Spring naar bijdragen

Kroola

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

434 profielweergaven

Kroola's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Kroola

  Stoppen Lorazepam,

  Annezomer, dank je wel!
 2. Kroola

  Stoppen Lorazepam,

  Herkennen jullie ook zo die brandende armen en zo maar opeens een gloei gezicht?
 3. Kroola

  Stoppen Lorazepam,

  Wat goed dat je de lora hebt afgebouwd. Dat is echt knap hoor. En blijkbaar kun je al weer wat beter eten? In de ochtend gebakken ei met tomaat. Ik stabiliseer nu even want ik moet geholpen worden aan mijn slokdarm. Hoop dat er dan al wat klachten verdwijnen. Zodra dit achter de rug is ga ik de dia verder afbouwen. Ben je ook zo ziek geweest van de lora?
 4. Kroola

  Stoppen Lorazepam,

  Hoi Krul, hoeveel gebruik jij nog? De ochtenden zijn echt vreselijk.
 5. Kroola

  Stoppen Lorazepam,

  Ik herken er veel, misselijk, moe, brandende armen, geen eetlust, oorsuizen, heftig dromen, brainzapps. Ik vergeet vast nog wel wat. Echt gewoon heel ziek, ik had dat al toen ik de lora nog gebruikte. Ik gebruikte overigens heel onregelmatig maar op het laatst, nov. vorig jaar denk ik 2 tot 2 1/2 mg per dag. Ik werd steeds zieker. Op 1 dec. heb ik besloten niet meer als 1 mg per dag en daarvandaan af te gaan bouwen. In 1 keer 1 1/2 weg laten was niet zo slim. In febr. ben ik overgestapt naar 6 mg dia en maart ben ik begonnen daarvan af te bouwen dmv micro tapering. Nu alleen nog een avonddosis van 3 mg. Denk dat ik veel last heb gehad en misschien nog wel van het te snel afbouwen van de lora. Ik bedoel de eerste 1 1/2 in 1 keer weg laten. Ik heb die rotzooi 3 1/2 jaar gebruikt. Veeeeeel te lang. Ik hoop zo er over een paar maanden vanaf te zijn en net als jij weer op te knappen.
 6. Kroola

  Stoppen Lorazepam,

  Dank je wel voor je lieve hoop gevende antwoord. Super fijn dat het zooo goed met je gaat. Had jij ook fysieke klachten en welke. Mag ik dat vragen?
 7. Kroola

  Stoppen Lorazepam,

  Woh dat is snel. Heel knap hoor. Gaat het nu goed?
 8. Kroola

  Stoppen Lorazepam,

  Hoi allemaal. Jeetje wat leuk dat er toch nog op mijn berichtje is gereageerd. Ik ben inmiddels overgestapt van lora naar dia en bouw dit laatste af. Zit nu op 3 mg. Stabiliseer nu even omdat het echt moeilijk werd. Hoe hebben jullie afgebouwd? En 8 weken klachten dat klinkt niet zo lang als wat ik op sommige fb groepen lees.
 9. Kroola

  Slapen!

  Ik heb een Luminette 3. Bevalt tot nu toe goed. Ik had moeite met inslapen. Dat gaat nu stukken beter, eigenlijk normaal. Ik heb ook 1 mg Lora afgebouwd, maar denk niet dat het beter slapen daardoor komt.
 10. Kroola

  Slapen!

  Ik lees regelmatig klachten mbt slecht slapen. Sinds ik nu een paar dagen een daglicht bril gebruik slaap ik vele malen beter. Het kan ook toeval zijn natuurlijk. Wilde dit toch even met jullie delen.
 11. Kroola

  Hallo!

  Ik vind de zapps eigenlijk niet zo eng. Ik ervaar het als een gevoel van zand in mijn hoofd wat van links naar rechts gaat begeleid met het geluid, zssst, zssst. Ik ben in 1 keer van 2 soms 1 1/2 lora naar 1 gegaan. Doe nu 2 innames per dag. Dus twee keer een halfje waar ik nog wat vanaf vijl. Eigenlijk wel fijn dat je niet zo moe ben. Ik kom soms tot niets, terwijl ik altijd full time gewerkt heb. Het slechte slapen herken ik zeker, de Lora deed daar niets meer voor. Sinds een paar dagen gebruik ik een daglicht bril, het kan natuurlijk toeval zijn maar sindsdien slaap ik veeeeeel beter. We houden vol hoor!
 12. Hoi Foxy, ik heb gereageerd op je stukje in wie is wie. Heel veel sterkte. Ik herken de brainzapps. Ben zelf aan het afbouwen met Lora. Zit nu 18 dagen op 1 mg. Vanaf jan. wil ik dit afbouwen met taperingstrips. Nu erg moe en misselijk. Ben op dit moment echt vast besloten eraf te komen en hoop dan weer wat minder moe te zijn.
 13. Kroola

  Hallo!

  Hoi Foxy, die brainzapps herken ik. Zelf aan het afbouwen Lorazepam. Nu ook erg moe en misselijk. Het is een zware tijd en jij ben al verder als ik. Zit nu op 1 mg en ga vanaf jan verder met taperingstrips. Ben jij ook zo moe en misselijk?
 14. Dank je wel Bolletje! Voor jou ook een fijne dag!
 15. Hoi Pluisje, ook ik zit in de afbouw Lorazepam. Ben van 1/1/2 a 1 mg naar 1 mg gegaan. Nu 16 dagen. Neem de Lora in twee innames van 0.5 mg. Had tijdens gebruik al geen profijt meer, kreeg deze rotzooi 3 1/2 jaar terug. Was tijdens gebruik al heeeeel erg moe en ik hoop dat dit tijdens de afbouw wat gaat verminderen. Hoeveel slik jij nog? Ik ben van plan tot eind dec. Op 1 mg te blijven en dan verder te gaan met tapering strips. Heb jij nog tips voor mij? Wat heb jij voor klachten?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...