Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Alina

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  75
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Alina

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Alina

  Afbouw oxazepam

  Hoi @doorbijter heb jij zelf ook oxazepam om laten zetten naar diazepam. Hoe is jou dat bevallen. Ik merk dat ik meer bedwelmd voel in de ochtend. En me benen voelen heel erg waar en slap en soort onstabiel. Ik heb kannietmeer een bericht g3stuurd maar nog geen respons. En ik heb nu drie nachten 3 mg dia genomen en nog 10 mg oxa. Omdat ik begreep dat je beter parallel kan omzetten. Wanneer is dan het beste om ook die overige 10mg oxa over zetten. En bestaat de kans dat ik me dan slapper ga voelen in me benen. Is het ook een optie om het zo te laten 3mg dia en 10 mg oxa en dan die oxa eerst af te bouwen. Of is dit totaal onlogisch wat ik zeg. Sorry voor al mijn vragen. Ik hoop dat jij of kannietmeer mij echt verder kunnen helpen. Groetjes alina
 2. Alina

  Afbouw oxazepam

  @Dootjewat naar dat je zulke bijwerkingen er van krijgt. Wel fijn dat een ervaren huisrarts hebt, die weet dat het erbij hoort. Ik vraag we alleen af of je dat de moeite waard vind. Begrijp me niet verkeerd, een burnout alleen al is bikkelen en zwaar en onvoorspelbaar kwa klachten en balans. En nu jaag je met deze bijwerkingen miss je corisol ook omhoog omdat je lichaam nu een chemisch goedje niet herkent en tegen vecht. Of ik heb het helemaal vergeet. Maar vind het zo naar voor dat je dit er ook of bij moet hebben. Ik voelde me gisteren meer stabieler dan de andere dagen. Alleen erg zwaar in me benen of ze onstabiel zijn. Miss door de diazepam. En ik ben in de ochtend heel erg bedwelmd, tenminste zo ervaar ik dat. Vandaag heeft de tandarts terug gebeld en moet met een speciaal tandpasta poetsen en insmeren over mijn tanden en volgende week kijkt hij er na. @EefjeJhoe gaat het met jou, hoever ben je in je zwangerschap miss heb je dat al een keer gezegd. Ik heb kannietmeer een bericht gestuurd maar nog geen respons. Ik zit nu al drie nachten op 3 diazepam en 10 mg oxazepam. En 1 seroquel die bouw ik als laatst af. Ik weet niet zo goed wanneer ik die 10 oxazepam ook moet vervangen door diazepam. Eerlijk ben ik wel een beetje bang wat dat gaat doen. Ik merk dat mijn benen meer zwaar en slap voelen en in ochtend een bedwelmd gevoel. Want ik begreep van jullie dag diazepam langer in je lichaam blijft een constantere spiegel. @Doorgaanhoe gaat het vandaag met jou.
 3. Alina

  Afbouw oxazepam

  @Doorgaan wat fijn dat je je vandaag beter voelde. Loop je elke dag of bekijk je dat per dag. Ik probeer ook elke dag even te wandelen. Soms lukt 10min naar en soms een half uur. Ik heb wel als tip gekregen die dit ook allemaal heeft meegemaakt om echt heel langzaam te wandelen. Dat werkt voor mij idd wel beter. Dan tikken mijn been spieren minder na het wandelen. Ik voelde me vandaag ook stabieler. Miss dat de diazepam al zijn werk doet. Ik heb alleen sinds mijn bezoek aan de tandarts 2 weken geleden veel pijn. Ik heb rechts onder 4 gaatjes gevuld en recht boven 1 met een andere verdoving. Wist niet wat ik mee maakte heel mijn kaak en halve tong was verdoofd. Dat dat ik niet meer kon slikken hahah. Hij zei dat ik wel een paar dagen pijn zou kunnen hebben. Maar nu na 2 weken heb ik nog veel last van. Steken ergens onder mijn tanden mijn kaak, trekt door naar mijn oor en steken aan me slaap. En dat alleen aan de rechterkant. Morgen word ik terug gebeld. Deze pijn komt en gaat gedurende de dag een zeurende zenuw pijn. Dus ja kon er ook nog wel bij. @Dootje hoe is het met jou.. ik denk dat dat zweten idd van jou medicatie komt. Ik herken het zweten wel dat had ik na de bevalling heel erg. Maar dat is dan denk ik ontzwangeren. Of miss wel van de bijwerkingen van de pammetjes. Idd heel vervelend dus herken het wel. En verder doe ik elke keer een beetje huishouden rusten en huishouden en de baby verzorgen en politie agent spelen als de oudere kids weer niet luisteren hahaha Nou ik hoop dat je vannacht beter zal slapen. Liefs alina
 4. Alina

