Spring naar bijdragen

Reacher

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    10.484
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    116

Alles door Reacher geplaatst

  1. Ik zit ook in de wachtkamer nu @Francoise. Dat schept toch een band.Heel mijn been verdoofd door een ruggespraak. Zwiep! Daar ging ik. Gelukkig zit ik dicht bij de pijnstillers. Je bent voor mij een voorbeeld @Francoise, je bent ervoor gegaan in 2018. Die restpijn van wat je hebt ervaren bij mensen die jou niet konden plaatsen en jouw eigen paniek van vóór je diagnose moeten een plek krijgen. You got this
  2. En het gaat je lukken @Oskar, dat wéét ik gewoon. En ik heb altijd gelijk
  3. Ik ga zo weer naar de pijnkliniek. Tijd voor mijn halfjaarlijkse prik. Blij dat zoiets bestaat, dat wel.
  4. Is dat een gevolg van je burn out
  5. Heeeej @Yvonne begrijp ik goed dat je nu last hebt van, wait for it: *tromgeroffel* ijsbloemen?
  6. Die kinderen die door guru’s en musici worden uitgebuit met zo’n term aanduiden vind ik bizar. Zelf al had Wim de Bie het bedacht. Tot morgen @NewDee
  7. Kijk jullie nou eens leuk shockerende termen gebruiken. Ik weet niet wat indrukwekkender is: jullie ‘kijk mij eens’ berichten uitwisseling of het aantal personen dat vandaag liever een fles whisky aan de mond zet dan op dit forum mee te schrijven. En dan te bedenken dat van de schrijvers van de afgelopen uren er maar 1 met alcohol achter de knoopsgaten meeschrijft.
  8. Cold soja turkey is beter. Ghe ghe a dad joke. ben je weer op het nuchtere pad terug @Dune?
  9. Ik ga ook aan het werk.
  10. Het blijft vaak te lang stil als iemand zich vervelend gedraagt en dan gaat het stapelen. Als iemand er dan eindelijk iets van zegt dan komt bij anderen ook van alles aan onderdrukte irritatie naar boven. lik op stuk vind ik anders. De reactie van @Maja op @Roberto op het Antabus draadje… geweldig!
  11. Waar komt dat door @rosa45?
  12. Ik weet hoe het werkt bij jou, jouw grens van wat je billijk gedrag op het forum vind ligt ergens anders dan de mijne. En behalve dat ik onderscheid maak tussen mensen die dronken vals worden en mensen die dit niet worden vond ik het moeilijk dat jullie met zijn drieën waren tegen 1, tegelijkertijd. Ik kon je ff niet bereiken. Wat mij betreft zand -en dan een heleboel- erover.
  13. Ik heb nagedacht maar ik weet even niks. Ik kan het niet onder druk
  14. Ik weet niet hoe het werkt bij anderen. Ik vind het niet per se erg als mensen hier dronken komen. Wel als ze een nare dronk hebben keer op keer en zich naar gedragen. maar jij bent niet kwetsend tegen anderen @Mai. En ik vind dat je leuk.
  15. Hoi @herman0167, @Jac en @bumperjim. Mai heeft hier ook een plek.
  16. Daar was ik al bang voor. Straks is wél van belang. Straks lekker gaan slapen! Moet ik soms iedereen in de time-out zetten hier? *fronst streng*
  17. Ik kan mensen aan het lachen maken
  18. BJ volgens mij moet jij eens even in de Time-Out jongeman!
  19. Ik heb zelf nog nooit radslagen gemaakt. Ik kon nog niets eens koppeltje duikelen. Ik bezorgde de juf geregeld de slappe lach als ik het probeerde.
  20. Wat is ‘straks?’ Ik heb trouwens nog een foto voor jou.
  21. Hoi! Heb je intussen al een beetje kunnen slapen @Mai?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...