Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Deligaf1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  705
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

2 Volgers

Over Deligaf1

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Personal Development, NLP, Hypnosis,metallurgie,welding,fishing,calesthenics!

Recente profielbezoeken

1076 profielweergaven
 1. @Wanhopige Smorgens en savonds hebben wel weer mensen last van angsten. Je moet nog 3 pillen afbouwen ik slik er ook nog 2. Denk niet teveel voor uit en begin pas over die andere 2 als je van de eerste af bent er herstelt bent. Hoeveel mg quetiapine slik je en is dat met verlengde afgifte?
 2. @doorbijter Dat piekeren dat herkende ik wel ook door omgevings factoren dan wordt het erger. Wat mij altijd helpt als ik aan het piekeren of malen ben is dit. Mensen piekeren altijd tot aan het ergste wat er zou kunnen gebeuren en daar blijven ze aan vast houden. Nu moet je nog verder gaan met piekeren om het te doorbreken. Als voorbeeld: ‘ ik voel me zo slecht door die rot pillen het komt nooit meer goed, die klachten die ik ervaar komen niet van de benzo’s af ik herstel nooit meer. Nu maak je het nog erger: Ik raak mijn huis kwijt, heb geen inkomen meer en ik kom op straat te staan en moet alles verkopen. Nu leef ik onder een kartonnen doos onder een brug. Midden in de nacht komt er hond voorbij lopen die pist over mij doos he denk ik wat hoor ik toch en ga kijken oh het is een hond die over mijn doos aan het pissen is. Nu heb ik helemaal gehad. Weet je wat denk je in je zelf we beginnen gewoon weer opnieuw. Weg pieker gedachten
 3. @Spinder Wat mij hielp en ik slik het nu nog steeds is magnesium. Dat remt de afgifte van glutamaat de tegen hanger van GABA. Gaba geeft rust rust rust. Glutamaat doet go go go. Magnesium remt die go go go signalen. Alle voedings supplementen met GABA erin die werken niet omdat die niet door de bloedhersen barriere komen. En die worden dus niet opgenomen.
 4. Aah oke, het fijne weet ik daar ook niet van, het was een idee. Nou maar hopen dat ze bij het radboud terecht kan.
 5. @Robbin Een maat van mij die is alchol en cocaine verslaafd hij gaat naar solutions een afkick kliniek. Hij vertelde me dat als hij daar mee klaar is dat als er een terug val dreigt te komen of wat dan ook dat hij naar een SafeHouse kan. Misschien is dat wel een idee om Verbloemen daar voor aan te melden als ze ontwent is van de benzo’s?
 6. Alcohol zorgt dat de GABA receptoren langer blijven opstaan. En benzo’s zorgen er voor dat de GABA receptor verder open gaat staan. Het kan dan ook zeer gevaarlijke situaties uitlokken.
 7. Mee eens ik ben ook een paar keer gestopt geweest met roken en elke keer wordt dat moeilijker om er mee te stoppen. Paradoxaal wil eigelijk zeggen dat je je juist de tegenovergestelde werking krijgt van het middel. Een vriendin van mij heeft epilepsie die hebben ze ooit tijdens een aanval een spuit valium gegeven en ze kreeg daar woede uitbarstingen van met alle gevolgen van dien. Ook schrijft hier de Ashton manuel Over dat met grote dosisen en potente middelen er moord en verkachtigen zijn toegewezen aan benzo’s dat is het paradoxalen
 8. @Leen Ja zo bedoel ik dat ieder doet dat op z’n eigen manier. Tijdens de langzame afbouw had ik wel een stuk minder van die gedachtens. Ik keek altijd wat ik al achter mij had gelaten en wat me doelen waren met een postief voor uitzicht. En zo deed ik dat ook met gevoelens. Gedachtens+gevoelens+beelden bepaald gedrag.