  Afbouw oxazepam

  @Dootjewat vervelend is dat als je zo wakker word steeds. Ik heb redelijk geslapen en ook ik word veel wakker en dromen. En soms kijk ik op de klok en dan is het pas 10 min verder dus 10 min slaap met een droom en wakker en dat herhaald zich dan. Dit is in de ochtend het ergste. Verder nu al erg moe weer in me benen en hoofd. Mijn benen voelen zo stroef en pijnlijk. Baby net eten gegeven en aangekleed, kids naar school en ik lig weer op bed f niks. Maar ik kan dan niet rustig genieten want me hoofd blijft denken. Hebben jullie dat ook. Wat zijn jullie plannen voor vandaag. @Doorgaanben je nog wat opgeknapt van gisteren.
 5. Alina

  Afbouw oxazepam

  Nou ik blijf het vreemd vinden, deze meldingen krijg ik dus ook niet van jullie. @Dootje miss dat het middel werkt nu als je je rustig voelde. Ja fijn dat je zo.n lieve huisrarts hebt. Ik heb altijd vervangers, waarnemers zpp-ers. Zo vervelend... En ik vind nu ook dat een huisarts geen antidepressivia of antipsychotica mag voorschrijven zonder overleg met een psygiater. Deze heeft oxazepam, seroquel ( is een antipsychotica, lichte variant voor te slapen) gegeven en toen die druppels waar ik al van af ben. En zij wilde niet een psygiater bellen voor me. Ze had al met een collega overleg gehad en dat vond ze voldoende. Terwijl ik aan heb gegeven dat ik ooit een syp waarde test heb laten doen en dat pammetjes en ad langzamer worden afgebroken sommige 25% minder en sommige 10%. Diazepam breekt 25% langzamer af en dat is maar 1 voorbeeld. En na dat zij mij niet serieus nam van die bijwerkingen, heb ik zelf de afdeling psychiatrie gebeld in het ziekenhuis. En weet je wat ze daar zeiden, nee je mag nooit zomaar stoppen en jouw huisrats moet gewoon bellen voor deze vragen, dan vind er overleg plaats met een psygiater. Dus nee ik vertrouw een huisarts echt niet meer. Ik hoop voor je dat het aan slaat. @Kannietmeerik heb je een bericht gestuurd vanmiddag. @DootjeIk hoop dat je vannacht beter slaapt.
 6. Alina

  Afbouw oxazepam

  @Doorgaan wat vervelend dat je energie gekelderd is. Bale is dat zeg. @Dootjewaarom ben je eigenlijk gaan verhogen als ik vragen mag. Moet je niet altijd 6 weken aankijken en als hey geen gewenste resultaat geeft dan pas verhogen. Tenminste dat heb ik altijd zo begrepen. Nu heb je wellicht weer verergering en dadelijk werkt het niet en moet je afbouwen en dan heb je weer al die klachten die die pillen geven. Snap dat het lastig is, ik heb 1 week maar 1 druppel elke dag van esitalopram en ik kreeg zoveel bijwerking en normaliter moet je dat verhogen met elke dag een druppel erbij. En ik bleef op 1 druppel bizar veel dingen te krijgen. Zelfs dat ik alleen maar moest plassen, paar keer gewoon niet opkunnen houden. Of mijn sluitspieren niet goed meer functioneerde. En dan nog te zwijgen over andere klachyen die ik kreeg ervan. Dit had ik 2 mnd geleden geprobeerd. En weet je wat de huisrarts tegen mij zei, oh even Google. En dat had ze zelf nog nooit in die drie jaar dat ze nu huisrats is van gehoord. Nee wel voorschrijven. Ik vertrouw ze voor geen meter meer.
 7. Alina

