Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lonster

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  1161
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

1 Volger

Over Lonster

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

572 profielweergaven
 1. Over negeren. Ik logde vanmorgen in omdat ik mee wil doen met de kilokiller. Maar verder ga ik even niet lezen. Ik ergerde me gisteren aan het gebrek aan inlevingsvermogen. Om bij iemand die depressief is en geen zin heeft in het leven even te vertellen hoe hij de alcohol moet laten staan en gewoon maar even door moet zetten. Ik vind het respectloos. Zo'n aanpak kan bij sommige mensen juist heel goed werken, dat weet ik ook wel. De schop onder de kont. Maar er zijn ook mensen die daar echt helemaal niets aan hebben. Die voelen zich alleen maar kleiner worden. Omdat het ze niet lukt. En als het dan wél lukt, ook al is het een paar dagen, dan is het best fijn om daar een schouderklopje voor te krijgen. En komt er een lomperik langs om weer een veeg uit de pan te geven, ik snap dat niet. Ik vind het overkomen als een soort afreageren, een frustratie uiten. Verder niets over jezelf vertellen of een bemoedigend woord voor iemand. Of ik moet dat gemist hebben, dat kan natuurlijk. Maar zo kwam het op mij over. En zo lang ik me erger, ga ik maar even wat anders doen en niet verder lezen en reageren hier.
 2. De muziekje aan, terwijl de tv al aan staat? Dan betekent met oordoppen door het huis. Ook gezellig en rustgevend Ik doe vooral graag dingen 's ochtends heel traag. Dat betekent dat ik daar ook vroeger voor op sta. Om op mijn gemak koffie drinken en brood smeren om mee te nemen. Radio aan in de keuken.
 3. Lonster

  KiloKiller

  Als je het druk hebt, sla je gewoon een week over Yvonne, dat is toch ook prima. Dan verwerk je twee weken tegelijk.
 4. Lonster

  KiloKiller

  Ga je je BMI er ook nog bij zetten Penny? 85,2 Dat is bijna een kilo lichter. En dat ondanks alle chocolade. Ik heb wel wat meer bewogen en wat minder gegeten.
 5. Sia, mooie zangeres inderdaad! Door dit draadje ga ik wat vaker de lyrics opzoeken en lezen. One foot in front of the other babeOne breath leads to another yeahJust keep moving, ohLook within for the strength todayListen out for the voice to sayJust keep moving, oh Go, go, goFigure it out, figure it out, but don't stop movingGo, go, goFigure it out, figure it out, you can do thisSo my love, keep on runningYou gotta get through today
 6. Ik kwam hier best vrolijk, maar door het lezen en reageren word ik opeens chagrijnig en twijfel ik of ik mijn hand naar Penny kan/wil opsteken. Ik ga ook maar naar buiten, mezelf uitlaten.
 7. Lonster

  Harald

  Voor wat het waard is; ik ben het wel met Smaragd eens. Ik snap Adri02's bijdragen op Haralds draadje niet zo goed. Hij ergert zich blijkbaar, en vind het nodig om negatieve berichten te plaatsen. Het kan natuurlijk zijn dat hij jaloers is op de positieve aandacht die Harald krijgt. Maar ja, dat is gissen.
 8. Lonster

  Even voorstellen Myle

  Maar wat ga je dan met eten doen de komende weken? Of kun je voldoende rood staan om boodschappen te doen?
 9. Lonster

  Even voorstellen Myle

  Bumper Jim had nogal wat aannames/oordelen inderdaad, maar dat geeft hij tenminste wel toe. En hij stelt vragen om te begrijpen. Dat is prettiger dan mensen die kort door de bocht een oordeel hebben. Even naar binnen komen vliegen om pats hun mening over iemand neer te zetten en weer vliegen. Dat soort types heb je natuurlijk ook op een forum. En sowieso is het een vluchtig gebeuren. Ik vind het heel netjes en doordacht en respectvol naar anderen, hoe jij daarop reageert Myle.
 10. Lonster

  Ik stel mij voor

  Dat is een misvatting die vaak gemaakt wordt. Niet drinken is saai. Daar zeg je mee dat je het leven saai vindt volgens mij. En je liever wilt verdoven. Welkom hier, en ga het maar uitvinden of het wel of niet saai is.
 11. Lonster

  Wil wel maarrrrr...

  Ja goed dat je een draadje opent, in plaats van af te haken. Dat moet betekenen dat je wilt stoppen inderdaad. Wat nu?
 12. En als je nou wat anders gaat doen? Als er niks aan is zonder drank, kun je er voor zorgen dat je het op een andere manier naar je zin gaat hebben? iets gaan doen? Waarom moet het elk jaar hetzelfde zijn? Ik zou zeggen verzin eens iets anders. Er wordt heel veel geklaagd over (schoon)familie. Als je die toch wil of moet zien, dan kun je daarnaast misschien ook wat leuks gaan doen. Zodat je ook wat leuks hebt om naar uit te kijken.
 13. Lonster

  Wo 4 dec 2019

  Restje zelfgemaakte pastinaaksoep. En ik heb nog vega-balletjes, die eet ik met wat ovenfrietjes denk ik.
 14. Lonster

  Lonster

  Naar iets verlangen is op zichzelf niets mis mee. Het gaat om het object van het verlangen. Ik verlang nu meer naar gezondheid en optimisme. En minder naar verdoving en even verdwijnen. Gelukkig. Maar het gaat niet vanzelf.
 15. Lonster

  Even voorstellen, Waldorff

  Klinkt als een gedegen plan Waldorff. Dag een weer thuis. Lukt het een beetje?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...