Spring naar bijdragen

Foxy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  206
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Foxy's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Dankjewel dat je mij een topper vind. Ik vind jou ook een topper!!! En we mogen echt trots zijn op onszelf. Het ga je heel heel goed We gaan dit hoofdstuk sluiten!
 2. Lieve mede forummers, ik kom van ver. Ben bijna net zo lang benzo vrij als dat ik gebruikt heb. 10 jaar van incidenteel gebruik niet meegeteld. Dat laatste besefte ik me onlangs na een slapeloze nacht. Al bijna 10 jaar nam ik af en toe een oxazepam. Met een doosje van 30 stuks deed ik een half jaar. Dat komt neer op een pil per week ongeveer. Misschien dat daarom de slapeloosheid zo lang aanwezig blijft? Maakt niet uit. Feit is dat ik het heel fijn vind op het forum maar ik ook getriggerd word en lang blijf rondhangen als het weer eens slecht gaat met me. Ik heb mijn therapieen afgerond. Ik heb geen pil meer in huis. Ik reïntegreer slowly op mijn werk. Het gaat veel beter al zijn er nog stappen te zetten. De volgende stap is voor mij om afstand te nemen van het forum. Om zo nog minder bezig te zijn met mijn ziek zijn. Hopelijk brengt die stap me dan weer verder. Ik wens jullie allemaal het allerbeste en de grootste krachten om door de benzo hell heen te gaan. Uiteindelijk genezen we. Veel liefs, Foxy XOXO
 3. Lees de blogs van dr jennifer leigh van benzowithdrawelhelp eens over angsten bij benzo ontwenning
 4. Welkom @Georgio12. Ik verbaas me nergens meer over wat die troep ook in lage doseringen met een mens kan doen. Of het verstandig is om AD te gaan gebruiken weet ik niet. Daar heb ik geen ervaring mee. Maar als je niet depressief bent waarom zou je dan AD gaan slikken is mijn vraag? Pillen worden zo makkelijk voor geschreven. Ik kreeg queatipine voorgeschreven voor mijn slapeloosheid na het stoppen met oxazepam. Ik heb het nooit geslikt. Het is een anti psychose middel. Ik wilde niet weer wat slikken dat ging rotzooien met mijn brein. Ik zou eerst dat psycholoog traject doen. De burn out oplossen en gaan bewegen tegen de spierspanning. Succes in ieder geval!
 5. Foxy

  Waves and windows

  Jij ook al @Wilhelmina? Slaap / doezel / rust ze vanmiddag Wil. Van 10 minuutjes kun je al opknappen. Hoe gaat het verder met je? Ik ga straks ook even liggen op mijn spijkermatje ter ontspanning.
 6. Foxy

  Waves and windows

  *brainzapps. Ik weet dat ik ze kan krijgen als ik in bed lig, maar ze blijven me opschrikken en me super alert maken. Ik heb een hele fijne week gehad met goede energie en fijne nachten. Tot ik vannacht weer getroffen werd door een gespannen lijf, tinnitus, droge mond, spierschokken en brainzapps. Slapen kon ik weer vergeten. Vandaag maar rustig aan en zo lief mogelijk voor mezelf zijn.
 7. @Rugzakjevan nauwelijks slapen naar 4 a 5 uur is een goeie verbetering! Heel fijn! Bij mij zit er ook verbetering in. Ik heb meer goede dan slechte nachten. Al komt er 1 keer in de 5 dagen een slapeloze nacht tussendoor met 0 uur of 1 uurtje slaap. Ik heb dan lichamelijke spanning, brainzapps en spieren die trillen. De overige nachten maak ik zo’n 7 a 8 uur. Wel met meerdere wakker worden momenten maar val dan weer redelijk snel in slaap.
 8. Foxy

  Laatste stap

  Denk aan de kleine window die je gehad hebt! Houd daar aan vast. Mijn man kan er ook niet mee omgaan. Het is voor de partners ook niet makkelijk denk ik dan maar.
 9. Foxy

  Afbouwen Oxazepam 10 mg

  Er is geen tijdlijn voor het genezingsproces. Klachten komen en gaan. In aard en hevigheid. Je staat positief in je ontwenning en dat is een belangrijke factor. Het gaat voorbij. Dat is het enige dat iedereen je kan vertellen. Maar hoelang het duurt is voor iedereen verschillend. Sterkte en succes!
 10. Het enige dat je kunt doen is zo goed mogelijk voor jezelf zorgen door te rusten, en gezond te eten en drinken en bewegen. Liefst buiten. Al is het maar een kleine wandeling. Voor de rest is het volhouden, geen benzo meer gebruiken en het de tijd geven dat het voorbijgaat. Wanneer en hoelang je last gaat hebben van de ontwenning is niet te zeggen. Het herstel is non lineair en alleen de tijd zal je genezen van deze ellende.
 11. Foxy

  Waves and windows

  De Ashton manual is heel fijn. Het geeft vertrouwen. En wetend dat zowat iedereen last heeft van de ontwenning en dat ook iedereen hier doorheen komt, geeft zoveel hoop in het herstel. Blijf hierin lezen iedere keer dat je twijfelt over je herstel.
 12. Foxy

  Laatste stap

  Lieve Bar, Als het echt niet gaat en je het echt zo niet kunt volhouden dan zou ik toch maar naar de huisarts gaan. Misschien is het dan toch beter om weer te beginnen en dan super langzaam af te bouwen als je stabiel bent. Heel veel sterkte!
 13. En wees ook maar ontzettend trots op jezelf lieve @roosje41 !!
 14. Foxy

  Laatste stap

  Iedereen komt door de benzohel heen @Bar. Het wordt echt beter. Google ook eens op dr. Jennifer Leigh. Van benzo withdrawl help. Zij schrijft hoopvolle blogs. Die heb ik dagelijks gelezen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...