Spring naar bijdragen

Roberto

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3.237
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Alles door Roberto geplaatst

 1. Goedemorgen allemaal. DAGPACT: Yvonne Roberto
 2. Goedemorgen allemaal. DAGPACT: Fonny Yvonne Roberto
 3. Goedemorgen allemaal. Dagpact: Fonny Roberto
 4. Okay, nog even douchen en dan lekker uit mijn dak gaan op een dance party zonder alcohol of roken. (shagje roken stiekem buiten, het is nog geen Stoptober). https://oshodancingbuddhas.nl/
 5. Roberto

  Opnieuw

  Ja, @Remi1, het is meer een vraag voor mijzelf.
 6. Goedemorgen allemaal. Dagpact: Roberto
 7. Beste mensen, Vannacht droomde ik dat het al 1 oktober is en ik nog drie weken voorbereidingstijd heb om op vakantie te gaan. Mijn planning was ergens in november, maar Divali is dit jaar op 24 oktober. Twee jaar geleden heb ik al DTP (10 jaar) en Tyfus (3 jaar) vaccinaties laten verlengen. Die reis ging vanwege Covid niet door. Inmiddels heb ik 4 covid prikken gehad en 1 monkeypox. Op 4 oktober boosterprik hepatitis B. De eerste was ruim 40 jaar geleden is nog minimaal werkzaam. Ik wil nog een rabiës vaccinatie, die zijn moeilijk verkrijgbaar. Wat een gestress allemaal om rustig op vakantie te kunnen gaan.
 8. Goedemorgen allemaal. DAGPACT: Fonny Yvonne Baskeman Renée Roberto
 9. @rosa45bovenstaande opmerking van jou heb ik vanochtend gelezen en ook reacties daarop. Soms / vaak heb ik een lange leitung voor ik reageer, onderstaand kun je lezen wat ik de hele dag al in mijn hoofd had. ---------------------- Rosa, het is jouw goed recht om te vinden dat jij geen recht van spreken hebt. Zelf denk ik daar anders over. Nieuwkomers en forummers die weinig actief zijn kunnen juist de boel hier eens opfrissen, i.p.v. achter de kudde aan te lopen met 'goede morgen, kopje koffie en wat eten wij vandaag?'. Vervolgens vraag ik mij dan af: heeft dat zin als a-neurotypisch persoon om mij daar aan te ergeren? Nee dus, daar heb ik afgelopen jaar samen met VNN keihard aan gewerkt. Met voor mij een behoorlijk resultaat. Ik heb mij jarenlang dagelijks geërgerd aan @Yvonne met haar kopjes koffie en het dagpact in zuurstok kleurtjes. Totdat zij mij vorig jaar over de drempel hielp om een klinische detox te gaan doen. En zij mijn zeer grote verzameling tuinplantjes wel water wilde geven. En nog belangrijker, zij begrijpt mij. Yvonne is de enige die het dagpact van puntjes voorziet als ik zelf nog niet online ben. En mij daarmee respecteert. --------------- Indirect lees ik hier een vraag om toestemming om wel jouw mening te geven. Die toestemming heb jij van o.a. @rapilos gekregen. Waarvoor heb jij toestemming nodig? En waarvoor geeft Rapilos jouw toestemming? Denk daar maar eens over na.
 10. Roberto

  Opnieuw

  Divali is dit jaar op 24 oktober, dan wil ik in Delhi zijn. Ik moet alle zeilen bijzetten om dit te halen. @Remi1, je hebt eerder tegen mij gezegd dat je mij best wilt ondersteunen. Maar zonder duidelijke vraag van mij niets kunt. Jij hebt een boot, hoe kan ik dat zeil bijzetten? Zelfde vraag voor @Zbb.
 11. Roberto

  Opnieuw

  Vanmiddag had ik mijn vierde en laatste intakegesprek bij Transcare. De eerste drie gesprekken vond ik goed gaan. Het vierde gesprek was voor mij een beetje een herhaling van het derde gesprek. Hoe pijn lichamelijk werkt. Ik had verwacht dat het meer over de psychologische kant van pijn zou gaan. Minder uitleg geven over wat ik allang weet. Meer vragen stellen over hoe dat bij mij werkt. Al met al heb ik een positieve ervaring met Transcare opgedaan. Met als eindconclusie dat zij niet iets aanvullends voor mij te bieden hebben in een of ander vervolgtraject. Ik ga sowieso door met mijn hulpverleenster en verslavingsarts van VNN.
 12. @rapilos, anderen corrigeren dat spontaan, niet omdat het moet.
 13. @rapilos, zoals als eerder aangegeven: Als het jou niet lukt om het netjes te doen dan geeft dat niet. Er is altijd wel iemand zo lief om dat eventueel weer te corrigeren. Dus zet gewoon je naam eronder. Ik voeg zelf altijd die opmaak toe, omdat het voor mij dan beter leesbaar is.
 14. Goedemorgen allemaal. Dagpact: Fonny Roberto
 15. Hoe groot is die boot van jou @Remi1, bijna alles op loopafstand?
 16. Goedemorgen allemaal. DAGPACT: Fonny Yvonne Roberto
 17. @Remi1, dit is geen denkfout, maar het verschil tussen denken (niet gelukt) en voelen (wel gelukt).
 18. @Remi1, nog drieënhalf uur en het is weer opnieuw vandaag, don't worry.
 19. @ikkanhet, gisteren had je een heel rijtje klachten. O.a. DVN begrijp ik nu, maar met welke klachten ben je naar die neuroloog geweest? Wat gaan ze in Maastricht doen?
 20. Dat geeft niet hoor @Remi1, er is meestal wel iemand die zo lief is om dat weer te corrigeren. Onder Werking forum heeft Bob uitgebreid beschreven hoe dat allemaal moet met je naam toevoegen aan een lijst.
 21. Goedemorgen allemaal. Dagpact: Roberto
 22. Wat een lijst @ikkanhet, succes dan maar bij de neuroloog.
 23. @ikkanhet, wat zijn je klachten, als ik vragen mag? Misschien staat dat al wel ergens, weet ik niet. Als ik mij goed herinner was jij een paar maanden geleden degene die, net als ik, lichamelijke klachten zit/zat weg te drinken.
 24. Goedemorgen allemaal'. DAGPACT: Yvonne Prana Roberto
 25. @Hadocque, ik had dit al eerder gelezen maar moest er 'even' over nadenken. Bedoel je nu amitriptyline en diazepam? Diazepam heb ik in januari al afgebouwd. Amitriptyline slik ik nog 8 dagen a 10 mg, dan stop ik daar ook mee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...