Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 04-03-20 in alle secties tonen

 1. 6 punten
  Adri02

  Maandag 23 maart 2020

  Vast een bangmaakvideo? Ga ik niet meer kijken dus. Ik weet genoeg van de corona, houd me aan de voorschriften, en wacht rustig af tot de tijden veranderen. Maar ga me niet meer elke dag weer laten bangmaken.
 2. 4 punten
  Yvonne

  Vrijdag 3 april 2020

  Ik vind het wel een grappig begin van de dag zo: Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen Goedemorgen
 3. 4 punten
  Adri02

  Dinsdag 24 maart 2020

  Eigenlijk net als wanneer je (lees: men) gedronken hebt dus eigenlijk.
 4. 4 punten
  Adri02

  Zondag 22 maart 2020

  Mochten de musea weer open zijn in het najaar, dan is de eerste Bob Ross-expo ter wereld dan in Museum MORE in Gorssel te zien: https://www.museummore.nl/agenda/bob-ross/
 5. 3 punten
  Lika

  Vrijdag 3 april 2020

  Gek he? Ik vecht volop met mijn eigen demonen. Dat natuurlijk wel. Maar het is ook.net of ik weer bij mijn eigenste ik kom. Lekker in mijn huisje. Alles gezellig. Bloemetje,.lampje. Ben aan het zagen en snoeien in de tuin. Doe.de boodschappen en kook.wat. ik herken mezelf van vroeger. En ik ben ooit kostwinner geworden. De vrouw met de drukke, goede baan. Dat is er ook nog. En dat ben ik.nog. Maar ik vind het zo fijn om niet meer te rennen. Om niet de hele dag te werken. Weg te zijn. Daar gaat het om. Ik werk nog steeds net zoveel. 40 uur denk ik. Maar het thuiswerken doet me goed. Dat wist ik niet.
 6. 3 punten
  Rapid

  Vrijdag 3 april 2020

  En weer een droge dag er bij,iedereen een rustige nacht toegewenst,weltrusten alvast,en voor degene die vanavond/vanacht nog moeten werken veel succes,
 7. 3 punten
  Myle

  Wo 1 april 2020

  Wat verdrietig. Ik was nog niet hier toen Henk actief was maar heb toch tranen in mijn ogen. Sterkte voor iedereen die hierdoor wordt geraakt.
 8. 3 punten
  nancy

  Wo 1 april 2020

  Verder ook niet alles geloven wat je leest, er komen volgens mij ook veel broodje aap- verhalen voorbij. Vooral de Telegraaf is daar ook sterk in.
 9. 3 punten
  bumperjim

  Zondag 22 maart 2020

  Goeiemorgen Ik ga het corona nieuws maar mijden denk ik. Begin er echt last van te krijgen, gisteren zware koppijn en nu nog. Zorgen maken en niks kunnen doen is slecht voor een mens.
 10. 3 punten
  Vol

  Zaterdag 21 maart 2020

  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/03/20/de-week-van-ziekenhuisdirecteur-david-jongen-mijn-grootste-angst-is-dat-het-helemaal-vastloopt-a3994446 indrukwekkend artikel uit mijn regio. zat hier zomaar een traantje (iets meer) weg te vegen.
 11. 3 punten
  Lika

  Dinsdag 17 Maart

  De dag begonnen met mindful yoga samen met echtgenoot. Hij heeft pijn in zijn rug en ik doe deze oefening ivm mindfulness cursus. Kijk. Zo.levert deze nieuwe situatie ook weer iets op. Nooit gedacht dat we samen op een matje mindful yoga zouden doen.....
 12. 3 punten
  nancy

  Maandag 16 maart 2020

  Ik vind het niet lastig om uit te leggen, Jane, maar vind het mijn taak niet. Tenminste....in eerste instantie vind ik dit de taak van de ouders. Ik wil dit soort dingen niet van ze overnemen, dat is niet goed. En is ook totaal niet nodig, dit hadden haar ouders al gedaan. Maar ik heb zo de neiging om dit wel naar me toe te trekken. Fout. Loslaten....maar ja, dit meisje he, dit meisje...ze gaat me zóó aan het hart.
 13. 3 punten
  Bob

  Jaarpact, voor gevorderden

  Hartelijk gefeliciteerd met je 5 maanden, @knakker. Blijf maar lekker op je pad. Ook @kruidenthee67 gaat maar door. Gefeliciteerd!
 14. 3 punten
  rapilos

