Spring naar bijdragen

Spirit

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    1.923
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    22

Alles door Spirit geplaatst

  1. Heerlijke repetitieavond gehad en Rotterdam is goed aan te rijden vanaf Brabant.Een fijne groep mannen, waar ik weer de enigste vrouw ben en wat voor eentje.Op het podium een echte vrouwelijke piraat.Wat een leuke kleding is daarvoor te krijgen zeg.Vaste klant bij Temu Even opsporen, ijsje eten en slapen. Welterusten
  2. Beterschap @Jac. Jicht schijnt echt heel pijnlijk te zijn.
  3. Gisteren hadden we allebei een offdag. We waren best veel van plan, maar er is weinig van gekomen. Vandaag een nieuwe dag en nieuwe kansen. Zonnetje erbij doet het ook altijd wel goed! Even een bak koffie erin en aan de slag! We hebben een ernstig orgel en pianooverschot. Ook wil in stanby zijn voor mijn zoon met zijn gezinnetje. Gaat daar niet echt goed. Had al een plan om lekker te koken en een groot gedeelte naar hun te brengen. Macaroni, chiliconcarne, soep, dat deelt lekker uit!! Ben trouwens over gegaan op andere AD. Sertriline of hoe het spul ook mag heten.Het is een beter AD dan de paroxetine, die ik al jaren slik. Het is wel even wennen. Alles komt wat anders binnen. Ook laat ik wel eens een traantje, maar dat mag. Het lijkt jaren weggestopt te zijn, door verkeerde medicijnen. Ben echt een ander mens geworden!
  4. Hier gaat alles zijn gangetje. De trekmomenten zijn alweer verleden tijd.Gewoon niet aan toegeven. Gisteren naar kennisen van ons geweest, we moesten een orgel ergens ophalen, maar die man is zo vreselijk druk, zo vermoeiend om daar een hele dag mee op te trekken.Natuurlijk moesten we mee eten, wat we voor het fatsoen maar gedaan hebben.Ook nog eens flinke Rokers, dus ik kreeg het stikbenauwd gisteren.Voelde me ook ineens niet goed.We zijn toen maar naar huis gegaan.Ben het niet zo gewend om een hele dag met mensen op te trekken.Ben wat dat betreft meer een einselganger.Ben ook niet zo sociaal.Vandaag maar wat rustiger aan gedaan. Nu nog een beetje wat hangen op de bank en dan lekker slapen.
  5. Contactlens is gelukkig al klaar, dus straks ff halen.Kost met weer 130 eurie, maar het is niet anders. Van de week wat trekmomentjes gehad, maar weet daar goed mee om te gaan.Denken alleen al aan de volgende dag en dagen is voldoende, want stoppen lukt toch niet als ik eenmaal bezig ben en bovendien wil ik mijn vriend er ook niet in meesleuren.Vanavond weer richting Brabant, dus alweer aan het inpakken.Al een paar dagen verkouden en appelig, maar dat is niet zo gek, met dit weer he? Voor de rest zijn mijn gedachten bij mijn maatje..
  6. Kip in zoetzure saus met rijst.
  7. Drukke dagen achter de rug met ook 2 avondoptredens met mijn koor. Nu weer wat meer rust in de tent. Vanaf zaterdag weer in mijn huisje.Merkte dat ik zaterdag en gisteren heel onrustig was.Het heeft best impact, dat heen en weer gereis.Tot overmaat van ramp mijn linker contactlens kwijtgeraakt.Had 2 lenzen in 1 oog gedaan . Onderweg proberen te wisselen, maar dat ging gigantisch mis en een contactlens in een auto verliezen is vaak einde verhaal. Voor de rest gaat het best goed met mij.Ook totaal geen craving gehad, ondanks de stress. Weet niet of @Zbb zich hier al heeft gemeld, maar als het goed is, gaat hij vandaag weer naar 0.Gelukkig contact weten te krijgen afgelopen zaterdag. Misschien heeft hij het zelf al gemeld, ik heb niet bijgelezen. Ga ik weer even verder hier.Genoeg te doen!
