Spring naar bijdragen

Alina

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    233
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Alina geplaatst

  1. Hoi @Doorgaan wat leuk om wat van me te horen. Ik houd na mnd het precieze aantal slaap niet meer bij. Anders ben ik zo op mijn tel aan het kijken en dat gaf ook onrust. Hoe houd jij het bij. Of slaap je elke cyclus van ander half 2 uur. Ik zit nu na deze week ook op precies 2mg dia, komend van 6mg dia. @Cyclad58ik bergrijp dat je nu ook op 2 mg dia zit. Als je per feb klaar bent volgend jaar hoeveel vijl je dan per dag. Ik doe zelf maar wat nu ik een weegschaal heb. Ik doe er om de aantal dagen 0.003 eraf. De pillen wegen niet precies hetzelfde. @Bellie fijn dat je geen afbouw klachten ervaart.
  2. @Vechter ik heb ik ook geregeld gelezen volgens mij dat te lang op een dezelfde dosis dat dit je dan ook kan tegen werken. Ik bouw ook af van diazepam kom van 6mg en zit nu bijna op 2mg, ik vijl. Maar ik heb ook geen goeie dagen meer, soms een moment op de dag dat wel. Maar eerder slechter hoe dichter ik bij de 0 kom.
  3. Ik had bijna 2 jaar een hele fijne, ook veel emdr gehad. Zij was geen standaard van de labels daar deed ze niet aan. En ze wist dat ik biks met medicatie heb en dat ik als hooggevoelige extreem reageer. En juist zij begin na de bavalling toen het weer slechter ging over dr mediactie. Juist zij die wist wat het zo doen en dat heeft mij vertrouwen weer geschaad. En juist 1 van de redenen dat ik bij haar liep was het wantrouwen naar de hulpverlening. Zij heeft mij best wel gepusht dat het dan lang zou duren voor ik op zou knappen bla bla. En na de bevalling vlak erna weer her starts met emdr en dat is toen niet goed uitgepakt. Nu hoorde ik op die nieuwe facebook groep van benzo. Dat emdr nooit samen mag met pammetjes en of qutapine. Omdat het dan fout kan gaan. En nu is zij geen tweedelijns meer maar 1ste dus ik kan niet meer terrecht bij haar.
  4. Goedemorgen iedereen. Ik sliep al slecht maar nu is het wel dramatisch. Na 4.00 elk 10 min zowat wakker worden draaien, draaien weer wegdoezelen. Wordt er gek van en heel erg verdrietig over. Het triggert mijn slaapangst. Die angst begint nu sinds eem paar dagen nu weer erg op te spelen. En ook erge schuld gevoelens maar dan naar mijzelf. Ik vijl elke dag nu een beetje van de diazepam af. Ik voel me sinds een week ook zomaar benauwd en is dan ook ineens weer weg en zo kan het ook ineens weer op spelen. Dan kijk ik tv en ineens lijkt het of ik minder lucht krijg, terwijl ik gewoon door mijn buik ademen. De gedachte dat ik miss dood ga aan te weinig slaap begint weer op te spelen. Ik denk dat ik maar een psycholoog op moet zoeken. Ik ben alleen bang dat ze weer gaan zeuren waarom ik afbouw en geen ad ga nemen. Liefs alina
  5. @Dikkie wauw wat goed dat je nu helemaal van die troep af bent. Ik hoop dat het van nu alleen maar beter zal gaan met je. @bolletje wat fijn dat ondanks dat je zelf helemaal gestopt bent ons nog hier doorheen helpt.
  6. Alina

    Bang

    @Doorgaan ik breng doe de weegschaal retour naar bol. Hij geeft constant andere gewichten aan. Ik heb nu voor een week op het oog alle 7 pillen evenveel gevijld. Gaf jouw weegschaal wel een dezelfde gewicht. Ja shiatsu was wel oke. Woensdag weer een afspraak. Kan nog niet zeggen wat het gedaan heeft.
  7. @Vechter sinds ik ook in de buurt kwam van 3mg diazepam is het ook slecht geworden. Ik lees hier dat meerdere hoe dichter je bij de 0 komt dat er meer klachten komen.
  8. Alina

    Bang

    @Doorgaan ik moet nog 3mg dia En 25mg qutapine Voel mij echt naar, raar overgeef gevoel niet misselijk maar wel braakgevoel, heel raar. Stoppen met afbouw is ook geen optie lijkt mij dan blijf ik in de ontwenning hangen.
  9. Hoodspijn heb ik ook, maar het komt en gaat. Ik ga vandaag eindelijk mijzelf er toe zetten om de pillen te gaan vijlen. 3 weken op 3mg is nu genoeg. Is het dan je van het gewicht van 1 pil daar dan 000.4 af haalt en de dag erna 000.5 en dan weer 000.6. Is dat wat er wordt bedoeld. Of een week op 000.4 blijven
  10. Alina

    Bang

    @bolletje ik heb 4 kids waarvan 1 baby dus prikkels zijn er genoeg. Ik weet niet waarom de vermoeiheid niet is gaan zakken normaal deed dat het wel. Nu 2 weken nonstop. Ik hoop dat het echt bij de ontwenning hoort.
  11. Alina

    Bang

    @bolletje ik rust veel op een dag, slapen lukt niet. Maar zit en lig veel tussendoor. De vermoeiheid in mijn hoofd word er niet minder op. Dus het geeft mij nog geen geruststelling dat rusten helpt.
  12. Ik ben daarom ook blij met deze forum Hier begrijpen we elkaar. Ergens snap ik het ook wel dat vele het niet begrijpen. Ik begrijp het vaak niet eens dat een klein pilletje zoveel schade kan aanbrengen. Ik zit vaak ook nog in de ontkenning, vooral als ik me zo slecht voel ga ik al gauw denken er is iets anders mis met mij.
  13. @Louisa teunisbloem schijnt goed te zijn voor pms en overgang. Ze hadden mij die van het merk solgar aangeraden
  14. Alina

