Spring naar bijdragen

Kroola

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Kroola geplaatst

  1. Kroola

    Stoppen Lorazepam,

    Annezomer, dank je wel!
  2. Kroola

    Stoppen Lorazepam,

    Herkennen jullie ook zo die brandende armen en zo maar opeens een gloei gezicht?
  3. Kroola

    Stoppen Lorazepam,

    Wat goed dat je de lora hebt afgebouwd. Dat is echt knap hoor. En blijkbaar kun je al weer wat beter eten? In de ochtend gebakken ei met tomaat. Ik stabiliseer nu even want ik moet geholpen worden aan mijn slokdarm. Hoop dat er dan al wat klachten verdwijnen. Zodra dit achter de rug is ga ik de dia verder afbouwen. Ben je ook zo ziek geweest van de lora?
  4. Kroola

    Stoppen Lorazepam,

    Hoi Krul, hoeveel gebruik jij nog? De ochtenden zijn echt vreselijk.
  5. Kroola

    Stoppen Lorazepam,

    Ik herken er veel, misselijk, moe, brandende armen, geen eetlust, oorsuizen, heftig dromen, brainzapps. Ik vergeet vast nog wel wat. Echt gewoon heel ziek, ik had dat al toen ik de lora nog gebruikte. Ik gebruikte overigens heel onregelmatig maar op het laatst, nov. vorig jaar denk ik 2 tot 2 1/2 mg per dag. Ik werd steeds zieker. Op 1 dec. heb ik besloten niet meer als 1 mg per dag en daarvandaan af te gaan bouwen. In 1 keer 1 1/2 weg laten was niet zo slim. In febr. ben ik overgestapt naar 6 mg dia en maart ben ik begonnen daarvan af te bouwen dmv micro tapering. Nu alleen nog een avonddosis van 3 mg. Denk dat ik veel last heb gehad en misschien nog wel van het te snel afbouwen van de lora. Ik bedoel de eerste 1 1/2 in 1 keer weg laten. Ik heb die rotzooi 3 1/2 jaar gebruikt. Veeeeeel te lang. Ik hoop zo er over een paar maanden vanaf te zijn en net als jij weer op te knappen.
  6. Kroola

    Stoppen Lorazepam,

    Dank je wel voor je lieve hoop gevende antwoord. Super fijn dat het zooo goed met je gaat. Had jij ook fysieke klachten en welke. Mag ik dat vragen?
  7. Kroola

    Stoppen Lorazepam,

    Woh dat is snel. Heel knap hoor. Gaat het nu goed?
  8. Kroola

    Stoppen Lorazepam,

    Hoi allemaal. Jeetje wat leuk dat er toch nog op mijn berichtje is gereageerd. Ik ben inmiddels overgestapt van lora naar dia en bouw dit laatste af. Zit nu op 3 mg. Stabiliseer nu even omdat het echt moeilijk werd. Hoe hebben jullie afgebouwd? En 8 weken klachten dat klinkt niet zo lang als wat ik op sommige fb groepen lees.
  9. Kroola

    Slapen!

    Ik heb een Luminette 3. Bevalt tot nu toe goed. Ik had moeite met inslapen. Dat gaat nu stukken beter, eigenlijk normaal. Ik heb ook 1 mg Lora afgebouwd, maar denk niet dat het beter slapen daardoor komt.
  10. Kroola

    Slapen!

    Ik lees regelmatig klachten mbt slecht slapen. Sinds ik nu een paar dagen een daglicht bril gebruik slaap ik vele malen beter. Het kan ook toeval zijn natuurlijk. Wilde dit toch even met jullie delen.
  11. Kroola

    Hallo!

    Ik vind de zapps eigenlijk niet zo eng. Ik ervaar het als een gevoel van zand in mijn hoofd wat van links naar rechts gaat begeleid met het geluid, zssst, zssst. Ik ben in 1 keer van 2 soms 1 1/2 lora naar 1 gegaan. Doe nu 2 innames per dag. Dus twee keer een halfje waar ik nog wat vanaf vijl. Eigenlijk wel fijn dat je niet zo moe ben. Ik kom soms tot niets, terwijl ik altijd full time gewerkt heb. Het slechte slapen herken ik zeker, de Lora deed daar niets meer voor. Sinds een paar dagen gebruik ik een daglicht bril, het kan natuurlijk toeval zijn maar sindsdien slaap ik veeeeeel beter. We houden vol hoor!
  12. Hoi Foxy, ik heb gereageerd op je stukje in wie is wie. Heel veel sterkte. Ik herken de brainzapps. Ben zelf aan het afbouwen met Lora. Zit nu 18 dagen op 1 mg. Vanaf jan. wil ik dit afbouwen met taperingstrips. Nu erg moe en misselijk. Ben op dit moment echt vast besloten eraf te komen en hoop dan weer wat minder moe te zijn.
  13. Kroola

    Hallo!

