Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Kyon

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  354
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over Kyon

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

813 profielweergaven
 1. Kyon

  Vrijdag 26 juni

  Ik woon er ook maar kan er juist wel van genieten. Verveelt nooit.
 2. Alweer 3 maanden. Ben alweer zover dat ik er helemaal niet meer iedere dag aan denk. Het gaat prima en eigenlijk wel makkelijk. Alleen nu ook iedere dag 1 of meerdere ijsjes
 3. Kyon

  Zaterdag 20 juni 2020

  Katers zijn het
 4. Kyon

  Zaterdag 20 juni 2020

  @Lieke7777 ondanks dat het moeilijk is, is het wel fijn dat je gaat zien en begrijpen waar het bij jou vandaan komt. Zo kun je misschien wel los komen ervan en zal het als een opluchting voelen.
 5. Kyon

  Zaterdag 20 juni 2020

  Goedemorgen allemaal. Het wordt weer een warm dagje. Ben nu al aan het zweten na de wandeling met de hond. Voor wat betreft alcohol gebruik, kon ik er eigenlijk heel slecht tegen als ik de dagdraad van gisteren lees. Ik kotste er altijd alles uit als ik al 1 liter wijn had gedronken. Daar werd ik zo ziek van. Maar een gewone fles van 0,75 kon ik wel verdragen. Maar ik denk dat de verslaving bij mij is de drang en het dan ook niet bij 1 glas kunnen laten. Die fles moest toch altijd leeg, ondanks mijn goede voornemens van die ochtend. Voel mij nu veel lekkerder, frisser en vooral ook vrijer. Geen onrust meer in mijn hoofd, wanneer kan ik een glas pakken, snel even een slok uit de fles pakken stiekem want dat ziet dan toch niemand etc. Wat ik ook merk is dat ik veel meer zin krijg in allerlei dingen ondernemen. Dat hoefde voor mij allemaal niet zo toen ik nog dronk. Dan had ik mijn werk en aansluitend koken en beginnen met drinken tot de fles leeg was en dan naar bed. Thats it. Nu ga ik het ‘s avonds weer tekenen en andere dingen doen. Vanmiddag hebben wij een afspraak om 3 elektrische fietsen te gaan testen. Ben heel benieuwd welke het gaat worden. Had al goed uitzoekwerk gedaan welke we nodig hebben. Wij wonen in het heuvelland dus dan is een goede ondersteuning wel belangrijk om leuk te kunnen fietsen. En dan lekker mooie knooppunt routes uitzetten. Heerlijk, ik hoef niet naar het buitenland met de vakantie. Wij gaan dan hier tourtochtjes maken. Nu nog hopen dat de levering dan niet maanden op zich laat wachten Fijne dag allemaal, en hou het droog qua alcohol
 6. Kyon

  Zondag 14 juni 2020

  Hier ook een droge afmelding. Morgen lekker dagje vrij en we gaan naar de dierentuin. fijne avond.
 7. Kyon

  Zondag 14 juni 2020

  Goedemorgen. Dagpact Momentum Maja Kyon Net terug van een heerlijk rustige wandeling van een 1 uur met de hond. Op zo’n vroeg tijdstip zie je geen mensen maar des te meer dieren. Heerlijk vogel gekwetter en veel konijntjes gezien die achter elkaar rennen Fijne zondag allemaal.
 8. Kyon

  Zaterdag 13 juni

  Ik meld mij droog af. Welterusten alvast
 9. Kyon

  Zaterdag 13 juni

  Deze man Frederik Imbo is geweldig. Raad ook iedereen aan om zijn filmpjes te kijken. Echt met veel humor en (h)erkenning.
 10. Kyon

  Zaterdag 13 juni

  Goedemorgen. Het is weer weekend dus dan sta ik weer op de Dagpact. Hier gisteravond en nacht heerlijk veel regen gehad. Was echt blij vanochtend om overal plassen water te zien. Zag de natuur gewoon fris en “blij” zijn. Fijn weekend allemaal!
 11. Kyon

  Zaterdag 6 juni

  Hier ook Dagpact geslaagd.
 12. Kyon

  Zaterdag 6 juni

  Goedemorgen @niks, wat leuk! @Renaldo61 duik maar weer even lekker je bed in of op de bank. Is veel beter dan bier drinken Ben zo blij met de regen. En de natuur ook
 13. Kyon

  Zondag 31 mei

  Kom op Smaragd. Het is niet alles of niets. De meeste van ons vallen wel eens terug. Morgen de draad weer oppakken.
 14. Kyon

  Zondag 31 mei

  @Jopie alsnog gefeliciteerd
 15. Kyon

  Zondag 31 mei

  Goedemorgen. Tjonge vanochtend tijdens het wandelen met de hond hoor ik opeens een hoop geschraap over het plein. Zie ik daar een bekertje van de mcflurry lopen.... Blijkt een arme egel met zijn kopje vast te zitten in de plastic deksel. Heb eerst voorzichtig het bekertje eraf gehaald en toen trok hij zich in. Toen op de rug gerold en de plastic dop van zijn kopje verwijderd en hem weer omgedraaid. Pfff wat een ellende als die dieren door onze troep vast komen te zitten. valt het jullie ook trouwens op dat er sinds de Corona veel meer troep langs de weg ligt? Ik zie mondkapjes en vooral heel veel poetspapier overal in de bermen liggen Maar ik was blij dat ik toch deze route gelopen hebt en het egeltje weer kan zien waar hij heen loopt. Fijne Pinksteren en hou het droog !
×
×
 • Nieuwe aanmaken...