Spring naar bijdragen

wimmelt

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.106
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

1.045 profielweergaven

wimmelt's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. Verder discussie door moderatoren onmogelijk gemaakt vanuit zorgvuldigheids oogpunt. Heel terecht, Liselot eerst de medische stand spekken (verplicht) zodat het links of rechtsom in je medisch dosier komt te staan. Een privé bericht aan jou is ook door de moderator gedeleted. Ik delete bij deze mijn aanwezigheid op deze site. Liselot en de anderen , ga ervoor en kies je eigen pad!
  2. Kliekje vandaag maar naar binnen gewerkt, een halve extra vanwege de herinrichting van de snoepjesbox.
  3. Hey Bolletje, Lang niet gezien hier, fijn dat je er weer bent! Hier het pillendoosje ook weer aangevuld. Zit er weer in!
  4. Dank Nancy! Heerlijke vakantie gehad, niks spectaculairs, lekker s ochtends meteen met een kop koffie op het terras, hele dag buiten in de zon, s avonds gewoon koken en om 11 uur met een boekje in bed. Wuivende palmen en schijtende parkieten! Hij zit er weer in!
  5. Kon al dagen hier niet posten omdat er alleen een grijs vlak verscheen waarin het niet lukte om ook maar één letter te typen. Maar nu lukt het dus gelukkig weer. Ik ben weer thuis en hij zit er weer in. En snotverkouden!
  6. Beste mensen, Het gaat goed hoor. Ik ben zo stom geweest om werk mee te nemen op vakantie en ben almaar aan het mailen en brieven schrijven. Ben al blij dat ik af en toe ook nog eens van de zon kan genieten. Ik vergeet het gewoon, maar alles gaat goed zonder drank hier. Zit er alweer een paar keer in!
  7. De Bahama s beginnen met een C. En ze blijken er ook nog eens internet te hebben en de pilletjes zitten er weerin zodat dit skateboardventje droog en veilig is.
  8. Weer binnen. Morgen ga ik op vakantie, geen idee nog hoe het daar met de wifi is gesteld, dus tot de vlgde keer, geen bericht goed bericht! Half februari weer terug.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...