Spring naar bijdragen

Roosje41

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  101
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Roosje41's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

 1. Roosje41

  Jaarpact

  @Bob Al bijna een half jaar.. Trots op mezelf en op naar dat jaar!
 2. Ze zal doelen op kans op delier en de combinatie met de antidepressiva. Tot de start van je behandeling is het advies van een verslavingsarts ook om met 10% per dag te minderen. Alleen dat lukt geen enkele alcoholist (geleerd van de hele lieve verslavingsverpleegkundigen). Bij mij was het ook bij start behandeling cold turkey stoppen van 1,5 fles per dag. Ze zullen je mogelijk Diazepam geven voor ontwenning en Thiamine voor vitamine B1. Antidepressiva vond ik ook rot spul, maar afbouwen lukte me redelijk makkelijk. Ruilde het alleen in voor slaapmedicatie Ook daar met hulp vanaf gekomen. Hoe gaat het nu?
 3. Ik had die dag een jonge invaller. Toen ik er eenmaal zat boeide het me werkelijk niets meer. Het feit dat je daar straks zit betekent dat je voor jezelf al hebt erkend dat je een probleem hebt en zij zijn er niet om te oordelen; zijn er om te helpen. Nog erger dan daar te zitten is er niet te zitten en door te gaan op een destructief pad. Je kunt dit!
 4. Kom hier zo af en toe op de dageraad spieken. Inmiddels 4 maanden droog en het gaat goed. Wel voor de 2e keer een soort van voedselvergiftiging door de lunch op mijn werk. Vermoed de olie die ze over de salades mikken. Iedere dag 1,5 fles wijn is geen probleem, maar een beetje olijfolie en ik lig er compleet af haha. @niks heb je verhaal zo’n beetje gevolgd en lees nu dat je te vroeg bevallen bent. Wel fijn dat de kleine het goed doet. Hopelijk snel naar huis.
 5. Ja het voelt vrij, maar ook spannend. Ik ben daar bijna 4 maanden dagelijks/wekelijks geweest. Alsof je back-up weg valt. Maar je ziet ook mensen binnen komen en dan besef je ook hoe je er zelf aan toe was. 49 kilo levend op wijn en slaappillen. En als ik kijk hoe het nu gaat heb ik ze ook niet meer nodig. Maar wel eeuwig dankbaar dat ze er zijn geweest. Heb er waardevolle vriendschappen aan overgehouden. Wat goed om te lezen van je! Ik ben super trots op je! Roos
 6. 2 weken dag detox voor alcohol/benzoverslaving en 13 weken cognitieve gedragstherapie in groepsverband om abstinent te blijven. Kon nog kiezen voor een nazorgtraject van een half jaar, maar het gaat zo alleen ook goed. 4 maanden droog en 3,5 maand van de pillen af. Maar de pillenverslaving is een hardnekkige hoor. Toch ook terugvallen in de groep.
 7. Roosje41

  Jaarpact

  Bedankt weer Bob! Laatst een avond met vriendinnen afgesproken waar de drank rijkelijk vloeide en ik heb het bij spa rood gehouden. Ik hoop toch zo dat ik dit vol kan blijven houden.
 8. Hi Foxy, Tijdje niet gesproken. Hier alles wel. 2 weken geleden het traject bij Jellinek afgerond en dat voelt goed. Ik lees wat berichten van je terug en daar zitten helaas ook wat wanhopige tussen. Ik merk dat het re-integreren je ook stress geeft. Ik las ergens dat je toch ook weer terug naar de huisarts wilde. Heb je dit nog een keer met hem/haar besproken? Gr. Roos
 9. Roosje41

  Jaarpact

  Voordelen. Een doos bonbons in de tweede wagon. Een bos bloemen in de derde. Nee grapje natuurlijk ;-) Volgende week eerste bedrijfsfeestje. Hou me aan de cola en het water en ga op tijd weg. Wish me luck.
 10. Roosje41

  Jaarpact

  Yes! Zijn er nog bepaalde perks in de tweede wagon? ;-) Echt zo blij mee. 3 maanden al.
 11. Kleine stapjes Foxy. Kleine stapjes. De oorlog houdt mij ook bezig. Ik ben geraakt door al die organisaties die zich massaal terugtrekken uit Rusland. Geraakt door Elon Musk, die met al zijn eigenaardigheden zorgt voor internet in de Oekraïne. Tegelijkertijd heb ik gekeken of we de jodium pillen in huis hebben. Militair ingrijpen kan niet, want dan starten we een 3e Wereldoorlog. Die narcist hoeft maar 1 druk op de knop te doen. Bah…
 12. Goedemorgen. Het is hier nu nog kkkkkoud. Net terug van een paar dagen Eurodisney. Ook daar verdwijnen de mondkapjes langzaam. Het was genieten. 3 keer uit eten met toch wel behoorlijk wat flessen wijn en bier op tafel. Aan een cola light gehouden. Voelt goed.
 13. Hi Foxy, ja hoor geen nieuws is in dit geval goed nieuws. Met jou?
 14. Roosje41

  Meervoudige afkick

  Welkom @Walther! Ik volg op dit moment nog therapie bij Jellinek en ik hoor dat het stoppen met roken toch inderdaad wel een taaie is. Daar worden pleisters en zuigtabletten verstrekt waar de meeste wel iets aan hebben om het vol te houden (mocht je dit willen). Veel sterkte en succes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...