  Zaterdag 14 maart 2020

  Droge afmelding
 15. 3 punten
  Bor

  Maandag 9 maart

  Husband is sinds 3 weken weer werken dus ik ben nu weer alleen. Schoondochter heeft me even duidelijk laten weten "in de buurt te zijn". Oke... nou ja ik ga maar gewoon door..maar waar was ik ook alweer mee bezig..oh ja *slijpt de pijlen*
 16. 3 punten
  rapilos

  Zaterdag 7 maart 2020

  Dagpact; Roberto Leentje Puck Rapilos ( Ik heb Leentje er weer bij gezet, want zij was er af gevallen )
 17. 2 punten
  bumperjim

  Zaterdag 4 april

  Goeiemorgen! Ik kijk naar de bloemenpracht van de schipholtulpen in de tuin. Ik was graag een tulp geweest. Iemand plant je, je groeit, je komt uit, overdag open 's nachts dicht en na een tijdje ga je weer dood. Eigenlijk ben ik al een tulp. Met die gedachte: fijn weekend
 18. 2 punten
  Kohtje

  THE VOICE OF HOLLAND

  Oh.. ja, afgelopen. Moest even met de hond een rondje, die piepte ineens zo benauwd.. bleek heel hoge nood te hebben. Maar dacht nog wel wat te zien bij terugkomst. Eerder begonnen dus eerder af.. even wennen. Dag dag... en nogmaals veel sterkte, nancy. Dag lady jane ook..
 19. 2 punten
  Jopie

  Donderdag 2 april 2020

  Dat is wat hier gebeurd is. Geen sprake van liefdadigheid, noch nobelheid. Wel kijken naar hoe kunnen we voorkomen dat 1 van beide juist nu klem komt te zitten. Een nieuw contract, met nieuwe intentieverklaringen erbij. En echt ook rentedragende lening als zich dat voordoet. Ik ben sinterklaas niet, hij is niet zielig. Wel hebben we allebei een boot gemist. Respect voor elkaar. Maar juridisch heb ik nu duidelijk geen poten: het is vertrouwen op de ander. Zijn gedrag als mijn nood aan de man komt. Heb er vrede mee nu, het is goed zo, maar dit was zo'n keuze. Echt.
 20. 2 punten
  takeiteasy

  Wo 1 april 2020

  Ik ben nu toch wel blij dat ik alleenstaand ben. Ik kan met niemand ruzie krijgen en de laatste tijd kan ik het ook prima met mezelf vinden Natuurlijk blijft het een rot situatie waar we nu met z'n allen inzitten, maar wat moet, dat moet. Ik zoek maar zo min mogelijk de winkels op. Ik kreeg het gisteren zeer benauwd bij de groenteboer. Smalle paden en 1 richtingverkeer en een lange rij bij de kassa. Voortaan maar weer gewoon naar de Appie. Daar vind ik het nog het best geregeld en is het ook nooit zo druk. Voor de rest 2 x per dag een lange wandeling met de hond en voor de rest vermaak ik me binnen wel. De keuken moet nog gewit worden en de andere wand mag ook wel een verfje. Het is verleden week zo goed gelukt, dat ik er schik in heb gekregen om thuis wat op te knappen. Cleo: hoop dat je nu lekker opknapt. Ik ga koffie doen!
 21. 2 punten
  Rosee

  Wo 1 april 2020

  Ben trouwens meer aan het 'loslaten' nu. Probeer dingen waar ik geen invloed op heb daar te laten waar ze horen.
 22. 2 punten
  Smaragd

  Maandag 30 maart 2020

  Lekker gewerkt, ook ondanks de situatie krom gelegen van het lachen met collega's en bewoners/patiënten en mantelzorgers op afstand. Soms zulke hilarische situaties. Mam.......let even op want ik zie nu nog alleen je oor van binnen Sommige mensen snappen die techniek natuurlijk niet en gaan op de automatische piloot het gewoon als telefoon gebruiken, of iemand die zei, hoe kan het nou dat mijn dochter en kleinkinderen in dat ding zitten, kunnen ze er wel weer uitkomen ook haha. @Cleo66 heel veel sterkte en beterschap, je komt hier gewoon doorheen, jij en je gezin! @nancy rillingen over mijn rug. Heel veel kracht en sterkte, niet te bevatten dit voor jullie. @Bor Djw, voel mij ook goed, weet niet of dat nu door het niet drinken(katerloos) en de focus werk is/komt, of door mijn genomen besluit. We gaan het zien. Hoop dat jij het ook een beetje trekt allemaal. Voel een raar eng soort rust, weet niet wat dat is. Ook berusting in de hele situatie, het beste er maar van maken. Dat is uitdaging die wel bij mij past nu.
 23. 2 punten
  Isabeau