  Afbouw oxazepam

  Hoi iedereen, ik krijg geen meldingen meer van berichten van jullie op in mijn hotmail. Ineens sinds gisteren niet meer. We hebben vandaag suikerfeest, en ik had cadeautjes voor de kinderen en dat vonden ze leuke en hyper. En ik baal dan dat alles net te veel is. Dat ik niet Zonder vervelende gedachten, vermoeiheid en onrust kan genieten. Ik ben ook nog even meegewerkt naar een huisbezoek. Vooraf heel er druk over gemaakt, wel of niet gaan en dadelijk ben ik weer overprikkeld. Maar ja de kids willen ook dat hun mama mee gaat. Toch meegegaan, en dan baal ik daar ook weer dat ik niet meer ben wie ik was en dat na 10 min al weer erg moe was. Anderhalf uur volgehouden en nu thuis. Kan er zo om huilen. @Dootje wat fijn dat je hebt geslapen in de middag. Dat lukt mij nu echt niet slapen in de middag wel rusten maar slapen blijft de druk in me bolletje of ja weet niet waarom. Heeft iemand dat ook niet slapen in de middag maar wel doodmoe.
 8. Alina

  Afbouw oxazepam

  Hoi iedereen. Wat gek ik heb al deze berichten niet als melding gekregen. Ik dacht al wat ik het stil. @Kannietmeerwat lief dat ik je mag berichten. Ik weet alleen niet hoe je dat doet. Kan iemand mij dat uitleggen. @EefjeJ heb je dat vaker gehoord dat je van diazepam onrustig wordt tijdens het slapen. Ik dacht altijd dat je er goed op kon slapen, zal ik wel weer hebben hoor dat het tegenovergesteld werkt. Toen het ik het innam na een half uur voelde ik me even raar, slik probleem een naar gevoel. Ja voelde me rot 1oxa 1.5 Dia en 1 seroquel. Zo veel pillen. Hebben jullie momenten gehad dat je je down voelde en het even dan niet meer weet. Nog zo voelde ik me vanmiddag. Ik voelde me ook zwaar geïrriteerd, en dat ben ik niet gauw. Ik weet dan dat die emotie niet van mij is. @Dootje wat fijn dat je even lekker hebt gerust. En ik sluit me aan op wat @doorgaan zegt, bewegen moet je echt gedoseerd doen. Een kennis van me heeft ook aan de oxazepam gezeten en veel klachten van ontwenning en zij zegt ook tegen mij, beweeg maar rustig en doe alles langzaam.
 9. Alina

  Afbouw oxazepam

  @Doorgaantja miss had ik weer erg de hoop gelegd op die diazepam. Dat het me wat beter zou laten voelen. Maar jah het blijft rommel. Dat geschommel vind ik ook zo naar. Bij mij is het nog geen touw aan vast te knopen. Er is niet één vast moment over gedurende dagen dat het hetzelfde is. Ik heb nu dus vanaf gisteren weer een stukje afgebouwd. Ik heb die 2.5mg oxa erafgelaten. Dus nu 20mg oxa nog is dan 6mg diazepam. @Dootje het is niet dat ik gelijk in de ochtend onrustig ben en adrenaline in me buik als ik wakker word. Meer doodmoe al en dat idd alle ledematen zwaar aanvoelen. Jullie hebben het over redelijk slapen en veel wakker. Wat is redelijk ik kan soms niet eens meer tellen m, want soms zijn het halfuurtje of kwartiertje. Hebben jullie dat ook. En ontwaken jullie ook vaak elke keer uit een droom. Of ik nu weinig of wat beter slaap, dat zware gevoel blijft. Ik kan dus aan de hand van het slapen niet beoordelen wat goed, redelijk of bar slecht is. Ik merk dat ik vaak ook niet de ruimte heb om erg3ns anders op te focussen. Want het lijkt of mijn leven stil staat en draait om afbouw, pillen, rot voelen en niet weten wat je te wachten staat vooral door de schommelingen. @DoorgaanEn wat leuk dat je een moestuintje hebt. Fietsen heb ik echt al een jaar niet gedaan. Erg hè. Ik hoop dat er echt beyre tijden gaan komen dan zo in de overleefmodus. Liefs
 10. Alina

