Spring naar bijdragen

Angsthaas

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    79
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Angsthaas geplaatst

  1. Angsthaas

    PAWS na jaar benzovrij?

    Hoelang heeft het bij jou geduurd voordat je je weer een beetje goed ging voelen.
  2. Angsthaas

    PAWS na jaar benzovrij?

    Dank je voor het antwoord. Ik merk ook dat mirtazapine me niet echt helpt bij slapen. Heb het een week geslikt maar 1 nacht goed op geslapen. Ben na een week gestopt. Slik nu af en toe promethazine. Dat helpt een beetje tegen de nachtelijke zenuwpijnen en spierverstijvingen. Ik moet veel geduld hebben. Hoop elke dag dat het beter zal gaan. Daarom hou ik vol.
  3. Angsthaas

    PAWS na jaar benzovrij?

    Hoelang duurde het bij jou na helemaal stoppen met benzo's dat je weer een beetje kon slapen zonder lichamelijke sensaties die je uit je slaap houden.
  4. Angsthaas

    PAWS na jaar benzovrij?

    Heb je het geslikt. Kon je er van slapen. Ik heb er enorme stijve spieren van, vooral mijn benen.
  5. Iemand ervaring met mirtazapine bij slaapproblemen na stoppen diazepam
  6. Angsthaas

    PAWS na jaar benzovrij?

    Heeft er iemand ervaring met slikken van mirtazapine. Ik ben nu 13 weken gestopt met diazepam maar kan nog steeds niet slapen.
  7. Heb je ook eraring met een vitamine b complex
  8. Dan kan het inderdaad lang duren. Maar genezen doe je altijd. Veel sterkte jij ook. Dat hebben we af en toe nodig.
  9. Wanneer begon jij te merken dat het wat beter ging.
  10. Gelukkig dat het wat beter met je gaat. Ik heb nog een lange weg te gaan. 6 weken zijn ook nog niet zo lang, dus we blijven moet houden.
  11. Misschien ben je te snel gestopt met alles. Je moet heel langzaam afbouwen. Je zenuwstelsel heeft een behoorlijke tijd nodig om te herstellen. Maar je bent er nu al 3,5 maand vanaf. Geduld en doorzetten.
  12. Hoe is het nu met je. Ik ben 6 weken geleden gestopt met diazepam. En heb ook nog steeds afkickverschijnselen. Je kan er wel 3 a 4 maanden last van hebben. Dus doorzetten. Komt een keer goed. Laat je niks meer aanpraten door de dokter of psychiater. Het komt goed. Ik verlies af en toe ook de moed. Maar afleiding zoeken, wandelen of een hobby kan helpen.
  13. Iemand op het forum die ook is gestopt na langzame afbouw diazepam. Ik ben nu 6 weken gestopt maar ervaar nog elke nacht verschrikkelijke onttrekkingsverschijnselen, zoals branderig lichaam, hartkloppingen en spierverstijvingen. Wie zit in hetzelfde schuitje. Of kan mij oppeppen dat het goedkomt
  14. Is er iemand actief op het forum. Ik ben nu 6 weken gestopt met diazepam na langzame afbouw. Maar de onttrekkingsverschijnselen zijn vooral in de nacht verschrikkelijk. Iemand die hetzelfde ervaart.
  15. Ik ben afgebouwd van lorazepam naar diazepam. Ben er nu 3 weken vanaf maar nog elke dag een strijd. Volhouden is de beste remedie om er vanaf te komen. Volgens mij kun je ook beter oxazepam laten omzetten in diazepam. Lees de Asthon Manuel. Te vinden op internet. Is nederlandse versie. Vind je veel herkenning en vooral hoe af te bouwen.
  16. Angsthaas

    Oxazepam

    Hoi Roberto Ben jij er nu helemaal vanaf. En had jij het niet moeilijk bij de laatste loodjes.
  17. Angsthaas

    Oxazepam

    Dat zijn inderdaad ontwenningsverschijnselen. Ik zit nu op 1 mg diazepam en heb sinds de afbouw hetzelfde. Dus ja hoort bij stoppen of afbouwen.
  18. Zoek anders op internet naar The Ashton Manual. Waarom en hoe te stoppen met benzodiapinen. Kan je ook in Nederlands lezen. Ik heb deze uitgeprint. Is mijn bijbeltje. Helpt enorm in het erkennen van al je klachten en vragen.
  19. En ik zit nu nog op 3,25 mg. De laatste loodjes worden steeds zwaarder. Dus rustig aandoen. Niet in een keer.
  20. Sorry, staat foutje. Ik had 12 mg diazepam.
  21. Zit op het moment in dezelfde situatie. Ben omgezet van 1,5 lorazepam naar 23 mg diazepam. In drie weken gedaan. Toen afgebouwd naar 5 mg. Steeds geminderd met 1 mg. Ben nu nog bezig met 0,25 mg per week of twee weken. Ben inmiddels de man met de hamer ook tegengekomen. Net wat jij zegt. Makkelijk in slaap komen maar een paar uur later wakker worden met de meest verschrikkelijke sensaties. Misschien ga je ook wel te snel. En niet in een keer stoppen. Probeer te stabiliseren. En ga dan in langzamer tempo verder. Ik voel precies wat jij voelt. Ik zou het liefst ook meteen niks meer willen nemen maar dan krijg je misschien nog meer problemen. Doe wat jij lichamelijk aan kan. Je voelt het zelf het beste.
  22. Angsthaas

    Een steuntje in de rug

    Van mirtazapine moet je ook afkicken. Dus ben daar ook voorzichtig mee. Ik zit nu in een helse periode om daar van af te komen.
  23. Ik ben nu aan het afbouwen van 15 mg mirtazapine. Langzaam geminderd met steeds kwart tabletje. Sinds week helemaal niks meer. De afkickverschijnselen zijn nu op zijn ergst denk ik. Verschrikkelijk oorsuizen. Niet meer slapen. Vreselijke huilbuien en extreem angstig. Dus dat niemand meer zegt dat mirtazapine wel meevalt. Al de vierde stoppoging wel met hulp van psycholoog. Alleen die weten niet hoe erg de verschijnselen zijn. Zet nu door. En ook geen pammetjes om het te verlichten. Moet hier door. Weet alleen niet hoelang dit nog duurt.
  24. Ben nieuw hier op deze site. Ben aan het afkicken van mirtazapine. Een hel. Heeft iemand hier ervaring mee.
  25. Daar heb ik ook verschrikkelijk last van. Ben sinds week gestopt met afbouwen van mirtazapine. Slikte nog 3,75 . Wat een hel tot nu toe. Helemaal niet slapen. Spierverkrampingen, hoge bloeddruk. Zeer angstig. Hoop dat dit snel beter wordt. Heeft iemand hier ook ervaring mee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...