Spring naar bijdragen

Foxy

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  206
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Foxy geplaatst

 1. Dankjewel dat je mij een topper vind. Ik vind jou ook een topper!!! En we mogen echt trots zijn op onszelf. Het ga je heel heel goed We gaan dit hoofdstuk sluiten!
 2. Lieve mede forummers, ik kom van ver. Ben bijna net zo lang benzo vrij als dat ik gebruikt heb. 10 jaar van incidenteel gebruik niet meegeteld. Dat laatste besefte ik me onlangs na een slapeloze nacht. Al bijna 10 jaar nam ik af en toe een oxazepam. Met een doosje van 30 stuks deed ik een half jaar. Dat komt neer op een pil per week ongeveer. Misschien dat daarom de slapeloosheid zo lang aanwezig blijft? Maakt niet uit. Feit is dat ik het heel fijn vind op het forum maar ik ook getriggerd word en lang blijf rondhangen als het weer eens slecht gaat met me. Ik heb mijn therapieen afgerond. Ik heb geen pil meer in huis. Ik reïntegreer slowly op mijn werk. Het gaat veel beter al zijn er nog stappen te zetten. De volgende stap is voor mij om afstand te nemen van het forum. Om zo nog minder bezig te zijn met mijn ziek zijn. Hopelijk brengt die stap me dan weer verder. Ik wens jullie allemaal het allerbeste en de grootste krachten om door de benzo hell heen te gaan. Uiteindelijk genezen we. Veel liefs, Foxy XOXO
 3. Lees de blogs van dr jennifer leigh van benzowithdrawelhelp eens over angsten bij benzo ontwenning
 4. Welkom @Georgio12. Ik verbaas me nergens meer over wat die troep ook in lage doseringen met een mens kan doen. Of het verstandig is om AD te gaan gebruiken weet ik niet. Daar heb ik geen ervaring mee. Maar als je niet depressief bent waarom zou je dan AD gaan slikken is mijn vraag? Pillen worden zo makkelijk voor geschreven. Ik kreeg queatipine voorgeschreven voor mijn slapeloosheid na het stoppen met oxazepam. Ik heb het nooit geslikt. Het is een anti psychose middel. Ik wilde niet weer wat slikken dat ging rotzooien met mijn brein. Ik zou eerst dat psycholoog traject doen. De burn out oplossen en gaan bewegen tegen de spierspanning. Succes in ieder geval!
 5. Foxy

  Waves and windows

  Jij ook al @Wilhelmina? Slaap / doezel / rust ze vanmiddag Wil. Van 10 minuutjes kun je al opknappen. Hoe gaat het verder met je? Ik ga straks ook even liggen op mijn spijkermatje ter ontspanning.
 6. Foxy

  Waves and windows

  *brainzapps. Ik weet dat ik ze kan krijgen als ik in bed lig, maar ze blijven me opschrikken en me super alert maken. Ik heb een hele fijne week gehad met goede energie en fijne nachten. Tot ik vannacht weer getroffen werd door een gespannen lijf, tinnitus, droge mond, spierschokken en brainzapps. Slapen kon ik weer vergeten. Vandaag maar rustig aan en zo lief mogelijk voor mezelf zijn.
 7. @Rugzakjevan nauwelijks slapen naar 4 a 5 uur is een goeie verbetering! Heel fijn! Bij mij zit er ook verbetering in. Ik heb meer goede dan slechte nachten. Al komt er 1 keer in de 5 dagen een slapeloze nacht tussendoor met 0 uur of 1 uurtje slaap. Ik heb dan lichamelijke spanning, brainzapps en spieren die trillen. De overige nachten maak ik zo’n 7 a 8 uur. Wel met meerdere wakker worden momenten maar val dan weer redelijk snel in slaap.
 8. Foxy

  Laatste stap

  Denk aan de kleine window die je gehad hebt! Houd daar aan vast. Mijn man kan er ook niet mee omgaan. Het is voor de partners ook niet makkelijk denk ik dan maar.
 9. Foxy

  Afbouwen Oxazepam 10 mg

  Er is geen tijdlijn voor het genezingsproces. Klachten komen en gaan. In aard en hevigheid. Je staat positief in je ontwenning en dat is een belangrijke factor. Het gaat voorbij. Dat is het enige dat iedereen je kan vertellen. Maar hoelang het duurt is voor iedereen verschillend. Sterkte en succes!
 10. Het enige dat je kunt doen is zo goed mogelijk voor jezelf zorgen door te rusten, en gezond te eten en drinken en bewegen. Liefst buiten. Al is het maar een kleine wandeling. Voor de rest is het volhouden, geen benzo meer gebruiken en het de tijd geven dat het voorbijgaat. Wanneer en hoelang je last gaat hebben van de ontwenning is niet te zeggen. Het herstel is non lineair en alleen de tijd zal je genezen van deze ellende.
 11. Foxy

  Waves and windows

  De Ashton manual is heel fijn. Het geeft vertrouwen. En wetend dat zowat iedereen last heeft van de ontwenning en dat ook iedereen hier doorheen komt, geeft zoveel hoop in het herstel. Blijf hierin lezen iedere keer dat je twijfelt over je herstel.
 12. Foxy

