Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Lonster

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  300
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

1 Volger

Over Lonster

 • Rang
  Forummer

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

268 profielweergaven
 1. Sterkte Bor. Ik begrijp het niet helemaal, maar dat hoeft ook niet. Ik maak me op voor een concertavondje, die ik zonder alcohol probeer door te komen, omdat ik moe ben en morgen ook nog moet werken... pfff ik heb eigenlijk helemaal geen zin. Zou liever op de bank met een dekentje. Maar ja. Het is nog geen weekend en er zijn ergere dingen, als ik er straks ben is het vast wel leuk. Alleen een beetje alert blijven, dranktechnisch.
 2. Lonster

  Woorddomino III

  Helen Mirren, dat is die Britse actrice waar ik het laatst over had.
 3. Lonster

  Manou

  Hoe is het vandaag?
 4. Lonster

  Nieuws, actueel & media

  Die met dat matras in de lift was wel geinig.
 5. Lonster

  Woorddomino III

  Neem mee! Zei de marktkoopman en gaf me een kist.
 6. Mogge. Krijg een logée dus tijd om het huis eens op te ruimen. Geen drank in huis maar we gaan wel uit eten.
 7. Lonster

  Ik ga voor beter

  Dus weer van A naar beter Leerzame discussie. Ik heb ook moeite om mezelf in de goede richting houden. Dat van die klusjes werkt goed, als het lukt om in beweging te komen. Niet denken maar even wat anders doen.
 8. Gisteren 12 uur gewerkt dus vandaag een half dagje. Liefst iets minder. Maar es beginnen aan wat werk dan. En dan weer weg, uitgebreid lunchen.
 9. Lonster

  Hallo allemaal.

  Hoe lukt het met de eerste week?
 10. Lonster

  Even voorstellen

  Goede stappen gezet, zo te lezen. Een heel nieuw begin. Dat je droomt dat je bier drinkt en daarvan schrikt, is denk ik je verwerking 's nachts. Ik heb dat met stoppen met roken gehad, toen ik daarmee bezig was droomde ik vaak dat ik rookte, ik proefde het. En dan opeens het besef dat ik dat niet meer wilde juist.
 11. Lonster

  Stoppen met verdoven

  Zet een ander niet op een voetstuk. Hij of zij is vaak helemaal niet zo geweldig of gelukkig als hij / zij doet voorkomen. Tevreden zijn met wat je doet (wat het ook is) is een mooi streven. Kan me niet voorstellen dat een therapeut daarbij met zijn ogen gaat rollen. Het ligt er natuurlijk aan in welke verpakking je het vertelt. Als je het vertelt als een zenmeester krijg je niets dan respect. Vertel je het al een mislukkingsverhaal, dan zullen mensen meewarig zijn en zichzelf op de schouder kloppen. Ik heb aardig wat trainingen en therapieën gedaan. Voelde me niet goed genoeg. Tot ik bovenstaande ging beseffen. Iedereen doet maar wat, en wil geaccepteerd worden door de ander en ergens bij horen. Toen ik mijn best niet meer ging doen om aardig gevonden te worden bijvoorbeeld, bleek dat mensen mij meer gingen waarderen. Zo dat waren even mijn overpeinzingen...
 12. Is dit het getsie-ik-moet-morgen-weer-werken-ik-was-net-zo-lekker-bezig topic? Vandaag een lekker aanlummel-dagje gehad. Even naar de winkel geweest, wat opruimen, afwasje... kookprogramma's kijken op tv... gaap.
 13. Lonster

  Hallo allemaal.

  Welkom Zbb en succes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...