Spring naar bijdragen

Reacher

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10.413
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    114

Alles door Reacher geplaatst

  1. Ik ga weer eens een trap schilderen. Van grijsblauw naar grijsroze dit keer.
  2. Je kijkt was verongelijkt @bolletje. Het is subtiel maar ik kan goed gezichtsuitdrukkingen lezen, alles goed?
  3. Ola! Ik ben ook aan het goede vrijdaggen. Dat was best een rotdag destijds, zo heb ik wel eens gezien van Mel Gibson zijn film.
  4. Wat ik me afvroeg @lady jane. Is drank nu echt helemaal uit je systeem of heb je heel soms nog wel dat het roept?
  5. Ratten zijn leuk! Lang mijn katten era had ik eens een tamme rat die liever wild wilde zijn. Ik had m Chinaski genoemd. Hij ontsnapte en ik vond hem uiteindelijk achter een van mijn lades terug. Daar trok hij permanent in. Ik moest wel heel mijn ladekast leeg halen want hij stonk nogal. Memories
  6. Knuffel terug Vonneke!
  7. Da’s een mooie! Thanks!
  8. Fijn, dat besef dat je iets kunt doen, en die veilig zijn omdat je nuchter bent.
  9. Het gaat wel ok @Oskar. Een heel lange tijd was ik zo vreselijk moe en verdrietig. Maar het lijkt wel beter te gaan. Ze zeggen wel dat je dan juist van je moet laten horen en niet moet dichtklappen maar als ik me kwetsbaar voel moet ik niet hier zijn. Of waar dan ook. Iedere reactie is dan de verkeerde.
  10. Skar Maar dan niet die griezel van The Lion King
  11. Misschien tijd voor een nieuwe stok?
  12. Klopt. Leuk je weer hier te zien trouwens
  13. Ik ben ook moe. En dan verzin ik vergezochte redenen zoals mooie glimmerflesjes om te drinken. Wat ben ik, een ekster? Anyway, even een reden om me hier te melden. Zeven jaar droog, en nog steeds (af en toe) alert blijven.
  14. Wat denk je dan? ‘Blablabla chocoladevla’ ? Beste uitspraak ooit! Van @Rosee meen ik. Niet.drinken. @Lonster Je wordt nog veul moeierder van alcohol. Gisteren bijna iets gepakt uit het drankpad omdat ik het zo’n mooi flesje vond. Da’s pas een goede reden om te drinken
  15. Reacher

    Rudy R.I.P

    Rudy kwam een paar jaar geleden weer even dagelijks op het forum. Hij was alleen thuis want zijn vrouw lag een paar weken in het ziekenhuis. Hijzelf had veel pijn meen ik me te herinneren. En hoewel hij al heel lang droog stond wilde hij wilde geen enkel risico op terugval dus hij greep terug naar hier. Daar heb ik van geleerd. Ken jezelf. Kijk naar de risico’s. Maak een plan. Dank je wel Rudy. Rust zacht.
  16. Reacher

    De weg naar Orval

    Ik begrijp je helemaal. Maar jij bent vaak degene geweest die bij mij aangaf ‘richt je op alle positieve bijdragen’. Het is zeker goed om naast het forum je bij anderen te uiten maar hier zijn er ook forummers die met je mee willen denken. Hoe gaat het?
  17. Reacher

    Ik ben

    Ik heb het bericht aangepast @Mariann. Ik weet eigenlijk niet of het een afscheidsliedje is. Het voelt alleen maar zo. En ik weet niet waar hij is. Ik ben hem kwijt.
  18. Hoi! vandaag een thuiswerk dag. Even weg bij mijn ijspegel chef die half overspannen is. Selfcare Ik vind eigenlijk dat Yvonne voortaan altijd als eerste de dag moet openen met haar koffie. Kan ik een leuke haan voor je bestellen @Yvonne? Die kukelt je dan iedere ochtend je bed uit rond een uur of vier.
  19. Reacher

    Ik ben

    Zoals afgesproken. Jouw liedje.
  20. Reacher

    De weg naar Orval

    Ik weet dat je niet meer op dit draadje schrijft, maar komt er een nieuw draadje?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...