Spring naar bijdragen

Reacher

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  10.301
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  108

Alles door Reacher geplaatst

 1. Ik wil ook een geen verplichtingen dag Mag ik die van jou @Oskar?
 2. Fijn dat je thuis bent @niks. Ben je nog een paar dagen vrij?
 3. Ik twijfel tussen een luchtig ‘goh, ik merk dat je niet zo lekker in je vel zit’ Of er zelfs van maak als ‘ik vind dat wij positiever moeten worden’.’ Er minder haar ding van maken. Ik heb jaren van ervaring met haar, haar niet het gevoel geven dat ik haar persoonlijke aanval is belangrijk.
 4. Hell No! Ik doe arsenicum in haar thee! Ik weet niet hoe ik plots op dat idee kom!
 5. Of misschien zit zij wel gezond in elkaar en ben ik de ongezonde Hoe is het met meneer kat?
 6. Ja precies @Spirit. Depressie kan ik goed hebben van iemand waarvan ik hou, maar ontevredenheid, omdat je volgens jou recht hebt op bepaalde zaken en dat krijgt en dan is het nog niet goed.. blegh.
 7. Vandaag lekker naar huis @niks!
 8. En ik wil liever een rond sappig glunderend appeltje zijn. Gaat goed met dat leeg vegen van die sociale agenda.
 9. Ik breng wekelijks een anderhalf uur door met iemand die zo ontzettend negatief en ontevreden is over alles. Ze is een vriendin, ik heb heel veel aan haar te danken, maar het laatste jaar voel ik me zo’n uitgedroogd rimpelig appeltje als ik haar heb gesproken.
 10. @Quinn euforisch is hier bijna niemand die gestopt is. Ik lees veel meer mensen die gestopt zijn en nog steeds worstelen met het leven. Is euforie nu iets wat je ambieert? Toen jij anderhalf jaar gestopt was en je op het forum kwam melden las ik een andere Quinn. Niet euforisch, maar iemand die een zekere stabiliteit had. Wel degelijk trots was op bepaalde zaken. Dat heb je toen bereikt mét die ontzettende zware en zwarte rugzak die jij moet dragen. Dus het kàn.
 11. En als ik terugdenk aan anderen die bij de dag gestopt waren herken ik je stelling ook niet helemaal @Bob Ik zag er wel een glimpje van bij @bumperjimtoen hij net op het forum kwam kijken maar hij ging toen voor minderen. Ik denk dat het meer met karakter te maken heeft. Positief ingesteld (willen) zijn.
 12. Met deze definities in mijn achterhoofd denk ik aan jowan die bij uitstek geloofde in dag voor dag in plaats van voor altijd gestopt zijn. Ik vond jowan niet euforisch. Wel heel tevreden over het gestopt zijn.
 13. Mijn definitie van euforisch is buitensporige onrealistische blijdschap over stoppen met drinken. Het grootste probleem is nu opgelost, mij staat niets meer in weg om gelukkig te zijn. Blij is trots op jezelf zijn. Meer zelfvertrouwen hebben etc.
 14. Reacher

  Het gaat me lukken!!

  Als je maar op de hoogte bent van het stop euforie fenomeen. Ik zeg: Goed bezig!
 15. Vroeger kwam ik nog weleens weg met zo’n blunder door je chocolade te voeren maar tegenwoordig ben je aan de lijn. Zal ik voor je zingen, @niks?
 16. @niksHelemaal vergeten, ik ben een slechte forum vriendin Ik hoop ook dat Mini het ziekenhuis kan verlaten vandaag.
 17. Misschien ben ik nu daardoor wel zo goed uitgerust.
 18. Dat is ook toevallig: Ik heb gisteren besloten om mijn agenda leeg te vegen. Alle sociale dingen gaan eruit. En voorbij het punt dat ik me daarover heel schuldig voel want veel te lang doorgemodderd. Dat punt moet jij voorkomen
 19. Reacher

  Het gaat me lukken!!

  Hoi! Ik heb getwijfeld om iets te zeggen want ik ben zo blij voor je dat je blij bent met stoppen. Maar toch maar even: pas je op voor de stop euforie? Het fenomeen waarbij gestopt zijn gewoon wordt, de dagelijkse sleur terugkomt en het gevoel van ‘is dit het nou?’ extra hard aankomt. En dan gaat men vaak weer drinken. Misschien dat je op de vorige pagina’s van je draadje uit den treuren daarvoor bent gewaarschuwd in dat geval heb ik niets gezegd.
 20. Nou, heel storend. Waarom heb je slecht geslapen?
 21. Welkom! Zeg, wat bedoel je met eenheden? Glazen? Flessen? En wat zat daar in? whiskey, Port, bier? In mijn ogen is medisch advies combineren met eigen gezond verstand en advies van degenen die je kennen altijd te verkiezen boven advies van je lotgenoten hier. Simpelweg omdat dat het ons ontbreekt aan al die dingen. Misschien is hier af en toe wel gezond verstand aanwezig
 22. Wel gedroomd over serie moordenaars maar je kunt niet alles hebben
 23. Holy cow on top of macaroni, wat heb ik lekker geslapen zeg! En uitgerust wakker! Dat laatste heb ik niet vaak. Na die eerste periode van stoppen is dat gelukkig teruggekomen.
 24. Gefeliciteerd trouwens, @rapilos
 25. Of was je vraag aan @Beatrix? Tenslotte citeerde ik haar.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...