Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Bernice

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  150
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

1 Volger

Over Bernice

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

1215 profielweergaven
 1. Lieve @Wilhelmina, Je doet het zo goed maar het is super zwaar. Echt het komt goed maar het heeft tijd nodig. Ooit ga je je weer rustig en gelukkig voelen en weer normaal slapen.
 2. Dit komt veel voor oftewel ik heb er vaak over gelezen op benzobuddies en het is heel beangstigend. Ik heb er geen last van gehad dus kan er niet over meepraten. Het wordt echt beter, hou vol!
 3. Ja hoor @Yollie, je gaat weer slapen. Ik slaap nu minimaal 5 uur per nacht en heb de laatste 2 nachten zelfs 7 uur geslapen. Het komt goed maar heeft tijd nodig. Heel veel sterkte!
 4. Er is nu helaas niks wat je rustig maakt, je moet hier doorheen en ik weet hoe zwaar dat is. Je voelt je wanhopig maar echt, dit wordt beter maar heeft tijd nodig, Probeer afleiding te zoeken om zo deze moeilijke tijd door te komen. Heel veel sterkte!
 5. @Wilhelmina, de angst is echt vreselijk maar hou vol, het wordt met de tijd minder en zal verdwijnen. Nee, je gaat niet dood maar zo voelt het wel. Probeer afleiding te zoeken. Een tip, lees de blogs van Jennifer Leigh, deze kun je vertalen naar het nederlands. Heel veel sterkte!
 6. Lieve @doorbijter, Ik heb ca. 10 jaar 2 mg clonzepam geslikt en ben vorige jaar, na 1 jaar afbouwen, daarmee gestopt. Wat zou ik graag een succcesverhaal schrijven maar helaas.. zit nog midden in de hel van de ontwenning. Toch voel ik me wel iets beter dan een jaar geleden, net alsof de scherpste kantjes er vanaf zijn. Ik slaap nmiddels iedere nacht weer en vaak wel zo"n 5 a 6 uur, daardoor kan ik ook weer werken en dat geeft weer afleiding. Langzamerhand begin ik wat meer vertrouwen in mezelf te krijgen, vertrouwen dat het ooit nog goedkomt met mij. Jij bent goed bezig @doorbijter, ooit gaat ook voor jou de zon weer schijnen.
 7. @Verbloemen Ik weet als geen ander hoe zwaar het is om van rivotril af te komen maar ophogen is niet de oplossing. Misschien kan @Kannietmeerje helpen bij de afbouw, GGZ weet hier helaas niks van die weten alleen hoe ze pillen voor kunnen schrijven. Heel veel sterkte! https://www.meldpuntmedicijnen.nl/ervaringen?med=RIVOTRIL TABLET 2MG
 8. Lieve@spinder, @robbin heeft echt gelijk, je wordt weer wat rustiger en je verliest dit niet. Ik heb zo vaak gedacht dat ik dood ging van se angst/onrust maar geloof me, jij komt hier doorheen, net als ik.
 9. Zo herkenbaar. Ik ben sinds half september benzovrij. Zelfde symptomen behalve oedeem maar heb erg veel last van een enorme gejaagdheid en hartkloppingen en natuurlijk heel slecht slapen. Vannacht misschien 2 uurtjes. Helaas allemaal ontwenningsverschijnselen. "Ooit" komt het goed met ons. Probeer daar op te vertrouwen, ik weet hoe moeilijk dat is. Momenteel trekken de succesverhalen van benzobuddies mij er doorheen. Misschien ook wat voor jou? Sterkte!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...