Spring naar bijdragen

ikkanhet

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  9.789
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  68

Alles door ikkanhet geplaatst

 1. ikkanhet

  KiloKiller

  @Donder hoe gaat het met je? Maak me een beetje zorgen.
 2. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag @Spirit
 3. Goeiemorgen @Maja en overige frummers Zou vandaag naar het radboud umc moeten om half 9 al. Gaat de laatste tijd zo goed maar uitgerekend vannacht wordt ik ziek. En kan ze niet eens eerder bereiken om de afspraak te verzetten. Gisteren de verjaardag van mijn.man gevierd. Smorgens eerst samen lekker wezen ontbijten. Misschien is er toch iets verkeerd gevallen bij mij.
 4. Goeiemorgen lieve frummers Gebroken nacht gehad door nachtmerries. Ik had een dodelijk ongeluk veroorzaakt en er vandoor gegaan. En we waren naar België verhuisd en dat was een ramp.
 5. Dank je wel. Nou ik had laatst al verteld dat er door de nieuwe medicijnen een wereld voor me open gaat. Een verschil van dag en nacht. Maar er komen ook spannende tijden aan Ivm onderzoek naar MS. Maar voor nu geniet ik van alle nieuwe dingen die ik kan doen.
 6. Wow super @Adri03 wat goed. Dan val ik in het niet met mijn 500 dagen vandaag.
 7. Goeiemorgen lieve frummers Wens jullie allemaal een fijne dag
 8. Goeiemorgen lieve frummers Wens jullie allemaal een hele mooie dag.
 9. ikkanhet

  KiloKiller

  Fijne vakantie Bob en heel veel plezier
 10. Goeiemorgen lieve frummers De afscheidsdienst gisteren was super mooi
 11. Goeiemorgen @Yvonne maakt niets hoor. Dank je wel
 12. En buiten mij en bollewol nog een paar
 13. Goeiemorgen lieve frummers @bolletje hartelijk gefeliciteerd en een super mooie dag gewenst Hartelijk gefeliciteerd voor de overige jarigen hier die ik niet meer precies weet
 14. Ga ik zeker doen @Yvonne ben nu ook zo ver dat ik een feestje of überhaupt het woord feest niet meer met drank associeer.
 15. Dank je @Yvonne Ik heb er bijna nooit aan deel kunnen nemen door mijn darmproblemen. Heb sinds 17 juni nieuwe medicijnen en ze werken echt. Dus er gaat een wereld voor me open nu. Wel snel ff afkloppen.
 16. paar drukke dagen voor de boeg. Vandaag high tea met mijn moeder en zus. Morgen verjaardag Zondag uitgenodigd voor een ontbijt en later op de dag weer een verjaardag. maandag helaas crematie van.mijn schoonbroer en zijn vrouw. Zij is door ziekte overleden en hij heeft besloten met haar mee te gaan middels euthanasie.
 17. Goeiemorgen @Yvonneen overige frummers
×
×
 • Nieuwe aanmaken...