Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Amethist

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  600
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Amethist

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1110 profielweergaven
 1. Grappig, kom er vandaag achter dat ik gisteren weer een maand heb bijgetikt. Hoe langer ik nu niet drink, hoe minder ik met mijn stopdatum bezig ben. Maar zagnet op mijn horloge dat het alweer de 19de is en dan denk je er toch weer even aan. Ook had ik gisteren een lastige avond. Had een feestje waarbij ik vooraf al wist dat er veel zou worden gedronken. Het idiote is dat het een feestje is voor de verjaardag van hun nog 2 jonge kinderen, maar lijkt vooral een legitieme reden om flink los te gaan. Als ik dit feest kon skippen dan zou ik dat doen, maar vanwege die kinderen doe ik dat dus niet. Had de avond ervoor een relapse droom. Droomde dat ik 3 jaar alc. vrij was en dat ik mezelf vol liet lopen. Werd wakker met een vreselijk naar gevoel. Ging wel over toen ik tot het besef kwam dat het "gewoon" maar een droom was, maar bleef me de hele dag wat onbestemd voelen. En toen dus dat feestje.... Ik zag de droom maar als een soort waarschuwing om alert te blijven en dat is gelukt. Fijne dag iedereen!
 2. Bedankt voor het bijhouden van de lijst @Bob. Het is voor mij een extra steuntje in de rug. Ik kom toch af en toe even kijken en het houd me gefocust. Dus dank!!
 3. @Clean66 jij ook gefeliciteerd met je 6 maanden! Super! Oeps...en toen stond het er 2 keer
 4. @Clean66 jij ook gefeliciteerd met je 6 maanden! Super!
 5. Dank je wel en natuurlijk blijf ik doorgaan, weer gaan drinken is geen optie @Bob. Bedankt ook voor de taart @lady jane denk dat ik die zo ook maar ga kopen. De kans dat iemand dat thuis doet is nul. Is geen onvriendelijkheid, maar mensen die niet weten wat een verslaving inhoud weten ook niet hoe moeilijk het is om te stoppen. Misschien maar goed ook Jij ook bedankt @Myle
 6. Amethist

  Meeting 2019

  Lief dat je me tagged @Cleo66 maar ik ben erg gesteld op mijn privacy. Niet dat ik niet open ben over mijn alcohol probleem, want mijn vrienden en de belangrijkste familieleden weten dat ik om die reden niet meer drink. Maar om af te spreken met gelijk gestemden die ik niet ken is voor mij een lastige. Aan de ene kant ben ik wel nieuwsgierig naar iedereen, maar aan de andere kant vind ik die anonimiteit hier juist wel een meerwaarde. Dus ben ik er niet bij.
 7. Beetje laat, maar alsnog gefeliciteerd Bob!!
 8. Amethist

  Vandaag niet!!!

  Jammer Ijsvogel, maar inderdaad dan maar ervan leren. Ik ben zelf ook ooit in die kuil gestapt. Nu weet ik in ieder geval zeker dat "gewoon" drinken er voor mij niet in zit. Het jaarpact werkt bij mij net als voor lady Jane: een stok achter de deur. Ik ben hier niet vaak, maar dat jaarpact is voor mij van onschatbare waarde! Ik zag jou er daar ineens niet meer tussen staan, dus zocht ik je hier maar even op. Zoals de anderen al zeiden: vervolg je weg, die droge dagen zijn niet verdwenen! Ik denk dan maar liever zo: drie stappen vooruit en twee terug is nog altijd VOORUIT! Anderhalf jaar niet drinken is super knap en met wat je nu weet kom je nog veel verder! Op naar de top van het jaarpact! Fijne vakantie nog mocht je er nog zijn
 9. Ik kruip langzaam verder omhoog op het jaarpact, fijn! Het gaat goed met mij. De 9 maanden mijlpaal heb ik aangegrepen om mezelf weer naar de sportschool te sturen. Ofwel heb mezelf een jaarabonnement kado gedaan. Net terug van een weekje vakantie naar de zon en dan heb ik wel meer trek momenten dan anders. Dan zit ik op het terras en wil ik ook drinken. Dan pak ik dus maar een alc. vrij biertje. Groetjes weer!
 10. Dank je wel @Bob, het gaat nog steeds goed. Lekker dat ik weer een maand verder ben.
 11. Gefeliciteerd @Quinn 1 jaar, wow!
 12. Dank je wel @Bob Heb mijn lastige momenten, maar het gaat goed! Ik ga gewoon lekker verder dag voor dag. Vandaag dag 214.
 13. Dank je wel @Bob Rare dag vandaag, was meer bezig met de aanslag (of wat het ook was) in Utrecht dan met mijn 6 maanden alc. vrij. Maar het gaat erg goed met me en het is lekker om niet meer iedere dag te hoeven dealen met zo'n stemmetje in je hoofd. Hij is er nog wel eens hoor, maar niet meer zo vaak. En als ik trek heb dan weet ik hoe ik ermee om moet gaan. Dus...ik ga gewoon verder, dag voor dag
 14. Gefeliciteerd @lady jane Op naar de 10 jaar!
 15. Ja @Bob vandaag officieel 4 maanden weer. Het gaat goed. Wel nog vaak het stemmetje in mijn hoofd waar ik mee moet dealen. Ik zal nog wat meer maanden in mijn bucket moeten hebben om het minder te horen denk ik. Dus...gewoon doorgaan met wat ik doe. Als ik teveel last heb dan eet ik chocolade en ga Netflixen. Liever dat dan die fles wijn. En de volgende dag ben ik daar weer blij om Fijn dat het jaarpact er is, het helpt mij! Bedankt voor het bij houden ervan Bob!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...