Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

kanikhet

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  109
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over kanikhet

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

540 profielweergaven
 1. Goeiemorgen allemaal, eerst koffie
 2. kanikhet

  Nieuw leven zonder alcohol

  Mijn reden dat is een goeie, Ben misbruikt waarschijnlijk door mijn eigen vader. Wilde ze met hypnose eruit halen maar heb dit geweigerd. Ben op mijn 16e verkracht. Vanaf mijn 10e was ik meer op straat dan thuis omdat het daar niet vol te houden was door de vele ruzie's etc. Van mijn 11e tot 12e door mijn oudste stiefbroer misbruikt. Vanaf mijn 10e dronk ik ook al veel te veel. Getrouwd om thuis weg te komen dus dat huwelijk was gedoemd te mislukken. Tweede huwelijk mijn man na 10 dagen betrapt met de vriendin van mijn stiefbroer. Toch negen jaar erbij gebleven en ook slaag gehad van hem. daardoor anorexia ontwikkeld was ik toch nog ergens de baas over. Nu gelukkig getrouwd maar toch in dit huwelijk twee jaar lang gechanteerd en misbruikt geweest. Dit is het een beetje in een notendop.
 3. Goeiemorgen hetisgenoeg……. wil best je maatje zijn ook ik kan er een gebruiken
 4. kanikhet

  beetje trots

  , naar aanleiding van UMCG onderzoek1 met betrekking tot mortaliteit in combinatie met hoge B12 waarden hebben tot grote commotie onder patiënten geleid en onduidelijkheid verschaft. Bij deze willen we de ongerustheid bij patiënten en eventueel artsen, wegnemen met het volgende: Voor patiënten met een B12 deficiëntie die supplementen (oraal dan wel injecties) nemen, ons statement: Vrees voor ‘te hoge waarden door suppletie’ is ongegrond! Ook de onderzoekers zeggen zelf in een verklarend krantenbericht (helaas achteraf): Niet voor B12-tekort: Maar betekent het dan dat mensen met een tekort aan B12 – die geregeld injecties met B12 krijgen – daar nu acuut mee moeten stoppen? ‘Nee’, stelt Bakker resoluut. ‘Hiervoor geldt nog steeds dat het goed is om een B12-tekort aan te vullen als dat medisch nodig is.’
 5. kanikhet

  beetje trots

  Myle, Nu tikte iemand dit>>>>> Ik heb dat ook opgezocht, maar als je van de drank bent schijnt de dokter je b1 van 800 mg voor te schrijven ,en dat het beter samenwerkt met andere vit B ,dus neem je er een combo bij. Zelfde recept schijnt goed te werken bij de al bekende vermoeidheid bij fibromyalgie.
 6. kanikhet

  beetje trots

  Graag gedaan, ik ga er nu ook twee nemen i.p.v. een.....nog een fijne dag
 7. kanikhet

  beetje trots

  Hoi Myle, Ik heb het even opgezocht en je hebt gelijk. Overdosis vitamine B1, B2, B8 en B12, E Dit heeft geen schadelijke gevolgen.
 8. kanikhet

  beetje trots

  Dank je wel gaat super al zijn er ook veel moeilijke momenten.
 9. kanikhet

  beetje trots

  Wat is jullie dosering voor vitamine B1 want slik 100mg per dag maar ben en blijf heel moe?
 10. kanikhet

  beetje trots

  Ja hebben net afgesproken 1 februari uit te gaan eten en dan proosten we inderdaad met een alcoholvrije.
 11. kanikhet

  beetje trots

  Goeiemorgen, ook ik doe mee aan IkPas maar ben op 19 december al begonnen en heb alleen van oud op nieuw iets gedronken. Dus van de 28 dagen al 26 dagen nuchter. Waar ik zelf het meest blij mee ben is dat ik steeds meer voordelen ga zien van het niet drinken. Wou eerst januari alleen doen met de gedachte 1 februari een feessie te bouwen. Maar daar kom ik op terug. Wil dan ook gewoon doorgaan. Moet ook nog steeds bloed prikken en mega schrik ervoor. Ik ben wel elke avond kapot moe en haal smorgens de wekker niet ben dan al eerder wakker. Ook overdag de hele tijd moe en futloos. Hoop dat ik zo door ga al zitten er wel moeilijke momenten tussen. Heb in de avond wel eens dat ik denk wat saai op deze manier. Maar dan vraag ik bij mezelf.....mensen die niet drinken zijn dus saai??? Niet dus. Fijne dag allemaal.
 12. Goeiemorgen allemaal
×
×
 • Nieuwe aanmaken...