Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Deligaf1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  671
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

2 Volgers

Over Deligaf1

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Personal Development, NLP, Hypnosis,metallurgie,welding,fishing,calesthenics!

Recente profielbezoeken

1007 profielweergaven
 1. Deligaf1

  9-8-2019

  Het zijn medicijnen met verlengde afgifte dus mag je ze officeel niet breken. Tapering strips heb ik voor gebelt en die zijn er pas over 3 maanden. Heb ook geen psychiater meer die mij daar in kan helpen alleen de HA en de apotheek. Ik heb wel wat opties om ze af te bouwen: Optie 1 wachten op taperen. Optie 2 zelf gaan taperen Optie 3 Dag 1 100mg Dag 2 50mg Dag 3 100mg Dag 4 50mg Dag 5 50mg ect...
 2. Deligaf1

  9-8-2019

  Ik heb geprobeerd naar de 50mg te gaan 4 dagen lang maar nee dat was het niet het juiste moment om dat te doen. ik ben nog aan het genezen van de emotional detox en mijn hersenen zijn vol op bezig met neuroplasticiteit ( nieuwe verbindingen maken ) daarom ben ik nu weer terug op 100mg. Ik slik ze nu denk ik anderhalf jaar. Buiten het feit dat ze mij goed hebben geholpen zijn het ook maar rot pillen.
 3. Deligaf1

  9-8-2019

  @bolletje Sterkte met je hond en hopelijk herstelt het met voldoende rust. @Annie87 Je hebt al rock bottem bereikt met benzo ontwenning en al die sores er om heen krijg je er ook nog bij. Na een week benzo ontwenning moest ik ook weer aan de gang wtf ik weet nog steeds niet hoe ik dat voor elkaar heb kunnen krijgen achter af denk ik dat doe ik echt niet nog een keer over. Ik hoop dat je dadelijk wat rust kan krijgen bij je vader en dat je snel verder herstelt. En dat het UWV en al die werkdeskundige je met rust laten in de loop van der tijd. Sinds deze maand sta ik ook weer bij het UWV ingeschreven. Het benieuwd me hoe dat dit uitgaat pakken omdat ik nergens onder reguliere behandeling ben. Ik wil nog wat verwerken en al de medicatie afbouwen ik hoop dat ze mij de tijd daar voor gunnen.
 4. Goedemorgen, Ik ben eens een keer vroeg wakker @bolletje paranormale docu’s weet ik eigelijk niet zo goed of zie die daar op staan kan wel keer kijken voor je. 4e dag op 50mg seroquel ik hebt het wel een paar dagen ff zwaar gehad het heeft mij goed geholpen alleen wat is het toch ook maar troep. Fijne dag allemaal.
 5. @mevrouwtje54 Ik heb de film gekeken en het boek gelezen alles begint met een gedachten en het zijn allemaal universele wetten. Op netflix staat ook de film Heal zeker een aanrader en je kan het ook toepassen op benzo ontwenning.
 6. Hoi allemaal, @Cyclad58 Hopelijk werkt het snel voor je en heb je er baat bij. @EefjeJ Ze kunnen doormiddel van spiertesten er ook achter komen of je bepaalde dingen te kort hebt. Je lichaam antwoord met een positief of negatief signaal. Gisteren ben ik weer van start gegaan met de afbouw van seroquel nu slik ik nog maar 50mg xr. Ben benieuwd wat de komende dagen met zich mee brengt.
 7. Deligaf1

  4-8-2019

  Goedemiddag, @Annie87 31-07 ben ik 8 maanden benzo vrij Gefeliciteerd!
 8. @Robbin Zojuist heb ik de regenboog apotheek gebelt over 3 maanden zijn er pas taperingstrips voor de seroquel XR variant zei de man die ik aan de telefoon had. Of ik er dan wat aan heb weet ik niet wellicht stop ik er eerder mee voor dat hun ze hebben. We zullen zien.
 9. Bedankt robbin, dat je dit voor me hebt geinformeerd. Het brengt me op een idee om de laaste 50mg doormidden te breken en dan 1tje van de normale van 25 erbij te pakken. En zo verder af tebouwen dat ga ik doen denk ik.
 10. @Kannietmeer Dit gebeurd nu allemaal https://www.nikigratrix.com/healing-emotions-dealing-with-emotional-detox-reactions/
 11. @Kannietmeer Wat je zegt klopt over herxheimer, dit wordt vaak genoemd bij mensen die antibiotica gebruiken. Emotioneel kan dat namelijk ook voor komen en geeft de zelfde effecten. Hier is helaas niks aan te doe lichaam en geest weten wat er moet gebeuren. Aan een emotie maakt niet uit welke zit altijd een beeld aan gekoppelt die beelden die kan je omhoog halen en als die eenmaal boven komen tot het bewustzijn kunnen die beelden als nog verwerkt worden zo worden beelden losgekoppelt van emoties en dan treed er een emotional detox in oftewel een herxheimer effect.
 12. @Robbin 50 mg heb ik afgebouwd. Ik zit momenteel in een emotional detox. (Jarisch-herxheimer effect) Dit duurdt nog z’n 2 weken ongeveer. Lichaam en geest zijn zich aan het genezen. Dan kunnen de AP en AD er wel van af. Hoe is het met jou?
 13. Deligaf1

  19/07/2019

  Nee nog niet is me voorbij gegaan. Ik bel tzt wel als ik op 50mg ben.
 14. Deligaf1

  19/07/2019

  Morgen, Kom net terug van de psychiater en ben uitgeschreven bij het GGZ. Seroquel gaat over een paar weken naar 50mg en dan naar zero. Doorbreken van de tabletten mag niet omdat dan in 1x alles wordt opgenomen en te veel schommelingen in het bloed krijg. Dat wordt dus met steeds met een dag ertussen afbouwen.
 15. @ELL EMDR heb ik ook gedaan niet specifiek op benzo’s (zou ook niet weten welke beelden erbij moet halen) maar wel op andere dingen. Gek genoeg werkt het wel op de ontwenning.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...