Spring naar bijdragen

Dingetje23

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Dingetje23's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Goedemorgen Bolletje, Ja ik kan mij goed voorstellen dat dat momenteel extra energie kost. Gisteren begonnen en gaat tot nu toe redelijk goed. De verschijnselen die ik bij de Oxa al had komen er nog wel doorheen maar heb iets meer rust ofzo. Ik heb mij voorgenomen dat dit een heftige periode is en ik het dan maar even wat rustiger aan mag doen. Ik vergelijk mijzelf al snel met anderen maar dat is in mijn geval helemaal niet realistisch. Iemand die lekker in zijn vel zit kan natuurlijk meer hebben en doen op een dag. Afgelopen donderdag heb ik serieus voor het eerst in mijn leven een bos bloemen voor mijzelf gekocht. Ben benieuwd naar de rest. Fijne dag weer allemaal.
  2. Wat fijn! Ik kan ook met Oxazepam vrij weinig prikkels hebben. Hoop zo dat het beter mag worden. Zal nog veel tijd gaan kosten.
  3. Hoi allemaal, vandaag mijn eerste dag dat ik ben overgestapt van 30 mg Oxazepam naar de Diazepam. En ja ik ervaar de bijwerkingen die ik door de Oxazepam ook heen voel. Ik hoop dat deze na een aantal dagen, misschien weken afnemen. Iemand hier ervaring met overstappen van Oxazepam naar Diazepam om van daaruit langzaam, heel langzaam af te kunnen bouwen? @bolletjewij gaan denk ik oms vakantiegeld sparen. Misschien kopen we iets leuks voor onszelf maar ik wordt van de mest kleine dingen al blij, dus hoeft niet veel te kosten. @WilhelminaHoe gaat het nu met jou nu je een aantal dagen helemaal zonder Benzo's doet?
  4. Hoi Wilhelmina, Kun je niet iemand bellen? Even afleiding en misschien zakt je angst en nare gevoel ook weer. Hoe gaat het nu? Groetjes Dingetje23
  5. Ik heb heel lang gedacht dat ik lichamelijk iets mankeerde. Maar het kan niet missen dat dit met de Benzo's te maken heeft. Ik ben altijd al een hypogonder geweest en dit maakt het er echt niet makkelijker op.
  6. Goedemorgen allemaal, Komende vrijdag ga ik starten met het omzetten van de Oxazepam naar Diazepam. En ik vind het zo spannend. Ben nu al bang voor wat het met mij zal doen. Diep van binnen voel ik mij echt gelukkig maar de Oxazepam haalt mij helemaal uit balans door al die lichamelijke dingen die ik heel de dag voel. Ben ook zo snel moe en huil veel. Omdat ik het soms gewoon niet meer weet. Heel mijn dag denk ik eraan omdat ik steeds na moet denken om iedere 3 uur 5 mg te slikken. En denk ik er zelf niet aan dan doet mijn lichaam mij wel herinneren door weer dove gevoelens te krijgen of een apart gevoel in mijn arm en been. Zo eng! Sorry voor mijn klagen maar ik moet het even kwijt.
  7. Wilhelmina, Je verhaal is heel herkenbaar. Succes vandaag! En goed dat je toch naar buiten gaat. Ik herken dat ook maar ga toch naar buiten. Hoe lastig dat ook is.
  8. Ik heb ook een soort slapend soms doof gevoel in mijn armen en gezicht. Is dat toevallig ook herkenbaar voor jullie?
  9. Ik ben opzoek naar mensen die ervaring hebben met een verslaving aan de oxazepam. Rede hiervoor is dat ikzelf bang ben dat ik verslaafd geraakt ben omdat ik mijzelf dagelijks heel vreemd voel en herken mezelf soms niet meer. Heel veel hierover is namelijk niet te vinden op het internet en mijn psychiater denkt dat het niet kan komen door de oxazepam, terwijl ik er bijna van overtuigd ben dat dat het moet zijn. Huisarts zegt dat ik waarschijnlijk hyperventileren waardoor ik mij zo voel. Maar ik heb nu een cursus gevolgd om het hyperventileren de baas te worden en dezelfde klachten blijven iedere dag terug komen. Het maakt mij verdrietig en ben best radeloos. Ik wil mezelf weer zijn en voelen. Kortom, wat had jij voor klachten? Hoe voelde jij je? En hoe ben je er uiteindelijk van af gekomen?
  10. Hoi bolletje, Dit bericht is inmiddels een tijd geleden maar ik ben opzoek naar mensen die ervaring hebben met een verslaving aan de oxazepam. Rede hiervoor is dat ikzelf bang ben dat ik verslaafd geraakt ben omdat ik mijzelf dagelijks heel vreemd voel en herken mezelf soms niet meer. Heel veel hierover is namelijk niet te vinden op het internet en mijn psychiater denkt dat het niet kan komen door de oxazepam, terwijl ik er bijna van overtuigd ben dat dat het moet zijn. Huisarts zegt dat ik waarschijnlijk hyperventileren waardoor ik mij zo voel. Maar ik heb nu een cursus gevolgd om het hyperventileren de baas te worden en dezelfde klachten blijven iedere dag terug komen. Het maakt mij verdrietig en ben best radeloos. Ik wil mezelf weer zijn en voelen. Kortom, wat had jij voor klachten? Hoe voelde jij je? En hoe ben je er uiteindelijk van af gekomen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...