Spring naar bijdragen

April04

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    46
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Interesses
    hardlopen, koken, film, natuur bovenal strand en zee. Mijn fantastische gezin!

Recente profielbezoeken

109 profielweergaven

April04's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Raakt me wel hoor!
  2. Je kan het goed schrijven Jac, wat een mooi leven nu! Super! Ook voor mij een helder rustig leven. Gaan lekker door.
  3. Wat mooi geschreven Jac, herken heel veel.
  4. Ik vind ook lang, was ook erg vermoeid na her stoppen van de wijntjes. Ook geprikkeld en niet lekker in mijn vel. Net ff met man naar strand geweest. Werden gezandstraald maar de warme chocomelk en zeezicht was heerlijk. Wens jullie een fijne middag!
  5. Goedemorgen, ik heb 14 uur geslapen. Herkenbaar dag 16? Fijne zondag
  6. klopt, ik ben 1 keer erdoor gegaan. De dag erna en het is echt vreselijk. Dat laat je wel. Maar meerdere keren na enkele dagen toch gaan drinken dat gaf me rode vlekken in mijn gezicht. Consequent tweemaal per week innemen. Dat werkt nu voor mij wel.
  7. De inname is heel belangrijk, ook ik heb meerdere keren de inname gestaakt zodat ik toch weer kon gaan drinken. Nu neem ik twee maal per week onder toezicht van mijn partner in. Dat werkt. Vind het een goed idee Dune om elkaar te motiveren. De aversie medicatie geeft een hoop rust. Geen strijd wel of niet gaan drinken want het kan gewoon weg niet. Goed van je Dune dat je de medicatie neemt.
  8. April04

    maatje gezocht

    Ik en Ernatje zijn in gesprek, heel fijn.
  9. April04

    Nieuw hier

    Hoi Roberto, het besef is er. Nu doorgaan. De 1e week zwaar nu de strijd in mijn hoofd en het waarom dronk ik! Zoveel jaren ellende van gehad en toch was het zo. Hoe ervaar jij dat?
  10. April04

    Ik ben otto, ik ben verslaafd.

    Best Ottokl, wat goed dat je op dit forum bent beland, welkom. Misschien is het een idee om je huisarts in te schakelen. Samen kun je kijken naar wat er mogelijk is. Voor mij betekende dit een verslavingskliniek. Een praatgroep en Refusal een aversiemedicatie. Het is niet makkelijk. De terugval is altijd op de loer en ook bij is dit vaker het geval geweest. Toch weer een dappere poging ondernomen. Reden dat ik dit niet meer wil. Het leven is te kort om zo te leven. Als je advies of steun nodig hebt weet je ons te vinden. Je hebt redenen genoeg om te stoppen. Echt waar. Alle succes en fijne avond
  11. April04

    maatje gezocht

    Dag negen zonder wijntjes. Wat lijkt het mij heerlijk iemand die mij begrijpt als maatje te hebben. Steun en begrip. Iemand die het snapt. Wie wilt mijn maatje zijn? Lijkt me echt fijn?
  12. goedemiddag, Vandaag mijn negende dag zonder wijntjes. Het gaat me goed, wel ben ik erg onrustig en vermoeid. Het in slaap vallen kost mij veel moeite en ook beland ik dan vaak in enge dromen die levensecht zijn. Refusal slik ik twee keer per week. Ook merk ik dat mijn ademhaling hoog is, een druk op mijn borst. Steun krijg ik veel van mijn partner maar hij heeft nooit gedronken. Ik moet echt mijn draai weer vinden om het weer leuk te gaan krijgen zonder drank, het was zo een enorme invulling van urenlang bezig zijn met slokjes, glaasjes en gelukkig zijn in een soort roes. Heb genoeg om voor te leven maar moet echt vertrouwen in mijzelf krijgen. Geen drank meer, poging nummer 8 lijkt een goede te worden. Een leven zonder drank, zonder de roes, zonder de schuld.
  13. April04

    Nieuw hier

    Hoi Jac, dag 9 het gaat goed, wat rusteloos en slaap slecht maar ook dit herken ik. Hoe gaat met jou, je vrouw lekker thuis? Ik ga rustig door, alle ellende van de drankdagen geparkeerd. Wat een leuker mens ik ben zonder. Fijne zondag Jac
  14. April04

    Nieuw hier

    Hoi Jac, gaat echt goed! Wel wat vermoeid maar geen graving gehad. Hoe gaat het met jou?
  15. Dank je wel Nienes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...