Spring naar bijdragen

ikkanhet

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9.933
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    71

Alles door ikkanhet geplaatst

  1. Goeiemorgen @Beatrix en alle overige frummers. Hier ook een kort nachtje. Moet om kwart over acht bij de huisarts zijn. Hoest nu al een maand als een zeehond en keelpijn. Dus toch maar ff laten nakijken.
  2. ikkanhet

    Woorddomino III

    Haasten is zelden goed
  3. Tsja @bumperjim hetzelfde als een man veel vrouwen versierd dat mag maar andersom is een vrouw een slet of erger.
  4. Dank jullie wel allemaal. Het is goed verlopen en heb ook geen bijwerkingen gehad gelukkig. Al was het een lange dag. Ik ben een echte kletskous dus dacht ik klets de dag wel om. Maar dat is best moeilijk als je de enige op de kamer bent. Maar de kop is eraf en hopelijk werpt het zijn vruchten af.
  5. @alesto ik krijg het infuus voor MS.
  6. Goeiemorgen lieve frummers Vandaag is het dan zover. Mijn eerste infuus, best wel spannend. Maar het is weer zo vanavond.
  7. Welkom aan alle nieuwe frummers
  8. Ik vind het allemaal een beetje spannend nu. Ga halfjaarlijks een infuus krijgen alleen de eerste keer verdeeld over 2 dagen. Komende dinsdag krijg ik mijn eerste infuus.
  9. Goeiemorgen allemaal
  10. Dank je wel @Francoise het valt allemaal niet mee. Maar we gaan dapper door.
  11. Nee nog niet omdat onze huisarts meent dat dat niet nodig is en als je bij het invullen daar geen naam van een behandelend psychiater kunt invullen kom je al niet verder. Dus wel ernaar gekeken.
  12. Goeiemorgen lieve allemaal
  13. Dank je @Dune Ik hoop ook dat hij gauw meer hulp krijgt. Anders vrees ik ervoor hoelang hij nog gaat wachten.
  14. @lady jane ik begrijp heel goed wat je bedoeld. Maar in dit geval is het net even anders. Mijn zoon was onder behandeling bij zorgverlener A. Wordt door verwezen naar B. Bij B heeft hij een intakegesprek gehad. Maar hulpverleners bij A hebben hem al uitgeschreven en B vermeld dat het niet zeker is dat hij bij hun terecht kan. Dus daar staat hij ook niet ingeschreven met als gevolg dat hij nu geen behandelaar meer heeft.
  15. Ik ben voor de 10e dag alweer behoorlijk grieperig en verkouden. Stik soms bijna in het hoesten. Traject van mijn zoon loopt nog niet lekker. Het is op het moment van het kastje naar de muur gestuurd worden. Iedereen wijst naar elkaar.
  16. @Freekie bijslapen lukt meestal wel gelukkig.
  17. Goeiemorgen @Beatrix en alle overige frummers Hier ook al om half 2 eruit helaas.
  18. Goeiemorgen lieve frummers Sterkte @bolletjeheb het ook gehad tis zo voorbij
  19. Goeiemorgen @Beatrix en alle overige frummers Heel veel succes met het over verhuizen. Hier snip en snip verkouden. Hoest als een zeehond en super pijnlijke keel.
  20. Goeiemorgen @Beatrix en alle overige frummers Vanmiddag naar de verjaardag van kleindochter die vandaag 16 is geworden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...