Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering op 01-12-20 in alle secties tonen

 1. 4 punten
  rapilos

  Dinsdag 01 december

  En verder... Ben ik vandaag precies 3 maanden alcohol vrij Ik ga me op het jaarpact zetten Heel eng vind ik dat weer....
 2. 3 punten
  rapilos

  Jaarpact, voor gevorderden

  Bob, Ik vind dit heel eng, maar ga het je toch vragen.. Mag ik weer op het jaarpact ? Stop datum 1 september
 3. 3 punten
  Yvonne

  Maandag 30 november 2020

  Over smaak valt niet te twisten Ikkanhet. Wat jij leuk vind kan ik, mág ik, niet leuk vinden. Ik heb dat op een nette manier verwoord. En om dan heel venijnig te lezen dat ik geen gevoel voor humor heb na het stoppen met drinken, jouw dag heb verpest en een aansteller ben... Dat vind ik op zijn zachtst gezegd nogal kort door de bocht.
 4. 3 punten
  Jopie

  Dinsdag 01 december

  goedemorgen allemaal. Zo heerlijk je te lezen, @niks Mooi, zon kleintje....zon jonge moeder... (trouwens, zon ouwe vader als @bumperjim ook) Hier ook storm en regen, maar inderdaad wel weer echt "warm". Vreemd, hoe snel dat gaat...Koffie al op, zo in de benen en een eind sjouwen. Niet zeuren, gewoon dóen. Zeuren mag later.
 5. 2 punten
  niks

  Decemberpact 2020, voor een droge, niet knallende en vooral een gezonde kerst en oud & nieuwjaar

  STOP! Wacht op mij, ik ben er bijna
 6. 2 punten
  Maja

  Decemberpact 2020, voor een droge, niet knallende en vooral een gezonde kerst en oud & nieuwjaar

  Slaapmaskertje mee. Blaas maar op het fluitje!
 7. 2 punten
  Maverick

  Decemberpact 2020, voor een droge, niet knallende en vooral een gezonde kerst en oud & nieuwjaar

  Ik zwaai jullie uit en volg met belangstelling! Veel plezier, maak er een mooie trip van. Ben benieuwd welke stations jullie allemaal gaan aan doen. Goede reis!
 8. 2 punten
  Bor

  Jaarpact, voor gevorderden

  Gaaf @rapilos! Kijk eens naar de stopdatum van @Rudy Dat neigt heel erg om te denken dat dat een top- stopdatum is nietwaar?
 9. 2 punten
  Lika

  Dinsdag 01 december

  Ik hoop dat ze gelijk belt.
 10. 1 punt
  Dank voor de pilletjes @Lieke7777, ze helpen goed! Kan nu weer uit het raam kijken zonder misselijk te worden.
 11. 1 punt
 12. 1 punt
  Bor

  Dinsdag 01 december

  Is het perse misbruik dan? Vraag ik mij af.. Ik lees sex, drugs and rock"n roll.
 13. 1 punt
  Jopie

  Dinsdag 01 december

  ....als het allemaal op hetzelfde neer komt, wordt het wellicht mogelijk er een patroon in te zien van je (eigen) gedrag. Los van of je dat meteen kunt (of wilt) veranderen. Het is me niet duidelijk waaróm je deze anekdote deelde..... kan je dat uitleggen? Alcohol in ieder geval is niet mijn vijand, en al helemaal niet mijn misbruiker....: ik neem het zelf, altijd. Ligt daar óók een parallel? Zien waar je eigen aandeel ligt, en je eigen invloed?
 14. 1 punt
  De kameel doet zijn best, maar schudt als een dolle. Heeft iemand reistabletjes mee?
 15. 1 punt
  @Manou sweet dreams ... jou coupé
 16. 1 punt
  Renaldo61

  Maandag 30 november 2020

  @Bor Je doet me lachen .
 17. 1 punt
 18. 1 punt
  Trekt aan de handrem opschieten dan @niks
 19. 1 punt
  @Tatum @Lika @bolletje @niks mini niks @rapilos @Roos33 @Bob @Cleo66 @Rapid @Kyon @Jannigje @Maaaike @Reacher @lady jane @SanMiquel @Smaragd @Maja @Manou Zijn we er klaar voor ? Fuuuuuuut . We zetten koers naar station Utrecht centraal .. vanuit daar kunnen we evt achterblijvers nog laten instappen ..en bepalen we waar we heen gaan ..
 20. 1 punt
  Tatum

