Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Deligaf1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  595
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

2 Volgers

Over Deligaf1

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Personal Development, NLP, Hypnosis,metallurgie,welding,fishing,calesthenics!

Recente profielbezoeken

647 profielweergaven
 1. Deligaf1

  Onze huiskamer 21-2-2019

  Hallo, Vandaag had ik ook een zware rot dag. 1 uur langs de kant van de weg gestaan om dat het niet ging veel klachten van angst en stress en moeten overgeven. Ben toch maar gaan werken dat ging ook maar moeizaam. Aan de einde van de werk dag sprak ik de bedrijfsleider, hij vond dat het geweldig ging met intergreren en dat het met mij ook stukken beter ging. Nou dat is echt niet zo als het lijkt. Morgenvroeg naar de bedrijfsarts toe om te kijken wat we er mee doen. In de na middag ga ik naar de alternatieve therapeut toe er zijn wat dingen in me opgekomen (blinde vlekken) die nog invloed op me hebben deze ga ik bespreken wat verstandig is om daar mee te doen. @Cyclad58 wat vervelend met je buik klachten en dat ze niks kunnen vinden. Misschien heb je hier wat aan http://www.hoedegeesthetlichaamaanstuurt.nl/Artikelen/mobile/ en dan bij spijsvertering/darmen kijken.
 2. Deligaf1

  Onze h . kamer 20-2-2019

  Het is geen pretje iig, er mee rond blijven lopen wordt ook steeds zwaarder. De stenen worden voor me gelegd alleen ik moet ze zelf bewandelen.
 3. Deligaf1

  Huiskamer 19 februari 2019

  @Kannietmeer Dankje voor je bericht. Morgen heb ik een gesprek bij het GGZ om te bespreken hoe het is gegaan want zei wilde er niet aan beginnen aan trauma behandelingen maar wel begeleiden :S Wat je adviseerd over voeding lijkt veel op het ketose dieet. Probiotica zit toch in Yakult en kwark enzo dat zijn toch ook melk producten?
 4. Deligaf1

  Huiskamer 19 februari 2019

  Hee, Opzich ging het vandaag wel. Een paar dagen geleden dacht ik bij mezelf wat gebeurt er toch wat is er met me aan de hand. Google was even mijn beste vriend. Ik dacht even detoxen na trauma verwerken hmm 3 a 5 dagen en dan is het weer in balans. Nee dus de heling crisis kan nog wel een paar weken duren. Dit komt ook met waves en windos een proceswat in fases verloopt. https://www.nikigratrix.com/healing-emotions-dealing-with-emotional-detox-reactions/ Verandering in persoonlijkheid, extreme leegte, emotioneel overrompelt, depressies, numb, fysieke pijnen het hoort er allemaal bij. Gisteren stond ik onder de douche en keek in de spiegel poh wat heb ik dikke buik gekregen. Ik op de weegschaal staan 72kg. Ik dacht eerste instatie dat dit door de seroquel kwam maar over de rest van mijn lichaam ben ik niet zo opgezet. Ik heb geen buikklachten ofzo zou het toch een benzo belly zijn en wat is er tegen te doen? Gr Tim
 5. Deligaf1

  Onze h . kamer 14-2-2019

  Goedemorgen, Hier gaat het ook niet zo optimaal. Mijn lichaam is helemaal uitgeput mentaal voel ik me wel goed. Ik krijg nu ook veel meer last van hoofden nek pijnen. Ik slaap wel maar ben nooit niet echt uitgerust. Als ik aan het werk ben of ergens anders ben dan thuis krijg ik veel lichamelijke klachten zoals duizeligheid, angst klachten en dissociatie en me gedachtens nemen een loopje met me. Als ik richting huis rij van het werk dan ben ik zo dood moe en eenmaal thuis lig ik op bed en kan ik niet slapen. Het is ook niet goed om te doen anders raak ik helemaal me ritme kwijt. De afgelopen 40 dagen sinds dat ik gestopt ben heb ik ook veel van mijn lichaam en geest ver eist. Het herstellen van benzo’s, 2x trauma verwerking met daarbij de emotional detox. Een poging gewaagt van 14 dagen om te stoppen met roken. Bij het GGZ een grote aanvaring gehad. En weer gaan werken en naar school. Poh Nu zit ik in 2 strijd met mezelf om het verdriet verder te verwerken want daar komen ook al die pijnen vandaan of even afwchten tot het weekend
 6. Deligaf1

  Gestopt met oxazepam

  @doorbijter In grote lijnen kan ik wel uitleggen wat het doet en waarom het helpt @Kannietmeer had laast een bericht geplaast met afbeeldingen erbij maar kan deze nu niet terug vinden. Magnesium is naast zuurstof en water het 3e levensbehoefte van de mens. Wat dit mineraal doet en wat het voor betrekking heeft tot benzo ontwenning is dit. We hebben in onze hersenen glutamaat en Gaba. Glutamaat geeft in onze hersenen go signalen af en gaba de rust signalen. Wat magnesium doet is dat het een remmende eigenschappen heeft tot glutamaat dus er worden minder go signalen afgevuurt en dit geeft dus meer rust. Daarnaast heeft het positieve werking op spieren,slaap en nog veel meer. Bijvoorkeur niet samen innemen met calcium omdat calcium altijd eerst wordt opgenomen door het lichaam dit heeft dan weer wat negatieve invloed op de opname van magnesium.
 7. Deligaf1

