Spring naar bijdragen

Roberto

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4.776
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    14

Alles door Roberto geplaatst

  1. Nee @Nienes, die flauwekul van wat eten we vandaag was gelukkig allang verdwenen van dit forum. Totdat ik onlangs als grap dat weer naar boven gehaald heb. En de hele meute trapt daar weer in en volgt mij.
  2. Roberto

    Sobriety for Life - Dagboek

    @Woman, Helaas vermoedde ik al zoiets. Wat ik geprobeerd heb is mee te gaan met jouw meditaties en gedachten. Dat is blijkbaar compleet mislukt. Ik ben zuinig met mijn excuses aan te bieden, maar bij deze. En blijf hier hier vooral schrijven. Dan ga ik jou alleen nog maar lezen en niet meer reageren.
  3. @Claudius, volgens mij heb je hier ooit iets geschreven over een Belgische tv presentatrice. Die jou weer deed denken aan die vrouw in de kliniek, waar jij goed contact mee had. Doet er verder niet toe. Jij voelt je eenzaam. Wat kun jij hier zelf aan doen om dit te doorbreken? Meerdere mensen hier op dit forum hebben al wat tips gegeven.
  4. @Dune, dan heb je mijn ongekuiste versie van mijn Biesbosch avontuur met mijn tantra masseur niet gelezen. Heb ik zelf verwijderd, ging behoorlijk ver in (autistische) detailbeschrijvingen. Daar was ik een hele middag mee bezig geweest. De meeste forummers snapten mijn vraag niet. Wie maakt er gebruik of misbruik van wie?
  5. @Adri03 en @Jac, persoonlijk vind ik het vrij hypocriet dat als een Indiase 'guru' Rolls Royces verzamelt, terwijl hij geen rijbewijs heeft, de hele wereld op z'n kop staat. Terwijl ene Michael Jackson rustig zijn gang kon gaan in zijn circus en dierentuin vol met retejongentjes. Die Prince de Lignac heeft zijn slaafjes al vanaf hun 25ste een goed pensioen gegeven. Zijn nalatenschap is naar een fonds gegaan voor de minima in Rotterdam.
  6. Ok @Adri03, de naam was goed maar het aantal retejongentjes niet. Beide vragen van mij gingen naast de naam ook over aantallen. Daar ging jij de mist mee in.
  7. Helaas fout @Adri03, twee dozijn Filipijnse slaafjes had hij.
  8. Roberto

    even voorstellen

    Ja @Adri03, waarom is mijn reactie niet gekopieerd? Dat is wat ik mij dan weer ga afvragen.
  9. @Francoise, dit moet je juist niet doen. Geef je gedachten geen naam. Zie ze als een witte wolk die voorbij gaat. Geen enkele aandacht aan schenken. Dat probeer ik ook, geeft mij rust. Jij bent niet jouw gedachten. Jij bent de getuige, waarnemer. Hiervoor hoef je niet voor een uurtje jezelf terug te trekken in een of ander meditatiehoekje. Kun je op ieder moment van de dag toepassen. Bijvoorbeeld: Sta ik in de rij bij de buurtsuper en erger ik mij aan treuzelende klanten. Dan doe ik mijn grounding oefening, aandacht richten op mijn voeten, stevig op mijn benen staan. En kijken naar mijn gedachten. Niets aan de hand denk ik dan, ik heb geen haast. .
  10. Ja @Adri03,vraag 1 heb je goed. Hij was een multinational op meditatiegebied. Nu mijn tweede vraag nog beantwoorden. Wie was die krantenjongen uit Rotterdam?
  11. Wie was dat ook al weer met zijn 99 Rolls Royces? En die krantenbezorger uit Rotterdam met zijn miljoenenjacht?
  12. Nee @rapilos, dit is geen dingetje van jou, maar van hun. Gelukkig zit ik in een prive omgeving waar je rustig nee kunt zeggen tegen alcohol. Ik heb nog nooit meegemaakt in mijn hele drankverleden dat iemand mij iets opdrong. Als ik alcohol drink dan doe ik mij dat zelf aan.
  13. Er Gaat Niets Boven Groningen.
  14. Goedemorgen allemaal, Vandaag begin ik met een fabel. Wie herkent zich in de kikker, schorpioen of enig ander dier? < De fabel van de kikker en de schorpioen >
  15. Ik heb twee vaste kerels voor mijn tantra massages en genoeg achter de hand. Ik kom echt niets tekort @Smaragdie.
  16. @Smaragdie, ga nu niet zitten slijmen met mijn nieuwe vriendje hier. Je zou je toch weer terugtrekken na even 'doei ' gezegd te hebben. Of heb ik dat verkeerd begrepen?
  17. Ja @Jac, dat zei ik toch, anders branden ze aan. En voor er hier weer verwarring onstaat: ik heb het over schouderkarbonades. Geen rib of haas. ps een vroegere vriend van mij dacht dat haaskarbonade van een haas kwam.
  18. @Claudius, volgens mij raak je hier jouw eigen kern. Zonder jouw verliefdheid op dat meisje uit de kliniek. Zonder jouw verliefdheid op die tv-presentatrice. En zonder jouw hondje. Wel opzoek gaan naar iets nieuws. En niet bij de pakken neer gaan zitten.
  19. Ja jammer @Claudius, wat is de reden geweest dat je weer aan het drinken bent? Je had het volgens mij minstens twee jaar volgehouden. ps sorry, een beetje overlap met Smaragd nu.
  20. Ja, dat zijn Tsjechische prijzen voor brambories. De witlof schijnt daar peper duur te zijn. Of heb ik jou niet goed begrepen @Jac?
  21. Ja @Jac, al eerder op deze dag had ik gelezen over die karbonades van Brazer. Bij mij worden die dingen juist heel zacht als je ze maar lang genoeg door laat prutten. Tot dat ze van zelf van het bot vallen. Als je ze vervolgens in een frituurpan gooit worden ze lekker krokant, net als speklapjes. Volgens mij bedoelde Brazer dit. Of het vuur staat te hoog, dat kan ook. Dan branden ze aan. ps ik zal mijn recept voor kippensoep eens opzoeken wat ik hier jaren geleden heb gepubliceerd.
  22. @Smaragdie, op een detail ingaan is een van de kenmerken van autisme. Dat heeft voor mij niets met stalking te maken. Wel met een andere manier van informatieverwerking en kunnen reageren bij autisme. Zelfde verhaal als ik alleen maar duidelijk probeer te zijn en dat bot of onbeschoft overkomt. Dat is ook een kenmerk van autisme.
  23. Roberto

    Sobriety for Life - Dagboek

    @Fonny, Soms trekken mensen zich een tijdje terug van dit forum voor kortere of langere tijd of helemaal. Daar is niets jammers aan. Zij kiezen hun eigen weg.
  24. Roberto

    Sobriety for Life - Dagboek

    @Kohtje, volgens mij is dit een persoonlijk draadje van Woman. En gaat het over rust en meditatie, niet om flauwe taalgrapjes te maken.
  25. Mooie afsluiting @Smaragdie. Zelf heb ik goed contact met een dubbel weduwnaar van zowel een vrouw als een man. Hij rookt en drinkt niet, omdat hij een goede vriend aan alcohol verloren heeft. Hij is van mijn eigen leeftijd, ik zie hem wekelijks. Ik ben bang om hem nog meer pijn te doen met mijn alcoholgebruik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...