  8. Dat zou ook nog kunnen. Gewoon telefoontje kaduuk. Een mens denkt altijd het ergste.
  9. Loop de hele dag al aan hem te denken.Geen enkel teken van leven.
  10. Fijn voor je @Freekie Met mijn Maatje gaat het even niet goed. Hij krijgt veel voor zijn kiezen, dus vandaar dat hij even hier niet schrijft. Heb App contact. Met mij gaat alles eigenlijk wel goed. Natuurlijk zijn er altijd wat minpuntjes, zoals het heen en weer gereis en het slechte bed van mijn lief, maar dat zijn peanuts. Zit nu weer in Brabant tot Vrijdag. Dan gaan we weer richting Rotterdam, waar we Zaterdag en Zondagavond een optreden hebben met ons koor. Leuk op van die cruiseschepen, het publiek is steeds anders. Er komt geen druppel drank aan te pas bij ons en dat komt ook niet eens meer in ons op. Het is goed, zoals het nu is. Ga gewoon weer verder met het schrijven van mijn doktersroman
  11. @Kohtjegecondoleerd Mijn kleindochter is ook autistisch en best wel in erge mate.Het wordt er niet beter op, eerder erger.Een zorgenkindje.
  12. Gisterenavond weer naar huis gereden.Ben toch altijd wel van slag.Tot overmaat van ramp had één van de teckeltjes van mijn lief bij binnenkomst meteen op de bank gepiest.Had net een schone joggingbroek aangedaan.Vanochtend beroerd opgestaan, maar in de loop van de dag is dat over gegaan.Vanavond een optreden en dan gaan we vanaf hier met de metro naar de locatie.Heb er zin in!
  13. Weekpact 31 maart 2024 ; Fonny Jane Rapilos Tine Spirit
  14. Vanavond of morgen weer een paar dagen naar mijn huis.Weer in mijn eigen bedje slapen, want ik word iedere dag met flinke pijn in mijn heupen wakker.Hier moet nog een goede oplossing voor te vinden zijn.Als het straks gaat zomeren, denk ik toch meer in Brabant te zijn, dan in mijn flatje, dus gaat mijn matras en hemelbed gewoon mee.Geen idee waar die extra bevestigingen zijn, want had de hemel eraf gegooid.Weinig gezelligheid aan in je uppie, maar dat is nu natuurlijk een heel ander verhaal met zo'n lieverd aan mijn zijde.Gisteren hadden we allebei een offday.We hadden iets opgenomen, maar het monteren ervan lukte niet.Ik dus netjes in het pak "U zij de glorie" gespeeld, maar de opname leek mislukt.Nu een nieuwe poging om het erop te krijgen.Ach, soms zit het mee, soms zit het tegen. Vandaag weer nieuwe kansen.
  15. Dagpact: alesto Toos Jac Spirit
  16. Jij ook al? Dat is toch wel eens lekker hé?
  17. Welkom @Siets11. Je zit nu op de ditjes en datjes draad, waar alles besproken kan worden. Voor de rest gewoon even rondneuzen.
  18. Klokje rond geslapen en blijkbaar was dat even nodig.Nu best wel weer fris en fruitig. Rundvlees staat op. Ben al aardig thuis in m'n nieuwe huis. Afgelopen maandag 14 kratten bier ingeleverd. We hebben er een lekker zakcentje aan overgehouden . Ik kijk uit naar de zomer. We zijn met ons buitenverblijfje bezig. Allemaal achterstallige rotzooi. We willen ook een geïsoleerde oefenruimte gaan maken. Daar komt het drumstel en de zanginstallatie te staan. Momenteel een orgel en piano overschot. Een hele oude piano gaat gewoon naar de stort of iemand moet hier interesse hebben? Echt een toetsenoverschot. Zowel bij mij, als hier, staan er mooie orgels. Daar is ook aan gesleuteld en klinken weer als nieuw. We zijn beiden een beetje maf. Daarom klikt het zo goed tussen ons .Ben nu bezig om de bastpedalen eigen te maken. Een mooie uitdaging. Ook wel fijn om nog 1 koor te hebben, wat ook vanuit Brabant goed aan te rijden is. De laatste 2 dagen heeft de prinses op de erwt wel redelijk geslapen op het matras. Misschien ruilen we het gezellige ledikant met het hemelbed wel een keer om, zodat hij hier komt te staan. Heb nu natuurlijk een lekkere vent. Alleen in een hemelbed is het ook niet helemaal hé?
