Spring naar bijdragen

Tevaakteveel

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

261 profielweergaven

Tevaakteveel's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Tevaakteveel

    Gestopt per 10/8

    He Jozette heel goed dat je doorzet nu. Ik durf het bijna niet te zeggen maar mijn moeder is opgenomen in een Korsakov kliniek dus ik weet wat het is als kind zijnde om een moeder te hebben die teveel drinkt. Gek genoeg zou je denken dat ik daarom dus niet zou gaan drinken zelf.. tenslotte heb ik het directe voorbeeld hoe slecht het is.. Niets is helaas minder waar geweest. Ik ben niet zoals mijn moeder vaak was laveloos en agressief. Misschien dacht ik onbewust dus dat ik “ anders dronk”. Maar linksom of rechtsom dronk ik ( tot een week geleden) gewoon teveel... en ik heb daarin niet het goede voorbeeld gehad. Heel goed dat je nu dus stopt en je kind het goede voorbeeld geeft. Alcohol is veel teveel geaccepteerd in de maatschappij. Maar net als alle andere drugs gewoon heel slecht... hou vol!
  2. Tevaakteveel

    Hoi hoi nieuw hier

    Ah wat lief! Dit is zo fijn. Het stomme is dat ik heel veel sport. Onbewust of bewust probeerde ik te compenseren voor mijn alcohol gebruik.. zo van: “ ja je drinkt dan ook wel een beetje teveel, ( of een beetje veel te veel) maar je loopt ook 10 km hard...”.. echt zo stom. Merk nu na 1 week al dat ik beter slaap, minder geprikkeld ben. Ik ben ook fitter en val niet meer bij elke film in slaap op de bank.. Hoop dat mijn wijn buikje er ook af gaat maar dat zal wat langer duren. Ik hoop dat mijn vriend mijn voorbeeld volgt als hij ziet dat het ik echt serieus ben. nogmaals heel fijn dat jullie mij steunen. Jullie zijn de eerste die positief zijn na afgelopen weekend!
  3. Tevaakteveel

    Hoi hoi nieuw hier

    Hoi! Ik ben nieuw. Net 7 dagen niet gedronken na 15 jaar gem een fles wijn per dag. Ben er nog niet helemaal achter hoe dit forum werkt maar ik hoop een beetje steun te vinden. Ik vond afgelopen weekend echt lastig. Probleem is dat een glas wijn en ik zo ongeveer onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en al mijn kennissen ( en partner) dat ook weten. Heb dus in 3 dagen tijd ongeveer 25 x moeten vertellen dat ik een tijdje ( of nooit meer??) meer wil drinken. Iedereen Ik denkt nu geloof ik dat ik last heb van een hitte aanval.. mijn partner vind ik het moeilijkste. Hij drinkt ook teveel maar is nog geheel in de ontkenning en vind mijn actie nu ook wat vreemd. Niet dat hij het niet respecteert maar hij is ook niet van plan zijn drankgebruik aan te passen. nou ja ik heb de eerste week gehad. Op naar week 2..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...