Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering op 04-04-20 in alle secties tonen

 1. 6 punten
  Marika

  Zaterdag 4 april

  Goedemorgen iedereen. Eerst koffie dan een rustig stukje zoeken om het hondje uit te laten. En vandaag 7 weken niet gedronken.
 2. 2 punten
  Marika

  Zaterdag 4 april

  Ja de vogels zijn echt blijer! Rapilos ik voel me er heel goed bij, kan veel beter de dingen aan. Alleen de slaap is bagger maar dat komt door apneu. Zat midden in de onderzoeken, moest voor de tweede keer een slaaponderzoek maar logischerwijs is dat allemaal stilgezet. Dan ga ik gewoon af en toe een uurtje even plat. Ik mis ook niks, de avonden zijn nu veel meer ontspannend. Geen geloop meer naar de koelkast voor tigste glas drank. Drie keer eruit om te plassen. Vreetbui na de drank. Ochtenden dat ik duizelig en misselijk met het hondje in de tuin zwalk. Maar ik juich nog niet te vroeg, dronk al niet elke dag, ben binge drinker die eens in de zoveel tijd ineens een avond ga zuipen. Geluk is wel dat ik nooit craving heb gehad.
 3. 2 punten
  bumperjim

  Zaterdag 4 april

  Goeiemorgen! Ik kijk naar de bloemenpracht van de schipholtulpen in de tuin. Ik was graag een tulp geweest. Iemand plant je, je groeit, je komt uit, overdag open 's nachts dicht en na een tijdje ga je weer dood. Eigenlijk ben ik al een tulp. Met die gedachte: fijn weekend
 4. 2 punten
  Lika

  Vrijdag 3 april 2020

  Gek he? Ik vecht volop met mijn eigen demonen. Dat natuurlijk wel. Maar het is ook.net of ik weer bij mijn eigenste ik kom. Lekker in mijn huisje. Alles gezellig. Bloemetje,.lampje. Ben aan het zagen en snoeien in de tuin. Doe.de boodschappen en kook.wat. ik herken mezelf van vroeger. En ik ben ooit kostwinner geworden. De vrouw met de drukke, goede baan. Dat is er ook nog. En dat ben ik.nog. Maar ik vind het zo fijn om niet meer te rennen. Om niet de hele dag te werken. Weg te zijn. Daar gaat het om. Ik werk nog steeds net zoveel. 40 uur denk ik. Maar het thuiswerken doet me goed. Dat wist ik niet.
 5. 1 punt
  Rapid

  Zaterdag 4 april

  Zo koffie gedronken in t zonnetje,nu lekker naar de moestuin
 6. 1 punt
  Lika

  Zaterdag 4 april

  Wat een vogels ja. Maar ik heb nu ook de ruimte om ze te zien. Misschien zijn zij er wel altijd, alleen ik niet.
 7. 1 punt
  rapilos

  Zaterdag 4 april

  Ja, frisse lucht, lijkt me toch wel heel belangrijk nu, is gewoon ook goed voor je weerstand En natuurlijk, ga ik nu niet naar bos en strand, waar normaal veel mensen komen |Maar..ik heb een heerlijk balkon, gezegend met een volkstuin, en lopen in de omgeving kan ook heel goed, zonder een ander in de weg te lopen
 8. 1 punt
  Ties

  Zaterdag 4 april

  Goedemorgen, mijn laatste weekend voor de komende 2 maanden, het nood rooster is weer aangescherpt. Ik ga heel rustig aan doen..
 9. 1 punt
  Jopie

  Zaterdag 4 april

  Goedemorgen allemaal. Inderdaad fris maar heerlijke atmosfeer. Ik ben onderweg naar het paterswoldsemeer. Totenmet pasen vrij en daar kan ik legaal staan en me ook wassen, cq zwemmen. Hoop ik Voor mij belangrijk een manier van overnachten te vinden die niet te zeer appelleert aan mijn sluimerend gevoel van outcast zijn. Dat is 80% kop, maar ook echt 20% de plek.
 10. 1 punt
  GewoonDoen

  Zaterdag 4 april

 11. 1 punt
  GewoonDoen

  GewoonDoen

  Mijn foto is nog een keer "gelezen", omdat ik weer terugviel in niet kunnen lopen en mijn hoofd weer overliep. Een soort van EFT op afstand. Te zweverig voor sommigen , ook hier thuis, maar het heeft enorm geholpen. Wat een rust in vergelijking met gistermorgen.
 12. 1 punt
  GewoonDoen

  Zaterdag 4 april

  Goedemorgen. Het zonnetje schijnt weer. Yes! Ook weer in mijn eigen bolletje, fijne dag.
 13. 1 punt
  Cleo66

  Vrijdag 3 april 2020

  Fijn Lika, om te horen dat deze crisis ook positief kan zijn voor mensen . Fijn voor jou , je klinkt "gelukkig "
 14. 1 punt
  Moeps

  40 dagen vasten

  Bedankt Hub voor het trouw bijhouden! Gister (donderdag) was een goede dag voor mij, vandaag wat minder.... Fijn weekend allen!
 15. 1 punt
  Lieke7777

  Depresie overwonnen,nu koning bier aan de beurt

  Mee eens wat myle schrijft , en fijn dat er aan alle kanten back up voor je is...
 16. 1 punt
  Lika

  Vrijdag 3 april 2020

  @Etty, dat gevoel van redden. Ik heb het nu in mijn werk nu en in mijn toneel. En gisteren...heel even...ik deed wat ik kon en ja weloverwogen. Ik ben lief dus. Die ontspanning is nu soms ver te zoeken. Ik ga de tuin in.
 17. 0 punten
  harald

  Harald

  Het gaat ff niet goed @Lika, net weer gedronken, geen plan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...