  Laatste stap

  Lieve Bar, Als het echt niet gaat en je het echt zo niet kunt volhouden dan zou ik toch maar naar de huisarts gaan. Misschien is het dan toch beter om weer te beginnen en dan super langzaam af te bouwen als je stabiel bent. Heel veel sterkte!
 13. En wees ook maar ontzettend trots op jezelf lieve @roosje41 !!
 14. Foxy

  Laatste stap

  Iedereen komt door de benzohel heen @Bar. Het wordt echt beter. Google ook eens op dr. Jennifer Leigh. Van benzo withdrawl help. Zij schrijft hoopvolle blogs. Die heb ik dagelijks gelezen.
 15. Foxy

  Laatste stap

  Ik ben de benzos gaan slikken voor slapeloosheid. Ik heb geen angsten gehad. Wel het gevoel hyper en nerveus te zijn na het stoppen. Ook erg huilerig. En het gevoel van continu in de aanstand te staan. Maar dat is al weer een hele tijd geleden dat ik me zo gevoeld heb. Het gaat over @Bar! Het feit dat je je in het weekend goed gevoeld hebt is daar een teken van. Het gaat met ups en downs. Houd vol. Het heeft tijd nodig. Je geneest. De genezing is bezig al merk je dat niet. Huil maar als je moet huilen en wees lief, geduldig en mild voor jezelf. Ontspan, beweeg en eet gezond. Dat is het enige dat je kunt doen. En afleiding zoeken.
 16. Hoi Lotfi. Bekijk op internet de ashton manual in het Nederlands. En als de psychiater je niet wil helpen om te stoppen, vraag dan voor een second opinion.
 17. Foxy

  Waves and windows

  @Cindy77 Hoi! Fijn om weer wat van je te lezen. En ook dat jouw verschijnselen minder heftig zijn. Wat betreft de angst die het oproept is wel te begrijpen. Dat heb ik ook. Maar ik probeer me daar geen zorgen om te maken. Dat moet jij ook niet doen. Ik zeg steeds tegen mezelf dat dit het herstelproces is, want het is echt de oxa die dit heeft aangericht en het herstel is nu eenmaal niet lineair. Ik geniet extra van een window. Wat ik voorheen als vanzelfsprekend ervoer, ervaar ik nu als bijzonder. Het buiten zitten in het zonnetje zonder rare gedachtes of gevoelens. Of naar de winkel gaan. We zitten een beetje in dezelfde fase. Ik ben nu 4,5 maand van de oxazepam af. Bijna net zo lang als ik gebruik hebt. En ja wij houden zeker vol en blijven sterk! Het kan alleen maar beter worden!
 18. Foxy

  Oxazepam

  Het is moeilijk te zeggen hoe je het moet doen. Ik denk dat je te snel te grote stappen neemt. Ik zou veel langzamer afbouwen en wachten met de volgende stap tot je stabiel bent of om laten zetten naar diazepam. In iedere geval niet steeds stoppen en weer gaan gebruiken. Ik heb zelf afgebouwd met een kwart per week. Ik had klachten tijdens gebruik en ook tijdens de afbouw en na de ontwenning. Voor mij was het liever slecht voelen zonder pillen dan slecht voelen met pillen. Maar het is een hel waar je doorheen moet. En volhouden!!
 19. Top dat alles goed gaat! En ook dat je klaar bent bij de jellinek. Voelt een beetje alsof je nu vrij bent? Nee, ik ga niet meer naar de huisarts.De een schrijft pillen voor en de andere zegt volhouden, het komt goed. Het psychologisch traject is ook afgerond. Ben ook bijna klaar bij een slaaptherapeut. Niet meer naar hulpverleners gaan, geeft mij het gevoel niet meer ziek te zijn. Dus ik houd maar vol. Ik heb meer goede nachten/dagen dan slechte. En op slechte is het fake it until you make it. Ik blijf actief en zie de verbetering die ik heb doorgemaakt de afgelopen 4,5 maanden!
 20. Goedemorgen iedereen. @bolletjeheeft de blaastest al uitsluitsel gegeven?
 21. Foxy

  Waves and windows

  Ik heb weer een hele fijne window gehad van 10 dagen met hele fijne slaap. Geen enkele klachtbehandeling En ben lekker actief kunnen zijn. Op een ontspannende manier. Twee dagen geleden voelde ik weer heel subtiel spiertrillingen in mijn been en hele subtiele luchtbelletjes onder mijn voet. De lichtflitsen van de tv kwamen gisteren ook weer hard binnen. En toen ik in bed lagen kwamen de brainzapps weer. Al waren deze veel zachter qua geluid. Ik schrok er in ieder geval niet meer van maar de slaap wilde niet komen. Ergens tussen half 1 en 2 heb ik wat geslapen. De rest van de nacht wel rustig blijven liggen om de 6 wc bezoekjes na. Ik voel me wel fit. Hopelijk is het een eenmalige slechte nacht geweest, maar de angst zit er wel weer een beetje in.
 22. Foxy

  Laatste stap

  Heel goed! Het is toch erg dat mensen deze troep recreatief gebruiken!!
 23. Foxy

  Laatste stap

  Ik ben clean sinds 17 december. Ik heb eerst temazepam gebruikt en daarna oxazepam vanaf begin augustus wegens slapeloosheid. Dus niet zo heel lang, maar wel te lang. Daarvoor gebruikte ik oxazepam zo’n 6 jaar incidenteel. Ook om te kunnen slapen. Ik deed zo’n half jaar met 30 stuks van 10 mg.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...