Spring naar bijdragen

karin123

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.746
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door karin123 geplaatst

  1. karin123

    Baclofen.

    @rabi5609 Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte.
  2. @Valerijtje Je gaat niet met alcohol of andere middelen achter het stuur zitten, punt. Daar zijn ook geen excuses voor, punt. Eigen schuld. Ik heb hier geen medelijden mee.
  3. Dat zorgsysteem klopt van geen kant ben ik achter gekomen. Mijn ervaring is dat je er ook slechter van kan worden. Dat hoeft niet voor iedereen te gelden natuurlijk. Ik heb ze de deur gewezen paar jaar geleden en blij toe. En je hoeft natuurlijk niet te doen wat het zorgsysteem van je verlangt. Met zoveel hulpverleners heb je ook kans dat ze tegengestelde adviezen geven. Zorg dat je rust krijgt zonder gezeur aan je kop en ga doen waar je zin in hebt. Niet meer gaan zoeken....
  4. @Roberto Jij hebt al 1000 en 1 hulpverleners gehad of hebt ze nog. Dan denk ik niet dat die ene nu wel gaat helpen. Ik denk dat je er alleen maar last van hebt. Ik zou zeggen, gooi aan de kant, al die hulpverleners.
  5. Ben zo blij voor jou. En wat goed dat je hebt doorgepakt. Je klinkt ook veel positiever. In de kliniek heb je kunnen horen hoe het ook kan verlopen. Ik vind je een topper!!
  6. Ik had bijna helemaal geen negatieve ervaringen met drank. In de avond lekker ontspannen. Als het niet zo slecht zou zijn begon ik er weer aan.
  7. Ik woon dichtbij Gronau en daar hebben wij ook vaak pakken wijn en flessen jenever gehaald en zeker stukken goedkoper. Net zoals het tanken vroeger. Veel mensen doen dat hier.
  8. Wijn in karton ken ik wel. Maar bier niet? Alleen blik en fles Ik bedoelde het goedkoopste bier dat nog in karton met plastic zit. Een treetje zeg maar. Het bier wel in blik.
  9. Waarom moet jij altijd zo sneren Amalia? Snap niet waar dat goed voor is.
  10. @ikkanhetgefeliciteerd! Top gedaan!
  11. Ik heb nog nooit wat gehad met dat koningen spul. Vind het een heel vreemd systeem. Jezelf boven een ander stellen, dat kan niet. Het kan mij niet snel genoeg afgeschaft worden.
  12. @Afke15Haal je nummer nog even weg. Je weet maar nooit.
  13. Oh ja, wat jullie zeggen, het roken natuurlijk. Ik rookte ongeveer 30 a 35 sigaretten per dag. Kost tabak bij de super in een bus en vloeitjes. Ik damp nu. Rook nog 5 sigaretten per dag, dat scheelt echt heel veel. Komt nu alleen coils en liquid bij.
  14. Veel sterkte @lady jane Gaat goed komen!
  15. Wij haalden het goedkoopste bier dat er was bij de super. In karton en plastic 2x. Wijn ook bij de super, huismerk. En jenever bij de Makro, de goedkoopste en ook weleens 5 liter in een cherrycan. Er ging echt heel veel doorheen. Hadden we een auto van kunnen kopen.
  16. Ja zeker. Blowen heb ik twee keer gedaan. Vond ik niet zo fijn, mijn hele hoofd ging dicht zitten. Bij alcohol voelde dat toch anders, fijner Houdt het droog! Als je niet zeker bent ga je niet naar een feest.
  17. Ik dan weer niet Ik dronk nooit op feestjes of verjaardagen. Dan werd ik sloom en kon ik mijn ogen niet meer open houden. Ook vanwege de drukte daar. Ik kan niet goed tegen veel mensen bij elkaar dan loop ik over. En dan ging ik op tijd weg en begon thuis te drinken. Gelukkig zijn er weinig feestjes meer waar ik echt naar toe moet. Want ik haat het.
  18. Ja! Op avonden waar ik mij helemaal niet kan ontspannen. Ik dronk ook alleen maar 's avonds.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...