Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Pijn

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Pijn's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Vanmiddag gesproken met verslavingsarts/medische acupunctuur en mijn situatie uitgelegd. Het antwoord wil ik graag delen. Langdurig gebruik van lorazepam leidt tot opname in de celstructuur waardoor het lang duurt om te herstellen met alle ontwenningsverschijnselen van dien. Het landurig voorschrijven van dit soort pillen door huisartsen en ggz leidde tot zeer veel verontwaardiging bij de verslavingsarts Ik heb in combinatie met een burn-out veel teveel aanmaak van adrenaline waardoor ik zelfs na 19 weken benzo vrij heel veel pijn heb op borst en middenrif. Kost in mijn geval veel tijd maar ik heb weer veel hoop dat ik weer een blij ei word. Ik zal mijn ervaringen na mijn consult volgende week met jullie delen. Hopelijk hebben jullie hier wat aan.
  2. Dank je wel Roberto . Heb dia’s bekeken. Herken veel dingen.. De zenuwen moeten echt herstellen en dat kost meer tijd zag ik ook in de dia’s. Superbedankt voor tip. Geeft me in ieder geval de steun om door te gaan zonder die vreselijke pillen.
  3. Ik heb 1 jaar lorazepam 1 mg geslikt tot 1 januari 21. Dit vanwege een slepend arbeidsconflict van 4 jaar dat duurde tot 1 mei van dit jaar. Ben begonnen met afbouwen tot ik op 1 juli definitief geen benzo meer heb genomen. Maar de ontwenningsverschijnselen zijn vreselijk: Ik heb de hele dag door pijn in de borst en middenrif, last van duizeligheid, wazig zien, spier krampen in nek en schouders. Gek word ik ervan. Mijn psycholoog zegt dat ik een burn-out heb en een depressie. Heb vanwege de pijn ook nergens zin in en ben somber. Ik ga door en neem nooit meer een benzo. Wat een hel is dit. Mijn huisarts wil dat ik een AD neem maar daar begin ik niet aan. Slapen gaat zeer matig. Vannacht weer niet geslapen. Ik doe er alles aan om weer gezond te worden: fietsen, tennissen, gezond eten. Alcohol nuttig ik nauwelijks, hooguit een glas rode wijn bij het eten. Ik heb een masseur 1 keer in de week. Het leidt niet tot ontspanning na 4 maanden benzovrij. Ik heb al zoveel onderzoeken gehad in ziekenhuis maar ik ben fysiek in orde. Dokter zegt dat ik psychosomatische pijn heb. Werken is er niet bij. Herkent iemand dit? Ik hoop dat dit allemaal hoort bij het ontwennen en dat zenuwbanen moeten herstellen. Hoop dat iemand mij kan helpen. Ik ben net 60 geworden en wil graag weer plezier hebben van oa mijn 1e kleinzoon die in juni is geboren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...