Spring naar bijdragen

Angsthaas

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    73
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

2 Volgers

Recente profielbezoeken

1.287 profielweergaven

Angsthaas's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Heb je ook eraring met een vitamine b complex
  2. Dan kan het inderdaad lang duren. Maar genezen doe je altijd. Veel sterkte jij ook. Dat hebben we af en toe nodig.
  3. Wanneer begon jij te merken dat het wat beter ging.
  4. Gelukkig dat het wat beter met je gaat. Ik heb nog een lange weg te gaan. 6 weken zijn ook nog niet zo lang, dus we blijven moet houden.
  5. Misschien ben je te snel gestopt met alles. Je moet heel langzaam afbouwen. Je zenuwstelsel heeft een behoorlijke tijd nodig om te herstellen. Maar je bent er nu al 3,5 maand vanaf. Geduld en doorzetten.
  6. Hoe is het nu met je. Ik ben 6 weken geleden gestopt met diazepam. En heb ook nog steeds afkickverschijnselen. Je kan er wel 3 a 4 maanden last van hebben. Dus doorzetten. Komt een keer goed. Laat je niks meer aanpraten door de dokter of psychiater. Het komt goed. Ik verlies af en toe ook de moed. Maar afleiding zoeken, wandelen of een hobby kan helpen.
  7. Iemand op het forum die ook is gestopt na langzame afbouw diazepam. Ik ben nu 6 weken gestopt maar ervaar nog elke nacht verschrikkelijke onttrekkingsverschijnselen, zoals branderig lichaam, hartkloppingen en spierverstijvingen. Wie zit in hetzelfde schuitje. Of kan mij oppeppen dat het goedkomt
  8. Is er iemand actief op het forum. Ik ben nu 6 weken gestopt met diazepam na langzame afbouw. Maar de onttrekkingsverschijnselen zijn vooral in de nacht verschrikkelijk. Iemand die hetzelfde ervaart.
  9. Ik ben afgebouwd van lorazepam naar diazepam. Ben er nu 3 weken vanaf maar nog elke dag een strijd. Volhouden is de beste remedie om er vanaf te komen. Volgens mij kun je ook beter oxazepam laten omzetten in diazepam. Lees de Asthon Manuel. Te vinden op internet. Is nederlandse versie. Vind je veel herkenning en vooral hoe af te bouwen.
  10. Angsthaas

    Oxazepam

    Hoi Roberto Ben jij er nu helemaal vanaf. En had jij het niet moeilijk bij de laatste loodjes.
  11. Angsthaas

    Oxazepam

    Dat zijn inderdaad ontwenningsverschijnselen. Ik zit nu op 1 mg diazepam en heb sinds de afbouw hetzelfde. Dus ja hoort bij stoppen of afbouwen.
  12. Zoek anders op internet naar The Ashton Manual. Waarom en hoe te stoppen met benzodiapinen. Kan je ook in Nederlands lezen. Ik heb deze uitgeprint. Is mijn bijbeltje. Helpt enorm in het erkennen van al je klachten en vragen.
  13. En ik zit nu nog op 3,25 mg. De laatste loodjes worden steeds zwaarder. Dus rustig aandoen. Niet in een keer.
  14. Sorry, staat foutje. Ik had 12 mg diazepam.
  15. Zit op het moment in dezelfde situatie. Ben omgezet van 1,5 lorazepam naar 23 mg diazepam. In drie weken gedaan. Toen afgebouwd naar 5 mg. Steeds geminderd met 1 mg. Ben nu nog bezig met 0,25 mg per week of twee weken. Ben inmiddels de man met de hamer ook tegengekomen. Net wat jij zegt. Makkelijk in slaap komen maar een paar uur later wakker worden met de meest verschrikkelijke sensaties. Misschien ga je ook wel te snel. En niet in een keer stoppen. Probeer te stabiliseren. En ga dan in langzamer tempo verder. Ik voel precies wat jij voelt. Ik zou het liefst ook meteen niks meer willen nemen maar dan krijg je misschien nog meer problemen. Doe wat jij lichamelijk aan kan. Je voelt het zelf het beste.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...