Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Deligaf1

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  857
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

2 Volgers

Over Deligaf1

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Personal Development, NLP, Hypnosis,metallurgie,welding,fishing,calesthenics!

Recente profielbezoeken

1423 profielweergaven
 1. Ik ben succesvol afgebouwd van benzo’s anno 2019
 2. @Wanhopige In 2003 heb ik rond kerst met wat vuur lopen spelen tussen de middag toen ik thuis ging eten van school. Mijn moeder bracht mij en me zusje naar school en zei ging werken. Rond 15.00 uur werd ik door mijn tante uit de klas gehaald en namen ze ons apart om te vertellen dat ons huis was afgebrand. Daarna moest ik vertellen voor de klas dat ons huis was afgebrand, heel de klas in shock en dat was ook meteen mijn eerste spreekbeurt. Dit laatste heb ik wel met EMDR behandeld. En daarna begon de benzo ellende met mij. Ik ben er denk ik nog wat mee in de war, ze zeide dat de droger brand had gepakt, toen was dat voor mij wel een geruststelling. Ik denk dat ik nog steeds daar van wat op mijn geweten heb. Op school stonden tijdens kerst overal potten Help moeder , zus en Tim uit de brand. Daar konden mensen dan geld in doen. Toen ik dat allemaal zag en mensen allemaal geld in deden en ik naar mijn klas liep werd ik op een gegeven moment zo ziek en had alles overgegeven van de spanning. Ik heb dit in 2018 wel eerlijk verteld dat ik de veroorzaker van de brand was het deed me eigelijk niet veel emotioneel. Ik denk dat daar nog iets zit waar ik me van afgeplitst heb omdat het te heftig was.
 3. @Louisa Sterkte voor vandaag ik hoop oprecht dat je snel kan beginnen met afbouwen om uit de hel te komen. Ik heb het de laatste dagen zwaar, mijn gedachten lijken wel propaganda aan het voeren, ze springen van links naar rechts. Paniek,verdriet, schuld gevoel. Ik weet het ook niet meer wat er met me aan de hand is. Ik ben heel erg zoekende hoe ik het kan loslaten. Misschien heeft het met de scheiding van mijn ouders te maken of dat ik het huis perongeluk in brand heb gestoken. Ik kan er rationeel heel makkelijk over praten maar goed dat emotionele blijft me toch achtervolgen. gr
 4. Hey people, Sterkte voor de mensen waar het vandaag wat minder mee gaat. Met mij gaat het ook niet zo geweldig ik kom ben vast gelopen in de therapie die ik volg. Het lukt me nog steeds niet om het verdriet te verwerken. Als ik bijna wil of kan ga huilen begin ik zoveel te gapen dat het huilen niet meer lukt, raar he? Nou volgende week hypnose ingepland staan misschien dat het daarmee wel lukt. fijne dag allemaal.
 5. @Yollie Oke, ik heb ook wel last gehad van dat inwendig trillen maar lang niet zo erg als jou. Ik hoop dat theatinine je hierbij kan helpen. Sterkte.
 6. @Yollie Heeft EFT je symptomen wat kunnen verlichten als je dat al hebt kunnen toepassen?
 7. Oke, goed zo hopelijk ervaar je snel verlichting gr tim
 8. @Yollie Beetje out of de box, heb je al eens EFT ofzo geprobeerd voor tegen het getril? Je zal zeker verlichting ervaren.
 9. @Yvo59 Het forum is juist voor de mensen die er juist af willen komen en daar horen al de boven benoemde dingen helaas bij. Mensen worden wanhopig omdat ze niet weten wat er allemaal gebeurd en zoeken geruststelling en steun hier. Ik vind het dapper dat Wilhemina op haar leeftijd nog de stap heeft genomen om van de benzo’s af te komen en leeftijd maakt hierin niks uit als ze deze heeft afgebouwd krijgt ze er een hoop voor terug. En dat hoeft totaal niet onderschoven te worden voor een ‘angststoornis’.
 10. @Cyclad58 Thnks voor je bericht. Hoe is het met jou?
 11. @Yollie Heb nu 2 betere dagen, ik denk en hoop dat dit nu zo blijft volgende week weer verder met therapie. Wil niet te lang op deze steen staan want anders val ik er van af.
 12. Hey mensen, Helaas hoor ik vandaag tot de groep mensen die ondersteuning nodig heeft. Vorige week heb ik per ongelijk 1 tablet citalopram te veel gehad. 20mg slik ik normaal 2x 10 en heb per ongelijk 3x 10 ingenomen omdat ik 3x 50 seroquel slik heb ik per ongeluk dat bij de citalopram gedaan. Ik baal er echt van als een stekker al die bijwerkingen weer, continue het idee alsof ik aan het vallen ben, wat huilerig depressie en schuld gevoel. Hopelijk is het deze week nog gestabiliseerd. Ik wil graag weer verder gaan met mijn therapie maar dat is nu onverstandig om te doen. Heb me alleen al wat voorkunnen bereiden voor wanneer het weer gaat. hopelijk gaat het jullie wat beter af. Groetjes Tim
 13. @Alina De klachten die je omschrijft die ik heb ik ook gehad, ik ben nu anderhalf jaar van de benzo’s af en het gaat goed met me. Ik zou je graag willen wijzen op de Ashton manual, deze is te vinden op google in het Nederlands. Het is een manual waar alle ins en outs opstaan omtrent benzo’s en dus een goede leidraad om als basis aan te nemen. Het honger gevoel kan goed komen door de seroquel dat middel staat er bekend om dat het honger opwekt. ik wens je veel sterkte toe groetjes Tim
×
×
 • Nieuwe aanmaken...