Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

kanikhet

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  57
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over kanikhet

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

270 profielweergaven
 1. kanikhet

  nieuw

  Hoi Maja, Ja gaat echt super, op wat lichamelijke kwalen na die trouwens naar alle waarschijnlijkheid niets met drinken of niet drinken te maken hebben. Ja moet je zeker doen dat bier is echt heel lekker en smaakt super. Ik kwam gisteravond ineens tot de ontdekking dat het drinken de hele dag nog niet in mijn gedachten was geweest En de 17e op verjaardag heb ik wel 10 flessen wijn leeg geschonken en de nodige biertjes uitgedeeld, zelf alleen maar warsteiner gehad en toch een super dag gehad. Dus zo kan het ook. Ben ook 2 dagen wezen shoppen en zolang weg geweest dat ze me hier al gingen missen hahahaha. Enigste wat ik nog mis is mijn ijver die wil nog niet helemaal maar zal ook wel weer goed komen. Voor de rest kijk ik veel TV en videoland en verkoop spullen op marktplaats dus krijg mijn tijd wel ingevuld. Hoop het gaat met jou ook nog heel goed.....groetjes van mij
 2. kanikhet

  Dit ben ik, Maja

  Een jaar of 22 geleden was mijn Gamma gt 199 dus wacht nog even met bloed prikken veel te bang ervoor
 3. kanikhet

  nieuw

  Hoi Maya, Het gaat best goed op dit moment. Het alcoholvrije bier uit Duitsland heet bittburger en warsteiner, wij kopen het altijd bij de drankhandel in Duitsland net over de grens hier. Ik ben gisteren uren wezen winkelen en lekker op een terrasje gezeten met een cappucinno . O wist ik niet moet dan uitzoeken hoe dat moet om hier een persoonlijk bericht te sturen. Ik moet ook elke dag de nadelen door mijn hoofd laten gaan want weet dat die anders steeds meer vervagen. Hoop je hebt nog wat kunnen slapen. Groetjes van mij en een fijne dag
 4. kanikhet

  nieuw

  Hoi lady jane, Drank weg doen is moeilijk hier want krijg heel veel aanloop en bezoek en omdat ik niet meer drink ga ik niet tegen mijn bezoek zeggen dat ik niets in huis heb. Vandaag dus verjaardag maar sta er heel goed in, ben ook niet bang dat ik iets wil hebben. Begrijp zeker dat des te langer ik droog sta de drang om iets te nemen wel een keer de kop op steekt maar kan dan altijd de hulp van mijn man inschakelen. Ik leef ook met de dag nu en ben er nog steeds niet uit of ik (ooit) weer sociaal kan drinken. Maar tot nu toe bevalt dit me heel goed al merk ik nu mijn aandoeningen wel veel meer. Met drinken kon ik dat nog verdoven maar de ene kwaal vervangen door de andere is het ook niet weet ik nu.
 5. kanikhet

  nieuw

  Goeiemorgen Ik lees trouwens dat de meeste hier de drank uit huis hebben gedaan. Dat heb ik dus niet heb zowat een wijnkelder (te duur om weg te doen). Ben ook niet een echte wijndrinker al lust ik hem wel mar daar zal ik mij dus niet aan vergrijpen en aan jonge jenever, j├Ągermeister etc ook niet. Dus dat staat hier wel veilig. Heb zelfs nog bier hier voor een dag goed door te zakken maar ben juist heel blij als ik die in de koelkast zie staan dat ik denk....nou mooi niet. Vandaag dag 13 zonder drank, de gedachte aan een fles bier gaat wel eens door mijn hoofd maar is gauw genoeg verdwenen. Alleen heb ik ineens veel meer lichamelijke klachten daar wordt ik wel angstig door. Morgen heb ik hier een verjaardag waar ik visite drank ga geven en zelf aan de fris. Ergste is dat ze gaan vragen....jij geen drankje? dat zijn ze van mij helemaal niet gewend dus zeg dan maar dat ik nieuwe medicijnen heb waar ik niet bij mag drinken. Fijne dag allemaal.
 6. kanikhet

  nieuw

  Hoi Maja, Tot nu toe boven verwachting goed. Het duiveltje is tot nu toe best rustig, de gedachte aan drank gaat wel eens door mijn hoofd maar is gelukkig snel genoeg weer verdwenen. Zijn inderdaad net begonnen maar we winnen van die duivel en vindt het top om gedachten en gevoelens uit te wisselen zoals nu met jou dat geeft toch weer extra moed en kracht. Mijn energie is er nog niet echt maar is ook wisselend per dag. Tips, niet echt ik neem als ik zin heb in alcohol heb een alcoholvrije uit Duitsland en die smaakt eigenlijk bijna hetzelfde als echt bier maar dan zonder de roes haha. Heel anders dan alcoholvrij uit Nederland. Ernaast kijk ik veel videoland verzet mijn gedachten ook en doe veel aan online winkelen geen goeie tip (kost alleen maar geld) Jij zit vandaag dus of dag 17 en ik op 11. Knap hoor gefeliciteerd en ga zo door. Als je wilt kunnen we misschien elkaar toevoegen op facebook en elkaar via Messenger nog meer steunen. Groetjes en een fijne dag.
 7. kanikhet

  Dit ben ik, Maja

  Welkom Maja, Wat goed dat je je verhaal heb verteld hier. Ik wens je heel veel sterkte en succes met het stoppen. Ben zelf ook pas 10 dagen van de drank af. Herken veel in je verhaal.
 8. kanikhet

  nieuw

  hoi lady jane, Heel dubbel er is angst maar ook trots nu is de eerste week van het afgelopen jaar (jaren) dat ik droog sta en sta er nog volledig achter. Alleen mijn energie is ver beneden peil. Dus lang leve videoland.
 9. kanikhet

  nieuw

  Hoi Lonster, Dat weet ik niet misschien is er van alles mis met me dat is de angst
 10. kanikhet

  nieuw

  Dank je.....dat is zeker waar, krijg hier ook veel steun. Maar lotgenoten contact is toch net iets anders en die weten wat het allemaal is. Hoi Sandro, Ervaring lijden jammer genoeg al vaker mee gemaakt. Maar zeg zelf succes is een keer meer opstaan dan je bent gevallen.
 11. kanikhet

  nieuw

  Hoi heel mooi en inderdaad ook heel waar
 12. Daar ben ik ook wel bang voor. Dat ik ga denken van zie je wel zo erg was het niet. Je hebt jezelf toch bewezen dus je kunt het ook laten.
 13. kanikhet

  Vitamine B1

  ok dank je ga ik die meteen bestellen
 14. kanikhet

  Vitamine B1

  Hallo, Ik lees veel over vitamine B1 is dat zo dat je die beter kunt nemen als je stopt met drinken?
 15. kanikhet

  ????

  Hoi Bob, Ja is allemaal nog een beetje vreemd en wennen voor me
×
×
 • Nieuwe aanmaken...