Spring naar bijdragen

Thei

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  31
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Interesses
  Literatuur, jazz

Recente profielbezoeken

458 profielweergaven

Thei's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

 1. Thei

  Jaarpact

  Top, anderhalf jaar alweer. Geen steken meer in mijn lever, geen keelpijn, gewoon helemaal van de alcohol af. Geweldige steun hier. Dank je @Bob.
 2. Thei

  Jaarpact

  Op naar de twee jaar. Dank voor de ondersteuning.
 3. Thei

  Jaarpact

  Bedankt voor de steun!
 4. Thei

  Nieuw en benieuwd

  Hoi @Dry2021, Ik kijk bijna nooit meer op dit forum, en ik zie nu dat je mijn eerdere bericht weer hebt ‘gepost’. Ik ben nu 1 jaar en bijna 3 maanden zonder alcohol. Mijn flessen whiskey heb ik weggegeven, oude jenever in de gootsteen. Hoe houd ik het vol? Ik ben gemotiveerd, dat in de eerste plaats. Elke dag drinken is een ziekte. Ik ben blij dat ik lichamelijke klachten kreeg; ik weet niet wat ik had gedaan als ik die niet had gekregen. @Cleo66 heeft gelijk: poging mislukt? Jammer, maar dat hoort erbij. Mijn eerdere bericht ging eigenlijk over poging nummer 3 of 4. Ik mediteer nu elke avond, ongeveer 45 minuten voordat ik ga slapen. Elke dag 25 minuten. Het grote voordeel is dat je daarvoor helder moet zijn; een bijkomend voordeel is dat je rustig die turbo-gedachten van je kunt bekijken. Je zelfkennis groeit daarmee behoorlijk. Alcohol is lekker, té lekker. De roes is fantastisch. Maar ik had nooit gedacht dat ik zónder kon. Dus vraag je af @Dry2021 waarom het ‘gewone’ leven je blijkbaar niet kan bieden wat alcohol je wél biedt. Mijn oude vrienden drinken nog steeds, waarvan een enkeling zich ook beter op dit forum kan melden. Gaat niet gebeuren. Eerste kroegbezoekje zonder alcohol, nieuwjaar zonder champagne: allemaal overleefd. Tsja, ik heb de restanten van een post traumatische gebeurtenis proberen weg te drinken, maar dáár kwam ik pas achter toen ik drie maanden niet had gedronken en me af begon te vragen of ik niet gewoon NOOIT MEER moest drinken. Ik denk dit: als je dit forum bezoekt, dan wil je eigenlijk verdomd graag stoppen! Succes!
 5. Thei

  Jaarpact

  Inmiddels heb ik mijn laatste whiskey weggeven en de jeneverfles geleegd in de gootsteen. Dank voor jullie steun en voor @Bob bedankt voor de steun en administratieve aanmoediging. Top!
 6. Thei

  Jaarpact

  Ja, mooi. Begin was lastig, nu begint het een manier van leven te worden. Bedankt voor het feesthoedje.
 7. Thei

  Jaarpact

  Yes! Ik ga inderdaad door. Bedankt voor de steun hier.
 8. Thei

  Jaarpact

  Ik teken voor nog een jaar. Dank voor de steun hier, dat helpt wel.
 9. Thei

  Jaarpact

  Dank je voor je felicitaties en aanmoedigingen hier @Bob!
 10. Thei

  Jaarpact

  Dank je, @Lieke7777 Ik ben nooit eerder zo gemotiveerd geweest. Dit forum helpt enorm.
 11. Thei

  Jaarpact

  Dank je, Bob. Een persoonlijk record.
 12. Thei

  Jaarpact

  @Bob, bedankt voor de felicitatie en het bijhouden van deze lijst. Een goeie stimulans dit!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...