Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Mientje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  110
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Mientje

Recente profielbezoeken

473 profielweergaven
 1. Ook Goedemorgen. Een moeilijke start, ik kom er even niet doorheen, ben al een paar uur uit bed maar lig alweer op de bank. Fout natuurlijk. Ik herken dat het beter is dat ik even actief wat moet gaan doen en dat doe ik dan nu ook maar. Geen doel vandaag en dat is natuurlijk ook, niet goed. Sterkte iedereen vandaag. Mientje.
 2. @Cyclac.Ik kon ook niet werken. Was bij de bedrijfsarts en die belde met toestemming van mij de psychiater en tien minuten later stond ik 100% afgekeurd weer buiten. Met het bericht dat herkeuring ook niets zou opleveren. Ik was woedend op mijn psychiater, maar hij zei heel nuchter, het was nodig. Het was even heel erg moeilijk, mijn werk was mijn leven. In de tussentijd zit ik al weer jaren in de AOW en probeer zoveel mogelijk actief te zijn op mijn eigen niveau en in mijn eigen tempo, maar vrijwilligerswerk (wel geprobeerd) lukt mij nog steeds niet.
 3. @Karin.Klopt, Moeilijk, Maar je moet het wel kunnen volhouden. Heb jij zo'n begripvolle hulpverlener?
 4. @Wanhopige de Quetiapine heb ik voor de rust, toen de psychiater hier was vond ze mij veel te druk, was ik dus ook, ik heb van die perioden dan ratel ik door en ben ik heel opgewonden, praat dan met mijn hele lichaam en kan dan geen rust vinden en ga dan ook die nacht niet naar bed, terwijl ik daar de volgende dag absoluut geen last van heb, ik kan dan gewoon weer doorgaan. Deze psychiater kende mij niet en viel daar jammer genoeg meteen over en daardoor de Quetiapine. Ik durf dit niet uit mezelf te stoppen maar ga dit natuurlijk wel bespreken met mijn eigen psychiater die gelukkig ook tegen extra medicatie is. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik de Quetiapine rotzooi vind wat de bijwerkingen betreft, maar ik word er wel rustiger van en slaap nu ook beter. Ik heb mij voor de dinsdag ook maar weer opgegeven voor de dagbesteding. Op de dinsdag is het maar twee uur, dus mooi om eens weer te proberen.
 5. @Bernice Dit artikel gelezen, goed om te weten, maar ik schrik er wel van. Oei..Oei.. Wat heb ik dan nog een weg te gaan. Komt het ooit nog een keer goed? Wat raar dat psychiaters dit niet weten.
 6. @WanhopigeDe trillingen ken ik niet maar het ziek voelen wel. Toen ik aan het afbouwen was bij Dimence had ik die zes weken heel weinig last, maar thuis werd het steeds erger, ik voel mij de laatste dagen nog zieker dan ziek en als ik op de bank ga liggen wordt het alleen maar erger. Dus ik probeer te doen wat ik maar kan. Angst heb ik nooit gehad, terwijl mijn begeleidster ook volhoudt dat het bewuste of onbewuste angst is. Gisteren ging ik naar de apotheek medicijnen halen, ik voelde me gewoon niet vertrouwd op de fiets, zo raar was ik, maar goed toch maar door fietsen en toen kon ik daar de schuifdeur niet vinden, het wordt steeds gekker. Vannacht vrij goed geslapen om half vijf wakker, meteen opgestaan,een kaart gemaakt, vind ik echt leuk om te doen, maar wel weer helemaal kapot, toen maar gaan paintingen want daar word ik altijd rustig van, maar vandaag helpt niets, dus vanmiddag maar naar boven en met tegenzin begonnen aan het opruimen van mijn zoldertje, druk bezig zijn is goed voor mijn "gekke kop" maar mijn lichaan kan dit absoluut nog niet aan. Ik ben heel raar, misselijk en kan bijna geen adem meer krijgen. Vreemd hoor, gelukkig weet ik goed dat het niets is, maar vervelend is het wel, op bezoek, of bezoek ontvangen zie ik echt niet zitten. Dus knap dat jij toch naar de sportschool gaat.
 7. @Angke. Ook ik heb je niet meegemaakt, fijn dat het zo goed gaat en bedankt voor je delen, dit geeft de burger weer moed. Groet Mientje.
 8. @Lightspacer.Tjonge. Hebben jullie het even zwaar. Heel veel sterkte. Mientje.
 9. @WanhopigeIk denk dat ik mij een beetje bij jou kan aansluiten. Van 40mg oxazepam in zes weken via diazepam naar nul. En nu kapot en aan de Quetiapine. Ik slik ook nog de tracydal maar durf die nog niet te minderen. Ik denk ook dat @Dikkie goed bezig is. @Wanhopige Heb jij nu ook nog begeleiding? Bij mij komen ze van Dimence nog elke week voor een gesprek waar ik wel blij mee ben. Elke week even weer mijn hart luchten. Al vind ik hier meer herkenning. Mientje.
 10. Wanhopige wat knap dat je ondanks alle klachten zo moedig doorgaat. En dan ook nog naar de sportschool, heel dapper vind ik dit.
 11. Volgens mij ben jij een geluksvogel Rixie. Fijn dat er ook eens iemand is waar het afbouwen bij meevalt. Ik hoop echt voor jou dat het zo blijft. Dat gun ik iedereen, maar ja wij hebben hele andere ervaringen en dat is hard vechten.
 12. Novadick Kentron. Nooit van gehoord. Ik ben afgekickt bij de Stichting Dimence. ( intern) Dit hoef je niet zelf te betalen. Alleen je eigen risico, wat natuurlijk iedereen moet betalen.
 13. Gretha. Ik weet het verschil tussen lorazepam en oxazepam niet. Maar ik ben dus afgekickt van oxazepam via diazepam. Heb oxazepam bijna mijn hele leven gebruikt, daardoor kun je je niet met mij vergelijken. Maar dat huilen, zere maag en duizelingen ken ik erg goed. De huisarts rade mij aan Gaviscon voor de maag te gebruiken. Gavison slaat volgens mijn huisarts direct een bescherming om de maag. Het bestaat als drankje en als tabletten, enkele en dubbele. Ik gebruik de dubbele en heb er veel baat bij, zo gauw mijn maag begint op te spreken neem ik er één, zowel s'nachts als overdag. Bij ons zijn ze te koop bij de buurtsuper, kruidvat en apotheek. Mientje.
 14. Duidelijk. Erg bedankt. Ik kan er dus even helemaal niet meer tegen. Omdat mijn begeleidster met vakantie is mag ik deze weken met de psychiater mailen. Hij weet wat er beloofd is, ik heb hem vanmorgen al een lange mail vol spanningen en klachten geschreven. Maar hopen dat hij net zo duidelijk kan antwoorden als jij.
 15. Frank wat weet jij veel. Ik weet in de tussentijd dat jij veel ervaring hebt. Ik heb veel aan jou verhalen. Je zei ook dat je opstond met een strak hoofd. Dar herken ik dus heel goed. Als ik maar niks doe valt het wel mee, maar o als ik maar iets doe dan begint het vaak alweer. Ik zeg dan altijd " mijn gekke kop" werkt weer. Zelfs de psychiater heeft het al over mijn gekke kop en vraagt dan wat dit is, maar dat weet ik dus niet. Jij?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...