  Gestopt met oxazepam

  Metarelax 900mg deze neem ik 1 per dag in voor het slapen.
 8. Deligaf1

  Gestopt met oxazepam

  @bren345 Magnesium kan je gewoon pakken ik gebruik het ook elke dag. Het remt de boodschapper glutamaat die geeft go-go-go signalen af. Gaba daarin tegen die geeft de boodschap rust-rust-rust af.
 9. Deligaf1

  De huiskamer 11-02-2019

  Die huisarts geeft die meteen benzo’s en ook meteen de zwaarste die er zijn aan jou :@ Ze hadden er veel anders mee om moeten gaan ipv meteen medicijnen voor te schrijven. ik hoop dat je er snel weer boven op bent annie jij gaat dit varkentje wassen
 10. Deligaf1

  De huiskamer 11-02-2019

  @Annie87 Thanks, ik heb er zeer goede hulp bij komt goed. De klacht waar je benzo’s bent gaan slikken heb je daar ook nog last van? Jij ook veel succes en sterkte toe gewenst.
 11. Deligaf1

  De huiskamer 11-02-2019

  @Annie87 Ik slik nog seroquel en citalopram ik heb nog maar minimale symptomen. Nu ben ik met andere dingen bezig voor mijn verdere herstel om trauma’s/ onverwerkte emoties te verwerken. Ik ben daardoor al 2x in een helings crisis te recht gekomen dat is ook totaal geen pretje maar de resultaten zijn duidelijk merkbaar. Dit doe ik op een ander spoor dan die van het GGZ want die kunnen mij daar niet mee helpen. De medicatie die ik nog slik is meer ter ondersteuning daar van.
 12. Deligaf1

  De huiskamer 11-02-2019

  Ja ik ben gestopt sinds 31 december. Ik kreeg 3x10mg oxazepam voor 2 maanden voor geschreven. Toen zei de huisarts dat ik moest stoppen in 1x anders werdt ik verslaafd er aan. De eerste week nergens last van maar de 2 week kwam ik bijna in een psychose te recht. Met spoed naar de crisis dienst 3x0,5mg clonazepam gekregen en 100mg seroquel. Dit naar de helft afgebouwd en laten omzetten in diazepam. 3 maanden in totaal benzo’s geslikt en 9 maanden over afbouwen gedaan.
 13. Deligaf1

  De huiskamer 11-02-2019

  @Annie87 Je bent goed op weg! Met oxazepam is het ook veel moeilijker om af te bouwen. Slik je het 1 maal daags of meerdere keren? Als het even niet gaat laat het dan stabiliseren sommige gaan gewoon door en dan wordt het alleen maar erger. De voor laaste stap voordat je naar de 0 gaat zou ik het helemaal even laten stabiliseren en dan pas naar 0. Als je eenmaal niks meer slikt krijg je geen momenten meer dat het stabiliseerd je krijgt dan alleen waves en windows die elkaar aflossen. Succes!
 14. Deligaf1

  Onze h . kamer 7-2--2019

  Goedemiddag, Een update van mij. Ik heb nog wel wat rest symptomen zoals tintelingen in mijn gezicht,spiertjes die zich aan spannen enzo minimale klachten eigelijk. Het Advies van het GGZ deelnemen aan een jongvolwassen groep om te leren ja en nee te zeggen. Ik heb er een hard hoofd in om hieraan deel te nemen maar goed ze weten anders niet wat ze met me aan moeten. Ik mag wel het emotionele stukje bij mijn alternatieve therapeut weer op pakken. Ik ben nu bezig met eft/tat behandelingen om de woede los te laten. Het is geen pretje omdat weer na boven te halen en de emotionele detox die daarbij hoort. Maar de resultaten zijn duidelijk merkbaar ik denk dat ik nog 2 a 3 keer dat thema nog moet door leven voordat het helemaal uit mijn systeem is het wordt in gradaties los gelaten. Ik werk 3x6u op dit moment het is wel echt zwaar, dit komt ook mede door de behandelingen tussen door en dat ik nog niet echt een vast ritme heb. Groetjes
 15. Deligaf1

  Mijn ontwenningsverschijnselen

  @Annie87 Ik herken het bijna allemaal. De gekste ervaring die ik heb mee gemaakt was toch wel van 40mg oxazepam cold turkey stoppen en dat ik naar de SEH moest toen ik bijna in een psychose terecht kwam. En wat je denk ik ook wel herkent en niet in je lijstje staat, bijna iedereen heeft hier wel last van gehad tijdens en na de ontwenning. En dat zijn intrusieve gedachtens
×