Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Cyclad58

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2.884
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

7 Volgers

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Cyclad58's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Hoi Lieve @Lynn86 en anderen, Wat rot Lynn dat je je zo voelt. Het blijft toch iets mysterieus. Ik begrijp dat je nu 6 mg Lorazepam hebt? Of reken ik verkeerd? Je hebt er dan al 2 mg af, dat is ook prima. Verder gaat het zoals het gaat. Je merkt toch een mini verbetering zeg je. Dat is positief, je gaat dan heel langzaam de goede kant op. Houd dat gevoel vast, dat is belangrijk. Ik heb me hier al maanden niet meer laten zien, ook omdat het afbouwen bij 5 mg Diazepam niet verder komt dat tot 4. Ik wil blijven werken en merk dat dat niet samengaat met de afbouw. Voeg daarbij de huidige lastige Coronatijd. Ik heb daarom besloten weer af te bouwen als ik merk dat dat lukt zonder me ziek te hoeven melden. Ik hoef niet zo heel lang meer te werken, afbouwen kan daarna ook nog, de dosering is omgerekend 0,8 mg Lorazepam (om het even in perspectief te zetten). En wellicht lukt het me om elke dag een ministukje er af te halen.
 2. Van harte gefeliciteerd, @Wilhelmina!
 3. Cyclad58

  Vraag

  Herkenbaar, @Frank86! Hoever ben jij nu met je afbouw? Ik zit nu op 3 mg Diazepam. Ben dat nu langzaam aan het afbouwen (kom van 5). Soms gaat het prima, dan ineens weer even niet. Slecht slapen en inderdaad het gevoel dat je je nergens echt op kunt focussen. Succes en sterkte! En natuurlijk jij ook, @Sanne20
 4. Nee natuurlijk zijn we niet boos! Het is alleen zo dat ik op een geven moment de meerwaarde niet meer inzag en ook niet meer zag hoe ik bepaalde mensen kon ondersteunen. Ik blijf hier zeker komen. Het wordt alleen minder druk, dus dan wordt het ook wat minder. Fijne sneeuwzondag!
 5. Hey lieve @bolletje, bedankt voor de groetjes! Met @Kannietmeer en jou ben ik hier ook 1 van de oudgedienden. Tussen 2017 (stopmoment Lorazepam) en eind 2020 was ik hier veel, maar nu ik zelf door omstandigheden weer terug ben op Diazepam 5mg trek ik om dezelfde reden als @Bellie het hier veel minder. Ben nu aan het afbouwen en zit op 3,5 mg Diazepam nu. Ik laat me vast hier nog zien, maar de frequentie van vroeger zit er even niet in. Op de Facebookpagina is het veel drukker en eerlijk gezegd is daar de format ook wat plezieriger. Hier is het helaas nog steeds een beetje los zand en vindt men de weg te lastig. @Wilhelmina jij bent een kanjer, je doet het toch allemaal maar!
 6. Ha allemaal, Degenen die dit forum al langer volgen weten wel dat ik hier al een aantal jaren rondstruin. OM over mijn afbouw te praten, maar ook om anderen met (hopelijk goede) raad bij te staan. Na in 2017 afgekickt te zijn van Lorazepam ben ik in juni 2020 weer begonnen met Diazepam, uiteindelijk 5 mg. Dat heb ik in oktober proberen af te bouwen, maar dat lukte niet en in december terug naar 5 mg. In de tussentijd het forum even links laten liggen, maar ik ben jullie allerminst bergeten. Inmiddels vanaf afgelopen zondag weer in afbouw. Nu op 4 mg Diazepam. De volgende stap wordt 3,5 mg (over ongeveer 10 dagen hoop ik) en vanaf dat punt ga ik microtaperen. De weegschaal heb ik nog. Ik ben dan van plan om er per dag 3% af te halen. Dan ben ik wel even bezig, maar dat moet dan maar. Sterkte iedereen!
 7. Dag allemaal, Jullie zien mij nagenoeg niet meer op het forum. Er is te veel gebeurd. Zit nog steeds op 5 mg Diazepam, dat hoop ik vanaf 2 januari stapje voor stapje aan te vallen. Als ik ga afbouwen zien jullie mij wellicht weer terug. Ik moest voor mezelf echt even een stapje terug doen. Ik ben jullie niet vergeten, integendeel! Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een goed, gelukkig, gezond en als het even kan een zo benzovrij mogelijk 2021!
 8. Cyclad58

  @cyclad58

  Ik ben er nog, hoor. No worries. @doorbijter, wat ben ik blij voor je! Super!!!! Ik ben eind november terug gegaan naar 5 mg Diazepam omdat het afbouwen toch te snel ging. Daar zit ik nu nog op en het gaat prima. Volgend jaar (dat duurt minder lang dan het lijkt, haha) begin ik weer rustig met afbouwen en dan maar zien hoever we komen. Ik neem er alle tijd voor. als ik eenmaal afbouw zie je mij hier wel weer terug, ik heb nu niet zo veel toe te voegen. Allemaal fijne Kerstdagen!
 9. Helemaal top, @bolletje Ik heb het ook wel gebruikt, maar geen fijne ervaring mee. Fijn dat het bij jou wel werkt!
 10. Wat fijn dat het zo goed gaat! Ik heb de hang naar het forum ook veel minder merk ik. Het gaat nu de laatste weken ook goed. Slapen hetzelfde als bij jou, tussen 5 en 8 uur, vaak even wakker, maar dan toch weer doorslapen. Tegen de ochtend lichte slaap en veel dromen. Vandaag beginnen met een microtaper van 3% per dag van 2 mg Diazepam. Alles gewogen, berekend en uitgedokterd en in Excel gezet.. Begin februari ben ik er dan vanaf, duurt nog 2,5 maand. Het is toch de enige manier voor mij, steeds er een kwart of een halve mg afhalen werkt niet. Fijne zondag!
 11. @Rixie1, het belangrijkste is dat jij de juiste keuze gemaakt hebt. Wat fijn dat je je nu weer goed voelt!
 12. Dag @Pluisje53, afbouwen met taperingstrips is een heel goede methode. Dan bouw je heel geleidelijk af en niet te snel. Hoeveel mg bouw je af en hoe lang wil je erover doen?
 13. Mogguh allemaal, hoe is het? Het valt mij ook op dat het hier nu stil is. Laat dat een goed teken zijn. Hier gaat het zijn gangetje. Nog steeds even vast op 2 mg Diazepam, maar dat gaat nu weer behoorlijk, Dit weekend even een excelplannetje maken om via microtaper (weegschaal, vijl) langzaam het laatste stukje af te bouwen.
 14. Ik vind het een dilemma. Net als jij ben ik van mening dat we nu wel genoeg Corona om ons heen hebben gehad. Hoe betrouwbaar is echter het medicijn? Ik twijfel daar wel aan, zeker aan de gevolgen op langere termijn. Het virus is kansloos als tenminste 70% zich laat vaccineren, maar de vaccinatiebereidheid is momenteel lager. Gelukkig kan ik er nog even over nadenken. Daarnaast is het al ver in 2021 voordat "mijn groep" aan de beurt is, de eerste vaccinaties gaan naar zorgmedewerkers, andere vitale beroepen en de risicogroepen/ouderen boven de 70.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...