder moet?
 11. @doorbijter volgens de psychiater kunnen dit geen ontwenningsverschijnselen meer zijn. Het zijn volgens hem hyperventielatieaanvallen en volgens mijn begeleidster paniekaanvallen. Ik heb hun al gevraagd hoe ik dan aan paniekaanvallen kwam, ik voel geen paniek, maar ja dat weten zij natuurlijk ook niet, nu dan is het onbewuste spanning. Jij denkt wel dat het nog ontwenningsverschijnselen zijn? Mijn gekke aanvallen duren steeds langer en volgen elkaar ook steeds sneller op.
 12. @Wilhelmina Hoe gaat het nu met jou? Ik ben gisteren naar "Samen Zijn" geweest, Is anderhalf uur, koffie drinken en kletsen. Kapot terug, kon zo mijn bed weer in. S'middags een uurtje begeleiding gehad en aan dat gesprek had ik niets, dus ziek en weer het bed in, en nu als reactie de hele dag kapot en ziek. Raar hè? Van zo'n klein beetje spanning. Sterkte en Groetjes.
 13. @doorbijter Ik gebruikte heel veel en heel lang oxazepam. Bij mijn laatste opname slikte ik er nog maar 4 per dag. (= 4x 10 mg) De eerste dagen kreeg ik bij opname oxazepam en diazepam en daarna dus alleen diazepam. 6 weken opname en helemaal op nul. Wil je graag het preciese aantal diazepam per week weten, dan kan ik dat na kijken, want ik heb alle papieren bewaard.
 14. @Alina ja dat vroeg ik, nog steeds heb ik veel bijwerkingen van de Quetiapine. De psychiater heeft er vier per dag voor geschreven, ik probeer er zo weinig mogelijk in te nemen, ik neem ze wel elke avond om te kunnen slapen.
 15. @Wilhelmina. O Wilhelmina, deze gekke buien heb ik dus ook, ik kan dan niet meer lopen en alles bonkt in mijn hoofd. Ik zie dan ook heel wazig, word heel misselijk en zit dan ook soms zomaar naast mijzelf. De eerste aanval kreeg ik bij een bezoek aan de psychiater, hij zei meteen hyperventilatie, ik kon niet weer naar huis, ze hebben mijn broer gebeld om mij op te halen, maar nu het vaker gebeurd geven ze het op paniekaanvallen, ik vraag me af hoe ik aan paniekaanvallen kon maar dat weten hun ook niet, ik geloof er zelf dan ook niet in. Ik word er heel moe van en ben dan dagen op. Ik heb geen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...