Spring naar bijdragen

Donny

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Donny's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Donny

    Klachten

    Hoop het @Strijkbout heerlijk jouw nuchtere kijk op dingen! Blijf echt wel dat ik een vervelend gevoel houdt rechterzij en onder mijn borst maar de arts leek het ook onwaarschijnlijk maar zeker weten doe je het nooit
  2. Donny

    Klachten

    Huisarts geweest en ik krijg echo volgende week donderdag . Hij heeft alles gevoeld en heeft gezegd dat met mijn perfecte bloedwaarden van twee jaar geleden het bijna onmogelijk is dat het cirrose is . Ik zie niet geel heb geen vergrote lever en ben fit . Om mij gerust te stellen toch maar een echo wat ik natuurlijk weer spannend vind want wat als ik wel cirrose of iets dergelijks heb . Nou ja daar ga je ook niet gelijk dood aan dus wordt vervolgd !
  3. Donny

    Klachten

    Hoi roberto ja ik zal uitleggen waar de pijnstillers vertellen dat ik nooit in een glas wijn heb gespuugd maar inmiddels al bijna drie maanden clean ben. Zal bloedprikken worden denk ik en daarna gaan we het zien . Beter zo want ik blijf maar malen wat het zou kunnen zijn . En is het cirrose dan hoop ik dat ik in het beginstadium zit (mede omdat ik verder geen klachten heb) en zoniet dan hoop ik dat ze mij kunnen helpen , meer kan ik er ook niet aan doen vrees ik .
  4. Donny

    Klachten

    Huisarts gebeld aanstaande woensdag kan ik terecht, wish me luck….
  5. Donny

    Klachten

    Hai Fonnie dank voor je reactie, nieren dacht de arts ook aan verleden keer maar alles was goed . Denk zelf wel de lever omdat het mijn rechterzij is maar je hoort bij leverpijn vaak de rechter bovenbuik. Verleden keer had ik dezelfde klachten maar was mijn bloed perfect . Ik heb gehoord dat als je bloed perfect is je lever toch beschadigd kan zijn of is de kans dan kleiner ? Weet iemand dat ?
  6. Donny

    Klachten

    Hoi @Roberto bedankt voor jouw reactie . Ja ik weet niet precies wat het is. Misschien is het wel geen leverpijn want het zit rechts bij mij zij en dan meer naar achteren voel het ook geregeld links . Heb jij daar ook last van ?
  7. Donny

    Klachten

    @Adri03 ja ik heb het al langer maar het steekt steeds de kop op als ik langere tijd niet drink dat is toch vreemd? Heb dit al laten checken en toen waren bloedwaarden perfect dus deed de arts en niet mee en had ik weer vrij spel om wat te drinken. Nu ik 51 ben denk ik steeds vaker dat je dingen niet meer ongestraft kan doen dus stop ermee! Kost mij totaal geen moeite en geeft rust , behalve dat gevoel in rechter zij en schouderblad :-) @billy1981 ja je hebt hartstikke gelijk hoor ! Ik moet echt dit gaan doen maar hoop nog steeds dat het op een dag verdwenen is ….
  8. Donny

    Klachten

    Dank je Billy ik weet dat het moet maar denk dan gelijk dat ik zoiets ergs heb dat ik doodga snap je! Noem het hypochondrie! Je hebt gelijk het hoeft niet gelijk het allerergste te betrekken , ben fit en sportief maar met zeurende pijntjes…
  9. Donny

    Klachten

    Hai allen ik weet niet of iemand het leest als ik onder mijn eigen berichtje van twee jaar geleden wat schijf maar probeer het . Zoals jullie kunnen lezen heb ik twee jaar geleden bloedgeprikt en waren de waarden goed. Inmiddels ben ik drie maanden helemaal alcoholvrij en ben voornemens niet meer te drinken. Echter blijf ik pijn rechterzij en rechter schouderblad houden , verder geen klachten . Kan het zijn na twee maanden dat je zulke klachten nog hebt? Ik weet dat ik hier mee naar de arts moet maar ben echt bang dat ik wat ergs heb aan lever . lees graag jullie ervaringen/ reacties !
  10. Donny

    Hoi ik ben nieuw hier gina2021

    @Gina2021 Wat fijn te horen dat het allemaal beter gaat. Inderdaad je moet eerst zo schrikken om te beseffen dat je verkeerd bezig bent. Hopelijk is de mri ook gunstig voor je. Zelf heb ik 14 weken niks gedronken maar nu ik vakantie heb sluipt het er langzaam weer in . Na de vakantie ga ik weer stoppen. Mijn leverwaarden waren gelukkig helemaal goed maar pijn in mijn zij blij ik houden maar is volgend de arts het gevolg vam een zweven de rib. Doe je best in ieder geval , je bent goed bezig !
  11. Donny

    Hoi ik ben nieuw hier gina2021

    Hoi @Gina2021 weet je inmiddels al meer ? Hoop dat je een positieve uitslag hebt gekregen !
  12. Donny

    Klachten

    Vandaag bloedgeprikt ben heel benieuwd en ook wel een beetje zenuwachtig . Maar voel me prima dus zal wel loslopen hoop ik.
  13. Vandaag op de kop af twee maanden gestopt en het gaat mij goed af . Mijn opgeblazen maag is minder en ik ben wat afgevallen. Alleen blijf ik steken in mijn lever houden , niet de hele dag maar het is wel aanwezig . Ik vind dit raar nu ik best als tijdje gestopt ben. Iemand ervaring hiermee !
  14. Donny

    Klachten

    Gewoon even uit nieuwsgierigheid, zijn hier mensen die echt levercirrose hebben?
  15. Donny

    Klachten

    @Roberto dank je wel ik want het verder wel af !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...