  Jaarpact, voor gevorderden

  3 jaar en 10 maanden @Bob gefeliciteerd
 24. 2 punten
  nondetju

  Zondag 29 maart 2020

  nou Corona zorgt ervoor dat ik veel gezonder leef! appeltje hier, elke dag ruim 10km lopen zo af en toe de mountainbike weer uit de stalling.. ik hoop dat iedereen hier de tijd goed, droog en gezond doorstaat
 25. 2 punten
  Kohtje

  Zondag 29 maart 2020

  Al 12 jaar op 12.43 u., lady jane? Weet je zeker dat het niet een stickertje is dat over je klokje heen geplakt zit?
 26. 2 punten
  Bor

  Donderdag 26 Maart

  Ja inmiddels wel. Hij herpakt zich alweer hoor, no worries. Hij is lief, niet altijd, maar ik heb erg zin om hem onder z"n naad te schoppen. Lees de draad van gister eens terug..man man..niet zo fraai hoor.
 27. 2 punten
  Fruitvlieg2019

  Donderdag 26 Maart

  Jopie, in het vliegtuig leggen ze het altijd zo makkelijk en simpel uit. Als de luchtdruk wegvalt eerst zelf het masker opdoen en dan pas van je kinderen of iemand helpen.
 28. 2 punten
  lady jane

  Donderdag 26 Maart

  maakt niet uit Bor, alles mag er zijn nu ik ben gewoon gezonds sjaloers niets is meer vanzelfsprekend maar we zijn en blijven wie we zijn
 29. 2 punten
  niks

  Donderdag 26 Maart

  Mijn vriend is na het weekend gebleven, hij werkt thuis. Daar ben ik nu wel heel blij mee. Ik hoef niets meer te doen, als ik thuis komt. Hij kookt het eten ook en doet de boodschappen. Is al druk bezig geweest in de tuin. En ja, ondertussen werkt hij ook nog Het is inderdaad wel lastig. Ook omdat je nu zo snel moet leren, of doen eigenlijk. Het voelt wel goed dat ik het vertrouwen krijg, dat ik wel veel dingen zelfstandig kan. Aan de andere kant, mag ik mij ook nog wel als leerling "gedragen". Hulp en advies ga vragen, dat ontbreekt nu een beetje.
 30. 2 punten
  Moeps

  Woensdag 25 maart 2020

  Nou krijg ik opeens het idee dat Roberto een oude bekende is... Het zal toch niet?
 31. 2 punten
  Sandro

  Bij welke muziek hou jij het niet droog?

  Past helemaal bij deze tijd
 32. 2 punten
  Cleo66

  Woensdag 25 maart 2020

  Jawel vorig jaar bij de meeting . @knakker @Bob @Etty @Rosee @Pelle2 @MijnGerrit @Rupsjenooitgenoeg en @Myle Volgens mij waren ze dat. Zo bijzonder en waardevol
 33. 2 punten
  rosa45

  Dinsdag 24 maart 2020

  Het wordt hier wel weer aardig uit z'n verband gerukt en woorden worden verdraaid.
 34. 2 punten
  Kohtje

  Zondag 22 maart 2020

  Denk je dat de brandweer daar elke avond langs komt om die verdomde geiten wéér uit die verdomde boom te halen, Adri?
 35. 2 punten
  Adri02

  Zondag 22 maart 2020

  Nou? De foto overtuigt me niet van zijn vermogen tot neerwaartse mobiliteit...
 36. 2 punten
  Kohtje

  Zaterdag 21 maart 2020

  Tja, dan gaat het ook niet meer voor me op dat ik als pessimist (want dat ben ik dus niet) óf gelijk heb óf een meevaller, in tegenstelling tot de optimist die óf gelijk heeft óf een tegenvaller.. Wat dat betreft vind ik de pessimist uithangen een optimistischer instelling dan die van de optimist. Er vanuit gaande dat ik bijna nooit gelijk heb.
 37. 2 punten
  Fruitvlieg2019

