Spring naar bijdragen

Roberto

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4.869
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    14

2 Volgers

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

16.718 profielweergaven

Roberto's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

  1. @Jac, wat hadden wij ook alweer afgesproken? cc @JamesB
  2. Geldt dat ook voor mij Yvonne?
  3. Dit is voor mij ook een vorm van assertief zijn.
  4. Goedemiddag @Dune laiverd, wanneer ga je een assertiviteitscursus volgen?
  5. @ikkanhet, ik heb het al eerder gelezen, niet op gereageerd. Was vrij heavy voor mij om te lezen. Ik wens jou sterkte. ps de jezus leeftijd heeft hij, denk ik dan maar
  6. Roberto

    alcohol misbruik

    @angela79, welkom op ons forum. Je hebt niet voor niks aan de bel getrokken. Deze hoeveelheden kunnen er behoorlijk inhakken. Hoe nu verder?
  7. @Steranijs, hoe was jouw intake gesprek met jouw psychiater?
  8. Roberto

    Even voorstellen

    Ja @LightVein, dat is normaal. Rondom die tijd is jouw lever hard aan het werkt om te detoxen. Daar kun je wakker van worden.
  9. Goedemorgen allemaal, Gisteren had ik mijn wekelijks gesprek met mijn hulpverlener van VNN. Standaard onderdeel van onze gesprekken is mijn bijdrage aan dit forum en de reacties daarop. Dat laat ik hem ook (deels) lezen, voor zover de tijd dat toelaat. Hij is geen slijmbal die klakkeloos met mij meegaat, integendeel. Straks heb ik een driegesprek hem en een autisme coach. Daar heb ik al eerder een kennismakingsgesprek mee gehad. Zij kennen elkaar vanuit het Fact team van VNN. Gaat voornamelijk over ambulante detox > plan > structuur aanbrengen en terugvalpreventie. Om de vier cirkels van Van Dijk te kunnen doorbreken. Not one by one, maar allemaal tegelijkertijd. Mijn gesprekken bereid ik altijd goed voor op papier. Whish me luck @Bob
  10. Ik zie nu pas dat deze draad op het alcoholforum staat en niet op het benzoforum. @moderator, kun je dit verplaatsen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...