  19. Misschien wel beter. Hij is daar in goede handen.
  20. Gisterenavond helemaal verkleumd van de kou thuis gekomen.Mijn vriend wilde graag wat planken van een overkapping overnemen van kennisen, die midden in een verhuizing zitten.Het loshalen van de planken viel ontzettend tegen en ik had spijt dat ik was meegegaan.Ik ben net een spons en nam die spanningen van hun dus lekker over.Was flink over mijn toeren en vannacht werd ik zwetend wakker van een nachtmerrie.Mijn bed zijknat, dus om 3 uur nog het bed verschoont.Voelde me echt hopeloos en dan is het wel lekker dat je een lieve vriend hebt, die mij kon troosten. Glaasje water gepakt en daarna weer wat kunnen slapen gelukkig.Kan het soms niet plaatsen, wat ik soms voel.Een soort van heimwee.Thuis heb ik een prima matras natuurlijk en hier slapen we op oude matrassen met als gevolg, dat ik met flinke pijn in mijn heupen wakker word.Even kijken hoe we dat gaan doen.Nu de deur uit naar ons Shantykoor.We komen tijd te kort. Wat gaan de dagen toch snel nu we samen zijn.
  21. dagpact: Alesto Maja Okkie Fonny Nienes Jac Toos Freekie Moeps Spirit
  22. Hier alles zijn gangetje.Allebei nog steeds droog en op 1 april gaat mijn vriend stoppen met roken.Het gaat dan ook flink duurder worden en het motiveert, omdat ik niet rook.Afgelopen vrijdag afscheid genomen van mijn koor, waar ik 17 jaar heb gespeeld. Nu nog 1 koor op dinsdagavond en dat is ruim voldoende, want we komen tijd tekort met z'n tweetjes.Voor het eerst zie ik niet meer tegen de feestdagen op.Laat de Pasen maar komen.Het pendelen van het ene, naar het andere huis, gaat ook steeds beter en ook de rijangst van mijn vriend is bijna weg.Kortom, goede berichten. We zijn echt een paar apart
  23. Toch weer wat frustraties op kunnen lossen en zie hier, een goede afsluiting van de dag. Morgen vroeg op.Eerst naar de kapper om 9.00. Dan nog even wat doe het zelf klussen.Dan op weg naar een optreden en meteen door naar het koor waar ik afscheid van ga nemen.2 appeltaarten mee en een bus slagroom.Het zal een bewogen dag gaan worden.Voor nu nog even m'n haar wassen, nog even wat kletsen of film kijken en dan m'n mandje in.Heel de kamer ligt hier nog vol met gereedschap.Dat is toch weer even wennen, een man in huis, die alles laat slingeren, maar de klus kwam vandaag niet af.Morgen weer een dag.
  24. Met het verkeerde been het bed uitstapt en dan zit alles ook meteen tegen.Rekeningen van m'n energie die ik wil betalen, maar het inloggen op de site lukt niet.Zou een mailtje krijgen om mijn wachtwoord opnieuw in te stellen, maar die blijft uit.Spijt dat ik over ben gestapt toen.Meubels die niet naar mijn zin staan en zeil, dat ik niet schoon krijg en dan stoot je ook nog je teen. Eigenlijk wat achterstallig onderhoud, want ben behoorlijk van de kaart geweest door al die toestanden.Ook wel heel leuk hoor en zeker heel positief hoor, maar het gaat nu pas landen. Nu mijn rust weer weten te vinden. Morgen heb ik eerst een optreden en daarna afscheid van een koor, waar ik zo'n 16 jaar bij heb gespeeld.Dat gaat je allemaal niet in de koude kleren zitten.Het is wel een juiste beslissing, er is teveel gebeurd daar en had het al een tijdje niet meer naar mijn zin.Heb natuurlijk een zeer foute relatie met de dirigent gehad.Allemaal leuk en aardig als je single bent, maar die tijd is geweest.Heb nu een man die 100 procent voor mij gaat en een ander koor waar ikzelf 100 procent voor wil gaan.Bovendien heb ik weer een leven!
  25. DAGPACT Fonny Alesto Okkie Beatrix Maja Toos Jac Spirit
×
×
  • Nieuwe aanmaken...