Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

bolletje

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  38560
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  64

Alles door bolletje geplaatst

 1. bolletje

  SONGFESTIVAL

  Ja en daar krijgt ze 1 miljoen euro's voor. Voor dat vals zingen hoefde ze niet veel te doen. Zo wil ik ze ook wel verdienen. Ik kan ook niet zingen. Het leek trouwens net of ze onder invloed was. Heel raar. En het tweede liedje was geplaybackt. Ze had zeker laatste geworden als ze mee had gedaan met het songfestival. Maar ja, we hebben gewonnen met onze Duncan
 2. Hé goeie morgen, Hebben jullie het ook gehoord? de sterke pijnstiller Oxicodon is in opspraak, het zal toch niet waar zijn? Daar zijn ze dan lekker vroeg mee hé? Ze moeten de artsen meer aanpakken maar de meesten duwen er die medicatie in. Hierzo, lekker ophappen, en verder je mondje houden want ik heb het veel te druk dahag. Maar ja ook hier wordt er weer veel geld aan verdiend dus ssstttt niets zeggen.
 3. Hoorde ik nou vannacht een paar mensen Bolletje roepen. Ik schrok ervan. Hoewahahaha. Hoe gaat het lieve vrienden van me? Nog steeds een zware strijd hé? Nou hier gaat het wat beter. Doe het vaak rustig aan maar lukt niet altijd. Wacht ff, even m'n hond een rotschop verkopen, die staat de buren wakker te keffen...………………………………..Zooooooooooooooooo gebeurd, ff kijken waar was ik mee bezig??? O ja rustig aan doen is toch het beste medicijn voor mij. Probeer daar ook echt van te genieten. Dat lukt niet altijd maar wel vaak. Ik merk dat als ik daar aan toe geef ik al wat rustiger word. Het is goed voor me. Ook minder voor de pc. zitten. Ik merk dat dat ook goed is. Nou dat was het weer vanuit huize Bol. Ik ben er weer maar ook wel eens een paar dagen niet. Lees dan wel hoor. Maar nu ga ik boodschappen doen.
 4. Bericht rapporteren Geplaatst zojuist Hé goeie morgen frummels. Mij is aangeraden om eens een maandje zonder p.c. te doen, omdat die vermoeidheid niet weg gaat. Duhus zien jullie me over een tijdje weer. Soms zal ik wel heel stiekem kijken hoor.
 5. Hé kanjertjes, Mij is aangeraden om eens een maandje zonder p.c. te doen, omdat die vermoeidheid niet weg gaat. Duhus zien jullie me over een tijdje weer. Soms zal ik wel heel stiekem kijken hoor.
 6. Is een beetje moeilijk uit te leggen Bianca. Als je een hobby zou willen doen, wat zou je dan nemen?
 7. Moghu. Ja nou druk ik op plaatsen maar wilde nog iets schrijven, en dat ben ik nu vergeten, fijn hé ouder worden?
 8. Ja heel erg mooi. Prachtig. Maar jij hebt het meer gedaan hé? Je kleurt met schaduw en dat maakt het ontzettend mooi. Had je een ingekleurd voorbeeld, of moest je het zelf doen? Heb je ook ooit geschilderd? Zo ja, met wat voor 'n verf? Kijk dit ben ik nu aan het maken Dit is ook zooooo leuk om te doen. Liz en Bianca doen jullie ook iets met creativiteit?
 9. Mensen probeer niet alles op te zoeken, geen bevestiging, daardoor help je jezelf alleen maar verder de vernieling in. Ik kan het weten want ik doe het ook altijd, alleen probeer ik altijd iets op te zoeken waar ik me aan vast kan houden.
 10. Ja hoor maar ergens anders. Meestal een heel klein plekje in m'n gezicht, en heel soms op m'n rug, daar waar ik net niet bij kan. En meestal als ik net boodschappen aan het doen ben. Wat echt helpt is menthol talgpoeder.
 11. Moghu. Vandaag hier heel rustig aan doen.
 12. Moghu Kanjers, Hoe hebben we de nacht doorgebracht? Heb op zich goed geslapen maar merkte van ochtend bij het wakker worden weer de drukte in m'n hoofd, gelijk weer denken, en m'n ademhaling was weer snel duhus, vandaag weer heeeeeeel rustig aan doen, een beetje van dit (slof slof,) en dan weer een beetje van dat ( slof slof).
 13. bolletje

  Vrijdag. 3 mei 2019

  Hé gut murnink, Gaat het een beetje met je Sowhat? Slaap je ook een beetje?
 14. Ja MIKE er zijn heel veel mensen die benzo's slikken. Het is misschien wel het medicijn dat het meest geslikt wordt maar ik bedoel dat er maar een klein groepje is die de strijd aan gaat tegen het slikken van dat medicijn.
 15. Ik doe met je mee Beter.
 16. Wat fijn voor je Sober dat je je maatje weer thuis krijgt. Heerlijk. Moghu G. Doen.
 17. Zo daar zijn we weer. Nieuwe dag, nieuwe kansen. Bianca, vannacht een beetje kunnen slapen meis? En de andere harde zwoegers ook???? Hoop dat iedereen het vandaag een beetje rustig in z'n bol heeft en eens een beetje kan genieten van het succes dat we al bereikt hebben want vaak vergeten we daar naar te kijken. We vergeten dat we maar een klein groepje in Nederland zijn, die de strijd tegen de benzo's is aan gegaan. Die echt lef hebben.
 18. Goeie morgen, Voor onze Lars.
 19. Goeie morgen, Goed geslapen iedereen? Heel langzaam gaat het rusten hier energie en rust in het bolletje opleveren. Heerlijk. Word 's nachts niet meer wakker met hyperventilatie, 's ochtends is het ook rustig in die bovenkamer bij het wakker worden. Voor het eerst van m'n leven zie ik resultaat van, het rustiger aan doen en iedere dag een uur plat. En wat gaan we vandaag doen? In ieder geval boodschappen en de was. En verder een beetje opruimen. En jullie?
 20. Annie stap eens naar het maatschappelijk werk in jouw gemeente. Of bel de S.O.S. dienst en vraag wat je kan doen. Door het echt te delen face to face raak je meer kwijt. Probeer het eens.!!!!!!
 21. Bang mogen we zijn Borrie dat is menselijk. Toppie dat je niet gedronken hebt.
 22. Ik ben ook weer naar de dagbesteding. Daardoor vannacht weer een tijd lang wakker gelegen. Vervelend is dat toch. Eens kijken of ik m'n oren dicht kan stoppen, zodat het minder druk wordt in m'n hoofd.
 23. Kijk dat zijn de enige echte superkanjers. Sla jezelf maar eens flink op de borst
×
×
 • Nieuwe aanmaken...