Spring naar bijdragen

Roberto

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  5.492
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  16

4 Volgers

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

17.352 profielweergaven

Roberto's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. Goedemorgen allemaal.
 2. Goedemorgen allemaal.
 3. Onlangs kwam ik dit filmpje op Facebook tegen in de besloten groep Autiction.
 4. Ja, @Lonster1, wel een dip vorige week, maar ik eet goed, slaap goed en beweeg veel. Alleen kan ik niet zo goed tegen de kou hier. Sinds kort acupunctuur als aanvulling en gisteren als extraatje tuina massage. Is heel rustgevend.
 5. Goedemorgen allemaal.
 6. Goedemorgen allemaal.
 7. Hallo @San1, welkom op ons Forum, dat breed opgezet is. Misschien is het handig om je wat uitgebreider voor te stellen onder Wie is wie? Daar krijg je vast wel wat reacties. Als je een prive maatje zoekt is het afwachten of er iemand reageert. Je kunt ook meedoen met de Dagdraad. Daar zitten dagelijks meerdere maatjes en kan het over van alles en nog wat gaan. De dagdraad is niet helemaal te vergelijken met een groepsapp, maar wel altijd open. Of daar mensen reageren ligt aan wie er online is. Probeer alles maar uit, zou ik zeggen.
 8. Ja, @Francoise, nu weer 0. Heeft deels te maken met mijn overbelaste kauwspieren. Vandaar dat de diazepam na de detox verlengd is. Maar dat gaat blijkbaar toch te snel: in 5 weken van 40 mg naar 2 mg. Dan begin ik weer last te krijgen. Alcohol heeft hier ook een negatieve invloed op. Door 's nachts tandenknarsen en klemmen. Ook mijn irritatie / boosheid op die regiebehandelaar speelt mee. Ik had van tevoren aangegeven dat ik een tussentijdse evaluatie wilde over de diazepam, hoe mijn lichaam daarop reageert. En leren omgaan met lichamelijke klachten i.p.v. weg te drinken. Iets wat ik al jaren doe kan ik niet in een paar weken veranderen. Daar is niets van terecht gekomen. Zij is nu op vakantie. Donderdag heb ik op mijn verzoek een gesprek met een verslavingsarts i.o., zij is tijdens de detox een keer bij mij geweest. Dat gesprek gaat over mogelijk gebruik van nalmefeen of campral en diazepam. Die regiebehandelaar wil ik vervangen hebben, die discussie daarover heb ik uitgesteld tot september. In het Farmacotherapeutisch Kompas staat bij spierspasmen een dosering diazepam van 3 x 5 mg per dag. Dat heb ik ook bij die regiebehandelaar aangegeven. Tot donderdag zit ik nu op 2 x 5 mg per dag. 's Morgens gelijk 5, later op de dag nog eens 5.
 9. @billy1981, vijf weken droog en toen een paar uitglijders. Daar werd ik voornamelijk moe van, heb veel geslapen. Aan VNN heb ik tijdelijk ophoging van diazepam gevraagd. Tot donderdag van 2 mg naar 10 mg, dan heb ik een gesprek met een arts. Van wekenlang hyper naar moe naar wat stabiliseren in actief zijn en rust nemen. Gisteren kwam ik tijdens mijn dagelijkse avondwandeling in een weggeefkast een leuk boek tegen. Het Nieuwe Nietsdoen: ontdek het geheim van een heerlijk simpel leven. Vandaag ga ik dus 'nietsdoen'.
 10. Goedemorgen allemaal.
 11. @Spirit, ken jij ook dat benzo-katergevoel de volgende ochtend? Daar had ik het over. Rust in mijn hoofd krijg ik door geen alcohol te drinken.
 12. @Genoeggeweest, oxazepam kater gevoel? Verkijk je niet op die benzo's.| Die kunnen nog erger zijn dan alcohol.
 13. @Genoeggeweest, wat bedoel je hiermee, als ik vragen mag?
 14. Hoi @Genoeggeweest, heb je al enig idee wat je daar aan wilt gaan doen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...