Spring naar bijdragen

Lonster

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  3.995
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

1 Volger

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2.977 profielweergaven

Lonster's Achievements

Ervaren Forummer

Ervaren Forummer (3/4)

 1. 24 km lopen is inderdaad ook al heel wat, vooral op zo'n warme dag. Dat gepuzzel van vervoer en overnachting vind ik ook leuk. Maar nog fijner, als je een partner hebt die dat uitzoekt. Dan zou ik die fout van 40 km ook niet erg vinden voor een keer. Als het maar bij die ene keer blijft dan hè. Ik heb alles om me heen verzameld om een binnendeur te verven. Eerst afkrabben en wat beschadigingen repareren. Schuren. Verven. Ben benieuwd hoe ver ik kom. Als ik een klus wil starten, vind ik dat ik gelijk álles moet doen. Dus ook andere deuren. Of meteen ook de ramen wassen, stofzuigen opruimen, iets repareren etc. Dan wordt het zo'n groot project, dat ik er lamgeslagen van raak. En er maar niet aan begin. Vanavond uit eten, dus ik hoef geen boodschappen te doen. Ok. Let's go.
 2. Lonster

  Woorddomino III

  Zonde van het eten misschien, maar jezelf als afvalemmer gebruiken is ook niet best.
 3. Je lever heeft vocht nodig om koffie af te breken. Ik heb geleerd dat koffie en zwarte thee daarom niet meetellen. Van veel koffie drinken krijg ik last van mijn maag en word ik hyper. Ik probeer het bij drie, max 4 te houden. Wat ik soms best moeilijk vind. En veel water drinken ook. Dan moet ik weer veel naar de wc, en dat komt niet altijd goed uit. Vandaag ben ik vrij, voel me moe. Weet niet goed of ik er aan toe moet geven of in beweging komen. Ik denk het laatste, ga het zwembad maar weer opzoeken. Gisteren heb ik ook al lopen lummelen, teveel is ook weer niet goed. Gisteren las ik een paar interviews met 100 jarigen, die vertelden wat volgens hen het geheim was van een lang en gezond leven. Een opgewekt humeur en in beweging blijven, zeiden er veel. Naast niet roken en geen alcohol. Een mens is gemaakt om te bewegen en niet om achter de laptop te zitten. @ikkanhet gefeliciteerd met drie maanden niet drinken, echt knap hoe je de knop hebt omgezet.
 4. Ik had hetzelfde laatst op een feestje. Last van al die gesprekken die door elkaar liepen, en een soort onrust. Als drinker zou ik gezellig meekletsen en quasi-geïnteresseerd doen en blijven hangen. Als niet-drinker ben ik die gesprekken en dat gehang snel zat, ga ik lekkere hapjes zoeken en dansen, er was een dj. Met een onbekende gekletst die ook aan het dansen was. Vroeg naar huis en fris weer op. Wel wat 'ongezellig' omdat ik niet meedrink. Maar beter voor mij. Een vriendin die met de auto was klaagde een paar dagen later dat ze het vervelend vond dat ze maar twee wijn had kunnen drinken. Toen ik vertelde dat het zonder wijn ook best leuk was, kreeg ik alleen maar een wat stuurse blik. Het zit er zo ingebakken, drank = gezelligheid.
 5. Dagpact ; Quinn Fonny Freekie Reacher Rapilos Lonster
 6. Van mooi keukenspul kan ik wel hebberig worden, zoals Japanse messen en dure pannen. Ik probeer tegenwoordig wel wat duurzamer te zijn en dan weliswaar duur spul te kopen maar daar doe ik dan ook een eeuwigheid mee. Nu ben ik aan het sparen met punten voor een wokpan van gerecyclede materialen. Dat sparen van bonnetjes en coupons kan ook een hele verslaving op zich zijn. Daar heb ik verder geen last van gelukkig, ik hou niet zo van dat speuren naar koopjes.
 7. Vandaag een verveel-dagje. Dat is ook de bedoeling, niks niet allemaal plannen maken. Tuin of bank, en boek.
 8. NIET MEER DOEN DUS BEHALVE ALS JE SCHREEUWERIG AANDACHT WILT VRAGEN EN DE ERGERNIS VAN ANDEREN OPWEKKEN
 9. DAGPACT Fonny ikkanhet Yvonne Freekie Spirit nancy Lonster
 10. Het is geen ongeschreven regel. Het is de etiquette van internet, nettiquette. Ook in mailverkeer. Hoofdletters is schreeuwerig aandacht vragen en wordt als storend ervaren al het veelvuldig gebruikt wordt. (bron: Wikipedia, Nettiquette)
 11. Ook goedemorgen. Broodjes gesmeerd, ik ga het koele bos in. In het bos en aan het water is de warmte beter te doen dan in de stad. Ik heb een grote schotel met water neergezet in de tuin, de vogeltjes nemen daar lekker hun bad. Leuk spektakel.
 12. Ha ja ik zat vrijdag ook met 6 mensen in de bioscoop. Mooie film gezien, Encore of En corps. Over een danseres die een blessure krijgt. Ik houd van Franse films. Vervelend dat de warmte zo blijft hangen @rapilos. Is een ventilator dan geen uitkomst? die blaast de warmte een beetje weg. Bij mij helpt dat wel.
 13. Het is iets waar ik de laatste tijd veel over nadenk, alleen op pad. Ik heb wel vriend(in)en en afspraken, maar vaak gaat de relatie of de kinderen of werk voor, wat heel begrijpelijk is. Maar dat maakt dat je soms moeilijk iemand zomaar meekrijgt voor een weekendje. En het leek me juist leuk om afgelopen weekend wat te doen, omdat mijn vakantie begon. Dus vandaar dat ik het op die manier bedacht had. Met afspraken met kennissen waar dus niks van kwam, maar uiteindelijk dus wel lekker weg geweest.
 14. Ja dat is een goede tip Bob. Het is nog ongebruikelijk.
 15. Klinkt lekker Nancy. En niet al te dikmakend inderdaad. De risotto ook. Ik kook, als ik thuis ben, voor de lunch uitgebreid. Ik had een salade met ansjovis, veel groenten, witte bonen, olijven. En geen gekookt ei. Die heb ik net gegeten, geen echte trek meer door het warme weer. @Yana ik wandel wel alleen korte of langere stukken op bekend terrein, maar zo in het wilde weg een hele dag wandelen op een onbekende plek verder van huis komt er nooit zo van, alleen als ik een afspraak mis (dat was in dit geval zo, ik zou met een groepje gaan maar was te laat). Bang om te verdwalen en voor enge mannen inderdaad. Ik had een hotel geboekt in Dordrecht en heb de volgende dag gewandeld in de stad met een audio-app en ben naar het museum geweest. Ik zou ook in het museum mensen ontmoeten, maar door het warme weer werd de afspraak afgezegd. Het was heerlijk om zo met mezelf op stap te gaan. Met niemand rekening hoeven houden, lekkere hapjes gekocht om op de hotelkamer op te eten en chips in bed eten voor de tv. Af en toe wel een beetje eenzaam, maar eigenlijk heel fijn en het voelt heel krachtig en zelfstandig om dat te doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...