Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Roberto

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2024
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

1 Volger

Over Roberto

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2801 profielweergaven
 1. Roberto

  Opnieuw

  Vanavond op OUTtv; Lore Duitsland voorjaar 1945. Lore wordt aan haar lot overgelaten nadat haar SS-ouders door de geallieerden zijn opgepakt. Samen met haar zusje en broertjes moet Lore (een glansrol van Saskia Rosendahl) te voet door het verwoeste naoorlogse Duitsland op zoek naar veiligheid. Tijdens deze odyssee vol ontberingen ontmoet zij de joodse vluchteling Thomas (Kai Malina, DAS WEISSE BAND). Om te overleven zal Lore haar vertrouwen moeten geven aan iemand die ze heeft geleerd te haten. Zal het haar lukken zich los te rukken van de wereld waarin zij is opgevoed, die zij blind heef
 2. Wel die rijst koken in melk, niet in water. Ik ken dat wel, echt heel lekker, zoals mijn moeder dat maakte. Mijn toenmalige Indonesische vriend verklaarde ons Hollanders compleet voor gek.
 3. Ik weet niet of ik nu op de juiste dagdraad zit? Wat eten wij vandaag?
 4. Roberto

  Nieuw gemotiveerd lid

  Ik snap je wel, maar wat is er verkeerd aan een vermeend gemis compenseren? Zelf zie ik dat als oude patronen doorbreken en jezelf belonen. Hoe is dat voor jou?
 5. Roberto

  Opgezwollen buik

  Ik heb zelf in 2015 een maagperforatie gehad door Helicobacter pylori. Mogelijke medeoorzaak: alcohol. Met een ambulance naar het ziekenhuis. Van het ene moment op het ander geen alcohol, diazepam, coffeïne en nicotine, Het heeft twee dagen geduurd voor ze in het ziekenhuis door hadden wat er aan de hand was, Pinksterweekend. Tijdens een spoed operatie heb ik een alcohol ontrekkingsdelier / psychose gehad. Twee dagen onder narcose, drie dagen op IC. Bij zorgverleners ben ik altijd openlijk en duidelijk over mijn alcohol- en medicijngebruik. Dat is mijn eigen belang.
 6. Roberto

  Opnieuw

  @Bor, @Smaragd , @SanMiquelen alle andere forum leden. Al dat geban vind ik complete onzin. Voor Smaragd en iedereen hier op dit forum die met alcohol zit te worstelen.
 7. OMG, val ik voor de tweede (zoveelste) keer deze dagdraad binnen zonder iets gevolgd te hebben. Waar gaat het vandaag over? Ik hoef geen pb @Quinn, maar ben wel nieuwsgierig naar die foto. Kun je die op het huisdierendraadje zetten? Of ging die foto daar niet over?
 8. Roberto

  Opgezwollen buik

  @Vocatus, ik ben geen arts, maar als links en rechts ongeveer gelijk opgezwollen zijn, dan zijn dat vermoedelijk je darmen. Opgezwollen lever kan ook, maar die zit maar aan een kant. Voor de zekerheid wel even laten checken door je huisarts. Misschien ben je toch zwanger, dat geeft weer andere problemen, zeker als je een man bent.
 9. Roberto

  Opgezwollen buik

  Kan een maag-darmprobleem zijn, geen buikprobleem. Dan spreken wij van een bierbuik. Maag-darm problemen kunnen veroorzaakt worden door alcohol in combi met slecht eten. Stoppen met alcohol en vezelrijk voedsel eten zal wel een domme tip zijn. Dan gaat het meestal vanzelf weer over. ps als je voortdurend typefouten maakt en jezelf keer op keer moet corrigeren is er iets anders aan de hand...
 10. Wie bedoel je laiverd? Ik ben geen goed voorbeeld hier. Zou dat graag wel willen zijn. Een uitspraak van een goede collega van mij: Als je denkt dat het niet erger kan, het kan nog erger.
 11. Roberto

  Paniekaanvallen

  Ik rijd zelf geen auto, maar herken dit wel, als bijrijder. Voor mij is dit een vorm van hyperventilatie, niet gevaarlijk. Alcohol kan hier zeker een rol in meespelen. Hoogtevrees, ruimtevrees, angst om op snelwegen te rijden Toen ik geruime tijd gestopt ben met alcohol waren deze paniekaanvallen verdwenen als sneeuw door de zon.
 12. Voor het eerst sinds een tijdje durfde ik deze dagdraad weer eens snel door te scrollen. Tijd voor een liedje? Wat eten wij vandaag?
 13. Roberto

  Opnieuw

  Nee, bij mij was de hele site geblokkeerd. Misschien was ik niet uitgelogd, dat kon ik niet zien. Of eigenlijk weet ik dat wel zeker. Na een maand was ik nog ingelogd.
 14. Roberto

  Opnieuw

  Ik heb dat nummer laten blokkeren. Ga een nieuw mobieltje kopen. En dan instellen dat ik hem terug kan vinden.
 15. Roberto

  Opnieuw

  Toen ik zelf op Alcatraz zat had ik geen enkele toegang meer tot dit forum, kon niet eens meelezen. Wel via een omweg. Ik zie nu dat Smaragd blijkbaar wel kan lezen en op Like of niet kan klikken en dus online is. Dat vind ik vreemd. Misschien is er technisch iets aangepast?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...