  Zaterdag 21 maart 2020

  Ik vind het bijna beschamend van mezelf maar ik vind het heerlijk om niet naar buiten te hoeven en bijna niet gestoord te worden door werk. Ik lees mij een slag in het rondte en als ik ergens meer van wil weten heb ik nu de tijd om mij erin te verdiepen.
 38. 2 punten
  lady jane

  Vrijdag 20 maart

  laat toch mensen, we staan nog maar aan het begin van de ellende
 39. 2 punten
  Lonster

  Vrijdag 20 maart

  Er zijn gelukkig ook mooie dingen
 40. 2 punten
  Bob

  Jaarpact, voor gevorderden

  Petje af voor @Kate en @Yogajuf, maar wel van 1,5 meter afstand.
 41. 2 punten
  Yvonne

  Donderdag 19 februari 2020

  Kees is de naam van mijn partner Rosee, althans, zo noem ik hem hier op het forum Maar Jane schreef over haar fietsmaatje en die noemt zij ook Kees... een heel andere Kees dus En ook ik ben nog even naar het tuincentrum gegaan vanmorgen, niet verstandig natuurlijk, maar ik had ontsmettingsgel mee , ik wilde zó graag nog wat extra struikjes... en had zomaar opeens het idee dat de totale lockdown wel eens dichtbij kon zijn... En morgen of overmorgen wil ik echt niet want dan organiseert de eigenaar van het tuincentrum de fruitboomdagen, dat laat hij gewoon doorgaan , nog dommer dan ik ben dus. Afijn, ik heb een paar leuke dingetjes op de kop getikt die ik morgen ga planten. Verbazingwekkend trouwens dat wij hier in de regio op 1 persoon na helemaal verschoond zijn gebleven tot nu van het virus. Maar dat het ook deze kant op gaat komen... dat is zeker. Wij eten straks gekookte aardappelen, rode kool en een vegaschijf...
 42. 2 punten
  Kohtje

  Donderdag 19 februari 2020

  Hier wordt niet uitgeslapen sinds m'n vrouw thuis werkt. Ze smeert ook gewoon haar boterhammetjes en neemt die mee naar boven, alleen de koffie kom ik haar af en toe brengen. Stipt kwart over acht 's morgens heeft ze met haar team een on line stand up meeting en om half negen beginnen de telefoontjes over allerlei communicatieproblemen binnen te komen.. (educatieve software) dus ze is druk. Zelfs morgen, normaal haar vrije dag, gaat ze door. Maar ze vindt het wel lekker om zo druk te zijn. M'n moeder zou eerst met m'n zus mee naar Limburg maar blijft liever thuis. Dus die hou ik van een afstandje ook in de gaten en boodschappen doen. Dit zijn zo even van die losse flodder berichtjes. Kan er momenteel nog even geen lijn in ontdekken, in niets.
 43. 2 punten
  Fruitvlieg2019

  Woensdag 18 maart 2020

  Ik zit vanaf 17:00 nar het debat te kijken waar Rutte vragen beantwoord van de kamer. Ik zie een man die doet waarvan hij absoluut geloofd wat het beste is en niet alleen voor zichzelf maar voor iedereen. Het was even geen politiek debat omdat er veel persoonlijke emotie doorheen komt. Alleen de FVD probeert er weer een relletje van te maken en scherp te zijn maar zelfs Wilders was mild. Even vielen Asscher en Rutte uit hun rol en begonnen ze over hun persoonlijke ervaringen. Niemand kent volgens mij de oplossing maar ik heb wel het idee dat iedereen aan mee werkt om het op te lossen.
 44. 2 punten
  Smaragd

  Woensdag 18 maart 2020

  Goedemorgen, Fijn juist dat je er bent! @Penny Redelijk geslapen. Koorts zakt ook wat meer. En niet alleen door paracetamol. Voor mij positief. Doe nog 1 beddagje. Wel er wat meer uit. Nu heb ik het wel gehad met dat liggen in bed. Iemand brengt straks een grote pan groentesoep. Heel erg lief. Wat meer trek om te eten. Wat ook echt moet(weerstand) Fijn dat dit forum er is, altijd maar ook zeker nu.
 45. 2 punten
  Yana

