Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

kruidenthee67

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  8323
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  64

3 Volgers

Over kruidenthee67

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3095 profielweergaven
 1. Mooi! Precies dat wil je allemaal niet meer...en voor mij zou dan ook nog gelden..het zekers te weten niet bij eentje kunnen houden... Vooral doorgaan
 2. kruidenthee67

  Dagboek Bilo

  Neuh...dat klinkt helemaal niet vreemd. Herkenbaar..daar zat ook mijn weerstand...je kunt voor jezelf natuurlijk ook gaan schrijven, naast dit traject, en daarin diepgang aanbrengen. Voor mij was het zoeken van diepgang ook wel een valkuil. Juiste het 'eenvoudige' liet me veel zien. Ik drink zelf van allerlei merken de 'ontspannings thee├źn'... vraag me af of ze echt effect hebben. Maar vind ze ook lekker. Valeriaan, en dan los uit natuurwinkel, heb ik ook wel eens gebruikt. Inderdaad om te ontspannen/slapen. Dat deed wel wat. Lavendel is ook ontspannend. Ik ben geen expert hoor, maar drink veel kruidenthee. Ik weet wel dat je kruidenthee niet meer dan twee koppen moet gebruiken anders gaat het juist het tegenovergestelde effect geven. Heb ik me laten vertellen, ben geen expert. Nu weer verse munt uit de tuin en gember schijfjes..lekker.
 3. @Minky ikke nie! Dat zou niet goed zijn Maarre, welkom....en heel veel succes!
 4. kruidenthee67

  Harald

 5. kruidenthee67

  Nieuw hier

  Welkom John, goed dat je je verslaving aan wilt pakken.
 6. kruidenthee67

  Dagboek Bilo

  Welke theevraag? Ik heb de training gedaan in combi met gesprekken. En had in eerste instantie erg veel weerstand tegen dat invullen...(dacht het allemaal wel te weten ) Dat basale lijkt me niet zo n probleem dus...maar kan me voorstellen dat persoonlijk contact wel handig is.
 7. kruidenthee67

  Dagboek Bilo

  Hoi Bilo, Je bent er serieus mee bezig ADB te worden. Mooi. Ik heb zelf veel baat gehad bij een online training van Novadic. Dat waren ook soort van cognitieve gedragsoefeningen. Er zijn meer instanties die dit soort trainingen aanbieden. Ik weet van mijn maatje dat Tactus dat ook doet. Het heeft mij veel inzichten gegeven en ook positief bijgedragen aan mijn herstel. Succes!
 8. kruidenthee67

  GewoonDoen

  Ja, bij jezelf houden Leuk toch dat creabea zijn? Ik heb alles om me heen om het te doen...maar het doen...ja, heel af en toe. Dus ik word nog wel eens blij van netflix haha! Kan ook erg genieten van een goeie serie, die kijken we samen
 9. Goeiemorgen Dag lieve Lars
×
×
 • Nieuwe aanmaken...