Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lonster

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1638
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

2 Volgers

Over Lonster

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

777 profielweergaven
 1. Fout antwoord Bor. Ik hoor de messen al slijpen.
 2. Aanvankelijk voelde deze moeilijke periode als een uitnodiging om gezond te eten en geen alcohol te drinken. Maar ik merk dat dit deze week erg afzwakt. Heb moeite om mezelf een beetje positief en aan de gang te houden.
 3. Ik had een andere tekst, maar die heb ik maar weg gehaald voordat mij ook de maat gemeten wordt. Vanavond eet ik lekker ovenfrietjes en doperwten. Met appelmoes en een vega-frikandel.
 4. Lonster

  Woorddomino III

  Bomen waren er niet meer, toen de houthakkersgeluiden eindelijk verstomden.
 5. Lonster

  KiloKiller

  Ik ben al weer wat zwaarder door suikerbrood, chips, een heel groot bord bami en veel frisdrank gisteren. Vandaag maar een vullende maar gezonde pan soep maken. Gelukkig was het weegmoment gisteren en niet vandaag.
 6. Heerlijk toch Ik ben aan het lezen over non-dualisme. Dat gaat daar ook over. Ik merk dat ik mezelf een beetje op moet peppen, om te voorkomen dat ik ga zitten somberen. En veel ga eten en drinken. Dat is ook meteen een reactie op de vraag van @Merlotje Beetje aan de slag blijven helpt ook wel. Ik ga de was ophangen en dan nog even een stuk wandelen. Gisteren 56 minuten, vandaag moet er weer een uur op de stappenteller komen.
 7. Ik moet ook nog de belastingaangifte doen. Maar het hoeft niet meer voor 1 april he. We hebben nog ruim een maand. Soms lopen mijn klokken ook in verschillende tijdzones en weet ik niet meer welke tijd het nu echt is. Ik heb nu 6 klokken verzet. Een stond al op zomertijd. Nu moet alleen de biljartklok nog. Die moet ik openschroeven, soms duurt dat ook wel weken voordat ik dat doe. Of laat ik het zo. Bij mijn moeder waren het altijd 11 klokken, door het huis. Daar was je dan wel even mee bezig, maar het had ook wel weer wat, zo'n operatie. Ik deed dat meestal vooraf, wat de verwarring dan ook weer compleet maakte op zaterdagavond.
 8. Lonster

  elisa is hier....

  Je had waarschijnlijk eerder een andere forumnaam, je hebt je nog niet voorgesteld. Ik zie dat je in december vorig jaar hebt aangemeld onder deze naam, en nu 3 berichten hebt geplaatst. Voorstellen is geen plicht hoor, je kunt ook gewoon melden hoe het gaat dit weekend?
 9. Niet vervelend bedoeld Jopie. Je schrijft 'kan er nu om lachen'. Bedoel je dat je overdreven reageerde dan? Ik heb het ook wel. Kuchjes. Niezen. Keelpijn. Wattig gevoel. Niet allemaal tegelijk, maar afwisselend. Nu zal je het krijgen, word ik ook ziek, denk ik dan. Dat zou betekenen binnen blijven. Niet echt om te lachen toch?
 10. Lonster

  Begonnen!

  Succes. Morgen twee weken.
 11. Wat is er dan te lachen Jopie?
 12. Wat vervelend Rosee. Kun je tips ergens zoeken of krijgen om betere communicatie in huis te krijgen? Misschien zijn sommige adviezen wel heel simpel. Hoewel niet makkelijk. Ik ben vanmorgen vroeg gaan wandelen, wat een rust. Aan de ene kant heerlijk, maar het blijft vreemd. Ook nog even snel de supermarkt ingeglipt voor een paar dingen die ik niet per se nodig had maar wel graag wilde, zoals chips.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...