Spring naar bijdragen

Ging stoppen te gemakkelijk?


Bob

Aanbevolen berichten

Het programma op het hoofdpodium viel wat tegen. In tegenstelling tot het vorige jaar was er ditmaal betrekkelijk weinig te beleven in de muziekstijl waar ik eigenlijk voor kwam. Maar toch wel genoten, hoor, en na het muziekfestival heb ik ook nog twee weken door Bretagne rondgetourd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 months later...

Hee Bob, ik wil even zeggen dat ik het super vind hoe jij je energie en aandacht in ons steekt en ook alle nieuwkomers echt op hun gemak stelt. Je houdt t jaarpact trouw bij en je gaf onze Lars het goede idee om het arresleepact en de sinterklaasdraad te doen.

 Ik zat dit laatst te denken toen ik je las en ik dacht, ik zeg het eens hardop. :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

voorbijalcohol.nl wordt petramoes.nl

In deze draad heb ik een paar keer verwezen naar de website voorbijalcohol.nl waarvan ik een cursus volgde die een voor mij doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het stoppen met alcohol. Ik zag nu dat er een nieuwe website is geopend waar dat cursuspeogramma worden aangeboden: petramoes.nl, maar wie het oude url gebruikt wordt voorlopig ook nog automatisch naar de juiste site doorverwezen.

bewerkt door Bob
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 months later...

Ik pak deze draad weer eens op. Het begon twee jaar geleden met een week Frankrijk als eerste echte test of dat ook zonder alcohol leuk zou zijn en dat bleek eigenlijk geen probleem.

Nu ben ik volgens de planning zowat de hele maand mei in Roemenië en misschien ook Bulgarije, en op doorreis door Tsjechië en Hongarije. Dat zijn allemaal landen waar ze gewend zijn behoorlijk veel alcohol te drinken. Ik weet het in elk geval van Hongaren doordat ik er een paar via mijn werk heb leren kennen. Maar de reisinformatie over die andere landen is ook vrij duidelijk op dat punt.

Maar ik ben niet van plan daaraan mee te gaan doen. Ik bekijk het als een echte toerist wel van een afstandje. En hier zal ik af en toe verslag doen.

Vandaag ben ik vertrokken vanuit een koud en regenachtig Nederland en Duitsland doorgereden tot net onder Dresden, vlak bij de Tsjechische grens. Hier was het weer bij aankomst een stuk beter. Morgen door Tsjechië en Hongarije tot Boedapest waar ik twee nachten blijf overnachten voordat ik doorreis naar Roemenië.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lange reisdag en nu aangekomen in Boedapest. Ik heb een appartementje voor twee nachten gehuurd met eigen keukentje. De beheerder legde me uit dat ik de fles die in de koelkast staat helemaal leeg mag drinken. Ik nam eerst aan dat het witte wijn zou zijn en dacht nog: die tref je dan na mijn vertrek nog onaangebroken aan. Maar nee, een heerlijk bruiswatertje, zonder alcohol.

Leuke spreuk hier aan de muur: Make your Dreams  Happen

Verder houd ik het kort vandaag. Lekker slapen zo.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...