Spring naar bijdragen

Reacher

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10.500
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    116

Alles door Reacher geplaatst

  1. Ik vind gotspe ook een mooi woord en ik vind dat @lady jane juist heel empathisch is.
  2. Reacher

    Eindelijk...

    Gaat het nog steeds goed?
  3. Gefeliciteerd @Elonwyn
  4. Maar daar tegenover staan zeven katten @Adri03! ZEVEN! En kipjes.
  5. Ik lees nu dat er onlangs bij jou ook een kat is overleden @Prana. Wat een verdriet kun je daarvan hebben hè.
  6. Spannend @Elonwyn! En voor jou ook @ikkanhet.
  7. Jouw leven klinkt geweldig @Prana! Ik heb het niet vaak maar met jouw leven zou ik wel willen ruilen! Hoe is het nu met de hond? Mijn grote rode kater Socrates is vandaag precies een jaar geleden overleden. Hij ging binnen een week snel achteruit (dierenarts gaf al slechte prognose) en is naast me op de bank in een warm mandje met dekentjes om hem heen op natuurlijke wijze weggegleden. De andere katten proberen nu het driftig patrouilleren rond het territorium over te nemen maar falen hierin. Het zijn vredelievende hippies.
  8. Meh… dan klinkt zuur wit plantaardig spul nog beter.
  9. Ik hoop dat je hier blijft schrijven @Woman. Ik eet veganistische yogurt, ik weet ook niet hoe ze dat anders moeten noemen. @niks!
  10. Ik zit nu bv middenin een spontaan feestje Formule 1 ondergaan. *neus groeit* Ik ga ervan tussen. Laterrrrr.
  11. Heej, zo pak ik het ook aan LJ in plaats van urenlang doormodderen op die feestjes. Een uurtje en dan zwiep weer op huis aan. Ik doe het tenslotte ook anderen niet aan: ik vier nooit iets. Spontane feestjes vind ik dan wel weer leuk.
  12. Misschien toch vaak een reden om te drinken: de sociale interacties met anderen op feestjes.
  13. Je hebt gewoon jaloers op de kipjes van Prana.
  14. Ola. *zwaait naar @Prana* Hoe is het met de kipjes en de katten? Getver dat is een lang feest @rapilos. Heb je het idee dat je ooit dronk om dit soort sociale bijeenkomsten een beetje door te komen? Wat is je plan voor vanavond als je ongedurig wordt en iemand je een drankje wil aanreiken?
  15. Ola! Ik ben moe, maar dat komt goed uit, want ik kan uitrusten.
  16. @Francoise ik heb rugproblemen. Al een paar jaar maar ik heb er niet eerder over geschreven, dus je hebt niets gemist. Ik lees je zo goed omdat ik veel in je herken. Je bent niet alleen
  17. Ik zit ook in de wachtkamer nu @Francoise. Dat schept toch een band.Heel mijn been verdoofd door een ruggespraak. Zwiep! Daar ging ik. Gelukkig zit ik dicht bij de pijnstillers. Je bent voor mij een voorbeeld @Francoise, je bent ervoor gegaan in 2018. Die restpijn van wat je hebt ervaren bij mensen die jou niet konden plaatsen en jouw eigen paniek van vóór je diagnose moeten een plek krijgen. You got this
  18. En het gaat je lukken @Oskar, dat wéét ik gewoon. En ik heb altijd gelijk
  19. Ik ga zo weer naar de pijnkliniek. Tijd voor mijn halfjaarlijkse prik. Blij dat zoiets bestaat, dat wel.
  20. Is dat een gevolg van je burn out
  21. Heeeej @Yvonne begrijp ik goed dat je nu last hebt van, wait for it: *tromgeroffel* ijsbloemen?
  22. Die kinderen die door guru’s en musici worden uitgebuit met zo’n term aanduiden vind ik bizar. Zelf al had Wim de Bie het bedacht. Tot morgen @NewDee
  23. Nog gefeliciteerd @Jac
  24. Kijk jullie nou eens leuk shockerende termen gebruiken. Ik weet niet wat indrukwekkender is: jullie ‘kijk mij eens’ berichten uitwisseling of het aantal personen dat vandaag liever een fles whisky aan de mond zet dan op dit forum mee te schrijven. En dan te bedenken dat van de schrijvers van de afgelopen uren er maar 1 met alcohol achter de knoopsgaten meeschrijft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...