  Dinsdag 01 december

  Ik gebruik Naltrexon. Naltrexon (of: Revia, is hetzelfde) doet iets in een gebied in de hersenen waar trek wordt opgeroepen. Het zorgt er voor dat trek "hanteerbaar" wordt. Je kan er bij drinken, maar dan werkt een trekremmer niet meer. Dan zijn de gremlins op je schouder sterker. Mijn ervaring is dat ik duidelijk alcoholvrij moet zijn en moet willen blijven en het dan helpt mee om de eerste te laten staan en niet in huis te halen. Het helpt je dus om je aan een voornemen te houden.
 21. 1 punt
  Smaragd

  Dinsdag 01 december

  Goedemiddag, Opgestaan met een gevoel van een kater. Gaat wel weer over. Moet mij iets minder aantrekken van een ander maar idd hoe? Ben al immers gevormd . Bijschaven een beetje dan maar. Of op mijn handen gaan zitten Pijn in mijn nek, kraakt aan alle kanten. Denk omdat ik geen alcohol meer drink, deels was het ook een soort van ontspanning. Natuurlijk niet in de hoeveelheden die ik dronk. Dat leverde dan juist weer spanning op. De kater nadien. Had ik het ooit maar bij 2 glazen kunnen laten. Alhoewel, wat is er nu leuk aan 2 glazen? Niks natuurlijk. Stomme alcoholduivel. Trap er niet meer in. Heeft toch geen zin die belachelijke gedachtes. Fijne dag allen en sterkte voor degenen die het kunnen gebruiken @rapilos, gefeli en super knap van je!! Dagpact ; Rapilos Roberto Smaragd
 22. 1 punt
  Heeft iedereen alles bij zich ? Iedereen een plekje om 13.00 blaas ik op het fluitje ..
 23. 1 punt
  Alles bij me. Klaar voor vertrek.
 24. 1 punt
  @Lieke7777 als iedereen een plekje heeft mag jij als eerste op het fluitje blazen.
 25. 1 punt
  Bor

  Dinsdag 01 december

  Een arts zal nooit zeggen dat je medicijnen moet weg gooien maar inleveren bij de apotheek. Verder snap ik er weinig van wat je allemaal zegt.. Ah tegelijk @Lieke7777
 26. 1 punt
  Descartes33

  Dinsdag 01 december

  Nouja op het etiket staat dat je er niet bij moet drinken.
 27. 1 punt
  ikkanhet

  Maandag 30 november 2020

  Maar het is goed is meer dan alleen deze groep. Er zijn er een paar zie ik zal gaan missen maar die weten dat ook wel. Het ga jullie goed.
 28. 1 punt
  takeiteasy

  Dinsdag 01 december

  Ja, ik ga in de benen.Straks kom ik nog te laat.
 29. 1 punt
  Bor

  Jaarpact, voor gevorderden

  Nou ik vind wat je nu allemaal al doet al erg knap hoor @rapilos En ik zie nu, @Asterix ook 1 september. Leuk!
 30. 1 punt
  Lieke7777

  Dinsdag 01 december

  Toppie
 31. 1 punt
  Lieke7777

  Jaarpact, voor gevorderden

  Goed te lezen @rapilos climbing up ...the stairs ..
 32. 1 punt
  Ik houd het bij mijn foute "ik-hou-van-Rudolph" trui. Digitaal mag trouwens zonder mondkapje. Zolang we onderweg maar niet gaan fun-shoppen.
 33. 1 punt
  rosa45

  Maandag 30 november 2020

  Ik denk dat je teveel vrije tijd hebt ikkanhet, dat je je loopt te vervelen en dat je daarom hier maar wat gaat provoceren. Als er dan negatief gereageerd wordt kun je weer lekker een sneer uitdelen en wat mensen wegjagen. Het is dan weer van Toedels en Doeiiii maar 1 minuut later ben je weer terug.
 34. 1 punt
  Sandro

  Dinsdag 01 december

  @Rosee hier ook iemand die zich zorgen maakt om zijn kind. Slecht van geslapen vannacht. Wat kunnen we doen? Toch maar weer met zo fris mogelijke moed aan de dag beginnen. Sterkte!
 35. 1 punt
  Pinkman