    Bang

    @karin123 ja klopt die cirkel en niet weten of je nu moet gaan of niet. Soms heb ik energie en dan wil ik ook van alles doen. Maar het kan daarna ook weer een crash geven. Ik ben tijdens mijn menstruatie alrijd extreem uitgeput en dat trekt wel wat weg. Nu is dat dus niet gebeurt en loop al 2 weken met extreem uitputting ik ben nu ook ecbt radeloos. En dan lees ik dat het wel goed komt. Maar als ik er zo in zit kan ik dan niet geloven. Dan ga ik weer van het ergste uit. Dat is mijn valkuil ik krijf het alleen niet afgeleerd.
  15. @Doorgaan wat bele he is dat van die griep en dat je dan al zo weinig weerstand hebt, moet je weer voor inboeten. Ja ik hoop dat het iets is dadelijk, en ja stiekem heb ik dan weer de hoop dat dit het zal zijn. Dat ik er meer energie van ga krijgen. Ik weet is stom om zo te denken. Ik haat deze ellende en voel me zo rot.
  16. Alina

    Bang

    @karin123 ik heb die angst ook voor de vermoeiheid, en ik ga dan soms wel er tegen in en dan wordt de vermoeiheid en overprikkeling nog erger. Ik hoor hier ook om juist die dingen die te veel van ne vragen juist niet moet doen. Het blijft lastig. De een zegt afleiding zoeken maar ik denk dat het met afbouwen niet gaat zoals wij graag willen.
  17. @Doorgaan ik heb om 13.00 vandaag een bahandeling. Ik ben benieuwd. Ik ben ook wel nerveus om te gaan. Ik ben dan bang omdat ik moe ben om te gaan. Een hele stome angstgedachte die ik mezelf heb opgelegd. Maar ik ga wel hoor. Klopt ik weet dat ik mezelf niet moet pushen om meer te doen. Het is moeilijk om het los te laten. Ik kan het maar niet geloven dat dit nu mijn leven is. Dus conclusie nog niet geaccepteerd. Hoe gaat het nu met jou..
  18. @Doorgaan ben jij ook naar een shiatsu masseur geweest. Ik heb er 1 benaderd en ik ga als het goed is deze week er big naar toe. Ik hoop dat dit miss ook wat lading eraf kan halen. Ik heb nog een heel pakket voor alternatief, dit jaar nog niks van gebruikt. De angst voor de angst besefte ik mij gisteren. Gisteren naar een bouwmarkt gegaan. Bale te zwaar en overprikkeld, ik wilde zo graag er naar toe. Nou een straf eenmaal daar. Vandaag niet veel gedaan. Wat gewandeld en net gekookt. Pfff erg zwaar hoofd weer vandaag.
  19. @Dikkie ja dat hebben we denk allemaal nodig die knuffels. Ben vandaag ook verdrietig en ik merk dat mij best wat doet om dadelijk weer mijn recept op te halen en ze dadelijk te moeten vijlen. Ergens geeft het mij dan weer extra frustraties, confrontatie dat ik aan die rommel zit. Nu ik dit typ word ik er erg emotioneel van. Waarom weet ik niet zo goed.
  20. Hoi iedereen, vandaag weer een uitzichtloze dag, hoofdpijn soort steken in mijn slaap of oor. En de mijn spieren tikken weer zo nu en dan als een gek. Soort stroomschokjes. Morgen heb ik weer een vol doosje vergif 30 stuks diazepam van 2mg. Ik slik nu 3mg. Dus een hele tablet en een halve. Hoe pak ik het aan met het wegen. Moet ik met die hele pil beginnen of die halve met vijlen. En is het dan dat ik gelijk al die 30 stuks vijl.
  21. Alina

    4 oktober 2020

    @Doorgaan gebruik jij nu ook cbg olie. En merk je al iets. Ik denk dat je pas wat anders kan nemen als je klaar bent met die pammen. Jij bent er ook vanaf wellicht helpt het jouw ook
  22. Alina

    4 oktober 2020

    @Doorgaannee dat maakt het griep zijn niet minder nee. Ik doe al heel weinig hoor. Het lijkt alleen niet te zakken de vermoeiheid. Ik zei laatst al het komt in golven maar nu blijft het heel de dag hangen. Ik heb vandaag al een potje lopen janken hoor, puur uit ellende van machteloosheid.
  23. Alina

    4 oktober 2020

    @Doorgaan wat fijn dat je geen carona hebt. @Rixie1 fijn dat het nu beter goed gaat. Nou die tijd die gaat komen, voelt voor mij nog heel ver weg. Vandaag weer erg uitgeput en erg overprikkeld. En dat met 4 kids is dat niet zo handig. Ik ben nu 2 dagen weer f terug op 3mg gegaan. Mijn weegschaal is binnen, morgen een vijl kopen en dan morgen weer een nieuwe poging met afbouw. Het is niet gestabaliseerd dus ja toch maar verder gaan. Fijne avond iedereen
  24. Alina

    Geisoleerd

    Hoi ja het is vreselijk, de dagen duren ook zo lang dan. Ik heb een weegschaal gekocht, morgen een vijl kopen en kijken af dat wat verlichting gaat brengen.
  25. Weegschaal besteld bij bol.com Morgen wordt die al geleverd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...