Spring naar bijdragen

Reacher

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  7.984
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  76

Alles door Reacher geplaatst

 1. Zodra de wondjes dicht zijn @Yvonne dan gaan we het weer proberen zonder cone of shame. Goeie naam voor de tuesday Lonster. Ik ga ook werken en eten. En eten. Vooral eten.
 2. Gaaf @niks. Reacher is trouwens een mooie naam voor de ienie vind je ook niet? Inderdaad @Etty. Angst om te falen, anderen beschadigen etc.
 3. Dan nog eens even extra op het dagpact Reacher
 4. Socrates is de allerschattigste Het komt waarschijnlijk door een allergie. Hij krijgt nieuw dieetvoer, prednison en zalf op zijn plekjes en een aantal keer per dag doen we krab sessies met een borstel maar dat verzacht zijn humeurtje niet.
 5. Ik moest onder andere grinniken om het hoofdje van mijn Socrates dat verpakt zit in een kraag tegen het open krabben van zijn kopje. Waar ik ook ben, ergens zit hij wel boos naar me te staren met dat ding om zijn hoofd. Hij is schattig en moordlustig. Tegelijkertijd.
 6. De angst om alles kwijt te raken is wel iets om wakker van te liggen, popje. Herkenbaar inderdaad.
 7. Ik liep net aan je te denken @Etty aan de hand van wat @Pulluptomybumperschreef. Er door heen gaan. Dat je je vaak schrap zet tegen dingen vanuit een kind modus. Terwijl je daar als volwassene meer tools hebt om daarmee om te gaan. Maar het losmaken van al die muren etc. Is dan nog wel een klus.
 8. Er doorheen gaan is niet voor niets iets wat we uitstellen @Pulluptomybumper En dank dat je erover schrijft, dat toont vertrouwen. Waar heb je angst voor?
 9. Goedemorgen Grinnikend de dagdraad op, dat is wel eens anders. Dagpact Reacher
 10. Ben ik weer: dat is eigenlijk toch heel omslachtig? Kan een uitkering niet beter gestort worden met de belasting er alvast vanaf gehaald? Ik ben er duizelig van.
 11. Tot ziens @Pinkman en bedankt voor wat je hier bracht, zowel je humor als wat je bezig hield.
 12. Inderdaad fijn je zo te lezen @Zbb
 13. Hoi! Ellendig dat je zo’n pijn hebt en welkom hier. Ik begrijp wat je erboven schrijft niet helemaal. Moet je ook belastingen betalen als je een uitkering krijgt? Dat wist ik niet.
 14. Goed gedaan joh!
 15. Het was verder eigenlijk niet de bedoeling om hier verder over door te zagen. A big step voor Reacher, no step for mankind.
 16. Met drie van de katten is dat geen probleem @Oskar. Dat is eigenlijk typisch kattengedrag wat je beschrijft, Dat twijfelkonten bij de deur. Maar de poezen op zolder zijn een ander verhaal, Dat zijn al PTSS ers. Die inmiddels van het kroelen en spelen zijn, dat wel. En ik koester nog enigzins de hoop dat ze in mijn tuin blijven wonen dus ik wil ze niet het huis uit jagen. Of een relatietherapeut hoeven inschakelen.
 17. Ik dacht al, lees ik nu over @Jannigje heen. Teleurgesteld dat de poezen niet naar buiten ging. Naja. Bedankt nog dat je je tweejarige speech ook op het jaarpact draadje hebt gezet. Ik ga mijn tanden poetsen. Tot later!
 18. Is Jannigje ook teleurgesteld?
 19. Ik zou zeggen doen! Hardcover met mooie prenten
 20. Ja. Maar goed, weer een week wachten dan maar. Ze wil zo graag naar buiten maar ze is zo bang. Dat herken ik wel bij mezelf. Straks wandelen met de blije hond. Dat dan weer wel. Goedemorgen @Claudius Iemand zin in sinaasappel met chocolade?
 21. Ik kende het niet, een vriend noemde het, en toen heb ik het gekocht. Ik heb het boek sinds een paar dagen in huis, Gek toeval hè. Die van de panda en het draakje zijn ook mooi en teder.
 22. Ik heb mijn kruit verschoten met het in orde maken van de tuin vannacht om 6 uur. Overal ligt stro (er staan allemaal winterhokken in de grindbak waar de poezen zich kunnen verschuilen als ze het huis niet meer in durven). En nu alweer moe van afgelopen week ziek zijn. En nou ja.. ik ben teleurgesteld. Ik kom er wel overheen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...