  Dinsdag 01 december

  Hoge bloeddruk en hart en vaat ziekten komen van mijn vaders kant ook heel veel voor. Misschien heb ik dan wel geluk haha.
 36. 1 punt
  Yvonne

  Dinsdag 01 december

  Verschrikkelijk moeilijk Rosee, en nee, jij kunt hem niet gelukkig maken. Het hele moeilijke lijkt mij dat jij ook geen eigen kamer hebt waar jij je terug kunt trekken en jouw sfeer kunt bepalen... Jeetje, je verdient zoveel anders....
 37. 1 punt
  takeiteasy

  Dinsdag 01 december

  Heb gebeld en kan half 11 bij de huisarts terecht. Dan kan hij mij ook zien en beoordelen. Best snel. Het is zo half 11.
 38. 1 punt
  Jopie

  Dinsdag 01 december

  ik heb mijn skibroek aan, rugzak op..... water en brood mee..... bestemming bedacht..... Off we go! Get yourself together, looser! fijne dag allen.
 39. 1 punt
  bumperjim

  Dinsdag 01 december

  Onze oudste heeft me dat afgeleerd, echt waar. Op een gegeven moment moest ze naar school (was ze 5 of zo) en het schoot voor geen meter op. Ik raakte zwaar geirriteerd en toen riep ik of wil je soms een pak voor je broek? En zij: "ja". OK ik denk nou zal je t hebben ook dus ik sla op die billen, veel te hard, en toen riep ik en nou kom je mee! En zij: "nee". En vanaf dat moment heb ik nooit meer een kind geslagen. Ook geen volwassenen trouwens
 40. 1 punt
  niks

  Dinsdag 01 december

  Gisteravond belde mijn schoonmoeder. Wanneer komt het uit? Sinterklaas is hier geweest voor mini Niks. Na wat overleg, vieren we het dan maar zaterdagavond, het is tenslotte ook haar eerste keer. Niet dat ze er veel van mee krijgt, het gaat om het idee, en voor de foto's in het fotoboek.
 41. 1 punt
  nancy

  Dinsdag 01 december

  Heerlijk om te lezen Niks, doet me weer terug denken aan hoe ik het zelf ooit ervaren heb. Pinkman, succes met je nieuwe baan!
 42. 1 punt
  Heb op de valreep nog 1 voor mini Niks gekocht, wat vindt je er van @Jannigje?
 43. 1 punt
  Pinkman

  Dinsdag 01 december

  Met zo'n kleintje gaat het snel. Voor je het weet kruipt ze rond. Geniet er maar van. Mijn werktijd mag ik zelf indelen en doe ik vooral thuis. Het gaat wel om vrijwilligerswerk omdat ik in de ziektewet zit.
 44. 1 punt
  Ik neem toch maar wel mijn camouflage pak mee.
 45. 1 punt
  Ik heb ook een outfit voor jou @niks
 46. 1 punt
  Yvonne

  Maandag 30 november 2020

  Ik bepaal inderdaad niet wat er wel en wat er niet op deze draad gedeeld mag worden. Dit soort verhalen heb ik hier echter nog nooit gelezen. Ik zit niet te wachten op de slaapkamerervaringen van mijn medefrummers, klaar. Het lijkt me dat daar ander fora geschikt voor zijn. Dat is alles.
 47. 1 punt
  Zbb

  Maandag 30 november 2020

  Ik meld me droog af van het dagpact morgen weer een weekje werken na een paar weken vrij te zijn geweest vanwege een liesbreuk oparatie morgen ook weer een week droog, weltrusten allemaal.
 48. 1 punt
  Yvonne

  Maandag 30 november 2020

  Ik heb de 'anekdote' van Roberto met verbazing gelezen. Sorry, maar wat mij betreft hoort dit niet op dit forum, en hoort dit zeker niet in de 'ditjes, datjes & dagdraad' thuis. Ik zit helemaal niet te wachten op dit soort ontboezemingen, deel ze met mensen die ze wel graag willen horen of lezen, maar níet op een draad als deze.
 49. 1 punt
  Lika

  Jaarpact, voor gevorderden

  4 jaar.... de hele week aan gedacht, masr vandaag niet. Nu pas! Trots en blij. Nog steeds. Hoe anders was alles geweest als ik door was gegaan...
 50. 0 punten
  lady jane

  Maandag 30 november 2020

  Ik heb precies hetzelfde time out voor mij ook
×
×
 • Nieuwe aanmaken...