Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alina

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  190
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Alina

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Wat fijn @Louisa dat je goed hebt geslapen. @Bellie hoe bevalt die nieuwe slaapmediactie die je zou gaan proberen. Heb je van 6 uur in de avond tot in de ochtend 5 uur geslapen aan een stuk, of begrijp het verkeerd haha dat zou echt lekker zijn zolang slapen. @Cyclad58 wat fijn dat je geen afbouwklachten ervaart. En veel kijk plezier
 2. Alina

  26 september 2020

  @Mientjeslil jij overdag ook de snelwerkende dan snap ik dat je daar zo duf van bent. Ik dacht altijd dat die alleen voor de nachten wordt gegeven omdat die meteen erin hakt
 3. Alina

  26 september 2020

  @Deligaf1 ik heb de snelwerkende 25mg voor de nacht, zegt jouw dat iets welke dat dan is. Is het nornaal als je het ieens niet slikt dat je dan zo veel wakker wordt en naar voelt en gelijk de eerste helft al veel droomt.
 4. Alina

  26 september 2020

  @Dikkie nee vanavond neem ik gewoon weer 3mg en de quitapine. Ik ben nu alleen erg bang dat er wat gaat gebeuren omdat ik die dosis quitapine niet heb gehad. Mijn gedachte maken overuren. Zit mij denk zelf gek te maken.
 5. Hallo iedereen. Nou de eerste keer dat ik de huiskamer open. Pfff wat een nacht. Ik was gisteren vergeten mijn qutapine op te halen. Vanacht dus geen quitapine in kunnen nemen. Wat een hel, ik werd serieus om de 10 min wakker ofzo. En droomde zelfz over it de clown. Ik droomde over mijn issieus overdag hoe ik mij dan voel en dat dan in elke droom vanacht. Ik heb dus voor niks 1mg extra diazepam ingenomen. Ik stond op 3mg en ik dacht ipv vsn die qutapine neem ik 1mg diazepam extra. Voelde mij echt naar heel de nacht. Ik ben echt bang om straks na de diazepam de quitapine te stoppen Heeft iemand soort gelijke ervaringen gehad om ineens de quitapine te stoppen. Dit van mij was perongeluk en ik ga dadelijk gelijk naar de apotheek. Ik ben ook bang hoe de dag door te komen of ik geen afkickverschijnselen ga krijgen. Ik neem de quitapine pas laat in de avond weer. En zou het ook consequenties hebben dat ik eenmalig 1mg extra diazepam heb genomen en dan vannavond weer 3mg diazepam neem. Het heeft nu da angst voor slapen werr aangewakkerd.
 6. Alina

