Spring naar bijdragen

Bernice

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    166
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Recente profielbezoeken

2.487 profielweergaven

Bernice's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Bernice

    Stoppen Lorazepam,

    Ha @Wilhelmina, Hoe gaat het met jou? Heb je een mooie zomer gehad?
  2. Het is rustig hier op het forum. Ik heb ook clonazepam afgebouwd en dat was een hel. Ik heb heel veel gehad aan de blog van Jennifer Leigh, zij heeft ook clonazepam gehad en zij heeft wel tips. Ik zou zeker niet weer gaan beginnen om later af te bouwen i.v.m. kindling. Heel veel sterkte! https://benzowithdrawalhelp.com/coping-skills/how-to-handle-doctor-bullying/
  3. Het is helaas niet zo dat je je beter voelt zonder medicijnen want je zenuwstelsel moet het nu helemaal zelf doen en dat duurt lang. Toch zal je merken dat je steeds betere periodes krijgt en langzaam maar zeker ga je je steeds beter voelen. Helaas wel regelmatig een terugval maar weet dat dat ook over gaat. Heel veel sterkte en beterschap!
  4. Bernice

    Lorazepam

    Dat te snel ademen heb ik ook en ik ben enorm angstig en ja, ook zo bang dat dit nooit meer overgaat en dat ik me dus altijd zo blijf voelen. Het is een ontwenningsgedachte maar het voelt zo echt.
  5. Bernice

    Lorazepam

    Het gevoel is ook doodeng en ja, komt denk ik door te snel afbouwen, het gaat over maar heeft helaas tijd nodig. Ik ben ook doodsbang en dat komt echt door de afbouw van medicatie. Heb het gevoel dat ik doodga van de angst en heb vannacht nog geen 2 uurtjes geslapen. Probeer positief te blijven en geduld te hebben maar ik weet hoe ontzettend moeilijk dit is.
  6. Bernice

    Lorazepam

    Het komt vaker voor en ik ben het regelmatig op benzobuddies tegengekomen. Lees hier @Kabouter0Wesley, die schrijft er ook over. Heel veel sterkte en het komt goed maar heeft tijd nodig.
  7. Bernice

    ONZE HUISKAMER

    Dat gevoel had en heb ik nog wel maar ik weet inmiddels dat het niet zo is. Ooit komt het goed!
  8. Bernice

    ONZE HUISKAMER

    Hoi @karin123, Mirtazapine schijnt de makkelijkste te zijn om af te bouwen maar het was een hel en ik zal er nooit meer aan beginnen. Ik snap dat je van je angst af wil maar ben bang dat Venlafaxine niet de oplossing is want dat werkt ook maar even. Probeer de angst te accepteren en weet dat het steeds minder wordt zodra je weer gaat herstellen van de afbouw want zo gaat het bij mij ook. Ik ben wel blijven werken alhoewel ik doodsbang was maar dat was ik thuis ook en dat geeft werken afleiding. Vaak dacht ik dat ik het niet meer trok maar elke keer kreeg ik weer momenten dat ik het ietsje positiever zag. Ik ben er nog lang niet en heb nog steeds de nodige angsten, durf nauwelijks op de snelweg te rijden oftewel die vermijd ik zoveel mogelijk en over hoge bruggen durf ik ook. Verder ben ik een hypochonder. Vaak word ik nog doodsbang wakker en ontspannen is nog nog niet bij maar het gaat gelukkig wel iets beter dus probeer ik positief te blijven. Ook jij kan het en ik weet als geen ander hoe onmenselijk zwaar het is om de hele dag en nacht in doodsangst te leven. Ooit komt het goed. Heel veel sterkte!
  9. Bernice

    ONZE HUISKAMER

    Hoi @Melaan Mirtazapine is ook in een drank, heb jij waarschijnlijk ook. Heel langzaam heb ik deze afgebouwd in ruim een jaar. In dat jaar ging het best redelijk maar nadat ik gestopt was ging het helemaal mis. Ik sliep bijna niet meer en als ik toch in slaap viel werd ik panisch wakker, Ik had het gevoel dat ik dood ging. Na ruim een half jaar ging het iets beter en dat gaat het gelukkig nog steeds. Heel veel sterkte en hou vol want het wordt beter!
  10. Bernice

    ONZE HUISKAMER

    Ik ben helaas ook bekent met deze hulpverleners maar heb er net als jij niks aan gehad oftewel ze maakten het alleen maar erger door steeds maar weer medicijnen te adviseren. Hou vol Wilhelmina want er komen betere tijden voor je!
  11. Bernice

    ONZE HUISKAMER

    Kijk uit met Venlafaxine want dat is een AD waar je bijna niet vanaf komt. Het is een zgn. SNRI. Ik heb vorig jaar mirtazapine afgebouwd en dat is AD die het makkelijkst is af te bouwen maar wat was het zwaar. Slapeloze nachten en heel veel angst en paniek. Inmiddels ben ik er bijna 9 maanden vanaf maar ben er nog steeds niet. Het was een hel. Heel veel sterkte!
  12. Bernice

    Huiskamer 050520

    Ik zou het ook niet doen hoor. Ik heb een jaar afgebouwd maar ga ook door een hel. Langzame afbouw is zeker geen garantie op minder klachten. Heb genoeg gelezen op benzobuddies. Gelukkig doe jij dat ook. Je bent heel goed bezig en je verwoordt ook goed wat je voelt. Het wordt beter maar het kan lang duren. Je centrale zenuwstelsel moet zich herstellen en dat heeft tijd nodig. Heel veel sterkte!
  13. Dit vindt ik het ergste om mee om te gaan. Nooit rust kunnen vinden. Het is helaas nog niet over maar wel minder. 'S avonds kan ik wat muziek luisteren en wat lezen. Wat mij hielp en nog helpt is afleiding en zo min mogelijk zitten of rusten, rusten lukt sowieso niet omdat ik daar veel te onrustig voor ben. Ik werk gelukkig en verder zorg ik dat ik bezig ben en dat er iemand is of ik ga weg oftewel niet bezig zijn met die bizarre angstige gedachten. Ooit gaat dit over maar het duurt lang. Je doet het goed maar ik weet hoe zwaar het is. Heel veel sterkte!
  14. @YollieHet trillen is echt vreselijk maar het wordt minder en gaat tenslotte over. Ik heb dat ook heel erg gehad en soms nog wel, heb veel moeite om rustig te zitten, probeer maar zoveel mogelijk bezig te zijn. Je doet het zo goed, wees trots op jezelf!
  15. Lieve @Wilhelmina, Je doet het zo goed maar het is super zwaar. Echt het komt goed maar het heeft tijd nodig. Ooit ga je je weer rustig en gelukkig voelen en weer normaal slapen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...