Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lonster

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  957
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

1 Volger

Over Lonster

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

483 profielweergaven
 1. Lonster

  Zondag 20-10-2019

  Outaar? Nee dat is geen typefout. In 1898 is dat een ander woord voor altaar. Wist trouwens ook niet dat die kleden over het outaar de lijkwade moesten voorstellen. Goh, wat een leerzame ochtend weer.
 2. Lonster

  Zondag 20-10-2019

  Aangedekt, wat een woord. Of het een tafel is.
 3. Lonster

  KiloKiller

  Topper van de week met minimale inspanningen toch bereikt. Ehm, misschien nog even goed naar de cijfers kijken Rapilos. Je bent een kilo afgevallen, en de week erop kreeg je er weer anderhalve kilo bij.
 4. Lekker alcoholvrij het weekend doorgekomen maar ik sta steeds met hoofdpijn op en een brak gevoel, gelukkig vandaag even niet. Van profiteren en er een productieve dag van maken. Een bosje bloemen bij de koffie om de dag op te fleuren
 5. Goedemorgen. Lekker bakkie koffie terwijl het licht wordt en regent. Ik hoef er gelukkig nog niet op uit. Het weekend lekker veel buiten geweest en veel verschillende paddenstoelen gezien. Veel mensen hebben last van somberheid in deze periode. Het is dan vooral belangrijk om wel naar buiten te blijven gaan en in beweging. Ik merk dat mijn humeur er ook van opknapt. Maar ja, herfst is mijn favoriete seizoen. Ik word blij van de wind, de mooie wolken en zonsondergangen. Tussen de buien door naar buiten, na regen die heldere frisse lucht. De kleurende bladeren en paddenstoelen.
 6. Lonster

  Alles of niets

  Deze discussies helpen ons ook om scherp te blijven. Je moet ook weer van het roken afkomen begrijp ik. Roken en drinken hoort bij elkaar, dus goed om dat ook weer aan te pakken. Ik ben twee jaar geleden gestopt met roken en ben nog steeds bijna dagelijks blij dat het me gelukt is, na jaren aanmodderen.
 7. Lonster

  Zaterdag 19 oktober

  Ik heb ook moeite met op gang komen en heb eigenlijk nergens zin in. Te veel uren gewerkt om alles maar weer af te maken, vervanging van een zieke krijg ik er ook kado bij. Kreeg net een app met een uitnodiging om langs de rivier naar een landgoed te wandelen. Ga ik ook paddenstoelen kijken. Met kinderen naar een winkelcentrum, nee zou ik ook niet echt van opknappen, oef. @fleurtje van toch naar buiten gaan zal je opknappen... stuk lopen. En daarna die chips eten.
 8. Ja dat is zo, maar die baan heeft hij nog niet. Hij "is er mee bezig", wij weten niet wat dat betekent en of dat gaat lukken vanaf de bank. Bas vraagt om tips, wat voor tips moeten wij dan geven, anders dan "kom van de bank af"? Ik bedoel, hij weet al wat er nodig is, maar als hij blijft blowen en nagelbijten komt er niks van. Vraag me overigens wel af of Bas nog wel terug komt hier. Gisteren voelde hij zich nog radeloos, ik weet niet of dat vandaag nog het geval is. En of hij nog wel weet dat hij hier geschreven heeft.
 9. Lonster

  KiloKiller

  Grumpie dat kan over een paar weken; lees even de richtlijnen onder het schema. 86,4
 10. Lonster

  Woorddomino III

  Logger werd ze ook met de jaren; uit bed komen kostte tegenwoordig veel moeite
 11. Lonster

  Zaterdag 19 oktober

  Ik heb nieuwe bovenburen. Die komen volgens mij in een huis dat al af is, maar op dag 2 beginnen ze al met schuren. Gisteren ben ik uit eten geweest met een vriendin die niet drinkt vanwege antidepressiva. Thee en tonic, en toen waren we er wel klaar mee. Nog een stuk door de stad gewandeld en een park, en toen was het wel klaar en was ik om 21.15 uur thuis. Dat blijf ik gek vinden, zo vroeg, maar ook wel heerlijk.
 12. Lonster

  Alles of niets

  Welkom Klaar. Na zo'n avond als gisteren wil je natuurlijk nooit meer drinken. Maar ja, dat is de day after… Ik zou niet zo lang gaan tobben over waarom je nou moest gaan drinken de afgelopen periode, maar uitkijken naar weer een alcoholvrije of alcoholarme periode. Die heb je al eerder gehad en dat deed je erg goed schrijf je. Dus, wat let je! Zet um op en ga er weer voor. Maar bedenk eerst dat je vandaag niet gaat drinken.
 13. Lonster

  Manou

  Voel je je nu dan wat stabieler met de medicatie die je nu hebt? Dat kan de drankzucht wel wat minder maken. En heb je nu dan sinds 15 augustus al niet gedronken? Dat is al een flinke tijd. Ja rustig dagje, en uit de schuur blijven...
 14. Alles IS ook vet irritant vandaag!
 15. Je kunt ook hier de emoticon veranderen. @Sandro geniet er nog maar van! 28 graden, toe maar. Ik trek zo mijn regenjas aan en ga lekker uit eten. Bij de Vietnamees, die hebben vieze wijn dus ik ga aan de thee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...