  25 september 2020

  Hoi @Doorgaan wat fijn dat die mogelijkheid er wel is. Bij ons het nu opgelegd min 3 gesprekken per week. Ik heb het wel van een uur naar een half uur laten zetten. Eergisteren ben ik ook niet bij het gesprek gaan zitten ik heb mij man het alleen laten doen. Ik heb gezegd dat ik het even niet trok. En ben ook buiten met de baby gaan wandelen. En wat naar dat ze zo.n opmerking gauw maken dat je dan niet kiest voor je zoon. Als ik moet praten kost dat juist mijn energie die kostbaar is en die wil je juist gebruiken voor je kinds of kinderen. Ik moet nu 2 weken onderzoeken doen bij verschillende specialisten oa bij een epilepsie centrum, voor mijn tweeling zoon. Hij heeft vaak duizelingen en apparte bewegingen. Dus dit komt dan er nog boven die 3 gesprekken. Ik heb al tegen mijn man gezegd dat we dan die 2 weken minder gesprekken gaan voeren. Ik hoop dat ze niet moeilijk gaan doen. Een andere vraag, ik heb geleerd om niet meer in de nacht op de klok of telefoon te kijken hoe laat het is als ik wakker word of iets dergelijks. Ik lees dat er wel eens uren slaap wordt gezegd over de duur van jullie nachten kwa slaap. hoe houden jullie dat bij. Ik kreeg er juist meer onrust van als ik ging kijken. Of valt dat wel mee bij jouw doorgaan. Wauw @Dikkie dat zijn lange werkdagen van 8.00 tot 22.00 pfff
 7. Hoi @Bellie ik heb het zo uitgelegd gekregen van de ortomoluciare arts, dat die reguliere pillen het juist verhogen. Miss dat die van jouw er ook iets van weet en als hij of zij zegt dat het wel kan moet je het gewoon proberen. Ik geloof de huisrarts niet gauw meer en dan vraag ik het na aan de mijne. Maar het zou fijn zijn als het jouw helpt toch. Ik bedoel het alleen maar goed en ik deel wat ik weet en dat moet ieder voor zich kijken wat die er mee doet. @Louisa wat goed van je dat je zonder extra naar die afspraak bent gegaan. @Mientjevroeg jij nu laatst over die quitapine, want stijfheid had ik in het begin ook. Maar na langer slikken is dat minder geworden.
 8. Hoi @Bellie sorry daar ben ik weer, Die Promethazine heb ik ook gehad, als jouw histamine te hoog is en dat is vaak bij burnout waardoor ook voedselintoletanties. Moet je oppassen met antihistaminicum, want dat is dat middel. Als histamine hoog heeft dat ook slapeloosheid. En door dat middel stijgt histamine nog meer. Ik werd juist door dit middel hyper, klaarwakker. De psygiater snapte er toen niks van. Toen ik bij mijn ortomoluciare arts kwam zei ze gelijk dat deze middels tegenovergesteld werken bij te hoog histamine. Ik kreeg een darm onderzoek bij haar, onderzocht in duistland en mijn histamine bleek 1000x zo hoog. Er zijn een aantal voedingsmiddelen die je dan ook moet vermijden. En histamine is ook een neurotransmitters. Maar huisartsen en psychiaters hebben hierover geen verstand. Miss voor jouw een idee om je darmen te laten checken dmv ontlasting maar dan wel bij een orthomolucaire arts. ik zou dus even voorzichtig zijn met dit middel.
 9. @Bellie de mirtazapine, kan er ook in hakken he. Ik kreeg ooit dat middel ook voor het slapen. Nou ik werd knockout geslagen en leefde heel de dag in een soort vissenkom zo zombie achtig. En ik zit op een groep van postnataledepressie en van meerdere heb ik gelezen dat je er echt heftig op kan reageren. En dat het tegen de ontwenning werkt is een fabel hoor. Het is een oude klassiek antidepressivum en die hebben ook veel bijwerkingen. Dus ik weet niet of je daarop zit te wachten. Ik slaap ook niet aan een stuk, ik word ook 100x wakker of zo en veel dromen. En met de afbouw is het nog erger. En terwijl ik nog steeds de quatapine ernaast slik voor het slapen. Alles werkt denk voor een paar dagen of max 2 weken en dan treed gewenning op. Ik wil je niet ontmoedigen en probeer het anders zelf een nachtje. Maar ook hiervan moet je weer afbouwen als je wil stoppen.
