Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

karin123

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  151
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door karin123 geplaatst

 1. Mijn man doet eigenlijk alles en dat is ook niet goed maar ik ben te bang en uitgeput door de angst dat het me allemaal niet meer lukt en ik denk dat het en en is. Vind het knap dat je het zo gered hebt. Ik ken al die gedachten en gevoelens die je omschrijft maar vraag me steeds af of het de pammetjes zijn, ik houd zelf de angst ook in stand. Slapen kan ik altijd, het lijkt een soort vlucht voor mij. Ik kan geen antidepressiva hebben, word er helemaal gek van helaas. Heel erg bedankt voor je lange verhaal.
 2. Durfde je nog wel naar buiten e.d.? Kreeg je ook van die gekke angsten?
 3. Ja daarom wilde ik ook naar de Diazepam ook omdat de Oxa veel pieken en dalen kent. Natuurlijk heeft psych gelijk pammen zijn rotzooi daar ben ik goed achter gekomen toen ging het ook mis. Heb jij de Lorazepam in kleine stukjes afgebouwd? Ik ben zo bang geworden voor alle medicatie en bang om eraf te gaan.
 4. Wat heb jij gebruikt dan Bolletje? En nu maak je me weer bang. Ze zeggen toch dat het beter is over te stappen naar Diazepam? Makkelijker af te bouwen.
 5. Hebben anderen ook zoveel spanning bij de opbouw van Diazepam? Het lijkt of het wel een week of langer duurt voordat het werkt. En daardoor erg lastig te bepalen hoeveel je nodig hebt.
 6. Veel plezier, zou willen dat ik dat allemaal weer kon, haar wassen is al een probleem met zoveel spanning.
 7. Je kan de apotheek toch de situatie uitleggen en zeggen dat je het niet meer trekt. Die weten vaak meer van Medicatie dan huisartsen. Ik zit bomvol spanning op de bank, bezig met omzetten maar niet wetende hoeveel Diazepam ik nodig heb, ook heel veel woede.
 8. Kan je niet met je apotheek overleggen, die weten het vaak beter. Wat een &*&*(&* van een huisarts.
 9. Dat zou ook fijn zijn om een keer een positieve ervaring te hebben b.v. in winkels, dat is nu niet te doen, ik probeer het wel. Dank voor je opbeurende woorden. Soms denk ik het is tolerantie of ik heb te weinig benzo´s.
 10. Snap ik Kannietmeer. Ik weet soms niet meer wat wat is omdat ik ook veel angsten heb, ook voor die enorme hitte die hopelijk is geweest. Die heeft ook weer veel schade aangericht.De DIazepam lijkt in de morgen iets aan te slaan qua angst maar ben ook doodsbang voor wat de dag weer zal brengen. En wanneer over te stappen op weer een deel Diazepam in de middag? Vind het allemaal doodeng.
 11. Dan moet ik me maar over mijn angst heen zetten en het gewoon proberen, een rondje te lopen.
 12. Gelukkig dacht dat ik iets heel doms vroeg. Jij hebt het dus ook gedaan. Zat ik maar op nul. Kan weer opnieuw beginnen helaas. De afgelopen maanden hebben me geen goed gedaan met die hitte. Lig al weken op bed ontsnappen aan de hitte waar ik zo bang voor ben. En dan kruip ik nog meer in mezelf, dat is ook het probleem. Durf moeilijk uit mezelf te komen, mensen en de overgang hebben me teveel pijn gedaan. Pillen schermen me af van de boze buiten wereld. Gefeliciteerd met je jubileum
 13. Bij de opname vorig jaar hebben ze alles op de avond gezet en dat ging niet goed. Dus verdelen over de dag zal beter moeten gaan. Ik slik nu nog 5x per dag wat eigenlijk 3x moet zijn maar dat komt door die oxa die is na 3 uur uitgewerkt als het nog wat doet en dat is niet veel . Eerst nam ik er in de morgen 3 van 10mg en voor de rest van de dag nog 3 over, is ook geen verdeling. Dus nu meer verdeeld over de dag maar het dekt de lading niet. In de morgen 1 dia en 1 oxa, half 12 1oxa, half 4 1 oxa, 7 uur 1 oxa en voor het naar bed gaan 1 dia. Maar het zou eigenlijk in 3 delen moeten. Ik snap wat je bedoeld met de verdeling als ik eenmaal op de dia zit. Dat zou ook mijn plan zijn om het zo te doen. Maar eerst nog omzetten in hoeveel? en Wanneer? Vind het lastig maar ik begrijp dat niemand dat voor me kan doen. Wil eigenlijk niet hoger dan 15 mg dia maar denk dat het de lading niet dekt.
