Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  39942
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  67

Alles door bolletje geplaatst

 1. Goeie morgen harde strijders, Hopelijk liggen jullie nog lekker te pitten. Ik heb heel goed geslapen nadat ik gisteren al 3 uur overdag gepit heb. Ik denk dat het warme weer toch veel energie vreet bij mij. Hoe is het bij jullie gegaan? Wat gaan jullie vandaag doen? Ik ga maar weer wat kaarten maken. Zal zoooooo blij zijn dat ik donderdag eindelijk weer naar één van de dagbestedingen kan. Ik lijk net zo'n klein kind die jarig wordt. Tel de nachtjes slapen.
 2. Dat zou kunnen Bel. maar misschien span je je schouders nu erger en kan er iets knel gaan zitten. Gespannen Schouders betekenen vaak opgekropte boosheid. Kijk nu je bezig bent met afbouwen hebben gevoelens meer kans weer naar boven te komen, je kan ze niet meer weg drukken door medicatie. Maar probeer straks eens een warme douche op die plek te zetten misschien verlicht het wat. Warmte ontspant.
 3. Bellie je weet niet hoeveel er verdiend wordt aan die medicatie. Miljarden. En wat is nu makkelijker is je je niet kunt verdiepen in iemands probleem dat hem of haar vol te stoppen met tranquilizers?
 4. Wil kijk eens of het tussen je vingers vochtig is? En jeukt het? Het is nogal warm en vingers zitten dicht tegen elkaar aan dus het vocht kan niet weg. Strooi er eens wat talgpoeder tussen als het vochtig is. Verder geen zorgen maken hé kanjer?
 5. Hé Wil, fijn dat je er weer ff bent. En onze Cyclad. Jammer kerel dat het weer even niet makkelijk is maar overal komt een eind aan, en je bent sterk genoeg om dit weer te overleven. Bellie ik zou proberen op 10 mg. te blijven, daar ben je nu al 12 dagen vanaf. Das al mooi mee genomen. Maar blijf voorlopig maar op 10 mg. denk ik, en niet meer afbouwen, tot het weer een beetje gestabiliseerd is en ga dan 1/8 eraf halen of nog minder, maar niet ineens zoveel, Daar krijg je heel veel last van,
 6. bolletje

  HEL

  Bellie we hebben een speciale draad voor iedere dag, onze huiskamer. Plaats daar je berichtjes want die worden door iedereen gelezen. En verder, probeer een beetje aan de gang te blijven, al is het maar een kwartiertje. Verder probeer tussen door te rusten. Goed drinken zodat je je lichaam schoon spoelt. Tja en het belangrijkste is accepteren dat het nu zo is, HIER MOET JE DOORHEEN.
 7. bolletje

  Zondag 31 mei

  goeie morgen, Wel goed geslapen Maja? Misschien nog even terug?
 8. bolletje

  HEL

  Sanne probeer, hoe moeilijk ook, te blijven schrijven, desnoods op jouw eigen draadje hier, maar trek je niet terug. Delen is belangrijk.
 9. M.L. Ik heb het gevoel dat dit afbouwen veel te veel en veel te snel is. Niet aan Yoga beginnen als je lichaam aan geeft dat niet aan te kunnen. Luister naar je lichaam. En zwemmen is juist heel goed dat ontspant maar geeft ook energie. Wacht even met het advies van de h. arts op de reacties van hier. Hoop dat je goeie reacties krijgt waar je echt iets aan hebt.
 10. Laat dan maar ff gewoon gebeuren Lou, ga desnoods ff lekker met je snuit in de zon liggen en weet dat het ook weer over gaat.
 11. Lou meid hoe zouden we je nu meer of anders kunnen helpen??????? Zeg eens waarmee jij geholpen bent? Ik ontwerp de kaarten en stans ze dan uiten maak ze.
 12. Goeie morgen Superstrijders, Heeft iedereen een beetje goed en rustig de nacht door kunnen brengen? Ik heb weer eens flink geronkt, een keer wakker geworden en weer zoefffff weg. Ik heb nog niet de draad van gisteren gelezen. Eerst eens even doen. Tot zo. Niet veel geschreven maar jammer Face dat er voor jou geen reactie is geweest. Wat een rotdag heb je gehad lieverd. Kijk maar eens goed in de spiegel en zeg tegen jezelf dat dit ECHT tijdelijk is, dat dit voorbij gaat. Heb je een beetje kunnen slapen? Probeer het vandaag als je kunt heel rustig aan te doen. Beetje op bed liggen, of in de zon. Het gaat echt over. We hebben dit allemaal mee gemaakt. Waar is trouwens Willemina toch gebleven? Potverdikkeme Wil. Bij ons blijven meis. Gisteren te horen gekregen dat ik volgende week donderdag weer kan beginnen op een van de dagbestedingen. Gelukkig twee dagen niet meer eenzaam want ondanks ik me heel goed zelf bezig kan houden mis ik toch veel mensen om me heen. Vandaag lekker kaarten maken. Yeeehaaaaaa. Heb er weer zin in.
 13. bolletje