  Afbouw oxazepam

  Er moest achter 3 mg diazepam staan, sorry . Ik typ vaak te snel en dan zie ik achteraf allerlei spelfouten en rare woorden.
 11. Alina

  Afbouw oxazepam

  @doorbijterlief dat je meedenkt. Ik heb vannacht 10mg oxa en 3mg genomen.. maar waar ik dus al bang voor was. Ik was constant wakker en even wegdoezelen. 3mnd terug heb ik ook 1x 5mg dia geprobeerd in de nacht en toen was ik ook hyper wakker en onrustig. Is dit gebruikelijk bij diazepam. Ik zat op 30mg oxa en ben in bijna 4 weken nu op 22.5 oxa. Vandaar dat je dan op 6.75 diazepam komt. Heb je miss een idee hoe ik het dan anders kan afbouwen. Miss overdag diazepam en in de nacht oxa. @Dootje met afbouw heb ik ook content honger, ook als ik net wat heb gegeten. Een kennis die afbouwde had het ook. Maar ik heb het ook voor de zwangerschap vaak gehad heeft dan iets met je insulineresistentie te maken. Bij een burnout zijn ook alle hormonen van slag en ik denk ook een knopje die het honger signaal afgeeft. En die vermoeide armen en benen ja dat heb ik ook. Maar ook dat is met afbouw erger geworden. En ook dat komt bij beide blijkbaar voor burnout en ontwenning en miss ook wel van je antidepressivia. En fijn dat je beter hebt geslapen, want je zei dat je anders 3 uurtjes slaapt toch. Ik ben opgehouden met uren of halfuurtje kwartiertje tellen hahaha.
 12. Alina

  Afbouw oxazepam

  Hoi @Doorgaan ja ik weet dat jij het deed vijlen. Ik weet zelf niet meer wat ontwenning is. Alles lijkt op elkaar. Maar rare angsten heb ik ook gehad, zelfs voor auto rijden en gekke gedachtens. Maar ja kan ook van ontzwangeren zijn. Ik geloof wel dat die lichemlijk sensaties van de ontwenning komen. En ik hoop dat de uitputting er ook een deel van komt. Dan ben ik miss minder moe naarmate in geminderd en afgenouwd heb. Heb je niet ook gedachte gehad, dadelijk gaat het slapen weer minder. Daar betrap ik me zelf wel eens op. En ik weet dat zit tussen me oren, maar toch geen prettige gedachte. @Dootje wat goed dat je goed aan je zelf denkt nu. Lukt het rusten al beter als je in bed ligt.
 13. Alina

  Afbouw oxazepam

  @kannietmeer Ik heb tabletten gekregen van 2mg per tablet. Dan zou ik 6.75 moeten slikken. Ik heb ook een doosje oxazepam meegekregen dat recept stond ook al klaar. Dus nu zou ik wel parallel kunnen afbouwen. Weet jij miss daar iets meer over. Zou ik dan 3mg dia nemen en 10 nu oxa in de nacht nu en wanneer zou ik dan volledig over kunnen gaan op diazepam. @EefjeJ wat was de reden ook al weer dat je aan die oxa ging. En welke klachten kwamen tijdens het gebruik erbij. Ik heb ze echt direct 3 dagen na de bevalling gaan slikken. En daarna kwamen er ook veel klachten bij. Ik weet dus echt niet of het nu bij een bijwerkingen horen of wat ze zeggen postnatale depressie. Maar depressie is nooit op de voorgrond geweest. @Doorgaan had jij ook oxazepam om laten zetten maar diazepam ik dacht altijd dat je 10mg oxa nam en dat elke keer een stukje deed afvijlen. Gaat je slapen nu al wat beter. @DootjeHoe gaat het nu, is de bbq nu wel of niet doorgegaan.
 14. Alina

