Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Roberto

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2184
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

1 Volger

Over Roberto

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3369 profielweergaven
 1. Roberto

  Opnieuw

  @Cleo66, je slaat nu de spijker op de kop. (als autist niet letterlijk nemen...)
 2. Roberto

  Opnieuw

  Ik zie Misha als een gift voor mij.| Wij kennen elkaar slechts twee maanden, maar dat gaat dieper dan ooit tevoren. Het enige wat ons in de weg staat is ons overmatig alcoholmisbruik en pillen slikken. Daarnaast ook ons verschil in communicatie, dat bots voortdurend. Wij willen voortdurend met elkaar kappen, dan is weer de zoveelste grens overschreden. Afgelopen nacht hebben we heel lief samen geslapen. Lekker tegen elkaar aanliggen, verder niets.
 3. Roberto

  Opnieuw

  M. is open naar iedereen toe in zijn alcohol- en drugsmisbruik. Ik niet. Bij deze een eerste poging. Ik moet als eerste mijn schaamte doorbreken wil ik ooit een stap verder komen. En erkennen dat het mij alleen zonder hulp nooit zal lukken. Ik zit niet voor niets nog steeds op dit forum, houd mij alert.
 4. Roberto

  Opnieuw

  Mijn avatar is de ohm in lotus. De bloem die uit de modder groeit. M. stuur ik regelmatig foto's van een ontluikende roos in mijn tuintje.
 5. Roberto

  Opnieuw

  Helaas, nee. M. heeft vannacht bij mij geslapen. Ik ben een uurtje eerder opgestaan en zat al weer aan de wijn toen hij een uurtje later opstond. Proost zei hij. Waarop ik hem bovenstaand uitgelegd heb. Zijn advies (als alcoholist / blower): terug naar de diazepam. Dat is mijn serieuze overweging nu. M. weet wat hij zegt, is niet gek als het om verslaving gaat. Minder wijn drinken, maar hij weet zelf ook wel dat minderen geen enkele optie meer is. STOPPEN of proberen te overleven met ..., zover is het met ons beiden ps M. is 46 ik bijna 65.
 6. Roberto

  Opnieuw

  @Cleo66Onderstaand liedje heb ik als puber bijna kapot gedraaid en zonet naar mijn lieve schatje M. gestuurd, die ook al sinds zijn jeugd worstelt met verslavingsproblemen.
 7. Roberto

  Opnieuw

  Vanochtend heb ik een 9e afspraak met mijn craniofaciale fysiotherapeut gehad. Met als conclusie: heeft nauwelijks tot geen effect, voorlopig stoppen met deze wekelijkse vorm van fysiotherapie voor mijn kauwspierprobleem. Diazepam (in combi met alcohol) werkt goed, maar bouw ik snel weer af. Met de diazepam ben ik ongeveer 10 dagen geleden gestopt. In twee maanden tijd: 20 mg > 10 mg > 5 mg > 2,5 mg > 0 mg. Met als gevolg dat mijn kauwspierklachten weer hetzelfde zijn. What to do what to do now? Dat was ook de vraag van mijn fysiotherapeut.
 8. Roberto

  Even voorstellen

  @Noortje72 Welkom op dit forum, Als ik jou eerste bericht lees dacht ik: dit gaat over mijzelf, heel herkenbaar. Ik hoop dat je op dit forum de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Of beter gezegd: op dit forum krijg je de nodige ondersteuning, als je daar voor openstaat.
 9. Roberto

  Opnieuw

  Cleo, bedankt voor jouw reacties, is heel ondersteunend voor mij, meer dan je denkt. Je stopt jouw energie bij mij niet in een bodemloze put.
 10. Roberto

  Woorddomino III

  Weer, weer weer, stop eens een keer.
 11. Roberto

  Opnieuw

  @Cleo66, Vanwege zijn aanrakingsangst heb ik hem ook voorgesteld om de Nadabrahma meditatie voor paren te doen. Dat heeft hij geaccepteerd en hebben we 's avonds laat gedaan. Dat geven en nemen doe je met z'n tweeën door om de beurt elkaar zachtjes aan te raken. Alleen doe je dit volgens onderstaande beschrijving. Was mooi om samen te doen. https://www.oshorajneesh.com/osho-nadabrahma-meditation-download.htm
 12. Roberto

  Opnieuw

  @Cleo66, bedankt voor je feedback. Als ik er goed over nadenk heeft mijn relatie met M. heeft geen kans van slagen. Het is niet 'gelijkwaardig' in 'evenwicht' of zoiets. Het initiatief voor contact met mij komt voornamelijk van zijn kant, als het hem uitkomt. Dat was sinds eind juni om de 2 a 3 dagen en dan vrij langdurig in uren. Samen vissen, wandelen, fietsen, eten, soms samen slapen (seks). Best heel leuk, ondanks zijn stemmingswisselingen. Als ik contact met hem zoek, best moeilijk voor mij als autist, wijst hij dat af. ps ik ken hem vanwege mijn massages die ik gee
×
×
 • Nieuwe aanmaken...