  mijnleven

  Ja zeker herken ik het ook mijnleven. Er wordt iedere dag een nieuwe dagdraad gestart in de huiskamer waar je veel van de klachten ziet en ook wat je er soms tegen kan doen waardoor het misschien iets makkelijker voor je wordt. Kom daar eens kijken. Daar worden ook bijna alle berichten geplaatst. Welkom op ons forum.
 14. bolletje

  Donderdag 28 mei

  Goeie morgen allemaal.
 15. Wanhopige hoe is het gegaan bij de huisarts? Iets gevonden?
 16. Wat zijn jou mogelijkheden en jou voornemens om jezelf te laten groeien? Welke keuze maak jij? Bij een probleem of een hele moeilijke situatie dan hebben jij en ik de keuze, ga ik mee in het drama en maak ik het in gedachten nog groter, òf denk ik gericht in oplossingen en mogelijkheden om het probleem snel een andere een wending te geven? Aan mij de keus. Ik heb ervoor gekozen om te zeggen en te denken: ‘het is wat het is en daarom ga ik daarmee aan de slag’. Ik ben geen slachtoffer van mijn eigen verdriet. Door hier bewust mee om te gaan help ik mijzelf om mezelf niet te verliezen. Zo kan ik blijven werken aan mijn eigen situatie. Dat is denken in oplossingen: Het moment dat ik in oplossingen ga denken ben ik met een goeie start bezig. Zo houd ik voor mijzelf ook de controle over hoe ik ermee omga. Niets werkt zo verlammend als gedachten die rondjes blijven dwalen in je hoofd. Hier kweek je alleen maar angst mee. Het kost ook nog veel energie, die ik veel beter kan gebruiken om in actie te komen en daadwerkelijk iets aan mijn denkwijze te doen. Dus denk in oplossingen. Zoek naar mogelijkheden. Laat het verleden daar waar het thuis hoort. Kijk naar de toekomst. Jouw leven!! Wat ga jij van je leven maken? Welke plannen heb je? Wat zijn jou mogelijkheden? Ben je er wel naar opzoek? Heb je al gevonden waar je mee verder wilt? Het zijn toch vragen die jij jezelf mag stellen om er eens over na te denken. Maar alleen denken is niet genoeg je moet ook in actie komen. Ik wens je alle mogelijkheden toe die jij voor jezelf hebt voorgenomen. Misschien hebben we hier wat aan kanjers.
 17. bolletje

  Dinsdag 26 mei 2020

  Moghuuuuuu mensen.
 18. bolletje

  Maandag 25 mei

  Sandro ik heb het ook niet over Rutte zelf maar over de media die denkt dat ze een heel belangrijk iets hebben wat zeker gepubliceerd moet worden. Nee Rutte doet het prima, niets op aan te merken hoor.
 19. bolletje

  Maandag 25 mei

  Ik erger me kapot aan de aandacht die wordt besteed op t.v. aan het overlijden van de moeder van Rutte. Wat interesseert mij dat nou zeg. Er overlijden iedere dag veel moeders van mensen, daar is toch ook geen aandacht voor. 'Tis dat mijn broer het kwam vertellen anders had ik het nu misschien nog niet geweten, bah.
 20. bolletje

  Maandag 25 mei

  toppie kerel ga lekker liggen.
 21. bolletje

  Maandag 25 mei

  Goeie morgen mensen, Smaragd super dat je weer wilt stoppen. Hoopt dat het je lukt kerel.
 22. bolletje

  Zondag 24 mei

  Smaragd kan je niet iemand bellen die even komt zodat je niet alleen bent? Hé verdorie wat kluten joh. Ja je moet er helemaal alleen op eigen kracht uitkomen. Sterkte kerel.
 23. Hartstikke goed gedaan lieverd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...