 9. Goedemiddag, Ik ben vandaag jarig 27 al weer. Ik weet niet hoe je een plaatje van een taart en koffie en thee hier moet plaatsen maar stel het maar fictief voor:) .
 10. @Leen Ik heb ook afgebouwd met vijlen, wat ik bedoel met gedachtens en overtuiging is bijvoorbeeld dat je er jaren last van kan houden als je gestopt bent. Z’n mindset is niet bevordelijk als je gestopt bent om daar aan vast te houden. Hetzelfde is bijvoorbeeld met een diagnose bijvoorbeeld een angstoornis. Als dat een dokter of psycholoog dat zegt dat jij dat hebt en je gelooft ook dat je dat hebt en dat je er naar leeft dan zit je in een circle waar je bijna niet meer uitkomt
 11. @doorbijter Ik slikte 4x oxazepam 10mg 2 maanden en ik kon binnen 2 weken stoppen volgens de HA, dit ook zo gedaan tot dat ik op de crisis te recht kwam. Toen werd ik op 3x0,5mg clonazepam gezet (30mg diazepam equilevant) en 100mg seroquel Na 1 maand kon ik de clonazepam gaan afbouwen meteen 1 tablet eraf gehaald dat ging echt easy. Daarna een halve tablet eraf gehaald en toen begon de hel weer. Dit wel doorstaan toen kwam ik op dit forum en ook meteen de raad opgevolgd om naar diazepam om te schakelen. De clonazepam in 1x omgeswitch naar 12,5mg diazepam even gestabiliseerd en toen de stap gemaakt naar 10 mg diazepam. Ik had het echt zwaar met de ontwenningverschijnselen zo depressief suicidaal egoïstisch en woedend elke keer. Omdat ik niet echt te behandelen was via het ggz hadden ze mij op een AD gezet citalopram 20mg. Dat maakte voor mij de afbouw stukken makkelijker en niet zo suiciaal depressief. Van 10 ging ik naar 9,8,7,6mg elke 2 weken af en toe een week extra. Tot dat ik op 5mg kwam toen ging het bijna fout ook omdat het reintergratie begon met werken en de druk zo enorm werd raakte ik helemaal de weg kwijt. Toen ben ik 1mg in de maand gaan afbouwen. En op 31 dec 2018 ben ik met succesvol afgebouwd. Na 2 weken ben ik weer gaan werken opbouwend. Over de ontwenningsverschijnselen die jullie ervaren die ik heb ik ook allemaal gevoeld. Af en toe heb ik nog last van intrusieve gedachtens maar voor de rest is het echt zo goed als herstelt. Ik heb ook uren liggen rondspeuren op internet naar antwoorden en herkenning of dat er misschien iets is wat helpt. Ik heb bij bepaalde dingen wel baat bij. En de gedachten en overtuigingen omtrent benzo’s heb ik losgelaten want dat stond bij mijn herstel zo in de weg. In die tijd als ik in een wave zat dan ging ik altijd in een verhoogde staat van de emotie dankbaarheid zitten om het herstel te bevorderen
 12. Zo heb ik dat ook altijd gedaan 2x per dag doseren. Bouw je tegelijkertijd af of bouw je eerst de avond dosis af of de ochtend dosis?
 13. Deligaf1

  Acupunctuur

  Dat kan idd voorkomen bij acupunctuur, ook bij mensen die niet aan het ontwennen zijn. Ik zie dat verder wel als een goed teken. Als je er zelf niet goed bij voelt dan zou ik daar zelf ook niet aan beginnen.
 14. @doorbijter Slik jij het 1x per dag of 2x per dag de diazepam?
 15. Belachelijk z’n psychiater je zou er best mee naar het tucht college kunnen gaan, maar goed hun verschuilen zich toch achter de naam van van het GGZ... Wat verbloemen eerst slikte weet ik niet ik zou dan via dat middel afbouwen of via een ander medicatie die langdurig werkt en op dezelfde subunits aangrijpt overschakelen. Succes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...