Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Roberto

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1303
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

1 Volger

Over Roberto

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

2178 profielweergaven
 1. Jopie, je stelt voor mij hele goede vragen. Het kost mij even tijd om dit goed tot mij door te laten dringen. Met name de vraag waarom ik dit hier gedeeld heb. Dan kan ik zorgvuldig en doordacht een antwoord op jouw vragen geven.
 2. Ja, dat vraag ik mij zelf ook wel af. Waar ligt de grens tussen gebruikmaken van en misbruik maken van? Dit hele verhaal ben ik begonnen op mijn eigen draadje nadat ik gekapt was met die tantra masseur en mijzelf misbruikt voelde op dat moment.
 3. Hallo @bolletje, wat ik nu gedaan heb had ik al eerder bedacht: alle rubrieken op dit forum richting deze huiskamer, . Met uitzondering van Wie is wie, voor wie liever een persoonlijke draad heeft. Vandaag 1 december lijkt mij een mooi begin. Nu maar afwachten of dit ook werkt. Van Onze huiskamer of O Huiskamer heb ik nu Open Huiskamer gemaakt. Met mijn verzoek om dit zo aan te houden. ps kun jij nog wat @namen toevoegen?
 4. Roberto

  Zie Huiskamer

  Beste mensen, De ervaring in deze rubriek is dat er weinig mensen reageren. Je bent welkom in onze Huiskamer onder Ditjes, datjes en dagdraad. Daar kun je terecht met al je vragen. Of reageren op anderen.
 5. Beste mensen, De ervaring in deze rubriek is dat er weinig mensen reageren. Je bent welkom in onze Huiskamer onder Ditjes, datjes en dagdraad. Daar kun je terecht met al je vragen. Of reageren op anderen.
 6. Roberto

  Zie Huiskamer

  Beste mensen, De ervaring in deze rubriek is dat er weinig mensen reageren. Je bent welkom in onze Huiskamer onder Ditjes, datjes en dagdraad. Daar kun je terecht met al je vragen. Of reageren op anderen.
 7. Roberto

  Zie Huiskamer

  Beste mensen, De ervaring in deze rubriek is dat er bijna nooit een hulpverlener reageert. Je bent welkom in onze Huiskamer onder Ditjes, datjes en dagdraad. Daar kun je terecht met al je vragen. OF reageren op anderen.
 8. Beste mensen, Veel mensen lezen of schrijven op dit benzoforum. Wat ik zie is dat er teveel mogelijkheden zijn om ergens een 'draadje' te beginnen, meestal met een vraag. Met als gevolg dat er weinig reacties komen. En veel (nieuwe) mensen weer verdwijnen. Bij deze nodig ik iedereen dan ook uit om deel te nemen aan deze huiskamer die voor iedereen openstaat. Hier kun je vragen stellen, reacties geven, ervaringen delen, et cetera. Als je liever een persoonlijke draad wilt en geen groepsdraad, stel je dan voor onder Wie is wie. @bolletje, @Wilhelmina, @Fer, @Rixie1, @jolleke, @Cyclad58, @Michellos, @Dhovarr, @poppetje, @Pluisje53, @Breg, @Vechter, @Frank86 , @Bijzondere55, @Chaus en alle anderen ook.
 9. Ja, @bolletje, ik wil best de huiskamer openen, dat heb ik wel eerder gedaan, meestal doe jij dat. Het staat iedereen vrij om de huiskamer te openen. Ik zit ook op het alcoholforum, dat loopt veel beter. Als er op het alcoholforum iemand zich als nieuw aanmeld onder Wie is wie komen daar veel reacties op met Welkom, et cetera. Dat mis ik op dit benzoforum. Ik zie ook een groot verschil tussen de mensen op het alcoholforum en het benzoforum. Los van het feit dat wij onderling als mens allemaal verschillend zijn. En alcohol en benzo's (of andere medicatie) compleet verschillende middelen zijn. Niemand gaat naar de kroeg, restaurant of feestje om gezellig met z'n allen wat benzo's te slikken. Wel voor een biertje, wijntje of wat sterkers. Ik ga nog even nadenken hoe ik dit forum wat levendiger / actiever kan krijgen. Niet dit forum, maar de deelnemers bedoel ik dan. Overigens is er niets mis mee als mensen dit forum alleen gebruiken om te lezen. Zelf zou ik dat dan graag horen van die mensen of ze er wel of niet iets aan hebben om hier te lezen.
 10. Wat ik normaal nooit doe is een reactie plaatsen op een eerdere dagdraad. Vanochtend heb ik toch nog een reactie geplaatst op de dagdraad van gisteren, dat had ik even niet door. Die dag is voorbij. Bij deze plaatst ik mijn reactie in de dagdraad van vandaag nogmaals. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja, het is maar net wat je ergens in ziet of leest.Mijn anekdote gisteren ging voor mij niet over seks.Voor mij ging het over hoever je kunt gaan onder invloed van alcohol.Daar hoort voor mij een beschrijving van details bij.En nog meer over misbruik maken van.Wie maakt er (in deze anekdote) misbruik van wie en waarom?Die man van ons? Wij van die man? J. van mij? Ik van J.?Ik denk 4 x ja.Ik heb nog meer van dat soort anekdotes van afgelopen jaar, komt allemaal op hetzelfde neer.
 11. Ja, het is maar net wat je ergens in ziet of leest. Mijn anekdote gisteren ging voor mij niet over seks. Voor mij ging het over hoever je kunt gaan onder invloed van alcohol. Daar hoort voor mij een beschrijving van details bij. En nog meer over misbruik maken van. Wie maakt er (in deze anekdote) misbruik van wie en waarom? Die man van ons? Wij van die man? J. van mij? Ik van J.? Ik denk 4 x ja. Ik heb nog meer van dat soort anekdotes van afgelopen jaar, komt allemaal op hetzelfde neer.
 12. Goedemorgen. Dagpact ; Rapilos Roberto
 13. Ik heb nu alle toelichting weg gehaald en de kern voor mij laten staan. De toelichting, waar sommige mensen zich blijkbaar aan storen, staat op mijn eigen draadje.
 14. Wat ik hier in lees is dat je niet ingelogd kunt blijven zonder dingen te zeggen die het zeggen niet waard zijn. Is dat gebrek aan zelfbeheersing? En bedoel je dat alles wat je hier schrijft dan wel het zeggen waard is? Voor wie dan? Voor jezelf? Voor andere forummers? Voor mij in ieder geval niet.
 15. Ik houd niet van die zogenaamde onder onsjes op een algemeen draadje. Daarvoor is de mogelijkheid om een pb te sturen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...