Spring naar bijdragen

woensdag 25 december 2019


lady jane

Aanbevolen berichten

Iedereen een heel gelukkig kerstfeest. Plaatjes Kerstkaarsen

Voor mij een beetje rot begonnen. Vannacht weer eens vreselijk liggen bulderen omdat ik een deken heb waar ik, denk ik, allergisch voor ben. Heb hem al een paar keer uitgewassen maar no way ik blijf bulderen, dus gaat ie bij de vuilnis. Hup weg er mee.

Verder gisteren naar de kapper geweest en m'n plukpullekje achter m'n oor, weg laten knippen. Bij de vraag of ik het kon laten zitten begon ze vreselijk te lachen.:huh: Hoe vaak ik nu mis grijp is niet te beschrijven, en voel me dan ook vreselijk verdrietig en naakt.:blink::D

Plaatjes Zotte wezens

bewerkt door bolletje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Isabella:

Goedemorgen! Gelukkig Kerstfeest!

Knap joh, je eerste nuchtere kerstavond sinds 40 jaar, ennne... beviel het?

Ja toch, nuchter is zoveel fijner, ook al is de verleiding soms groot, mede door de maatschappij.

Sigaretten worden duurder maar wanneer pakken ze de alcohol nu eens aan, zoveel meer kapot, agressie, ongelukken en verdriet bij naasten.

Snap ik nu niks van behalve dat het om de poen zal draaien.

 

P.s.  ik had een mooie Kerstkaart gisteren geüpload maar ik kan hem nergens hier vinden en zie dat t jullie wel lukt.

Nou, volgende project om te leren voor deze oude dame:D

 

Hoi Isabella,

Ja beviel wel maar tegelijkertijd heel vreemd. Want zit er zo in gebakken he. Ja die sigaretten neem ik ook misschien ooit niet meer maar van de drank afblijven is voor nu toch veel belangrijker.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tis hier ook een beetje afzien bij oma, die hier kennelijk al 3 maanden of zo naar toeleeft en dus een gietijzeren kerstprogramma heeft waar niet van mag worden afgeweken. Zo is traditiegetrouw een volwassenentafel, een pubertafel en een "kleintjes"tafel waar van oudsher gecoacht wordt tbv het gebruik van vork en mes, netjes drinken inschenken en ook wat van de groente nemen. Nu zijn onze "kleintjes" inmiddels 15 en 17 en die raakten ogenblikkelijk van de kook dat ze niet gewoon met de twintigers konden eten. In een normale situatie schuif je dan met 1 haal de tafel 2 meter verderop, maar met oma moet je dan eerst een soort COP25 onderhandelingstraject in :( wat een nutteloze stress allemaal, mn eigen oma was zoveel relaxter *snif*

Wel lekker hardgelopen tegen t kerstvet. 

bewerkt door bumperjim
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hahaha moet wel lachen om de oma van @bumperjim. @kanikhet wat geweldig na 40 jaar kerstavond alcoholvrij, wat zal je trots zijn en terecht. En nu geen kater, zo fijn.

Ik voel me alweer stuk beter dan gisteravond, lekker kerstontbijt gemaakt, de jongens weer relaxed, zo naar familie. Fijne dag, hou het droog.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik hou wel van kerst :D

Maar hier is t voor mij alweer voorbij. Zo snel als t komt, gaat ie weer.

Nu op naar t nieuwe jaar. Hopelijk net dat ietsje beter dan dit jaar.

Toch nog veel plezier gewenst voor zij die de komende dagen nog vieren. Zelfs al lijkt t een opgave, het heeft daarmee ook weer zijn charme :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pff ik trek dat laat naar bed gaan helemaal niet meer. Kerst is hier vooral de 24e 's avonds, gisteren dus. Ik open vaak de dagdraad dus ik ben een ochtendmens en bij mij ging om 1 uur gewoon echt het licht uit. Dan ga ik gewoon naar bed. 9 uur wakker, toch keurig 8 uur slaap gehad, 5 km hardgelopen en nu ben ik weer klaar voor nog een hele middag eten en socialisen met zn 30en of zo. 

Grappig is dan dat je de extraverten dan een gezelschapsspel ziet gaan doen terwijl de introverten hun telefoon pakken. Ik ben van nature vrij introvert maar ga dan toch mee met gezelschapsspel ook al trekt me dat niet altijd maar dat blijkt dan vaak toch de beste keuze. 
De introverten hebben hun inbox up to date als ze weer op t werk komen, dat dan weer wel :D 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...