  Afbouw oxazepam

  Hoi Voel me erg rot en me man komt pas later thuis met de pillen. Voel of ik moet lachen, huilen, schreeuwen alles door elkaar en de trillingen in me hoofd zijn intenser. Nerveus en uitgeput tegelijk, verbanden combi. @EefjeJ ik weet dat ik hooggevoelig ben zelfs als het volle maan wordt of is heb ik lasten. En vooraf de menstruatie ook. Maar nu heb ik constant wisselden klachten dus ik weet het zelf ook niet. De huisarts wilde niet dat ik parallel ging afbouwen het was of oxa of dia. Ik had idd gelezen dat het beter is om het parallel te doen. Ik merkte ook al meer klachten toen ik twee weken van een ander merk had meegekregen. Ik kan hier zo boos of radeloos van worden. De huisrats vond zelfs dat ik maar door moest slikken omdat ik aangaf ik ben erg overprikkeld en moe. En dat zij ook beslist dat wat ik in feite wel of niet mag slikken. Is toch mijn lijf. Dus nu moet ik ook nog de gevolgen gaan voelen van switch naar dia zonder parallel te kunnen doen. @DootjeIk zou idd vandaag afzeggen. Is teveel meid. Hoe leuk je het ook vind. Daarom heb ik er ook zo moeite mee. Groetjes
 15. Alina

  Afbouw oxazepam

  Hoi iedereen. Nou net de huisrats gesproken, ze schrijft diazepam voor. 6.75 mg. Ze zei eerst dat het geen nut gehad en dat ik het alleen langer duurt voor ik afgebouwd ben omdat diazepam langer in je bloed blijft. Ik heb haar gewezen op de Aston Manuel daar reageerde ze niet op. Ze zij ook en daar ga ik nu aan twijfelen. Toen ik zei dat ik de laatste dagen erg overprikkeld ben en zwaar uitgeput. Dat ze het niet verstandig vond dat ik ging minderen. Op basis wat ik zei over de klachten. Oh ja en on 14.00 gaat de apotheek open. Dus heb sinds gisteren dus 7.5 mg oxazapam minder in kunnen nemen. Ik voel de trilling in me hoofd veel meer en ben nerveus. Mijn man zegt als je er zo op gaat letten ga je ook dingen voelen. Wat zal ik dadelijk doen om 14.00 uur 5 mg oxa pakken omdat ik anders tot 23.00 moet wachten voor een nieuwe dosis. Echt he, Wat een ellende is dit. @EefjeJ ik reageer ook heel heftig op medicatie zelfs op alternatieve behandelingen. Daarom snap ik het niet van mezelf dat ik die pillen ben gaan slikken. Niemand heeft me gedwongen dus kan alleen me zelf er mee op de kop geven. Ik ben ze gaan slikken voor het slaap probleem en die is nog niet weg, dat zal wel met de tijd minder worden, dat de angst er helemaal van afgaat. En ik zit me nu druk te maken en dat is een hele ander onderwerp miss niks met de ontwenning te maken heeft. Ik ben natuurlijk 4.5 maand geleden bevallen. En al 2 x mijn menstruatie gehad en nu zit ik al op dag 40 en dus nog steeds geen menstruatie. Kan het schommelen is dat normaal @EefjeJ ik vraag het maar aan jou want jij bent toch ook een jaar geleden bevallen. Of haal ik nu iemand door elkaar. Sorry daarvoor. @Dootje hoe is het nu met je na gisterenavond.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...