  Dinsdag 17 Maart

  Vandaag een rit door Spanje over eng verlaten wegen met steeds matrixborden waarop stond dat je er niet mag rijden maar niemand hield ons tegen. Soms een dik pak sneeuw, schitterend mooi. Morgen over de spaans-franse grens waarvan nog steeds onduidelijk is of dat mag of niet. Ik heb het verplichte Franse formulier overgeschreven, dat schijnt te kunnen helpen. Komt vast goed.
 46. 2 punten
  Vol

  Vrijdag 13 maart 2020

  Zo..lekker in bed nu, na de avonddienst ivm Corona. Ik werk bij een onderdeel van de GGD en ben nu ingezet ook op afdeling infectieziektebestrijding ter ondersteuning. Enerverende avond maar ook ‘leuk’ om mee te maken.trusten!
 47. 2 punten
  Kohtje

  Vrijdag 13 maart 2020

  Ik ben op zoek gegaan naar lekkere recepten met wc-papier maar kan niks vinden. Hier iemand misschien een ideetje?
 48. 2 punten
  Louisa

  Huiskamer 11-03-2020

  Goedemorgen. Ik heb goed geslapen. Was ook zeer moe. Nu niet mn bed uit gezweet. Gister in de middag nog kunnen slapen. Het was een halfuurtje. Voelde me heel raar worden nadien en kreeg een huilbui van een uur. Mn hoofd! Zo vol... zo overprikkeld. Het deed geen pijn nog, maar was gewoon overloaded. Ik voelde me als doodgaan. Toen kwam 16.15 een pijn opzetten. Gelukkig maar een half uur... nadien compleet wasted gaan zitten op de bank. Voelde me misselijk beroerd en ellendig. Mn hoofd is nog moe en zwaar... echt een reactie op de intake. Hoop dat t nog wat bijtrekt. Enfin, ze willen in Nijmegen een bloedonderzoek hebben. Ik moet me op ALLES laten testen wat kan. Ik vind dit echt goed! Ze willen alles uitsluiten wat kan. Heel netjes. De twee artsen waren echt super aardig en we spraken dezelfde taal zeg maar. Ik voelde me begrepen. We hebben mn hele levensverhaal de revue laten passeren. Ik kreeg ondertussen last van geheugenverliesmomentjes maar kwam duidelijk en goed over volgens mn moeder en man. Het was ruim anderhalf uur. Voelde als 5 uur lang. Na een half zat ik er al doorheen... Ik wilde nog zoveel vragen achteraf maar dat komt nog wel. Eerst even rustig aan doen en weer wat ontprikkelen... hopelijk. Ik mocht aan het onderzoek meedoen, maar heb dat geweigerd. Paling had dat niet geadviseerd en zei dat t pittig was. Robbin had een insult gekregen. Dus ik wil gewoon de gewone manier van afbouwen. Ik mocht overgezet worden op diazepam, maar heb dit ooit gebruikt en viel niet goed. Dus zei doe maar afbouwen vanaf de Lorazepam liever. Langzaam. Dan kost t maar tijd. Wel fijn. Ze dwingen niets. Ze geven je de mogelijkheid. Ze wilden mijn hele dossier bij de ggz lezen. Dus er is interesse. Voor als er dingen tijdens afbouwen naar boven komen en ze ervan weten. Eerst weer wat rust in mn hoofd krijgen en dan me een beetje voorbereiden op wat ik meeneem. Beetje jammer dat het minimaal 4 weken duurt. Paling had max 2 weken gezegd. Dat is wel matig. Maar goed we moeten t accepteren. Verder weet ik niks meer te vertellen. Het ging easy going. Ze hebben ook opiaatverslaafden dus niet alleen benzoslikkers. 13 mensen of bedden op de afdeling. Best druk. Daar zie ik wel tegenop. De prikkels... probeer t over me heen te laten komen... nu nog bijkomen van de intake en dat reizen. Dat maakte t zo zwaar.
 49. 2 punten
  Puck1982

  Di. 10 maart 2020

  Hier een droge afmelding !
 50. 2 punten
  Roberto

  Zaterdag 7 maart 2020

  Ik kom net terug van mijn ochtendrondje outdoor fietsen & fitness. Lekker in het zonnetje, de blubber droogt langzaam op.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...