Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  38771
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  65

Alles door bolletje geplaatst

 1. Asetrix dat hij alles opeet zal hoogstwaarschijnlijk komen omdat hij juist last van z'n darmen heeft anders doen ze dat niet gauw. Ik denk wel dat dat mag Sober. Ja bij ons heb je Pipo's, die zijn ook goedkoop maar online is het goedkoopste.
 2. Asterix probeer eens wat rijst, kip en worteltjes of boontjes. En als je niet te zout eet, gewoon met de pot mee laten eten. Een beschuitje, prima. Waarom denk je dat dierenartsen zo rijk zijn? Die zak voer moet je zeker bij hem kopen? De hond heeft misschien heel gevoelige darmen. Gewoon wat uitproberen. Wel goed opletten dat hij genoeg drinkt. Desnoods geef je een dag niets zodat de darmen wat rust krijgen. Laat de dierenarts maar uitzoeken hoe het komt i.p.v. duur voer te verkopen aan je.
 3. Hebben we allemaal goed geslapen nu het niet meer zo warm is? Gisteren overdag gewerkt en gisterenavond wezen eten met twee vriendinnen. Was net teveel dus nu heb ik niet zoveel te missen. Is ook niet erg hoor. Moet straks wel ergens naar toe waar ik misschien de dagbesteding ga doen omdat een van de twee dagbestedingen waar ik nu 2 dagen ben, erg profiteert van de cliënten. Ik heb het gevoel dat ik daar niet thuis hoor, dus ga straks daar kijken. Dan heb ik 3 verschillende dagbestedingen. Heeft te maken met de W.M.O. die dat bepaald. Ingewikkeld maar...…………….het komt goed.
 4. bolletje

  15-7-2019

  H''e doorbijter, Die haal ik van you tube. Als ik iets zie staan b.v. bij facebook of bij m'n outlook dan zoek ik ze op op you tube dan kopieer ik het hier naar toe. Vind het fijn als jullie wat lachen in deze moeilijke tijd.
 5. Ja knak. en ik ben altijd de tel kwijt.
 6. Nog nooit Bor. wel vaak over na gedacht om te gaan doen.
 7. Ik heb altijd heel graag willen leren drummen, maar als ik dit bekijk nee dan laat maar.
 8. bolletje

  15-7-2019

  Goeie morgen kanjers, Even lachen op de maandagmorgen. Das gezond.
 9. Goeie morgen mensen ZBB. ????? Wat knap na wat je mee gemaakt hebt kerel. Goh. dat had ik echt niet verwacht. Borrie droog en eerlijk blijven. Niet voor ons maar voor jezelf. Dan ben jij ook zo een half jaar verder.
 10. Eefje ik slaap hartstikke goed joh. Zelfs als ik tussen de middag ga rusten val ik vaak ff in slaap. Heerlijk is dat. Ook omdat dan de temp. in bed precies goed is.
 11. Hier Shoarma, gisteren besteld. Als je dat hier besteld krijg je voor een heel weeshuis, dus vandaag shoarma, en morgen...……….. ja inderdaad boerenkool hahahaha. Twee dagen is genoeg voor de Bol. De schapen komen m'n neus uit.
 12. Lieve Kohtje je doet niet zielig hoor, het zat gewoon ff te hoog.
 13. Moghu strijders van het eerste uur, Goh wat gaat een week toch snel als je veel bezig bent, vooral met leuke dingen zoals een pak heerlijke koekjes op eten, of lekker zo maar zitten genieten van je diertjes, of jezelf een mooi cadeau geven of enz...……………………….. Misschien kunnen we deze week eens iets extra's doen voor ons zelf omdat we allemaal zo verrekte goed bezig zijn. Hebben we verdiend toch? Hoe hebben we het vannacht gedaan?
 14. Hartstikke goed Bumper. O goeie morgen trouwens. Hard lopen lukt niet meer, lig zo op m'n toeter maar een middagdutje gaat altijd wel goed. Lekker hé zo'n dut? Kohtje sterkte weer voor vandaag kerel.
 15. bolletje

  Zaterdag 13 juli

  Sterkte Sober. Heb je dadelijk iets lekkers in huis zodat je jezelf kan verwennen? Heb je verdiend.
 16. bolletje

  Zaterdag 13 juli

  Ik dacht "kom laat ik ook weer eens mee doen.
 17. bolletje

  Zaterdag 13 juli

  Gezond, is er een mogelijkheid om overdag te rusten? Als je moe bent is dat vaak een oplossing. Bij mij in ieder geval wel. Je moet dat dan wel een tijdje volhouden, maar goeie kans dat de moeheid minder wordt of verdwijnt.
 18. bolletje

  Zaterdag 13 juli

  Goeie morgen IJsvogel, Ik weet niet wat ik vandaag ga doen, even rustig na denken. In ieder geval niet meer druk maken om Bor. dat geeft een rustig gevoel. En misschien m'n schuur weer opruimen. Maar eerst koffie van Von. Mijn apparaat is kapot.
 19. Geweldig Nanc. Trakteer je hier op taart?
 20. Bor. toppie wijfie. Zie je wel dat je een krachtige kanjer bent? Verder geloof ik dat ik hier op het forum nog nooit van zo dicht bij de strijd tegen de alc. hebt mee gemaakt als nu. Buiten die van mezelf natuurlijk.
 21. Net gelezen dat Borrie gisteren al begonnen is, ff wachten ff een bosje bloemen kopen. Kijk wat toepasselijk Bor Past nu helemaal bij je.
 22. Kohtje Lief Bolletje wat nu dan?? Deze hele dagdraad is de orde van de dag. Hé ……. o ja, natuurlijk. Goeie morgen allemaal. Zal ik eens wat vertellen? Nou? Oké dan. Je kan iedere dag, ieder uur, opnieuw starten met een nieuw leven. Dadelijk weer naar de dagbesteding. Mensen we hebben het goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...