 10. hoi @Dikkie wat bedoel je met de echt omslag, dat het bij jouw beter ging. Of ook wat ik bedoel hoe meer ik voor de 0 ga, dus nu sinds donderag op 3mg, hoe meer ik lasten ervaar en in mijn geval echt de uitputting, en dat is lichamelijk maar het ergste vind ik de mentale. Kleine kleine kinderen zijn ook vermoeiend hoor hahaha. Ja klopt ik heb nog jongere kids en een baby. Ik ben heel blij met deze forum, want niemand weet denk ik behalve mijn man dat ik aan de pammetjes zit en nu afbouw. Of het gaat de ene oor in het andere eruit.
 11. Hoi iedereen. Ik moet toch zeggen dat ik meer slechte dagen hebben dan die dagen waar ik wat licht puntjes ervraar. Ik ben vandaag weer zo uitgeput, en dan voelt de dag nog zwaarder. Ik ervaar een gevoel van leven om te overleven. Begrijpen iemand dat of ervaart of heeft dat ook ervaren. Mijn man zegt dat het bij hem werkt om een andere denkwijze te hebben en afleiding moet zoeken. Maar volgens mij begrijpt hij niet dat ik juist graag iets wil doen maar op zo.n moment als nu mij alles teveel is. Zelfs douchen of alleen al zitten op een stoel is al vermoeiend. En ik zou graag weg willen of opbezoek bij iemand, maar alles is dan te veel elk geluidje mijn hoofd is daar dan te moe voor of zo. Ik denk dan wel eens ik hoop dat ik dan maar niet meer wakker hoef te worden, want die overleef modus ben ik zo beu. Ik ben niet depressief en ik wil heel graag ik vind het allemaal zo lang duren en dan moet ik nog best lang afbouwen en dan nog de bestaande issues aan werken wat dan nog op de voorgrond komt. Ik heb iedereen ook al lang afgehouden kwa contact. Omdat ik het beu was om iets af te moeten zeggen of de opmerkingen. Ergens heb ik daar wel vrede mee hoor. Ik heb de energie nodig voor mijn gezin. En ik werd verdrietig van de verhalen van de bezigheden en leuke uitjes van die personen. Als ik het niet hoor of zie dan ben ik er niet zo mee bezig. Soms hoop ik dat morgen alles over is maar ik weet dat zo niet werkt. Maar elke keer die onzekerheid en niet vooruit komen. Ik heb de puf niet voor een zoektocht naar een psycholoog die in een kleine setting werkt ipv het gzze en met stempels werkt en je eerst nog meer aan de mediactie zet om dan pas met therapie te starten. Liefs
 12. Hoi @Dikkie je hebt gelijk dat iedereen anders is. Bij mij uit het zich soms lichmelijk en dan weer erg geestelijk het schommeld zo erg.
 13. @Mientje wat voor bijverschijnselen. Ik heb zo net na de bevalling gaan slikken samen met de oxazepam. En ik heb soms na een week gestopt omdat ik er super depressief van werd en stopte ik dan ging de depressie ook weg. Maar de klachten werden zo erg miss ook mede door de oxa gebruik ben ik volledig gaa slikken elke nacht. Dus miss heb ik nu ook veel klachten van de quatapine en de ontwennings door de afboue van de diazepam. Ik weet dus echt niet wat waar hoort. Ik was al bekend met burnout dus kwa energie zat ik al laag en na de bevalling is dat weer erger geworden. Maar nogmaals ik slikte gelijk 2 dagen na de bavalling die rommel. Ik ben benieuwd wat jij ervaart.
 14. Hoi @Doorgaan lief dat je erna vraagt. Ja ging wel goed. 3 gaatjes zijn er gedaan de volgende drie wordt een andere x gegedaan. Wel met verdoving. De gaatjes waren best diep. Ik heb toch wel altijd de zenuwe hoor, ik vind de tandarts maar niks hahhaha. Ja bale he elke keer weer dat geschommel kwa energie. Ik kan daar zo mijn draai niet voor vinden. En ik merk echt steeds meer vermoeiheid bij hoe meer ik minder met de diazepam. Hoi @Cyclad58 ja ik kom van 30 oxa en nu nog 3 mg diazepam. Dus ik ben zeker blij het einde is in zicht. Alhoewel dit ook nog wel wat maandjes gaat duren. En.. dat nog de quitapine 25mg die slik ik ook nog voor de nacht. Pfff ik heb al het een en ander gelezen hier dat sommige er ook wat narigheid van hebben ondervonden met stoppen van dit medicijn. Maar ja eerst de diazepam en dan zien we wel.
 15. Hoi iedereen. Sinds gisteren avond zit ik nu op 3mg dia. En dat van de 6 mg. Super trots, ik moet wel zeggen dat de vermoeiheid erger lijkt te worden. Ik heb ook weer erg last van geluiden die harder aankomen. Ik weer word er allemaal bij. Ik hoop dat iedereen een prettige dag heeft vandaag Liefs alina
×
×
 • Nieuwe aanmaken...