Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Ess

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Ess

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ook ik zit nog vast aan de lormetazepam. Ik schrik wel dat misschien de dosis te weinig is van de ad. Aan afbouwen kom ik ws nooit meer toe. Wil wel graag van de lormetazepam af. Wat bedoel je dat je venflaxatine hebt gebruikt.
 2. Echt. Ben aardig in paniek. Zo fijn dat je dit zegt. Vind het zo raar ik slik het nu een maand..
 3. Nee ik ben niet aan het afbouwen. Zit net een maand op 10mg. Ik lees dus ook dat het veel voorkomt bij afbouwen, maar ik heb niet gelezen dat het ook voor kan komen als je opbouwt. Ik ben er aardig van in paniek en vraag me af of dit overgaat.
 4. Nou ik heb ook zo onrustig geslapen. Bah en dat met 3 slaap pillen. Heb sinds kort schokken in m'n hoofd. Gebruik 10mg paroxetine. Is dit herkenbaar. En gaat dit over. Belle het is niet m'n bedoeling om in te breken op jouw gesprek. Weet nog niet precies hoe alles werkt.
 5. Ess

  Schokken in hoofd

  Dank voor je antwoord. Nu een maand op 10 milligram. Gaat dit over dat iemand weet
 6. Hallo allemaal, Misschien staat het ergens. Heb nu paniek. Heb schokken in m'n hoofd. Kan dit van de paroxetine komen. Gebruik 10 mg. Wil iemand me aub antwoorden Ess
 7. Hallo allemaal, Misschien staat het ergens. Heb nu paniek. Heb schokken in m'n hoofd. Kan dit van de paroxetine komen. Gebruik 10 mg. Wil iemand me aub antwoorden Ess
 8. Ess

  onze h.kamer 20-8-2020

  Vind het zo knap van u
 9. Lieve allemaal, Lees al enige tijd mee. vind het zo knap en dapper dat veel van jullie aan het afbouwen zijn. Ik sta nog helemaal aan het begin van de opbouw seroxat waar ik nu inmiddels op 10 milligram zit en daar 3 maanden over heb gedaan. Verder gebruik ik nog 3 keer per dag oxazepam en in de avond ook nog een 1.5 lormetazepam al met al zit ik dus aardig vol. Ik wil proberen voorlopig even op de 10 milligram te zitten om te kijken hoe dat gaat. Heb al geïnformeerd of ik wat kan gaan minderen met de oxazepam maar zit pas een week op 10 milligram seroxat, hebben jullie ervan gehoord dat de lormetazepam omgezet kan worden in de avond naar de oxazepam zodat je maar één medicijn hoeft af te bouwen. Gebruiken velen van jullie bij de oxazepam ook een antidepressiva. Ik heb dit samen gekregen. Heb een mega schuld gevoel waarom mij dit is gebeurd. Zo schuldig tegenover man en kind..
 10. Ess

  Wisselen van vloeibaar naar tablet

  Oke dank u Ik ga zoeken hoe ik dat kom
 11. Hallo allemaal, ik ben hier nieuw. Ik gebruik seroxat vloeibaar 10mg sinds 5 dagen. Nu ga ik over op sandoz tablet. Kan dit zomaar. Apotheek zegt geen probleem. Maar ik twijfel zo. Vind het doodeng.
 12. Ess

  Opbouwen seroxat

  Hallo allemaal, ik ben nieuw. Ben seroxat aan het opbouwen zit nu op 10 milligram maar mijn benen zijn zo moe dat ik bijna niet meer kan komt dit bij iemand bekend voor..
 13. Ess

  Opbouwen seroxat

  Dank je ik ga zoeken hoe ik daar kom
×
×
 • Nieuwe aanmaken...