Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Cyclad58

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2876
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Over Cyclad58

 • Rang
  Ervaren Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Helemaal top, @bolletje Ik heb het ook wel gebruikt, maar geen fijne ervaring mee. Fijn dat het bij jou wel werkt!
 2. Wat fijn dat het zo goed gaat! Ik heb de hang naar het forum ook veel minder merk ik. Het gaat nu de laatste weken ook goed. Slapen hetzelfde als bij jou, tussen 5 en 8 uur, vaak even wakker, maar dan toch weer doorslapen. Tegen de ochtend lichte slaap en veel dromen. Vandaag beginnen met een microtaper van 3% per dag van 2 mg Diazepam. Alles gewogen, berekend en uitgedokterd en in Excel gezet.. Begin februari ben ik er dan vanaf, duurt nog 2,5 maand. Het is toch de enige manier voor mij, steeds er een kwart of een halve mg afhalen werkt niet. Fijne zondag!
 3. @Rixie1, het belangrijkste is dat jij de juiste keuze gemaakt hebt. Wat fijn dat je je nu weer goed voelt!
 4. Dag @Pluisje53, afbouwen met taperingstrips is een heel goede methode. Dan bouw je heel geleidelijk af en niet te snel. Hoeveel mg bouw je af en hoe lang wil je erover doen?
 5. Mogguh allemaal, hoe is het? Het valt mij ook op dat het hier nu stil is. Laat dat een goed teken zijn. Hier gaat het zijn gangetje. Nog steeds even vast op 2 mg Diazepam, maar dat gaat nu weer behoorlijk, Dit weekend even een excelplannetje maken om via microtaper (weegschaal, vijl) langzaam het laatste stukje af te bouwen.
 6. Ik vind het een dilemma. Net als jij ben ik van mening dat we nu wel genoeg Corona om ons heen hebben gehad. Hoe betrouwbaar is echter het medicijn? Ik twijfel daar wel aan, zeker aan de gevolgen op langere termijn. Het virus is kansloos als tenminste 70% zich laat vaccineren, maar de vaccinatiebereidheid is momenteel lager. Gelukkig kan ik er nog even over nadenken. Daarnaast is het al ver in 2021 voordat "mijn groep" aan de beurt is, de eerste vaccinaties gaan naar zorgmedewerkers, andere vitale beroepen en de risicogroepen/ouderen boven de 70.
 7. Hoi @Emma123, wat een nare ervaring weer! Dat komt zo af en toe voor, ik heb er ook nachten bij dat het slapen niet lukt en de dromen heftig zijn. Vannacht was het ook niet al te geweldig bij mij., Nu is zondag op maandag vaak een beruchte nacht bij mij. Gelukkig tussen2 en 7 nog wel kunnen slapen, maar zo goed als in het weeeknd (toen tikte ik ruim 7 uur aan, dat is veel voor mij) was het niet. Hopelijk keert de rust bij jou snel weer terug!
 8. Dag allemaal, Vandaag laat ik weer iets van me horen. Radiostilte deze week, had even andere dingen aan mijn hoofd. De afbouw van de Diazepam daarom weer niet doorgezet, ik ben al blij dat ik de 2 mg kan handhaven en daar behoorlijk op slaap. Ik slaap snel in, wordt alleen vroeg (ergens tussen 5 en 7) wakker. Dat zal ook wel niet meer beter worden, uitslapen is er niet meer bij. Los van alle problematiek probeer ik er maar wat van te maken. Het is mooi weer, dus ik ga zeker even naar buiten. Hoe is het met jullie? Nog plannen?
 9. Ik heb wel een pilsje op, maar ik denk toch te veel prikkels. Soms gaat dat prima, soms niet.
 10. Ja, dat was heeel gezellig. Heb het helaas wel moeten bekopen met een waardeloze nacht. It's all in the game.
 11. Goedemorgen, zondag, nieuwe maand, nieuwe huiskamer. Het schijnt vannacht volle maan te zijn geweest. Sommigen zijn daar gevoelig voor. Ik heb er niets van gemerkt, goed geslapen gelukkig. Vandaag is onze jongste zoon jarig, daar gaan we vanmiddag heen. Slechts 3 gasten uitgenodigd zoals het hoort. alleen wij en zijn schoonvader. Vanavond mijn dosering Diazepam weer terugbrengen naar 1,5 mg. Het is nu ruim een week goed gegaan, tijd voor de volgende stap. Hoe vergaat het jullie?
 12. Je weet het zelf. Dat scheelt/ Ik heb gisteravond ook een pilsje gedronken. Gelukkig geen last van, maar in afbouw is het niet het allerverstandigst.
 13. Ha die @bolletje, lig je dan gewoon 4 tot 5 uur wakker in je bed of ga je er uit? Als ik slecht slaap lig ik niet echt meer op mijn gemak. Gelukkig ging het de afgelopen week vrij goed. Ik wil morgen (1 november) weer terug naar 1,5 mg Diazepam. Het is vrij warm buiten, ik ga straks de hardloopschoenen aantrekken. Verder niet zo veel op het program vandaag. Ik zou gezien mijn vergevorderde leeftijd van 62 (haha) vanmiddag de griepprik moeten halen, maar in NL is schaarste (slechts 3,8 miljoen vaccins, 6 miljoen mensen opgeroepen) en de fitte zestigers is gevraagd de prik niet te halen. Ik heb geen onderliggende ziektes voor zover ik weet, dus ik heb besloten om de prik inderdaad niet te halen en af te wachten of dat in december nog kan.
 14. Tjee @Vechter, onze vrijheid is ook maar relatief en zeer beperkt, maar inderdaad altijd nog beter dan bij jullie. Morgen is onze jongste zoon jarig, we mogen daar met 3 personen heen. Gaan we ook doen. Dinsdag zus jarig, idem. Zoiets konden we ons toch een jaar geleden niet voorstellen. Fijn dat jullie het thuis gezellig weten te maken, dat is belangrijk. Geniet van de dingen die nog wel kunnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...