Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Roberto

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2.344
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3.665 profielweergaven

Roberto's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Je hebt dit nog niet met je huisarts besproken Op grond van de ervaringsverhalen hier zou ik dat doen. Ik heb zelf in 2015 een delier gehad in een extreme situatie. Vanwege een onverwachte ziekenhuis opname stond ik opeens op 0 alcohol, 0 benzo, 0 coffeïne, 0 nicotine. In combinatie met een zeer ernstige aandoening. Afhankelijk van jouw leeftijd, de hoeveelheid alcohol die je drinkt en de periode hoelang kun je volgens mij best stoppen zonder delier of insult. Overleg dit met jouw huisarts. En wees zeer terughoudend met medicatie (lorazepam of diazepam) tegen ontwenningsverschijnselen van alcohol.
 2. Waarom kon je het niet laten om met mij te sparren? Van een karateka, gericht op zichzelf, zul je nooit winnen, kickboxer. Omdat het hier op dit forum niet gaat om wie de sterkste of de zwakste is.
 3. Dat is de QLB van Santosh / Jeru Kabbal, stay with your breath, keep your awareness on your breath, don't focus on other things.
 4. Roberto

  Opnieuw

  Nee, ik heb weer amitriptyline voorgeschreven gekregen, na overleg met mijn huisarts. Dat is een AD dat ook voor overbelaste kauwspieren schijnt te werken, en zenuwpijn. Vorig jaar werkte dat niet en ben ik daar na 4 a 5 weken mee gestopt. Met de diazepam was ik sinds ruim een week weer gestopt. Omdat amitriptyline een aanlooptijd nodig heeft heb ik een tijdelijk schema diazepam erbij gekregen. Na een evaluatiegesprek met mijn huisarts en kaakchirurg, begin november, ga ik vermoedelijk door met amitriptyline. Ik drink nog steeds alcohol. Uit mijn bloedonderzoek blijkt dat ik bloedarmoede heb door te weinig eten. Een tekort aan B12 / foliumzuur, als ik die uitslag goed geïnterpreteerd heb. I.p.v. pillen slikken zoek ik nu naar voedingsstoffen met een hoog gehalte aan B12 en foliumzuur. Blikje tonijn op brood, gerookte zalm en rauwe spruitjes als snack. Dagelijks eet ik een paar paranoten en wat andere noten. Door mijn bloedarmoede, moe voelen, heb ik nergens meer zin aan. Klinische opname was mijn zoveelste teleurstelling. Ik ben gisteren begonnen met die amitriptyline opbouw in combi met gezonde voeding.
 5. Roberto

  Opnieuw

  Over M. heb ik eerder hier geschreven, mijn fout om zijn volledige naam hier neer te zetten. Wil jij jouw berichtje verwijderen? Privacy schending van mijn kant.
 6. Roberto

  Opnieuw

  Ik ben een zeer kritisch persoon die op alles en iedereen wel wat aan te merken heeft. Dat laat ik soms / vaak ook duidelijk weten, tot het botte aan toe. Daarnaast geef ik ook wel complimenten. Onderstaand een mailtje naar de assistente van mijn huisarts. ------------------------------- Twee keer is er via twee artsen van VNN bloedonderzoek bij Certe geweest. Ik heb daar tig keer achter aangebeld. De eerste uitslag was zoekgeraakt, de tweede nooit meer iets over gehoord. Afgelopen woensdag heb ik met jou daarover gebeld. Jij hebt dit gelijk goed opgepakt en bent er achteraan geweest. Gisteren had ik een afspraak met mijn huisarts en het eerste wat ik zag was een kopie van Certe op haar bureau liggen. Bedankt.
 7. Roberto

  Opnieuw

  Dankjewel. Na mijn soepje en een dosis Oxytocine is mijn suïcidale bui gelukkig weer verdwenen. ps die cynische opmerking van die malloot @Delaropeheeft mij wel geholpen.
 8. Roberto

  Opnieuw

  Wie wil het recept van mijn zelfgemaakt soepje?
 9. Roberto

  Opnieuw

  Een tijdje geleden vroeg M. mij of wij samen hand in hand van de Martinitoren wilden springen. Hij had wekelijks suïcidale gedachten, ik nooit. Tot gisteren na mijn gesprek met VNN. Sinds vanochtend ben ik in mijn suïcidale fase terecht gekomen.
 10. Roberto

  Opnieuw

  * Nu ben ik op zoek naar een passend wake up muziekje. Deze niet.
 11. Roberto

  Opnieuw

  Ik houd niet van sorry, zo had ik het niet bedoeld.
 12. Roberto

  Opnieuw

  Dit is mijn eigen draadje waar ik zelf schrijf wat ik wil. Het staat iedereen vrij om wel of niet op mij te reageren. Ik kan jouw opmerking ook omdraaien: val mij niet lastig met opmerkingen die niet ondersteunend zijn,
 13. Roberto

  Opnieuw

  Het heeft wel geholpen. Mijn detox in Wijnjewoude was fantastisch. Jouw opmerking begrijp ik niet.
 14. Roberto

  Opnieuw

  Ja, dat heeft mij zeker geholpen. Alleen ben ik na een aantal maanden weer teruggevallen. Omdat ik geen terugval preventie georganiseerd had.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...