Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lonster

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  2734
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

1 Volger

Over Lonster

 • Rang
  Ervaren Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1414 profielweergaven
 1. Lonster

  Nieuw hier

  Ook zo. Het kan een energieslurper zijn, om te reageren. Of om alles te willen volgen en terug te gaan lezen. Als ik bij mezelf merk dat het uit irritatie is, de reactie die ik wil geven, ga ik op mijn handen zitten. Dat is ook een goede oefening. En gewoon een tijdje nĂ­et meelezen en reageren. Of alleen op de draadjes waar je je wel betrokken wil voelen.
 2. Lonster

  Woorddomino III

  At nog een boterham, maar was nog steeds niet gevuld.
 3. Lonster

  Pubquiz vragen

  "I have a dream.... " 1976?
 4. Lonster

  Dinsdag 11 mei 2021

  Daar is heel wat therapie aan voorafgegaan. Ik eet roti, van de rotiboer.
 5. Lonster

  Dinsdag 11 mei 2021

  Het doet me een beetje denken aan de goedkeuring die je zoekt van je ouders. Bij mijn moeder heb ik dat lang gezocht, nauwelijks gekregen. Pas toen ik er niet meer op rekende en mijn eigen plan trok, kwam het dan eindelijk een keer. Dat ze uitsprak dat ze trots op me was.
 6. Lonster

  Dinsdag 11 mei 2021

  Vanmiddag had ik een moeilijk gesprek. Dacht ik, maar dat bleek reuze mee te vallen. In plaats van een top-down beslissing over mijn werkzaamheden en indeling naar een nieuwe afdeling, wat ik verwachtte, kreeg ik complimenten van de nieuwe directeur over hoe ik mijn werk uitvoer. Hij pakte door en vroeg mijn mening over de reorganisatie. Van de weersomstuit kon ik natuurlijk weinig zinnigs bedenken. Zou dat nou iets typisch voor vrouwen zijn? Pff, een kinderhand is snel gevuld. Zo voelt het. Gelukkig komt er een vervolg op het gesprek.
 7. Lonster

  Pubquiz vragen

  Goed! Artemis, jij bent.
 8. Lonster

  Pubquiz vragen

  Dacht al dat jij hem zou weten Q. Een tussenvraag mag ook. Moet echt weer even wat werken en ook nog videobellen. Kijk eind van de middag wel weer.
 9. Lonster

  Dinsdag 11 mei 2021

  Wit brood met zoute haring, uitjes en augurken. Ja inderdaad Yana, die fleece-restjes verdwijnen in vissenmonden (-bekken?) en eten wij uiteindelijk zelf weer op.
 10. Lonster

  Dinsdag 11 mei 2021

  Goed dat je dan weer gestopt bent met de alcohol. Heb je al eens eerder antidepressiva geslikt? Hoop dat het snel aanslaat.
 11. Lonster

  Pubquiz vragen

  David Bowie kennen we allemaal. Bowie is de artiesten naam. Hoe heette deze David volgens de burgerlijke stand?
 12. Lonster

  Dinsdag 11 mei 2021

  Het vervelende met fleece is dat je al dat plastic in het riool spoelt als je wast. Voorlopig was ik het maar niet. Ik hang het maar even buiten, tegen de plastic geur. Kees Momma, dat is die man waar een documentaire over gemaakt is. Prachtige tekening.
 13. Lonster

  Pubquiz vragen

  Volgens de site die ik raadpleegde kun je een fobie oplopen door op te vroege leeftijd horrorfilms te kijken. Dat kan ik me goed voorstellen bij de fobie van Quinn.
 14. Lonster

  Dinsdag 11 mei 2021

  Ja half tempo is een goed idee. In plaats van maar uit te stellen met opstarten. Lekker, van die klusjes die al een tijdje liggen. Interessanter om te lezen dan iets dat je wilt kopen. Mijn fleecedekentje dat ik voor mijn verjaardag kreeg komt uit China en kan ik maar beter niet in de wasmachine doen; ik denk dat die dan compleet uit elkaar valt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...