Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Deligaf1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  633
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

2 Volgers

Over Deligaf1

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Personal Development, NLP, Hypnosis,metallurgie,welding,fishing,calesthenics!

Recente profielbezoeken

814 profielweergaven
 1. @Annie87 Wat is dit naar voor je. De erkenning krijg je bij niemand dat het zo heftig is en zo lang duurdt, alleen hier op het forum en mensen die het zelfde mee hebben gemaakt. Ik liep ook tegen z’n soort situaties aan. Al snel genoeg kwam ik er achter dat er weinig begrip en ondersteuning van je omgeving komt. Dat je onvoldoende ondersteuning krijgt van je omgeving daar kan je weinig tegen doen. Jezelf ondersteunen kan je wel altijd. Ik sprak met niemand niks af of wat dan ook, ik keek wel of het ging op dat moment zo niet dan niet. En als ze dat niet accepteerde dan wilde ik er ook geen woord over horen verder. Sterkte!
 2. Mijn weegschaal was niet nauwkeurig genoeg om verder te taperen op hoeveel mg zit je nu nog?
 3. @doorbijter Ik ben ook overgestapt in 1x van 3x 10mg oxa naar 3x 0,5 clona en van 0,75mg clona naar 12,5mg diazepam in 1x. Wel werdt ik van de omzetting naar diazepam veel meer slaperig.
 4. @Hypertjeee Ik ben gestopt bij de 0,008 mg diazepam.
 5. @Cyclad58 Ja dat zeker er is 1 bad cluster omhoog gekomen en de intensietijd van de klachten zijn al wat minder geworden het waren wel op een na gevolgen gebeurtenissen er zitten dus nog wat haakjes aan om het zo maar te zeggen. Morgen ga ik er weer mee verder. Ben benieuwd wat jij er van vindt! gr
 6. Het herstel verloopt inderdaad geleidelijk, toen ik nog veel last van ontwenning paste ik Ho’o ponopono toe, Sorry het spijt me, ik hou van je, bedankt, vergeef me alsjeblieft. Dat werkte bij mij echt goed om het los te laten.
 7. Ik schrijf ook altijd op als ik klachten krijg van de ontwenning en ook een SUD score voor de intensietijd ervan.
 8. @Annie87 Ik ben nu 5 maanden Benzo vrij. Hoe ik weet dat het geen benzo ontwenning is dat komt omdat ik de griep heb gehad en dit nooit zo heb ervaren tijdens de ontwenning. Dit is eigelijk totaal nieuw voor me. Elke stap die ik zet lijkt het net alsof ik voorover val en lijk net alsof ik gedronken heb als ik loop. Hoe is het met jou verder?
 9. Dag Beste, Ik ben sinds kort met de PMA methode begonnen. Het is een holistische manier om de klachten bij de bron aan te pakken. Zoals depressie, angsten, trauma’s, chronische pijnen en slaapproblemen. In de video hieronder wordt het uitgelegd hoe je dit toe kan passen op jezelf. En om de zo genoemde (Bad clusters) te elimineren. https://www.pmaminded.nl/video-psychomatiek/ Succes!
 10. Goedemiddag, Hoe gaat het hier met iedereen? Ik heb bijna geen last meer van de ontwenning of ik moet me gaan concentreren of dat ik nog wat voel maar dat is zo nihil. Wel heb ik een griepvirus op mijn evenwichtsorgaan gekregen. Veel last van draaiduizeligheid, misselijkheid, piepende oren en hoofdpijn. Ben helaas niet kunnen gaan werken deze week :( Om 16.00u heb ik een afspraak voor de intake van de groepstherapie van het GGZ, ik heb er een beetje een hard hoofd in maar ik onder ga het toch maar. Fijne dag allemaal!
 11. @Hypertjeee Ik ondervind nog wel wat (klachten) maar dat is bijna de moeite niet waard om over te praten. En het gaat eigelijk best goed.
 12. Goedeavond mensen! Vorige week vrijdag had ik EMDR gehad, en nu 2 dagen geleden beginnen de effecten pas. Heftig! Maar voor mij gevoel sta ik nu wel met 1 been in mijn eigen ik @Cyclad58 Ik krijg ook groepstherapie vanuit het GGZ en ook vannuit het inzien dat alles in hokjes wordt gestopt. Voor z’n grote zorg instelling werkt dat ideaal. Ik zie er ook tegen op niet alleen omdat het groeps therapie is maar ook omdat ze elke keer met iets anders aankomen netzoals diagnoses bijvoorbeeld of vanuit een verzekerings kwestie gezien die hebben daar ook grote invloed op. De 17e heb ik een intake voor de groepstherapie dus het is nog even bekijken hoe het gaat lopen.
 13. Goedemiddag, @Annie87 het gaat steeds beter met mij. Ik kom niet zoveel op het forum af en toe kijk ik nog wel. Ik ben met andere dingen bezig die buiten het kader van het forum gaan. Ik ben al een tijdje bezig met Ho’o pono pono ook op de klachten die ik bijna niet meer heb van de ontwenningsverschijnselen. Wat als je in een wave zit en je past dat toe om het te kunnen loslaten en vergeven wat blijft er dan nog over van de klachten? Fysiek valt er niet direct invloed op uit te oefen mentaal wel. Ook ben ik nog bezig met EMDR om de 2 weken en TAT afgelopen vrijdag heb ik dit toegepast sinds dien piepen mijn oren de heletijd oorzaak:, ik mag iets horen, ik kan iets niet horen of ik wil iets niet horen. Ook voel ik de hele tijd een tintelingen in mijn voet, oorzaak: met wie kan je niet uit de voeten, welke stap durf je niet te zetten, of welke situatie kan je niet uitstaan. Beetje zweverig misschien maar fysiek valt er niks te ondekken. Maar zo werkt het wel bij psychosomatische klachten :). groetjes.
 14. Ik mag die indien nodig naar 3x 25mg gebruiken. Dat is voor nood gevallen om maar te zeggen.
 15. Ha @Hypertjeee Goed om van je te horen. Met mij gaat het opzich wel redelijk ben nu bijna 2 en halve maand vrij van benzo’s. Nog wel af en toe klachten maar daar kan ik wel mee dealen. Dat laaste stukje gaat jou zeker lukken hypertjeeee! Ik zou als je de stap naar 0 maakt eerst even stabiliseren dit heb ik gedaan. En met de psy afgesproken om op de seroquel te leunen indien nodig. Dit is nu voor mij een escape pil als het niet gaat. Greetz
×
×
 • Nieuwe aanmaken...