 14. Een behoorlijk dominante positie. Het is wat je zegt, heel veel piekeren, in mijn hoofd zitten, het suizen, het lijkt wel of er een trein overheen gereden is. Je hebt helemaal gelijk dat ik voortdurend met mezelf bezig ben, totaal uit balans met dingen doen en piekeren. Misschien een hele domme vraag maar gewoon spelletjes doen op de computer is dat ook een goed idee of kom ik meer uit mezelf door b.v. te gaan tekenen of in de tuin werken als het weer het toelaat?
 15. Kan ik me voor stellen. Ik reageer ook heel slecht op SSRI´S. Ga sky high en kom niet meer beneden en dat kan ik ook niet gebruiken bij de afbouw, het slaat gewoon niet aan.
 16. Ja aan het overleven zeg maar, kan haast niets. Ben sinds vorige week over gegaan van 2 oxa naar 2 dia in ochtend en avond, ongeveer via de Aston Manuel. Ik heb de vorige keer een paar maanden geleden ook alles in 1x omgezet maar dat was een gestuiter. Heel veel elektrische schokken, barstte uit mijn vel van de spanning de eerste week en de tweede week zag ik haast niets meer, alles was donker en dood en doodmoe en duf. Durf het dus niet meer in 1x te doen. Misschien nog een week wachten en dan een oxa in de middag vervangen door 1 dia. Hoe heb jij het omgezet? Via de Asthon manier. Daar geldt voor 1oxa van 10mg, 1 dia van 5 mg en dat lijkt zoveel, ben bang helemaal niets meer te kunnen. Of is het maar uitproberen? Heb niet veel energie meer over door dat geklooi met die pammetjes. Alvast bedankt voor je advies.
 17. Was wel de bedoeling, voor de tweede keer, vorig jaar mislukt na een opname. Maar ik twijfel zo erg wat te doen. De Dia maakt de wereld zo donker en duf en de Oxa overlapt elkaar niet genoeg. Plus die idiote angsten van mij, ik durf haast niets meer ben zo labiel. Mijn zenuwstelsel is totaal overprikkelt, voel het in heel mijn lichaam, ken geen mens om me heen verdragen. Ik weet dat dat het beste is maar ben ook zo bang De verslavingsarts heb ik niets aan die zei houdt het maar bij de Oxa maar dat is ook geen doen, stabiliseer er niet op en het worden er dan steeds meer. Hij zei ook nog als je bang bent neem er maar een Oxa bij. Maar dat is niet de bedoeling, wie kan je nog vertrouwen? Moet maar op jullie vertrouwen, lijkt me beter. Heb je een idee?
 18. Precies Mybattle, dat heb je perfect omschreven, zo is het mij ook vergaan.
 19. Bij mij gaat de overstap met horten en stoten. Alleen in de avond dus. Ik zal ze moeten verdelen over de dag denk ik. Ik wens je een fijne vakantie.
 20. Ik heb je profiel even door gelezen en dacht dat je al volledig was omgezet. Ik heken die dingen die je opnoemt. Alleen ik slaap wel, lijkt wel een soort escape dat slapen. Je hebt 20mg Diazepam nu heb ik begrepen. Ik ben eerder overgestapt van Oxa naar DIa met een hoop gestuiter en heel veel stress vorig jaar bij een opname. Thuis gekomen zat ik onder de stress en begon weer met de Oxa overdag. Ze hadden alle Dia op de avond gezet. Ben wel veel meer duf nu de tweede week dan met Oxa maar die dekte de lading niet met pieken en dalen. Heb nu 2 Oxa omgezet in Dia ochtend en avond en 4 Oxa er tussen in. Ik weet dat DIa stapelt en Oxa niet daar blijf je mee gooien. Gaan ze nog verhogen met de Diazepam bij jou? En slik je ze alleen in de avond of verdeeld over de dag? Dank alvast voor je snelle reactie.
 21. Benzohel, hel op aarde. Tegen de avond begint mijn linker hersenhelft weer te suizen als een gek. Heb nu twee dia ochtend en avond en 4 oxa verdeeld over de dag en nog is het niet te doen. 1 oxa in de morgen samen met de dia misschien die later nemen?
 22. Ik lig al weken op bed doordat mijn zenuwstelsel kapot is en ben doodmoe. Weet het ook niet meer.
 23. Hallo Kaida, Jij bent langzaam overgestapt op diazepam, was jij ook zo duf ervan? Slik jij ze verdeeld over de dag?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...