    Hoi Foxy, die brainzapps herken ik. Zelf aan het afbouwen Lorazepam. Nu ook erg moe en misselijk. Het is een zware tijd en jij ben al verder als ik. Zit nu op 1 mg en ga vanaf jan verder met taperingstrips. Ben jij ook zo moe en misselijk?
  14. Dank je wel Bolletje! Voor jou ook een fijne dag!
  15. Hoi Pluisje, ook ik zit in de afbouw Lorazepam. Ben van 1/1/2 a 1 mg naar 1 mg gegaan. Nu 16 dagen. Neem de Lora in twee innames van 0.5 mg. Had tijdens gebruik al geen profijt meer, kreeg deze rotzooi 3 1/2 jaar terug. Was tijdens gebruik al heeeeel erg moe en ik hoop dat dit tijdens de afbouw wat gaat verminderen. Hoeveel slik jij nog? Ik ben van plan tot eind dec. Op 1 mg te blijven en dan verder te gaan met tapering strips. Heb jij nog tips voor mij? Wat heb jij voor klachten?
  16. Tot mijn verbazing heb ik afgelopen nacht zoooo goed geslapen, voor het eerst in maanden. Slik nu nog 1 lora in 2 innames. Zoals ik al eerder schreef ga ik vanaf jan. taperen. Voorstel is van de eerste inname in 28 dagen van 0.5 naar 0.2 te gaan en de 2 de inname van 0.5 blijft dan intact. Heel langzaam minderen dus. Deze maand moet ik even door zien te komen met 1 mg. Lora ipv gemiddeld 1 1/2 soms 2. Zit nu 1 week op 1 mg en het gaat nog redelijk. Ik slik ook Sertraline dus ik hoop dat dit ondersteunend is. Maar ben voorbereid op een dip.
  17. Dank je wel voor je reactie. Hoop dat de slaap module je gaat helpen. Niet slapen is niet alleen vervelend maar ook heel vermoeiend.
  18. Goedemorgen, ik ben nieuw en hoop op tips, adviezen en wat steun. Ik heb 3 jaar Lora geslikt samen inmiddels Sertraline. De Lora wil heel graag afbouwen omdat deze niet meer helpt. Ik hen ernstige klachten van vermoeidheid en vaak misselijk. Lig veel op bed. Ik heb nu de Lora waarvan ik gemiddeld 1 1/2 a 2 mg oer dag slikte op 1 mg. Ik ga per jan. over op taperingstrips voor 4 maanden naar 0. Probleem is ook dat ik erg slecht slaap daarvoor heeft mijn h.a. nu 5 mg Dia voorgeschreven maar ook daar slaap ik niet op. Hebben jullie tips voor mij? Dank je wel alvast.
  19. Hoe gaat het nu met u? Ik ben net begonnen met afbouw Lora.
  20. Kroola

    Hoi allemaal,

    Hoe gaat het nu met je?
  21. Kroola

    Nieuw hier!

    Ik ben nieuw op deze site omdat ik wil stoppen met Lorazepam. Slikte 2 mg per dag, ben erg moe. Ben sinds 4 dagen geminderd naar 1 mg. Heb nu wel 5 mg diazepam om te slapen. Ik zoek hulp en adviezen bij het afbouwen. Heb echt hulp nodig. Iemand die mij wil ondersteunen?
  22. Kroola

    Help! Ik zoek een maatje

    Hoi Sita, hoe gaat het inmiddels met jou? Ik ben ook aan het afbouwen van de Lora. Slikte 2 mg per dag, probeer nu met 1 mg en vanaf januari tapering strips voor de laatste 1 mg . Kun je mij nog tips en/of adviezen geven?
  23. Kroola

    Stoppen Lorazepam,

    Ik ben bezig met afbouw Lorazepam. Komende van 2 mg. Wil deze maand 1 Lora nemen en 5 mg diazepam om te slapen. Vanaf januari 2022 proberen heel langzaam met tapering strips de 1 mg af te bouwen. Zou heel blij zijn met een stopmaatje?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...